Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 94

Θέμα: Honda Hornet 250 ή suzuki bandit 400;;;

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μιλαμε για τα Bandit τα 400αρια τα 600αρια η τα 650αρια;
    Γιατι μου φαινεται οτι λετε μια μαλακια μερικοι, και την αφηνετε να πεσει....

μιλαμε για τα 400 αρια

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Εγώ δεν είπα αυτά τα νούμερα από μόνος μου ούτε τα άκουσα απο κανένα.Τα έδινε η Honda για το Hornet.Θεωρητικά top speed έδινε 180-190.Αυτά σε ιδανικές συνθήκες.Τώρα αν ο αναβάτης είναι 100 κιλά(σαν εμένα) και αν βάλεις οτι τα φουσκώνουν και λίγο οι εταιρίες άντε να πιανε 160.Αλλά με ένα κανονικό αναβάτη σκυμμένο πάνω στο ντεποζιτο και χωρίς κόντρα άνεμο λογικό είναι να πιάσει καμια 180άρα άμα έχει τελική 190.

Και είπαμε καλά τα bandit αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερά μηχανάκια.Χαλαρώστε.
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Εγώ δεν είπα αυτά τα νούμερα από μόνος μου ούτε τα άκουσα απο κανένα.Τα έδινε η Honda για το Hornet.Θεωρητικά top speed έδινε 180-190.Αυτά σε ιδανικές συνθήκες.Τώρα αν ο αναβάτης είναι 100 κιλά(σαν εμένα) και αν βάλεις οτι τα φουσκώνουν και λίγο οι εταιρίες άντε να πιανε 160.Αλλά με ένα κανονικό αναβάτη σκυμμένο πάνω στο ντεποζιτο και χωρίς κόντρα άνεμο λογικό είναι να πιάσει καμια 180άρα άμα έχει τελική 190.

Και είπαμε καλά τα bandit αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερά μηχανάκια.Χαλαρώστε.
    Έστω, ακόμη και να ισχύει αυτό με την τελική, η τελική δεν είναι ικανή για να δείξει πιο μηχανάκι είναι καλύτερο, άσε που σίγουρα όσα πιο πολλά κυβικά έχεις τόσο πιο καλή είναι και η απόκριση στο γκάζι.
    Για την τελική τώρα...ρώτα οποιονδήποτε κάτοχο μηχανής 400 κυβικών, να σου πει πόσο εύκολα βλέπει τα 180 στο κοντέρ του και μετά φαντάσου πως θα πηγαίνει το 250. Ακόμη κι αν το μπαντιτ έχει μικρότερη τελική (που δεν έχει) θα τελίκιαζε πολύ πιο γρήγορα απ' ότι οποιοδήποτε 250...
    Επιπλέον επειδή τυγχάνω και κάτοχος 400αριου (sf) θα έλεγα πως αυτό το μαγικό hornet δεν θα μπορούσε να πάει πάνω από 180 (κοντέρ) ακόμη κι αν ο αναβάτης έπαιζε σε κατηγορία μύγας...

Δέχομαι ότι τα βρωμομπαντιτ δεν είναι φοβερά μηχανάκια, αλλά όχι ότι τρώνε ξύλο από τα 250, ακόμη κι αν πρόκειται για 250 χονδα
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas

Re: Honda Hornet 250 ή suzuki bandit 400;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pitsakos
    Πολυ καλημερα σας!!! Εχθες ακουσα το κορυφαιο απο εναν γνωστο: Του εδειχνα το σουζουκακι μου και μου λεει το εξης "καλα ρε τι αγορασες μπαντιτ; ειχα ενα hornet 250 και το ειχε χαλαρα! να φανταστεις εθνικη μου εβγαζε τελικη 230 χλμ/ωρα" οταν το ακουσα αυτο δεν αντεδρασα αλλα οι τριχες απο το κεφαλη μου το εκαναν και κλασικα έπεσαν! οχι οτι εχω κατι με τα Honda αντιθετος τα αγαπαω! αλλα ρε παιδια ημαρτον! Θα ηθελα να ακουσο και τις αλλες αποψεις γιαυτο το εβαλα στις διαμαχες
    230....?Όχι με ευνοικό άνεμο αλλά ούτε με ευνοικό τυφώνα δεν πάει τόσα!!!!!! Εδώ μετά βίας το d-tracker μου πιάνει τα 210.......:a13: ......Καλά ντε!Μην βαράτε!
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Έστω, ακόμη και να ισχύει αυτό με την τελική, η τελική δεν είναι ικανή για να δείξει πιο μηχανάκι είναι καλύτερο, άσε που σίγουρα όσα πιο πολλά κυβικά έχεις τόσο πιο καλή είναι και η απόκριση στο γκάζι.
    Για την τελική τώρα...ρώτα οποιονδήποτε κάτοχο μηχανής 400 κυβικών, να σου πει πόσο εύκολα βλέπει τα 180 στο κοντέρ του και μετά φαντάσου πως θα πηγαίνει το 250. Ακόμη κι αν το μπαντιτ έχει μικρότερη τελική (που δεν έχει) θα τελίκιαζε πολύ πιο γρήγορα απ' ότι οποιοδήποτε 250...
    Επιπλέον επειδή τυγχάνω και κάτοχος 400αριου (sf) θα έλεγα πως αυτό το μαγικό hornet δεν θα μπορούσε να πάει πάνω από 180 (κοντέρ) ακόμη κι αν ο αναβάτης έπαιζε σε κατηγορία μύγας...

Δέχομαι ότι τα βρωμομπαντιτ δεν είναι φοβερά μηχανάκια, αλλά όχι ότι τρώνε ξύλο από τα 250, ακόμη κι αν πρόκειται για 250 χονδα
    Den kserw ti tha mou peite twra h mallon merikoi tha moy peite :a31: Eixa paei serres me to bandit mou,ston girismo apo kilkis, osoi exoyn perasei apo ekei tha kseroyn, ekei pou ginontai ta erga exei mia poly wraia euthia! to conter eixe deiksei 180 me dio atoma kai h mhxanh ithele na paei kialo!
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Παλικαρια

πως ειναι δυνατον 250 τετραχρονο να επιασε 230. τη λετε

250 διχρονο (tzr as poyme ) το δεχομαι οτι παει αντε 190 .

και τα βρομοbandit οπως τα αποκαλειται ειναι τα πιο γρηγορα 400 ΓΥΜΝΑ ( Δεν λεω για cbr poy einai grigorotero kai me fering) και κατι cb της ΧΟΝΔΑ τα εχει για πλακα ομως.

φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    Παλικαρια

πως ειναι δυνατον 250 τετραχρονο να επιασε 230. τη λετε

250 διχρονο (tzr as poyme ) το δεχομαι οτι παει αντε 190 .

και τα βρομοbandit οπως τα αποκαλειται ειναι τα πιο γρηγορα 400 ΓΥΜΝΑ ( Δεν λεω για cbr poy einai grigorotero kai me fering) και κατι cb της ΧΟΝΔΑ τα εχει για πλακα ομως.

φιλικα

Μα το είπα και γώ στην αρχή οτι το bandit είναι καλύτερο και λογω κυβικών.Απλά είπα οτι δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά.Και επίσης ήμουν απο τους πρώτους που είπα οτι η τελική των 230 ήταν παπαριά.Γι'αυτό είπα οτι η τελική του Hornet είναι το πολύ 180.

Αλλά όπως και να το κάνουμε το Hornet είναι και κουκλάκι αφου είναι ίδιο με τα μεγαλύτερα αδερφάκια του!!

1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20165_0_1_2_hornet%20250_image%20by%20honda_%20published%20with%20permission_.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	25,3 KB 
ID:	81664

2

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1997_bandit_400v_500.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	39,0 KB 
ID:	81665

Δεν μιλαμε για θεμα ομορφιας...:smilea: αλλα και παλι το καθενα εχει την χαρη του!

και σε θεμα ομορφιας ειναι μπροστα το banditaki .

ενα μηχανακη 10 ετιας και παραπανω του οποιου η εμφανιση μοιαζει να ειναι πολυ πιο συγχρονη απο αλλα παλια μηχανακια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    και σε θεμα ομορφιας ειναι μπροστα το banditaki .

ενα μηχανακη 10 ετιας και παραπανω του οποιου η εμφανιση μοιαζει να ειναι πολυ πιο συγχρονη απο αλλα παλια μηχανακια.

:a19: :a19:

Αυτό που με χαλάει περισσότερο πάντως είναι η σέλα του bandit.Χαλάει όλο το μηχανάκι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Αυτό που με χαλάει περισσότερο πάντως είναι η σέλα του bandit.Χαλάει όλο το μηχανάκι.
    Pisteyw pws mw ligh ypomonh kai ligo parapanw xrhma mporei na poktisi poly omorfia! gia thn hlikia toy panta milame!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki - Bandit 400
    από CMOS στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2014, 23:36
  2. honda cb400 vs suzuki bandit 400!!!
    από mars696 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2009, 10:53
  3. Suzuki Bandit 400
    από Ghostman στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2009, 00:39
  4. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF