Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 128

Θέμα: Για την συζήτηση στο "scooterman" συνέχεια στο Θρησκευτικό μέρος

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ...........................
    Χρήστο είσαι λάθος. Φανατικός είναι αυτός που πολεμάει αυτό που δεν γουστάρει με τρελό πάθος.
    ..........................

Φανατικος ειναι αυτος που πολεμαει για αυτο που γουσταρει !!!

Στο ονομα αυτου που πιστευει μπορει να κανει ΠΟΛΛΑ !!!

Αυτο τουλαχιστον διδασκει η ιστορια του "ορθιου πιθηκου" που αυτοαποκαλειται ανθρωπος...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Vangelis 64...

Σε ευχαριστώ ρε φίλε, γιατί νόμιζα οτι κάποια στιγμή είχαν μείνει λίγοι άνθρωποι που σκέφτονται σαν και εσένα....

Το κεντρικό νόημα του ΕΓΩ είναι το αγκάθι στο πλευρό της κοινωνίας μας. Αυτό κατέρριπτε με την ιδεολογία του ο Ιησούς. Δεν το κάνει καμία άλλη θρησκεία/Ιδεολογία αυτό το πράγμα.

Στον Βουδισμό , το όλο σύνολο εξυπηρετεί τον ένα , για να φτάσει στο ανώτατο όν και στην Νιρβάνα.
    Στον Μωαμεθανισμό για να ανυψώσει τον εαυτό του κάποιος σαν καλός μουσουλμάνος με κάθε μέσο (ακόμα και με βία απέναντι σε άλλους)

Στον Χριστιανισμό όμως, για να φτάσεις στο στάδιο της "θέωσης" πρέπει να δοθείς και να ταπεινωθείς ολοκληρωτικά. Και εκεί είναι τα δύσκολα και το ΕΓΩ μας γίνεται σινικό τείχος

Για τους δε άθεους , είναι τόσο εγκλωβισμένοι μέσα στο ΕΓΩ της ανθρώπινης υπόστασης που θεωρούν οτι όλα γύρω τους είναι τυχαία τεκταινόμενα και οτι εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο το ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Δηλαδή το όλο σύνολο του σύμπαντος δημιουργήθηκε απο ενα ΤΙΠΟΤΑ και μάλιστα τηρεί αυτές τις απειροελαχίστες μαθηματικές ισορροπίες μεταξύ αστρικών σωμάτων και φυσικών δυνάμεων , ακριβώς στον νόμο των μαθηματικών συμπτώσεων. Δεν χρειάζεται φυσικά να πώ πόσο αφελές είναι αυτό.

Αν πάλι θεωρητικά , κάποιος πεί οτι οι επιστήμες αυτό προσδιορίζουν , θα τον κατευθύνω στην ομιλία του Hawking "Does God play dice" για να διαβάσει τι πιστεύει ενα απο τα λαμπρότερα μυαλά των εποχών μας, όσον αφορά την ύπαρξη Θεού (ή ανώτερης δύναμης).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Gandalf, καταρχας το να υπερασπιζομαστε αυτο που πιστευουμε εναντι σε αλλες αποψεις/θεωρηματα ειναι θεμιτο. Ομως, το να λεμε "η Χ θρησκεια ειναι καλυτερη απο ολες τις αλλες γιατι ετσι κ ετσι" δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.

Μπορει να εχεις την αποψη σου και να την συμμεριζονται κ αλλοι, αλλα αυτο δεν την κανει και αληθεια, απλα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μια προσωπικη αποψη. Καλο θα ειναι να το ξεκαθαριζουμε αυτο για να μην δημιουργουνται κακες εντυπωσεις.

Απο εκει και περα τις ΑΠΟΨΕΙΣ μου περι θρησκειων τις εχω ξαναπαραθεσει. Οπως ειπε κ ο Gloum προσωπικα ειμαι αθεος, ΑΛΛΑ σεβομαι το οτι ο αλλος διπλα μου πιστευει.

Και αναφορικα με την θρησκεια ειναι καποια πραγματα που εκτιμω και σεβομαι, και στην τελικη μου αρεσουν κιολας:

- Ο καθε ανθρωπος μεσα του εχει μεγαλη δυναμη να αλλαξει την ζωη του προς το καλυτερο, και η θρησκεια ειναι ενα πολυ ομορφο εργαλειο να σε βοηθησει να χρησιμοποιησεις αυτη τη δυναμη.

- Πολλοι ναοι και εκκλησακια εχουν αυλες με ομορφα πεζουλια η παγκακια για να ξαποστασεις και να ηρεμησεις, και σκεφτομαι: στην σημερινη εποχη που τα εχουμε ισοπεδωσει ολα και ολοι κυνηγαμε το χρημα κ το σεξ ερχεται καποιος και σου λεει "κατσε δυο λεπτα βρε φιλε.... παρε δυο ανασες και κοιτα λιγο μεσα σου..."
    Αυτο για εμενα ειναι ανεκτιμητο. Αλλα θελει και απο εσενα προσπαθεια... Να εχεις μαθει να "ακους" τα μικρα πραγματα γυρω σου....

- Την κατανυκτικη ατμοσφαιρα του Πασχα και τις μελωδιες της Μεγαλης Εβδομαδας, που βλεπεις τι θαυματα κανει η Συλλογικη Πιστη των ανθρωπων...

Για ολα αυτα σεβομαι την θρησκεια και την καθε θρησκεια (την καλη πλευρα της). Παροτι ζουμε σε μια τεχνολογικα προηγμενη εποχη, οπου ο ανθρωπος εχει γνωσεις και αντιλαμβανεται (ως ενα βαθμο) τον τροπο που λειτουργει ο κοσμος μας, και παροτι οι θρησκειες με βαση τη λογικη πλεον δεν εχουν θεση στις ζωες μας, παρολαυτα μου αρεσει ο ρομαντισμος του να πιστευεις σε κατι ανωτερο απο εσενα.

Μεσα στην ψηφιακη/ψυχρη εποχη, κραταμε κατι αναλογικο/ζεστο....

Εν ολιγοις, δεν βλεπω το λογο να γινεται αντιπαραθεση βρε παιδια. Ο σεβασμος στον διπλανο μας και στα πιστευω του (εφ οσον δεν μας κανουν κακο) ειναι αυτονοητος σε ανθρωπους καλιεργημενους.
    Οπως ομως εγω σεβομαι τον χριστιανο/μωαμεθανο/ινδουιστη/κλπ ετσι περιμενω και εκεινοι να σεβονται το οτι εγω (προσωπικα) δεν πιστευω σε θρησκειες....
    Νίκος
    Open Horizons

@ Vangelis 64

stin arxi to jekinises swsta alla kapou to xalases (gia emena toulaxiston)
    simfwno mazi sou oti kai autoi pou dilwnoun oti den iparxei theos (ena anwtero on dld) .+_ ekfrazoun ena idos paralogis pistis...

auto pou leme einai oti epidei den jeroume ti iparxei kai an iparxei automata den simainei oti autoi pou pistueoun exoun dikio...

me alla logia JEROUME OTI DEN JEROUME...

oson afora to EGW...

ma ilikrina pistueis oti enas xristianos (mesos oxi theopoiimenos...) exei ligotero egwismo?
    otan i thriskia tou ton vazei se adagonismo gia to poios tha paei ston paradisw?
    nai den lew tou leei kai na taizei tous ftoxous...
    ALLA MONO EPIDEI ETSI THA PAEI STON PARADISW....

poli apla enas pou den pistueei se paradisw kai kolasi kai kanei filanthrwpies poso ligotero egwisom exei?

einai gnwsto oti kamia (sxedon) praji den einai pragmatika altrouistiki...
    pada kati prosvlepoume na paroume se adalagma (to egw pou leme)
    apo edelos ilika adalagmata mexri na aistanthoume kala emeis or oti eimaste kala tomaria telika...

kai en teli poios o logos ola auta na ginode ipo tin pseudesthisi tis thriskias?
    GIATI O ANTHRWPOS DEN BOREI NA EINAI KALOS XWRIS NA FOVATE TIN KOLASI?

kai se auto to simeio erxomai na simfwnisw oti gia kapoios mono autos o tropos iparxei

omws to na vlepw ena paidi tis ilikias mou kai tis genias mou na dexete akrita tosa polla pragmata me tromazei...

me tromazei to oti autos o anthrwpos tha kanei ta idia xaza lathi me tous proigoumenous...

p.s. @ VanDiemen epidei den to vlepw na kataligoume eukola kai den ftaiei kaneis na diavazei ta idia kai ta idia tha sinenoithoume me p.m.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Και αν ο άλλος έχει την δύναμη να 'υπερασπιστει' την 'ελευθερία' του πιο καλά απ'οτι εγω την δικιά μου? Την βάψαμε Ε? η 'ελευθερία' του άλλου θα μικραίνει πολύ το μέρος και την 'ελευθερία' τη δική μου άρα για να υπερασπιστώ το 'μέγεθος' και την ύπαρξη της 'ελευθερίας' μου πρέπει να περιορίσω την ελευθερία του άλλου.
    κάπως έτσι δεν ειναι τα πράγματα στις μέρες μας???
    οι χώρες με δύναμη υπερασπίζονται τις υποτιθέμενες ελευθερίες τους (στη θρησκεία, στην κατανάλωση, στα δικαιώματα...κτλ κτλ) ενώ ταυτόχρονα περιορίζουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της ελευθερίας κατοίκων άλλων χωρών.....(βλέπε Αφρική, χώρες Μέσης Ανατολής κτλ)...

το πως αντιλαμβάνεται κανείς την ελευθερία του ειναι τελείως υποκειμενικό και προσδιορίζεται απο ανάγκες , επιθυμίες και συμφέροντα....
    για τις ΗΠΑ ελευθερία ειναι να μπορούν όταν θέλουν να πετάμε μια βόμβα όπου θέλουν...και την προασπίζονται αυτή την ελευθερία....
    παράλληλα την ελευθερία τους να πιστεύουν στο Χριστό την ταυτίζουν με την προπαγάνδα σε βάρος άλλων θρησκειών.....( βλέπε μουσουλμάνοι=τρομοκράτες)
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Vangelis 64...

Σε ευχαριστώ ρε φίλε, γιατί νόμιζα οτι κάποια στιγμή είχαν μείνει λίγοι άνθρωποι που σκέφτονται σαν και εσένα....

Το κεντρικό νόημα του ΕΓΩ είναι το αγκάθι στο πλευρό της κοινωνίας μας. Αυτό κατέρριπτε με την ιδεολογία του ο Ιησούς. Δεν το κάνει καμία άλλη θρησκεία/Ιδεολογία αυτό το πράγμα.

Στον Βουδισμό , το όλο σύνολο εξυπηρετεί τον ένα , για να φτάσει στο ανώτατο όν και στην Νιρβάνα.
    Στον Μωαμεθανισμό για να ανυψώσει τον εαυτό του κάποιος σαν καλός μουσουλμάνος με κάθε μέσο (ακόμα και με βία απέναντι σε άλλους)

Στον Χριστιανισμό όμως, για να φτάσεις στο στάδιο της "θέωσης" πρέπει να δοθείς και να ταπεινωθείς ολοκληρωτικά. Και εκεί είναι τα δύσκολα και το ΕΓΩ μας γίνεται σινικό τείχος

Για τους δε άθεους , είναι τόσο εγκλωβισμένοι μέσα στο ΕΓΩ της ανθρώπινης υπόστασης που θεωρούν οτι όλα γύρω τους είναι τυχαία τεκταινόμενα και οτι εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο το ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Δηλαδή το όλο σύνολο του σύμπαντος δημιουργήθηκε απο ενα ΤΙΠΟΤΑ και μάλιστα τηρεί αυτές τις απειροελαχίστες μαθηματικές ισορροπίες μεταξύ αστρικών σωμάτων και φυσικών δυνάμεων , ακριβώς στον νόμο των μαθηματικών συμπτώσεων. Δεν χρειάζεται φυσικά να πώ πόσο αφελές είναι αυτό.

Αν πάλι θεωρητικά , κάποιος πεί οτι οι επιστήμες αυτό προσδιορίζουν , θα τον κατευθύνω στην ομιλία του Hawking "Does God play dice" για να διαβάσει τι πιστεύει ενα απο τα λαμπρότερα μυαλά των εποχών μας, όσον αφορά την ύπαρξη Θεού (ή ανώτερης δύναμης).

Gandalf
    εσύ εχεις απάντηση απο τι δημιουργήθηκε το σύμπαν δηλαδή???
    το έφτιαξε ο θεούλης μια μέρα που δεν ηξερε τι να κάνει???
    υπάρχει μια αορατη άυλη δύναμη που έχει αντίληψη???αυτό ειναι το ζήτημα....

όλα ειναι κατευθυνόμενα απο μια αόρατη δύναμη??
    ποιος ειναι ο ρόλος του ανθρώπου???
    υπάρχει παρέμβαση στις ζωές του ανθρώπου....???
    τι σε ωθεί να πιστέψεις???η ανασφάλεια?? η μια φιλοσοφική θεώρηση???
    αν ειναι το πρώτο δεν μπορώ να πω τίποτα ..
    αν ειναι το δεύτερο ο καθένας αποδέχεται την φιλοσοφική θεώρηση που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία του....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Καλημέρα sonic22.
    Κατ' αρχήν συμπάθα με γιατί είναι το πρώτο σου post που διαβάζω σ' αυτό΄το θέμα.Τα greeklish κάνουν στα μάτια μου πουλάκια!
    Δεν θεωρώ σωστό χριστιανό αυτόν που πιστεύει στην ανταπόδωση.Η αγάπη είναι μια πράξη καθαρά αλτρουιστική.Εχω,δυστυχώς,διαπιστώσει ότι η διδασκαλία τού Χριστού δεν έχει καμμία σχέση με τον χριστιανισμό.
    Δεν υπάρχει αγάπη στον κόσμο.Ούτε στις θρησκείες,με τον τρόπο που εφαρμόζονται,ούτε στην εκκλήσία ούτε στους παπάδες,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
    Εχω την τύχη να γνωρίζω έναν άνθρωπο,που τον θεωρώ πνευματικό μου και,το να μιλάω μαζί του,είναι πραγματικά απόλαυση....η μεγαλύτερή μου χαρά.
    Ο Χριστούλης,που λές,μιλούσε και έπραττε με παραβολές.Αυτό το έκανε γιατί ο κόσμος(όπως και τότε αλλά και τώρα)δεν ήταν έτοιμος ν' ακούσει τέτοια πράγματα.
    Τούς έλεγε δηλαδή μια ωραία ιστοριούλα,που τούς χάϊδευε τ'αυτιά,το μυαλό τους και η συνείδηση άκουγαν,όμως το υποσυνείδητο ΕΓΡΑΦΕ!Κάποιοι απ' αυτούς κατάλαβαν κι έγιναν καλύτεροι άνθρωποι.Δυστυχώς είναι πολύ λίγοι.
    Οπως έλεγε και ο ίδιος ο Ιησούς,
    "Στούς χίλιους που θα με ακούσουν,ένας θα με καταλάβει.Στούς χίλιους που θα με καταλάβουν,ένας θα με ακολουθήσει.Στούς χίλιους που θα με ακολουθήσουν,ένας είναι δικός μου"
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μπέρδεψες τους Άθεους με τους Αγνωστικιστές (συγχώρεσε τα ελληνικά μου..agnostics είναι στα αγγλικά απλά δεν το έχω ακούσει στα ελληνικά ποτέ)
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

to epsaja ligo kai eixa lathos...

i erminia tou einai
    a-gnwsi dld
    agnwstikismos

autos pou den jerei dld an isxiei kati...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Οπως έλεγε και ο ίδιος ο Ιησούς,
    "Στούς χίλιους που θα με ακούσουν,ένας θα με καταλάβει.Στούς χίλιους που θα με καταλάβουν,ένας θα με ακολουθήσει.Στούς χίλιους που θα με ακολουθήσουν,ένας είναι δικός μου"

γάμησέ τα... καλύτερα να έπαιζε joker...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    agnostics είναι στα αγγλικά απλά δεν το έχω ακούσει στα ελληνικά ποτέ)
    Είδες για να μην ακούς Θώδη ...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    ANAGNOSTIKISTES...

agnostikistes einai osoi diavazoun tin ipothesi tou Lost apo to winkipedia (katarameno dsl argeis akoma... )
    Ναι αλλα παραμενουν πιστοι
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Φανατικος ειναι αυτος που πολεμαει για αυτο που γουσταρει !!!

Στο ονομα αυτου που πιστευει μπορει να κανει ΠΟΛΛΑ !!!

Αυτο τουλαχιστον διδασκει η ιστορια του "ορθιου πιθηκου" που αυτοαποκαλειται ανθρωπος...
    Αυτό είναι το πρόβλημα.
    Επειδή εχει επικρατήσει αυτό που γράφεις, αυτοί που δεν το κάνουν αυτό, νομίζουν ότι δεν είναι φανατικοί, και καταλήγουν να κάνουν ελαφρά τη καρδία αυτό που έγραψα εγώ. Ενώ αν εξ αρχής δώσεις τον δικό μου χαρακτηρισμό στην λέξη ‘φανατικός’ τότε δεν μπορείς να πέσεις σε αυτήν την παγίδα.
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ma ilikrina pistueis oti enas xristianos (mesos oxi theopoiimenos...) exei ligotero egwismo?
    otan i thriskia tou ton vazei se adagonismo gia to poios tha paei ston paradisw?
    nai den lew tou leei kai na taizei tous ftoxous...
    ALLA MONO EPIDEI ETSI THA PAEI STON PARADISW....
    Υπάρχει μια καλή κουβέντα για αυτό στο ευαγγέλιο . (σε απλά ελληνικά) Αν κάνεις την ελεημοσύνη και δεν έχει αγάπη έχασες Δεν θα πάει φίλε. Γιατί δεν προτείνεται να κάνεις το καλό για την ανταμοιβή. Αυτός λοιπόν που το κάνει έτσι συμφεροντολογικά έχει χάσει.
    poli apla enas pou den pistueei se paradisw kai kolasi kai kanei filanthrwpies poso ligotero egwisom exei?
    Σίγουρα λιγότερο. Αυτός ο τρόπος προτείνετε απο μας. Απλά το λέμε συγκεκριμένα δίνουμε οδηγίες χρήσης για να το πιάσει πιο εύκολα το θέμα.
    einai gnwsto oti kamia (sxedon) praji den einai pragmatika altrouistiki...
    pada kati prosvlepoume na paroume se adalagma (to egw pou leme)
    apo edelos ilika adalagmata mexri na aistanthoume kala emeis or oti eimaste kala tomaria telika...
    Αν η ευχαρίστηση που θα νιώσεις για την ευχαρίστηση του άλλου είναι αντάλλαγμα, τότε ναι! δεν είναι αλτρουιστική οποιαδήποτε πράξη αγάπης.
    kai en teli poios o logos ola auta na ginode ipo tin pseudesthisi tis thriskias?
    GIATI O ANTHRWPOS DEN BOREI NA EINAI KALOS XWRIS NA FOVATE TIN KOLASI?
    Η κόλαση είναι η μεγάλη απόσταση που θα έχεις από τον Θεό. Την απόσταση την επιλέγεις εσύ με της επιλογές που κάνεις. (ορθόδοξη θεολογία!!). Τι ακριβώς φοβάται κάποιος? την επιλογή του? (και μην αρχίσουμε για μωαμεθανικές μαλακίες για καζάνια που βράζουν, δεν τα λέει αυτά η ορθόδοξη θεολογία)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Είδες για να μην ακούς Θώδη ...???
    Εσύ έχεις γαμηθεί στον προσηλυτισμό :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
    Gandalf

den thimame poios to exei pei alla...

pragmatiki agapi gia ton sinanthrwpo sou einai
    na filas ta xeria pou se skownoun
    ligo pio isxiro apo auto pou ipe o xristos (na girnas apo tin alli)
    alla akoma kai afto katadise sto SFAJEME NA AGIASW...
    kai meta mou lete gia logiki kai pisti...
    tespa...

@ tai

swsto auto pou les gia tin kolasi alla exw dio enstaseis...

1. einai isos to akros aouto tis diaforas metaji tou ti leme kai tou ti simvenei...
    kai gia auto den ftaiei o aplos kosmos/pistos etsi?

2. an einai etsi twte pws dikaiologeis ton AFORISMO kai ena soro alla omorfa tis orthodojis paradwsis?

1. einai isos to akros aouto tis diaforas metaji tou ti leme kai tou ti simvenei...
    kai gia auto den ftaiei o aplos kosmos/pistos etsi?Ειναι αυτο που προτείνεται και (λόγω δυσκολίας )αυτο που πράττουν τελικά

2. an einai etsi twte pws dikaiologeis ton AFORISMO kai ena soro alla omorfa tis orthodojis paradwsis?ο αφορισμός ειναι μια δήλωση προς τους πιστούς, οτι ο αφορισμένος δεν αποδέχεται τον τρόπο της πίστης μας και αποβάλλεται απο την ομάδα. Ο αφορεσμένος φεύγει κατ'επιλογή των πράξεών του, δεν τον διώχνουν

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 09:31
  2. Συλλήψεις για την επίθεση στο Καζίνο
    από panagiotispapa στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2007, 17:40
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2006, 11:16
  4. Επτά σημεία για την κρίση στο Ιράν
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί