Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 104

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    με γουσταρεις? ειμαι straight φιλε μου αρραβωνιασμένος ...
    ναι ναι σε γουσταρω τρελα!! ετσι που σε βλεπω και στην φωτο. κατω απο το "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ", να κρατας την ασπιδα και να φωναζεις...εισαι φοβερο αγορι...
    μαλλον stokos, αρραβωνιασμενος εισαι...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
    μαλλον stokos, αρραβωνιασμενος εισαι...

άμα του βρίσεις και την ΑΕΚ... πάμε καρφί για διαμάχες...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ....εισαι φοβερο αγορι...:

gay post alert!!!

gay post alert!!!

...ναι ναι το παραδεχομαι ειμαι ενας νεγρος, γκει, ναρκωμανης ρε ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ που βρηκες και βημα να αμολυσεις τις εγκεφαλικες σου κλανιες ....

Και δινω και ενα τελος σε αυτον το ανουσιο διαλογο μας, που οσο και αν με διασκεδασες κακομοιρε γελοτοποιε, δεν θα επρεπε να ειχα ξεκινησει.....

:a36:

Και κοιτα προσεξε γιατι αμα σε πετυχω πουθενα με την αρραβωνιαστικια σου θα την ξεμαλιασω απο την ζηλια...αγριο αγορι.....:a029: :a029: :a029: :a029:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    κοκομοιρε γελοτοποιε,

ο Κοκός....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...ναι ναι το παραδεχομαι ειμαι ενας νεγρος, γκει, ναρκωμανης ρε ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ που βρηκες και βημα να αμολυσεις τις εγκεφαλικες σου κλανιες ....

Και δινω και ενα τελος σε αυτον το ανουσιο διαλογο μας, που οσο και αν με διασκεδασες κακομοιρε γελοτοποιε, δεν θα επρεπε να ειχα ξεκινησει.....

:a36:

Και κοιτα προσεξε γιατι αμα σε πετυχω πουθενα με την αρραβωνιαστικια σου θα την ξεμαλιασω απο την ζηλια...αγριο αγορι.....:a029: :a029: :a029: :a029:

πρωην μελος Το avatar του/της idi

εγω βρηκα βημα ρε βλαξ?

εγω ολα οσα λεω εδω και με τον ιδιο ακριβως τροπο τα λεω στις παρεες μου, στα παρκα, στο σινεμα, στις καφετεριες και οπου γουσταρω... χωρις κανενα φιλτρο...

οι αποψεις μου τυγχάνουν αν οχι καθολικης... τουλάχιστον μερικης αποδοχης απο τη πλειοψηφια του κοσμου...

καιρον να επανελθεις στη πραγματικοτητα... οι δικες σου αποψεις ειναι ακρεες και αντιπροσωπεύουν ελάχιστο κοσμο...

και επιπλεον με λες φασιστα (κλασικα για οποιοδηποτε ασχετο λογο... οπως φαντάζομαι λες φασιστες ολους οσους δεν ανήκουν στη δικη σου κλικα...) πισω απο τη σιγουρια του firewall του pc σου.... θα ελεγες τα ιδια να ήσουν εμπρος μου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

εδώ τι κάνεις ακριβώς; Εκτός και αν δεν έχεις καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα στο παιδί.

Εαν κ δε καταλαβαινω τι θες μου πεις με τη παραθεση σου απο αλλο θεμα εδω κ τι σκατα σχεση εχει με αυτο!
    (δεν ειμαστε στις διαμαχες να βριστουμε κ να ειμαστε politically correct!).
    τοσα χρονια σε φορουμ πρωτη φορα το βλεπω, μου μοιαει λιγο σαν flame εναντιον μου!

τεσπα αφου μπηκες σε ολο αυτο το κοπο του copy-paste δε διαβαζες κ τι εγραψα στο ΙΔΙΟ ποστ ακριβως πανω απο αυτο που κουοταρες?

τοτε ισως καταλαβεις με ποιο σκεπτικο, ποσταρα.

κ επειδη δεν νομιζω να καταλαβεις (εαν ηταν να καταλαβεις θα το ειχες κανει ηδη!) θεωρω το μετεροτιτη κακο bot κ μαλλιστα απο εξωτερικο.

νταξ??

κ στη τελικη εαν θες να μου την πεις στειλε πμ
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ...ναι ναι το παραδεχομαι ειμαι ενας νεγρος, γκει, ναρκωμανης.....
    Αμα είσαι και απένταρος, γάμησε τα φίλε....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ...........................
    Cool baby
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Cool baby
    οκ
    i'll try it

αλλα αλλοι πετανε μισοποσταρισματα οπου λαχει!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Για καποιο φεγγαρι στη Ναυαρινου, καθε βραδυ που γινοτα το κλασσικο δωσε ενα κατοσταρικο, μαζευα οσο παιδια μπορουσα και τους αγοραζα σαντουιτς απο το first.. Ηταν ο δικος μου τροπος για να αντιμετωπισω μεσα μου τα παιδια που για τους Χ λογους πεσανε σε αυτη την αρρωστεια..Ποτε λεφτα, ποτε ουτε ενα ευρο, τους εδινα φαη και τους εδειχνα οσο μπορουσα οτι τους νοιαζομαι...

Αφηστε τις μαγκες πισω απο τα πληκτρολογια...ελεος!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

οι αποψεις μου τυγχάνουν αν οχι καθολικης... τουλάχιστον μερικης αποδοχης απο τη πλειοψηφια του κοσμου...

.... θα ελεγες τα ιδια να ήσουν εμπρος μου?

αντε και μια τελευταια αντι-παραθεση: ...εχεις σκεφτει να πολιτευτεις....με τετοια ποσοστα θα εχεις σιγουρη επιτυχια...

..οσο για το "φασιστα" μονος σου το ειπες στην αρχη...αλλα αμα θες μπορω να σε φωναζω
    και ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, η οτι αλλο κοσμιτικο επιθετο νομιζεις οτι σου ταιριαζει...

....ετσι ειναι το ιντερνετ φιλε μου, δλδ εσυ τι προτεινεις, να μονομαχησουμε το ηλιοβασιλεμα....
    ....αν βεβαια θες να τα πουμε και απο κοντα...χμμ...ισως...δεν ξερω....ειμαι πολυ μπερδεμενος...ασε με να το σκεφτω και θα σου πω...

Εαν κ δε καταλαβαινω τι θες μου πεις με τη παραθεση σου απο αλλο θεμα εδω κ τι σκατα σχεση εχει με αυτο!
    (δεν ειμαστε στις διαμαχες να βριστουμε κ να ειμαστε politically correct!).
    τοσα χρονια σε φορουμ πρωτη φορα το βλεπω, μου μοιαει λιγο σαν flame εναντιον μου!

τεσπα αφου μπηκες στο κοπο να παραθεσεις μπηκες σε ολο αυτο το κοπο του copy-paste δε διαβαζες κ τι εγραψα στο ΙΔΙΟ ποστ ακριβως πανω απο αυτο που κουοταρες!

τοτε ισως καταλαβεις με ποιο σκεπτικο, ποσταρα.

κ επειδη δεν νομιζω να καταλαβεις (εαν ηταν να καταλαβεις θα το ειχες κανει ηδη!) θεωρω το μετεροτιτη bot κ μαλλιστα απο εξωτερικο.

νταξ??

κ στη τελικη εαν θες να μου την πεις στειλε πμ
    Δεν έχω λόγο να σου στείλω πμ γιατί (πραγματικά) δεν έχω τίποτα μαζί σου.

Με την ίδια ευκολία που βάζεις εσύ ταμπελάκι σε κάποιον (bot, μαλάκας κλπ) με την ίδια ευκολία το κάνει καί ο άλλος απέναντι σε μαύρους, αδελφές, πρεζάκια κλπ.

αλλα αλλοι πετανε μισοποσταρισματα οπου λαχει!
    Δεν έγινε εσκεμμένα. Sorry όμως. Απλά θεωρώ ότι η παράθεση των υπολοίπων δεν αλλάζει την καζούρα που του κάνεις.

Στο κάτω κάτω αν τα διάβασε τα μπινελίκια σου ο μετεωρίτης, μπορεί να μην ξαναγράψει. Πως και πως περιμένουμε τα νέα του, ρε γαμωτ...

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! το ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 12:27
  2. ΠροσοΧη ΠροσοΧη!!!!!!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 19:32
  3. Νεοσ Ιοσ!!προσοΧη!!!
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