Fortis Fortuna Adiuvat
Πωπωπωπωπωπωπω αδρεναλίνες μεσημεριάτικα![]()
![]()
Auto to eixa dei se ena video kai elege oti kaiei 100 litra se 15lepta haha kalo e?
E vevea 4 turbo pou na ta taisis
θελετε τιμουλα μηπως? 1.350.000
με τις υγειες σας![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
θελετε τιμουλα μηπως? 1.350.000
με τις υγειες σας![]()
όχι ρε γαμώτο
για 200 ευρώ να μην μπορώ να το πάρω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε κ στο κανανε δωρο...
ποιος παντρευεται τον βενζινα τωρα μωρε...
![]()
τι εργαλειο ειναι παντως...ανεβαζε λες κ ηταν χρονομετρο...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εκτος από τα γνωστά όργανα έχει έναν δείκτη που σου δείχνει πόσα άλογα σου προσφέρει την κάθε στιγμή ο κινητήρας και ξεκινάει από το 0 και φτάνει στο 10001!!!!
Σωστό είναι αυτό αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν ξέραμε (και εγώ πρόσφατα το διάβασα) είναι ότι η πραγματική της απόδοση είναι μεταξύ 1130-1150 ίππων.Το 1001 είναι κόλπο του marketing![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ποιο καλο marketing ειναι τα 1150 αλογα![]()
![]()
![]()
αν και θα προτιμησω κατι με 170 αλογα, 14000 ευρω, τελικη 320 περιπου που δεν θα απαιτει να γινω γκομενος του βενζινα για να το κυκλοφορω..Α και εχει 2 τροχους !!!!![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
δείτε το και εξωτερικά
εδώ
τελικά μερικές φορές η πινακίδα είναι χάλια και στα αμάξια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όπως επίσης δεν ξέραμε (μέχρι που πρόσφατα ένας καλοθελητής είχε την ευαισθησία να μας δείξει) αν τα πάει καλά από παθητική ασφάλεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Σωστό είναι αυτό αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν ξέραμε (και εγώ πρόσφατα το διάβασα) είναι ότι η πραγματική της απόδοση είναι μεταξύ 1130-1150 ίππων.
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Όπως επίσης δεν ξέραμε (μέχρι που πρόσφατα ένας καλοθελητής είχε την ευαισθησία να μας δείξει) αν τα πάει καλά από παθητική ασφάλεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άουτς![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Πάλι καλά που αυτό το αυτοκίνητο δεν το δίνουν με leasing αλλιώς θα είχαμε φλομώσει από δαύτα στο Ελλάντα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ελλαδα οτι πιο κοντα σε αυτο ειναι 1 ή 2 McLaren SLR που εχουμε και μονο. Αντε και οι 2 ή 3 F50. Αυτια... α εγω προτιμω κατι σε Enzo, Carrera GT, McLaren το τελευταιο στην εκδοση LM γιατι ειμαι και πολυ χερας μην χεσω.![]()
σκωτοστρα ρε!!
φαντασου ξανθια με κινητο στο χερι μεσα σε ενα τετοιο!!!!
αντε τρεχα να κρυφτεις!!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H