![]()
![]()
Ναι Σταυρο αλλα ειπα ΜΟΝΟ ενα τετοιο ΡΕΝΑ και ο Αλεξης την εχει κανει σαν ενα Εσ Πι την κουκλα του!!
![]()
![]()
Αρα δεν ειμαι προδοτης μονο εγω?Και εσυ το ζαχαρωνεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ναι Σταυρο αλλα ειπα ΜΟΝΟ ενα τετοιο ΡΕΝΑ και ο Αλεξης την εχει κανει σαν ενα Εσ Πι την κουκλα του!!
![]()
![]()
Αρα δεν ειμαι προδοτης μονο εγω?Και εσυ το ζαχαρωνεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Όοοοοοοχι φίλε μου, ο Αλέξης το έχει κάνει καλύτερο!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα Ohlins που έχει πάνω το SP δεν είναι τα top όπως αυτά που πήρε ο Αλέξης!
Και για τα φρένα δεν το συζητώ ούτε για αστείο!
Α και έρχονται και CARBON ζάντες ε!!!![]()
Σε καμία χώρα το 1098 δεν εγκρίθηκε να τρέχει στα 1000(stocksport)
Mονο στην Ελλάδα έγινε αυτό.
Το 1098 S και το απλό το οδήγησα στα Μεγαρα , η μοτοσυκλέτά είναι κάτι το ξεχωριστο.
Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο του Μπούστα!!!
Φανταστείτε ο 4ος Χριστοδούλου πάλι με 1098 να μην είχε σπασμενο ακριανό δάχτυλο (αριστερο χέρι) . 1.01
Η Ελλαδα δεν εχει κατηγορια Stocksport (περσι και φετος δηλαδη)...Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
Σε καμία χώρα το 1098 δεν εγκρίθηκε να τρέχει στα 1000(stocksport)
Mονο στην Ελλάδα έγινε αυτό.
Το 1098 S και το απλό το οδήγησα στα Μεγαρα , η μοτοσυκλέτά είναι κάτι το ξεχωριστο.
Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο του Μπούστα!!!
Φανταστείτε ο 4ος Χριστοδούλου πάλι με 1098 να μην είχε σπασμενο ακριανό δάχτυλο (αριστερο χέρι) . 1.01
η κατηγορια λεγεται: FORMULA EXTREME...
http://www.ethea.elpa.gr/?cat_id=47&page_id=338
edit:
δοκιμες στην Valencia με 1098S ειδα... (World Superstock 1000)
http://www.worldsbk.com/results.php?...0&p_Sessione=#
Αυτο το 500κοσαρακι το εχει ενας γνωστος μου και το εχει φτιαξει ολο μονος του κομματι κομματι και ειναι μοναδικο και σαν ομορφια αλλα και κυριολεκτικα δεν υπαρχει αλλο ιδιο και το μοτερακι του ειναι τουμπανιασμενο.!Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
και ενα πανεμορφο διχρονακι(μικρουλι..)500c.c!![]()
![]()
![]()
ποιο ειναι ρε φιλαρακι.το tzr?δεν εχω ξαναδει yamaha 500διχρονο..μπραβο στον γνωστο σου για το μερακι του!Αρχικά δημιουργήθηκε από smog zx
Αυτο το 500κοσαρακι το εχει ενας γνωστος μου και το εχει φτιαξει ολο μονος του κομματι κομματι και ειναι μοναδικο και σαν ομορφια αλλα και κυριολεκτικα δεν υπαρχει αλλο ιδιο και το μοτερακι του ειναι τουμπανιασμενο.!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι ΤΖR μιστερ Κωστας..RD 500 ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
ποιο ειναι ρε φιλαρακι.το tzr?δεν εχω ξαναδει yamaha 500διχρονο..μπραβο στον γνωστο σου για το μερακι του!![]()
διχρονο 4κυλινδρο υδροψυκτο65-70 ιππων αν θυμαμαι καλα(καλα ψοφιο μαμα γιαααα ευνοητους λογους...)
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
καλά ρε μαουνιέρη ...ταξίδευες η κατασκόπευες τι αγώνες γίνονται;Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
edit:
δοκιμες στην Valencia με 1098S ειδα... (World Superstock 1000)
http://www.worldsbk.com/results.php?...0&p_Sessione=#
καλώς όρισες ρεεεε
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
χαχαχαχα... ου ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
καλά ρε μαουνιέρη ...ταξίδευες η κατασκόπευες τι αγώνες γίνονται;
καλώς όρισες ρεεεε
![]()
![]()
μολις τελειωσω απο διαφορα που εχω, και κοπροσκυλιαζω και λιγο γιατι ειχα ψοφησει στην δουλεια, θα βρεθουμε για γκαιφε...
![]()
Οχι και εντελως μαμα... ειχε ανοιχτο καπακι συμπλεκτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Το 1098 έτρεξε εντελώς μα εντελώς μαμά, ούτε σωληνάκια ούτε τίποτα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Οχι και εντελως μαμα... ειχε ανοιχτο καπακι συμπλεκτη...![]()
![]()
Δεν το πρόσεξα!![]()