Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 129

Θέμα: Σημερα το πρωι στο Περιπτερο Χαιδαριου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    νταλικερης εισαι..??

και γιατι παλι...??

πρωτη φορα τους αναφερω τυχαια.... αν και δεν ειναι ψεμα αυτο που λεω...εκτος αν ζεις σε αλλη χωρα...
    Εσύ πρώτη φορά, κατά καιρούς ο Α, ο Β, επίσης πρώτη φορά και όλοι μαζί πολλές φορές.
    Ναι νταλικέρης είμαι και στην Ελλάδα ζω και ψέματα δε λες. Απλά μάλλον υπερβάλεις διότι αν θέλουμε να πούμε τα σύκα.. σύκα και τη σκάφη..σκάφη τότε θα ανακαλύψουμε ό,τι σαν οδηγός νταλίκας κάνω ελάχιστες παραβάσεις. Αντίθετα σαν οδηγός μοτοσυκλέτας... με το που αλλάζω 3 ταχύτητες έχω είδη περάσει στη παρανομία...

Σε κάθε περίπτωση πάντως.. οι κωλόμπατσοι μου τη δίνουν στον εγκέφαλο έτσι πούστικα που σκέφτονται..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect

Σε κάθε περίπτωση πάντως.. οι κωλόμπατσοι μου τη δίνουν στον εγκέφαλο έτσι πούστικα που σκέαι.. [/B]
    a

γιατι εμεις δε φερομαστε πουστικα εεε?

δε παμε αριστερη που δε μας σταματανε
    δε περναμε με τελικιασμενη ταχυτητα απο μπροστα τους στην εθνικη την στιγμη που δεν εχουμε πληρωσει διοδια
    δεν προσπαθουμε καθε 3 και λιγο να βρουμε να πουμε οτι μαλακια μας ερθει σε περιπτωση που μας σταματησουν και βρουν καποια παρανομια?
    δεν ειμαστε αυτοι που επειδη ο δρομος ειναι πλατυς ειναι αναφερετο δικαιωμα μας να παμε με 150 οταν το οριο ειναι 60

και μην πεταχτει να πει καποιος εγω δε τα κανω αυτα και τετοια γιατι μιλαω γενικα και ολοι ξερουμε οτι οι πιο πολλοι ετσι κανουν

αρε Γαλλια που σας χρειαζετε οταν τα λετε αυτα .....

και αυτη η νοοτροπια να μην μιλαμε για αλλες χωρες γιατι θεωρουμε την δικια μας για τα μπαζα ποτε δε το καταλαβα

αφου ρε μαγκες δε σας αρεσει η ελλαδα ειναι γτπ γιατι δεν την κοπανατε?(γενικα μιλαω)

τες πα

οι μπατσοι δεν ειναι μια ομαδα ανθρωπων που οπωτε τους καυλωσει κανουν κατι

παιρνουν διαταγες

δε φταινε αυτοι που ειναι στους δρομους αλλα αυτοι που καθοντε σε δερματινες πολυθρονες
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
    Δε τη βρισκω και πολυ χαζη.......

Για του λογου το αληθες ειδου και το πραγματικο γεγονος,
    πανω που λεγαμε και παιδεια .........

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=37065
    Εγώ το είπα με την έννοια οτι έτσι όπως το έγραψε ακούγεται σαν ' 'εύχομαι' να σε φάει καμιά γκόμενα που μιλάει στο κιν και έφαγε το στοπ και μετά να μου πεις πόσο ενοχλούν οι πινακίδες..' πράγμα που σαφώς ΔΕΝ εννούσε Σποράκιας..Απλά δεν το έγραψε σωστά και γι'αυτό τη χαρακτήρισα χαζή..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Κοιτα ΑΙFOS,παντα οταν καποιος ανοιγει ενα τετοιο θεμα θα πεταχτουν οι "σωστοι"και θα πουν καλα τους κανανε,ετσι πρεπει και ολα τα σχετικα...

Και μετα τολμανε και κανουν συγκρισεις με την Ευρωπη και λενε για Αγγλιες κλπ...οτι να'ναι...

Ειναι οι γνωστοι που πανε με 110 και αερα στα πανια μας,που πρωτοκαβαλησαν μηχανη στα 30 και παει λεγοντας...

Ξεχασα,εξαιρειτε ο Οζζζζυ γιατι απλα αγνοει....

