καλημερα. που θα βρω στην αθηνα κρανη KBC off road?
thanks
thanks
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ριξε μια ματια στο λινκ παρακατω...εχει δυο
http://www.stelpet.gr/cat/49/sub/312/sub2/49/start/16
Έκανες χωμάτινο το Aerox ???Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κρανη KBC off road?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν ξέρω τι έκανε αλλά σίγουρα είναι πιο καγκούρικο ένα off road κράνος σε ένα μηχανάκι![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
μπα..για ενα φιλο προοριζεται με ενα dt..
το aerox στο χωμα εχει απεριγραπτη συμπεριφορα![]()
το καλυτερο ηταν μια φορα πανω σε γρασιδι ποτισμενο και με λαστιχα λιωμενα 3 χρονων..δεν μαζευοταν με τιποτα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ρε συ Ozzzzzzzzzzzy να ρωτήσω κάτι άσχετο.Το κράνακι σου πιό μοντέλο είναι?
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
thanks
kai o warmup exei alla oxi sto site
To foo road montela Zombie einai persina, efetos fernei nea montela diaforetika
alla to zombie white einai gamato leme
Ρε Brooo, δεν πας να ξαπλώσεις λιγάκι ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
...foo road...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Brooo, δεν πας να ξαπλώσεις λιγάκι ...???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:hypnotize
![]()
Η Eliofil τα εχει ολα,ειναι κεντρικος αντιπροσωπος.
gloum κατ αρχην ενα αλλο θρεντ για κρανος δεν ειναι για το δικο μου το χει ανοιξει ο πατερας μου αν ρωτας γι αυτο..
μοντελο θα σε γελασω δεν θυμαμαι
το δικο μου κρανος ειναι αυτο
στο link που μου δωσες μαλλον εχει καιρο να γινει ενημερωση..δεν εχει τα μοντελα που χει στη σελιδα της η KBC![]()
παιζει πουθενα αλλου τπτ?
![]()
Για δες στο κεντρικό site KBC, μπας και βγάλεις άκρη!!!
Αν βρω κάτι άλλο θα βάλω![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Επίσης για πέρνα μια βόλτα απο Wintex - Γρηγόρης στην Καλλιρόης, επίσης αν θυμάμαι καλά έχει και το γωνικακό που είναι Καλλιρόης κ Βουλιαγμένης.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
κανενα μαγαζι που να χει ερθει η collection 2007?