σε ποια χαράδρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θέλει λίγο πλύσιμο![]()
Το cbfάκι μου έπιασε 150 και 160:hypnotize:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ποια χαράδρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θέλει λίγο πλύσιμο![]()
Το cbfάκι μου έπιασε 150 και 160:hypnotize:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε γιατί τα λες όλα?? Μην με αφήσεις να χαρώ λίγοΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σε ποια χαράδρα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ρε γιατί τα λες όλα?? Μην με αφήσεις να χαρώ λίγο![]()
![]()
τσώπα τσώπα
κατά βάθος σε ζηλεύω που είσαι γλήγορη
πλάκα πλάκα με έχει![]()
![]()
Μάλιστα!!!
Παρατηρήσεις και σχόλια.
στα τα ΤΕΙ δεν ξέρω για τον καλό καφέ αλλά γιαΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
.....Πήγα απ τη δουλειά του Σωτήρη και αυτός με τη σειρά του με πήγε στα ΤΕΙ για καφέ (εκεί κάνουν τους καλύτερους λέει)........:
και για κάποιους που μου την λένε … ΔΟΥΛΕΥΑ (τον κόσμο)
Και τους έχω πει δεν μένω πια εκεί … αυτές οι λυσσάρες τίποτα, κάθε μέρα εκεί …Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
...............
Κυριακή ξυπνάω νωρίς(όχι ότι κοιμήθηκα...) γιατί χτυπούσαν τα κουδούνιαααα![]()
.......
στην πρώτη φωτό … πάλι δεν ανάβει το αριστερό STOP ( ή λες να ήταν ο ήλιος)Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Καλαμιές
Ααχ ποδαράκι μου αααχ μηχανάκι μου και ήμουν με αμάξι, και είχε κάτι στροφές , και μια άσφαλτοΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Πλέον στο κεντρικό και βουρ για τη λίμνη
Duke ο θείος ( ο γιος σε κανα 2 χρόνια είναι ακόμα 7 και δεν φτάνει το adventure)Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μια τελευταία στάση πριν ξεκινήσουμε για Αιγίρα, όπου εκεί θα χώριζαν και οι δρόμοι μας.
Εδώ μπαμπάς και γιος τα λένε(Duke ο μπαμπάς, adventure ο άλεξ)
ο Ηλίας με μηχανή:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τίμο, Τάσο, Νίκο(ευχαριστώ που με περίμενες), Άλεξ, Μάνο (νομίζω), Γιώργο, Ηλία, Κατερίνα και φυσικά τα Πατρινόπουλα!!
Φυσικά και θα τα ξαναπούμε και Ηλία ελπίζω να είσαι με τη μηχανή αυτή την φορά![]()
Υ.Γ Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους Νίκο και Μάνο , που ήταν μαζί με τα παιδιά τους!!!
Αντρέα για να μη νομίζεις ...αυτός ήταν με τον γιο του και ας του έχει πάρε BMW
Μιλάς και εσύ ΡΕΑρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Τα κωλόπαιδα.... ...![]()
ψέματα λέει... εμένα μου είπε 120 με ευνοϊκό σε κατηφόραΑρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
150-160 ; Που το πάτησες έτσι, στην Αθηνών Κορίνθου ; ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σε ποια χαράδρα;![]()
![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Nόμιζα ότι ο Νίκος είχε δυο παιδιά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Duke ο θείος ( ο γιος σε κανα 2 χρόνια είναι ακόμα 7 και δεν φτάνει το adventure)
Τελικά έχει μόνο το μικρό που σε κλωτσούσε???:rotflmao:
Μπράβο λοιπόν στο Θείο
Τα διόρθωσα οκ!![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ωραια μπραβο!
τι και αν ειναι 250?γιατι λιγα ειναι? μια χαρα κοπελια! εχω ακουσει ιστορια για μια τυπισα που εφυγε με 50ρι για θεσσαλονικη και της κολλησε μολις εφτασε!γυρισε με το τρενο λεμε!
παντα τετοια![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εμένα μου 'λεγε τις προάλλες ο Μήτσος ο Λαμπάδας για τότε που ξεκίνησε με τον Μπάμπη τον Λαμαρίνα για Ουκρανία με μια βέσπα 150cc δικάβαλοι και μόλις έφτασαν τους περιέλαβαν οι Ουκρανέζες καιΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχω ακουσει ιστορια για μια τυπισα που εφυγε με 50ρι για θεσσαλονικη και της κολλησε μολις εφτασε!γυρισε με το τρενο λεμε!![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? 500χλμ ΜΕ 50άρι?!![]()
![]()
![]()
![]()
φιλικά πάντα Εύη![]()
φιλικα παντα αυτο εχει γινει ασχετος αν το δικο σου το κωλαρακι δε θα το αντεχε (ουτε το δικο μου)Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εμένα μου 'λεγε τις προάλλες ο Μήτσος ο Λαμπάδας για τότε που ξεκίνησε με τον Μπάμπη τον Λαμαρίνα για Ουκρανία με μια βέσπα 150cc δικάβαλοι και μόλις έφτασαν τους περιέλαβαν οι Ουκρανέζες και![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλικά πάντα Εύη![]()
οπως εχει γινει αλβανος να παει αλβανια απο αθηνα με modenas kriss
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ωραια μπραβο!
τι και αν ειναι 250?γιατι λιγα ειναι? μια χαρα κοπελια! εχω ακουσει ιστορια για μια τυπισα που εφυγε με 50ρι για θεσσαλονικη και της κολλησε μολις εφτασε!γυρισε με το τρενο λεμε!
παντα τετοια![]()
στο 36ωρο του '01 ηταν δυο τυποι με 50αρια διχρονα εντουρακια του '70 (δεν θυμαμαι τι ηταν) που εβγαλαν 2000 χλμ με συνοδια ενα kazer με εργαλεια και τα σχετικα!!!!!
Οντως απο τέτοιες περιπτώσεις πολλες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φιλικα παντα αυτο εχει γινει ασχετος αν το δικο σου το κωλαρακι δε θα το αντεχε (ουτε το δικο μου)
οπως εχει γινει αλβανος να παει αλβανια απο αθηνα με modenas kriss
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εμένα μου 'λεγε τις προάλλες ο Μήτσος ο Λαμπάδας για τότε που ξεκίνησε με τον Μπάμπη τον Λαμαρίνα για Ουκρανία με μια βέσπα 150cc δικάβαλοι και μόλις έφτασαν τους περιέλαβαν οι Ουκρανέζες και![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλικά πάντα Εύη![]()
αυτο που εγραψα στην Ευη ηταν για σενα, και ημουν και μπροστα, δεν το ακουσα, το ειδα.![]()
μη λες μαλακιες προεδρε δε ξερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
στο 36ωρο του '01 ηταν δυο τυποι με 50αρια διχρονα εντουρακια του '70 (δεν θυμαμαι τι ηταν) που εβγαλαν 2000 χλμ με συνοδια ενα kazer με εργαλεια και τα σχετικα!!!!!
ρωτα τον λεωνιδα που ξερει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα τωρα σωθηκαν με το τριμπουρδελο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μηπως ειχαν και ενα αλλο καζεαρ απο πισω;:rotflmao:
Ναι εσερνε αλλο ενα που ειχε μεινει απο περσι λεει.
:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μη λες μαλακιες προεδρε δε ξερεις
ρωτα τον λεωνιδα που ξερει![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
(ωραια τα κοτοπουλα εκει στη πατρα που φαγαμε)
λατρις εκει να σε παει λεμε τρελο κοτοπουλο την αλλη φορα !
![]()