δεν εχω φτασει τα 30 ακομη

δε παω με 110 ...παω με περισσοτερα...οταν μπορω!και οχι οπότε να ναι

δε ξερω αν κανεις πλακα η οχι (δε το πιανω το υφος σου συγγνωμη)

ο οζζυ γιατι αγνοει????????????(δεν τον ξερω)

εσυ μας ξερεις ολους? μηπως εισαι σε καμμια μυστικη υπηρεσια? :rotflmao:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    a

δε περναμε με τελικιασμενη ταχυτητα απο μπροστα τους στην εθνικη την στιγμη που δεν εχουμε πληρωσει διοδια
    δεν προσπαθουμε καθε 3 και λιγο να βρουμε να πουμε οτι μαλακια μας ερθει σε περιπτωση που μας σταματησουν και βρουν καποια παρανομια?
    δεν ειμαστε αυτοι που επειδη ο δρομος ειναι πλατυς ειναι αναφερετο δικαιωμα μας να παμε με 150 οταν το οριο ειναι 60

και μην πεταχτει να πει καποιος εγω δε τα κανω αυτα και τετοια γιατι μιλαω γενικα και ολοι ξερουμε οτι οι πιο πολλοι ετσι κανουν

και αυτη η νοοτροπια να μην μιλαμε για αλλες χωρες γιατι θεωρουμε την δικια μας για τα μπαζα ποτε δε το καταλαβα

αφου ρε μαγκες δε σας αρεσει η ελλαδα ειναι γτπ γιατι δεν την κοπανατε?(γενικα μιλαω)

τες πα

παιρνουν διαταγες

δε φταινε αυτοι που ειναι στους δρομους αλλα αυτοι που καθοντε σε δερματινες πολυθρονες
    EVI Φερόμαστε και παραφερόμαστε (πούστικα).Το αναλύω συνοπτικά πιο πριν. Ο κανόνας της δράσης-αντίδρασης και δυστυχώς δεν είμαστε από τη πλευρά της ισχύος.

Θέλω να πω πως με τη νταλίκα, που πάω για το μεροκάματο πληρώνω που και που (τα καριολίκια), αντίθετα με τη μοτο.. (και όχι μόνο) όσο για τη Γαλλία.. μακάρι να συμβεί και να μη μείνει τίποτα όρθιο με τόση βρομιά και πείνα που επικρατεί! (Εδώ όμως θα πάει αλλού η κουβέντα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Katalavainw pws oi mpatsoi ekteloun diatages....Alla den tous anagase kaneis ¨se dermatinh polu8rona¨ na PANE NA GINOUNE mpatsoi..
    Elate re paidia twra...dan einai tyxaio prepei na to exeis to fasistiliki mesa sou gia na pas na gineis mpatsos
    Pisteuw oti oi pfoto milane apo mones tous...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    EVI Φερόμαστε και παραφερόμαστε (πούστικα).Το αναλύω συνοπτικά πιο πριν. Ο κανόνας της δράσης-αντίδρασης και δυστυχώς δεν είμαστε από τη πλευρά της ισχύος.

Θέλω να πω πως με τη νταλίκα, που πάω για το μεροκάματο πληρώνω που και που (τα καριολίκια), αντίθετα με τη μοτο.. (και όχι μόνο) όσο για τη Γαλλία.. μακάρι να συμβεί και να μη μείνει τίποτα όρθιο με τόση βρομιά και πείνα που επικρατεί! (Εδώ όμως θα πάει αλλού η κουβέντα)

ναι ακριβως ρε φιλε εχεις δικιο....και οντος θα παει αλλου η κουβεντα αλλα επειδη το αναφεραν αλλοι για αυτο το ειπα

να σαι καλα και προσοχη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    δεν εχω φτασει τα 30 ακομη

δε παω με 110 ...παω με περισσοτερα...οταν μπορω!και οχι οπότε να ναι

δε ξερω αν κανεις πλακα η οχι (δε το πιανω το υφος σου συγγνωμη)

ο οζζυ γιατι αγνοει????????????(δεν τον ξερω)

εσυ μας ξερεις ολους? μηπως εισαι σε καμμια μυστικη υπηρεσια? :rotflmao:
    Οχι δεν κανω πλακα...Σοβαρα το ειπα αυτο που ειπα...

Οποιος θελει να παει μια γρηγορη βολτα δεν θα βαλει την πινακιδα πανω...

Ειναι κανονας πλεον,οχι εξαιρεση αυτο...για χιλιους δυο λογους που αφορουν καμερες στην εθνικη,μπλοκα που χωρις πινακιδα αν δεν γουσταρεις δεν σταματας...

Ειναι η αληθεια οσο και αν ακουγεται περιεργο...

Απλα κανεται σαν μην καταλαβενετε το γιατι το εγραψε ο ΑΙFOS...οποιος εχει βρεθει σε αντιστοιχη θεση καταλαβαινει απολυτα

Εκνευριζονται πολυ αμα δεν εχει πινακιδα και δεν γλυτωνεις το γ@μ@##@ συνηθως...
    Εγω την εβαλα την πινακιδα και θα βαλω και τα φλασακια (οσοι ειδατε τις φωτογρ μου δεν εχει φλασακια πανω).

ΥΓ: Γνωριζω ατομα που δεν σταματησαν σε μπλοκο και τους κυνηγησε Ζητάς και τους εριξε κατω... (και οσοι πουν πχ εχω γρηγορη μηχανη θα τους θυμησω οτι υπαρχουν και Hayabusa και R1 χωρις να γραφουν POLICE πανω)

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    a

τες πα

παιρνουν διαταγες

Για αυτο εχω αδυναμια σε αυτο το κοριτσι!! γιατι δεν θα παρει kawasaki ποτε ξανα (ακους ρεε) και γιατι γραφει ετσι!!

Μπραβο !!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Εκνευριζονται πολυ αμα δεν εχει πινακιδα και δεν γλυτωνεις το γ@μ@##@ συνηθως...
    Εγω την εβαλα την πινακιδα και θα βαλω και τα φλασακια (οσοι ειδατε τις φωτογρ μου δεν εχει φλασακια πανω).

ΥΓ: Γνωριζω ατομα που δεν σταματησαν σε μπλοκο και τους κυνηγησε Ζητάς και τους εριξε κατω... (και οσοι πουν πχ εχω γρηγορη μηχανη θα τους θυμησω οτι υπαρχουν και Hayabusa και R1 χωρις να γραφουν POLICE πανω)

αυτες οι μηχανες ομως δεν ανηκουν στην τροχαια,ανηκουν σε αλλες υπηρεσιες,και στην τροχαια να ανηκαν ακομα...νομιζεις οτι ο καθενας παιζει το κεφαλι του κορωνα γραμματα για να γραψει μια παραβαση>
    δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα..
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    αυτες οι μηχανες ομως δεν ανηκουν στην τροχαια,ανηκουν σε αλλες υπηρεσιες,και στην τροχαια να ανηκαν ακομα...νομιζεις οτι ο καθενας παιζει το κεφαλι του κορωνα γραμματα για να γραψει μια παραβαση>
    και μην ξξεχνατε ακομα οτι η καταδιωξη απαγορευεται....γιατι αν θα πεσεις κατω εσυ....μετα τον ηπιε ο μπατσος..
    μπορουν μονο να σε ακολουθησουν με αργους ρυθμους και να σε αιφνιδιασουν,και οχι να σε καταδιωξουν με κυνηγητο σε δημοσιο δρομο.
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

και μην ξξεχνατε ακομα οτι η καταδιωξη απαγορευεται....γιατι αν θα πεσεις κατω εσυ....μετα τον ηπιε ο μπατσος..
    μπορουν μονο να σε ακολουθησουν με αργους ρυθμους και να σε αιφνιδιασουν,και οχι να σε καταδιωξουν με κυνηγητο σε δημοσιο δρομο.
    Πάμπολες φορές όμως έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά.

Ποδαράτο μέλος
    Και μετα τολμανε και κανουν συγκρισεις με την Ευρωπη και λενε για Αγγλιες κλπ...οτι να'ναι...

Ειναι οι γνωστοι που πανε με 110 και αερα στα πανια μας,που πρωτοκαβαλησαν μηχανη στα 30 και παει λεγοντας...
    όποιος πρωτοκαβάλησε μηχανή στα 30 να σηκώσει το χέρι...

όποιος από αυτούς πάει μέχρι 110 να σηκώσει το χέρι....

όποιος από αυτούς δεν ξέρει (γιατί είναι άσχετος και πολυλογάς) τι γίνεται στην ευρώπη και τολμάει να κάνει συγκρίσεις να σηκώσει το χέρι...

Πόσοι είναι λοιπόν αυτοί;;;;

ΕΝΑΣ

ΕΓΩ

Αν ξεκινάς χωρίς πινακίδα από το σπίτι να έχεις 30€ στην τσέπη και να μην στεναχωριέσαι όταν έστω για μία φορά οι μπάτσοι φάνηκαν πιο πονηροί (π@στηδ@ς) από εσένα

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Δηλαδή για να καταλάβω :

Ο μπάτσος δεν παιζει την ζωή του κωρονα γραμματα για μια κλήση, επειδη δεν ειναι μαλάκας. Αυτός που αφαιρει την πινακίδα και δεν σταματάει στο μπλόκο (δηλαδή παιζει τη ζωή του κωρονα γραμματα) για 33 ευρω, τι ειναί?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στον έξυπνο με το Tdm στην εθνική σήμερα το πρωί
    από satel στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 16:09
  2. Σημερα το πρωι στην Λ . Συγγρου
    από edmarios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 11:00
  3. Σήμερα το πρωί..
    από dirtbird στο forum Στραβά κι ανάποδα