Σελίδα 64 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Απο δω και περα σταματω να διαξιφιζομαι μαζι σου διοτι εισαι μοτοσυκλετιστης κατα αναγκη και οχι απο αποψη...

Να δηλωνεις χωρις ιχνος ντροπης οτι θα αφηνες το μοτοσακο σου για ενα αυτοκινητο...Ντροπη σου ρε...

Βγαζουμε και τον ελευθερο σκοπευτη απο την δυσκολη θεση.....

+ 10000

Φιλε Γρηγορη σε ειχα συμπαθησει. Λυπαμαι.

Οπως ειπε και ο ΤΡΕ εισαι απο αναγκη μοτοσυκλετιστης και οχι γιατι το γουσταρεις προσωπικα.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ 2 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

(και που και που στη 1 )

αλλα ΠΟΤΕ στις 4

φιλικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    τι ειπε ρε το ατομο..μλκια καποιος να ασχολειται με τα μηχανακια ε..

τεσπα καλο το εβο αλλα 50Κ για σιδερωστρα δν θα τα δινα για κανενα λογο.τουρμπινες αεροτομες κ μαλακιες..300 αλογα κ εγινε κατι.κ ποσα κιλα?μονο 1500!
    Ειναι απο την πολυ την καβλα που εχει για τις μηχανες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Ειναι απο την πολυ την καβλα που εχει για τις μηχανες...
    Exo poli kaula me tis mixanes ti na me pis tora oute 1 mina den to exo kai exo kanei 2.700xiliometra... kai douleuo 10 ores ti mera fantasou na mi douleua poses boltes tha ekana.Alla ena grigoro amaksi de sigkrinete, den odigao moto apo anagki odigao giati to goustaro alios de tha asxoliomuna toso kai den tha edina kai 800euro gia kranos pou edosa prin 2 meres.Tora ego mexri na paro evo tha perasoun 5-6 xronia pou na mazepsis 50k opote pali me moto tha eimai kai oxi apo anagki.

Tora tha maso lefta gia na paro mia stoli na pao seres pios psinetai apo edo na pame parea?

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Exo poli kaula me tis mixanes ti na me pis tora oute 1 mina den to exo kai exo kanei 2.700xiliometra... kai douleuo 10 ores ti mera fantasou na mi douleua poses boltes tha ekana.Alla ena grigoro amaksi de sigkrinete, den odigao moto apo anagki odigao giati to goustaro alios de tha asxoliomuna toso kai den tha edina kai 800euro gia kranos pou edosa prin 2 meres.Tora ego mexri na paro evo tha perasoun 5-6 xronia pou na mazepsis 50k opote pali me moto tha eimai kai oxi apo anagki.

Tora tha maso lefta gia na paro mia stoli na pao seres pios psinetai apo edo na pame parea?
    Σοβαρα τωρα,
    Σερρες το κανονιζω για λιγο μετα την Κυριακη του Πασχα,τριτη η τεταρτη δεν ξερω...θα παμε καμια 10αρια μοτοσυκλετες καθημερινη για να ειμαστε ψιλομονοι μας,εισαι ευπροσδεκτος αν μπορεις και θες...
    Παιζει να ερθουν και κατι παιδια απο θεσ/νικη που τους ξερω λιγο,θα δουμε και γι'αυτο....

Πριν κανεις οποιαδηποτε βιαστικη κινηση για στολη,στειλε και πμ αν θες,να βρουμε κατι οικονομικο και καλο υπαρχουν οι ακρες,καθως θες και ενα ζευγαρι μποτες και γαντια...

Οσο για το αλλο που ειπα,απο αναγκη..Εννοω οτι οταν καποιος εχει την λογικη

"θελω κατι γρηγορο να κυκλοφορω και να ξεκαυλωνω και επειδη δεν εχω γκαφρα να παρω evo 8 παιρνω R1", αυτος για μενα ειναι μοτοσυκλετιστης απο αναγκη και οχι απο αποψη..Για μενα παντα οποτε δεν δεχομαι αντιρρησεις απ'αυτου...

Οτι αλλο θες,εδω ειμαστε...Νικος

Και οταν ειναι να αλλαξεις μηχανη,παρε Gsxr και θα με θυμηθεις..την πατησες μια φορα φετος και πηρες R1,μην ξανακανεις το ιδιο λαθος παλι....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    [B]Exo poli kaula me tis mixanes ti na me pis tora oute 1 mina den to exo kai exo kanei 2.700xiliometra... kai douleuo 10 ores ti mera fantasou na mi douleua poses boltes tha ekana.Alla ena grigoro amaksi de sigkrinete, den odigao moto apo anagki odigao giati to goustaro alios de tha asxoliomuna toso kai den tha edina kai 800euro gia kranos pou edosa prin 2 meres.Tora ego mexri na paro evo tha perasoun 5-6 xronia pou na mazepsis 50k opote pali me moto tha eimai kai oxi apo anagki.

Tora tha maso lefta gia na paro mia stoli na pao seres pios psinetai apo edo na pame parea? [/B
    /QUOTE]

Πανε παρε κανα huyndai ρε χθεσινε-περαστικε και ξεφορτωσου μας απο δω μεσα
    Που μας τα'πρηξες 60 σελιδες με το γαμομηχανακι σου για να μας πεις τελικα οτι το γρηγορο αμαξι δεν συγκρινεται-ασχετε
    ΟΥΣΤΤΤΤΤ !!!!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1

Tora tha maso lefta gia na paro mia stoli na pao seres pios psinetai apo edo na pame parea? [/B
    /QUOTE]

Πανε παρε κανα huyndai ρε χθεσινε-περαστικε και ξεφορτωσου μας απο δω μεσα
    Που μας τα'πρηξες 60 σελιδες με το γαμομηχανακι σου για να μας πεις τελικα οτι το γρηγορο αμαξι δεν συγκρινεται-ασχετε
    ΟΥΣΤΤΤΤΤ !!!!!!
    Esi ti problima exeis re blamene se eipa ego na katsis na biabasis ta post mou ?ANTE TRABA GAMISOU BLAKA me to sarabalo to hondaki sou

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Επειδή δεν έχετε διαβάσει ΑΥΤΟ κι αν το έχετε διαβάσει, τότε με γράφετε στα @@ σας και δεν μου αρέσει να βλέπω το όνομά μου εκεί, γράφετε καλυτερα, ή φεύγει το thread ολόκληρο όπως είναι....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

De fteo ego autos arxise na brizi.Ante giati merikoi apo edo tin exoune dei....

Opoios de theli as mi diabazi den anagkasame kanenan

Ωχ τώρα πιάσατε και τις κόντρες με τα αυτοκίνητα...

Τα έχετε φακ όλα εδω μέσα!

ΤRE το μετάνοιωσα φίλε που πήρα R1 (αφου με ψαρώσανε όπως είπες) και πήγα το μεσημέρι να παραγγείλω ένα Κ6, Αλλά τους είπα οτι δεν τα έχω όλα τα λεφτά και οτι έχω τα μισά και οτι τα άλλα μισά θα τους τα έδινα σε λίγες μέρες!
    Και αυτοί ξέρεις τι μου απαντήσαν?
    Γιατί εμείς θα στο δίναμε ολόκληρο? Μισό μισό θα στο δίναμε!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

ΤRE το μετάνοιωσα φίλε που πήρα R1 (αφου με ψαρώσανε όπως είπες) και πήγα το μεσημέρι να παραγγείλω ένα Κ6, Αλλά τους είπα οτι δεν τα έχω όλα τα λεφτά και οτι έχω τα μισά και οτι τα άλλα μισά θα τους τα έδινα σε λίγες μέρες!
    aytos einai kalosssssssss reeeeeeee:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μαλλον πρεπει να κοψεις το πολυ σκι στον Παρνασσο,γιατι το πολυ ασπρο σου χαλαει την οραση και βλεπεις οτι να΄ναι...

Σερρες θα'ρθεις να σε πατησω η οχι?

Α,ξεχασα θα ειμαι με το νεο μου αποκτημα κατα πασα πιθανοτητα...

Ρε ΤΡΕ πότε θα καταλάβεις οτι το κ5 πάνω απο 10 μοίρες δε γέρνει, ούτε κάν όταν είναι στο στάντ...

Μπουρούχες που πάει και αγοράζει ο κόσμος!

Το R1 το βλέπεις και κυκλοφορεί γιατί είναι το καλύτερο και το πιο όμορφο... Αυτό λέγεται Κοινή γνώμη και κοινή λογική...

Το Κ5 είναι σπάνιο λόγω μπουρουχιάς!

Να σου πώ πήγαινα στα Μέγαρα με ένα φίλο με κ5 και του πήρα φωτιά στα διόδια στα καλά του καθουμένου... Και γαμώ τα μηχανακια πήγες και πήρες!

Ξέρεις γιατί δεν υπάρχει κανένας συμπάσχοντας να σε υποστηρίξει?

Γιατί ή δεν το αγοράζουν ή το γνωρίζουν οτι το μηχανάκι είναι τάφος σε όλους τους τομείς!

Το BET για τα μέγαρα είναι 2000€ για τις σέρρες 4000€ μιας και είσαι λεφτας δεν θα έχεις πρόβλημα! Και εμείς οι φτωχοί τί θα κάνουμε κλέφτες θα γίνουμε?
    Αν και θα είναι λίγο σαν να κλέβω εκκλησία αλλά πιστεύω θα με συγχωρήσει ο θεός!

Θα νοιώθω σαν το Ρομπέν των Δασών που θα τα πάρω απο τον πλόυσιο και θα τα δώσω σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη! Δηλαδή εμένα!

Μόνο ο Ρομπεν των Χαζών θα αγόραζε Κ5

Α και Σέρρες θα έρθω με το Παπί για να είναι δίκαιο!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Α και Σέρρες θα έρθω με το Παπί για να είναι δίκαιο!
    πω πω ...TRE...

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ???? :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF