Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: πως στο καλο πεταμε το κωλαρακι???!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Μιλάμε για όλα τα μηχανάκια

Ντρίφτ είναι όταν πλαγιολισθένεις με οποιοδήποτε τρόπο...
    Δηλαδή αν πατήσεις πίσω φρένο να ξεκωλήσει ο κώλος και μετά διατηρήσεις τη πλαγιολίσθηση με κατεβάσματα και στη συνέχεια με γκάζι δεν είναι ντρίφτ?

Πές το σε αυτός που τρέχουν στο προτάθλημα supermoto...
    θα τους το πω οκ...:hypnotize

ρε φιλε τι μου κάνεις τον πονηρο τωρα?
    την απωλεια πρσφυσης στα σουπερμοτο που λες να το πω και σε αυτους που τρεχουν δε το κανουν με το πισω φρενο.
    βοηθανε με το πισω φρενο ξαναλεω.
    παρε φορα με το μηχανακι σου και πριν τη στροφη και κατα τη διαρκεια του δυνατου φρεναρισματος με το ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΡΕΝΟ ..κατεβασε 2 ταχυτητες και ασε το συμπλεκτη..

και ελα πες μου αν εχασε προσφυση ο πισω τροχος οκ??

αιντε λεμε αγωνιαρηδες ολοι.

Μα είδες πουθενά να λέω οτι γίνεται μίνο με το πίσω φρένο για βοήθεια μιλάω και εγώ...

Αλλά σόρρυ δεν το ήξερα οτι μιλούσα με αγωνιζόμενο την ταπεινή μου συγνώμη...

Δε καταλαβαίνω γιατί σε όλα τα φόρουμ ψάχνουν να τσακωθούν όλοι πίσω απο μία οθώνη...
    Εδώ Φίλε μου ο καθένας λέει τη γνώμη του και αν σου αρέσει την αποδέχεσαι αν όχι λές με ηρεμία τη δικιά σου...

Δε λές " τι μας λές ρε φιλε τώρα και γίνατε όλοι αγωνιζόμενοι... και εγώ ξέρω και θα τους το πώ.."

Μιλά με ηρεμία και πές τη γνώμη σου χωρίς να αναφέρεσαι με προσωπική επίθεση...

ΥΓ. Τα δίχρονα δεν ντριφτάρουν?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Μα είδες πουθενά να λέω οτι γίνεται μίνο με το πίσω φρένο για βοήθεια μιλάω και εγώ...

Αλλά σόρρυ δεν το ήξερα οτι μιλούσα με αγωνιζόμενο την ταπεινή μου συγνώμη...

Δε καταλαβαίνω γιατί σε όλα τα φόρουμ ψάχνουν να τσακωθούν όλοι πίσω απο μία οθώνη...
    Εδώ Φίλε μου ο καθένας λέει τη γνώμη του και αν σου αρέσει την αποδέχεσαι αν όχι λές με ηρεμία τη δικιά σου...

Δε λές " τι μας λές ρε φιλε τώρα και γίνατε όλοι αγωνιζόμενοι... και εγώ ξέρω και θα τους το πώ.."

Μιλά με ηρεμία και πές τη γνώμη σου χωρίς να αναφέρεσαι με προσωπική επίθεση...

ΥΓ. Τα δίχρονα δεν ντριφτάρουν?
    ναι εχεις δικιο ημουν λιγο επιθετικος να με συγχωρας..

τα διχρονα σαφως και ντριφταρουν...και σαφως αλλάζουν πισω δισκο μετα απο κάθε αγωνα.

και αν δεις πιο πανω στην απαντηση μου εκανα κουοτε και ειπα ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ για διχρονα φιλαρακι.

στα τετραχρονα ομως τα πραμματα ειναι διαφορετικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ναι εχεις δικιο ημουν λιγο επιθετικος να με συγχωρας..

τα διχρονα σαφως και ντριφταρουν...και σαφως αλλάζουν πισω δισκο μετα απο κάθε αγωνα.

και αν δεις πιο πανω στην απαντηση μου εκανα κουοτε και ειπα ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ για διχρονα φιλαρακι.

στα τετραχρονα ομως τα πραμματα ειναι διαφορετικα.
    Έτσι μπράβο πάνω απ'όλα δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε εδώ μέσα cyber-φίλοι είμαστε με την ίδια αγάπη τη Μοτοσυκλέτα...

Ασχετα με τις φθορές που στο ντρίφτ αυξάνονται γενικώς όλα τα μηχανάκια ντριφτάρουν το καθένα με τον δικό του τρόπο...

Τελικά λέμε τα ίδια με διαφορετικό τρόπο φίλε μου no hard feelings!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    KaTaNas....

έλα να κάνεις μια λεπτομερή ανάλυση του ντριφτ να λυθούν όλες οι απορίες...

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω...

Πρόσφυση θα ανακτήσεις ΘΕΛΟΝΤΑΣ και ΜΗ, γιατί ΔΕΝ μπορείς να περάσεις από την μια κατάσταση στην άλλη χωρίς το ενδιάμεσο στάδιο..!!

Και αν μΕ ξαναγράψεις "Φιλικά Τάδε" και άλλα παρόμοιες αβροφροσύνες, δεν ξαναμπαίνω στο thread !!
    sigoura den mporis na pas apo tin mia akrea katastasi stin alli akrea xoris na perasis apo tis endiameses... alla auto eksartate apo ti theoris kastastasis... an theoris san katastasi to glistrima logo mplokarismatos kai to glistrima logo uperstrofis nai...

omos ama to deis poio texnika, otan to mixanaki glistrisi logo mplokarismatos, exoume trivi olisthisis, otan episis glistrisi logo uperstrovis, pali trivi olisthisis exoume... mono otan pame efthia kai exoume prosfisi exoume statiki trivi i opoia einai kai i megisti...

an tora to mixanaki paei me tis mpantes, logo tou mplokarismatos, kai aniksis to gkazi kai arxisi o troxos kai girnaei grigora, nai men allazei o logos tis olisthisis.... alla i katastasi einai i idia... miomeni trivi logo olisthisis...

den tha einai to idio omos an to mixanaki den petaksi kolo... stin opoia periptosi nai men tha exoume 2 katastasis stis opies tha exoume miomeni prosfisi alla sigoura tha anaktisi gia ligo sosti prosfisi... (nomizw diladi)
    there 10 kind of people, those that can read binary and those that cannot...

Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
    sigoura den mporis na pas apo tin mia akrea katastasi stin alli akrea xoris na perasis apo tis endiameses... alla auto eksartate apo ti theoris kastastasis... an theoris san katastasi to glistrima logo mplokarismatos kai to glistrima logo uperstrofis nai...

omos ama to deis poio texnika, otan to mixanaki glistrisi logo mplokarismatos, exoume trivi olisthisis, otan episis glistrisi logo uperstrovis, pali trivi olisthisis exoume... mono otan pame efthia kai exoume prosfisi exoume statiki trivi i opoia einai kai i megisti...

an tora to mixanaki paei me tis mpantes, logo tou mplokarismatos, kai aniksis to gkazi kai arxisi o troxos kai girnaei grigora, nai men allazei o logos tis olisthisis.... alla i katastasi einai i idia... miomeni trivi logo olisthisis...

den tha einai to idio omos an to mixanaki den petaksi kolo... stin opoia periptosi nai men tha exoume 2 katastasis stis opies tha exoume miomeni prosfisi alla sigoura tha anaktisi gia ligo sosti prosfisi... (nomizw diladi)

Σωστός ο παίχτης

Άμα τα παιδάκια που ενδιαφέρονται πατήσουν στην υπογραφούλα μου θα διαβάσουν κάποιους τρόπους που γίνονται τα drift -εγώ δε κάνω τέτοια πράγματα παρά μόνο με δανεικά μηχανάκια...

Ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι σε μικρές ταχύτητες ένα μικρό ντιφτ όπως έχω ξαναπεί με έχει σώσει κάμποσες φορές (οι 2 φέτος γαμώ το #@$#%$# μου γαμώ για τους #$@#$% οδηγούς που αντί να τους κλείνουνε να παίζουν μόνο στα συγκρουόμενα τους αμολάνε όξω) επειδή -καί στο ss- είναι ο μόνος τρόπος να πας διαγώνια ακαριαία σε στενούς δρόμους με λίγα χιλιόμετρα όταν έρχεται από την άλλη κουτί, χέστηκα για τους νεοκάγκουρες που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα και τα αμολάνε στη κίνηση.

Με πολλά χιλιόμετρα δεν μετράς, δε προλαβαίνεις να μετρήσεις πόσα δεύτερα πέρασαν μέχρι να πέσεις -δεν θα πάρω ευχαριστώ.

Στο δικο μου λιγο το γκαζι κανω και πεταει κωλο και αφηνω το γκαζι και το μαζευω παλι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    Αφου το κανεις που το κανεις καντο σιγα-σιγα... οχι κατ'ευθειαν τερμα αναποδα τιμονια και τετοια.

Παντως το cbfακι σπιναρει κ με 3η χωρις συμπλεκτη ( ) ναι ναι καλα διαβασατε . Αν το επιτρεπει ο δρομος φυσικα (που στο επιβαλλει στα περισσοτερα σημεια Αθηνας και Πατρας).

αφου ειναι βρωμογκαζο το εργαλειο!!!

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    αφου ειναι βρωμογκαζο το εργαλειο!!!
    Πρεπει να οδηγησεις τη διαδρομη Καρολου -> Κορινθου -> Αγιας Σοφιας και θα καταλαβεις τι εννοω!

( οχι οτι πηγαινω και με cracked open throttle... ετσι; )

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    Πρεπει να οδηγησεις τη διαδρομη Καρολου -> Κορινθου -> Αγιας Σοφιας και θα καταλαβεις τι εννοω!

( οχι οτι πηγαινω και με cracked open throttle... ετσι; )
    A, καλά! Σα να λέμε Θηβών..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    οταν ημουνα μικρο παιδακι παντως με το ποδηλατο .... τρελος μπι εμ εξ ακιας πηγαινα σε σημεια που ειχε λιγο νερακι.... αν η γειτονισσα ειχε πλυνει τον δρομο με σαπουναδα ακομα καλυτερα (αν και ποτε δεν καταλαβα το νοημα να πληνεις τον δρομο) και ανεβαινα ορθοπεταλια με το βαρος εμπρος.... και χρατς χρουτς ...γαματο ητανε... μια φορα σαβουριαστικα και ακομα εχω την πληγη απο την μανετα που μπηκε στο ποδι μου...
    η ξεφτιλα ηταν ομως οτι εγινε σχεδον σε ολα τα παιδια του σχολειου....

δεν βαζεις και εσυ πεταλια να δοκιμασεις???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: προσοχη στην μανετα ομως γιατι τον πονο ακομα τον θυμαμαι!!!
    αντε καλη τυχη! θα σου χρειαστει

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Με 1η ή 2α αν δεν έχει δύναμη το μηχανάκι γέρνεις ελάχιστα το σώμα είτε δεξιά(οπότε πετάει κώλο αριστερά) είτε αριστερά(οπότε πετάει δεξιά) και δίνεις μια γερή γκαζιά(ανοίγεις τέρμα το γκάζι και απότομα).Καλού κακού έχε το χεράκι έτοιμο στο συμπλέκτη μην τυχόν και δώσεις παραπάνω γκάζι και βρεθείς ξάπλα.

Τώρα αν η μηχανή έχει γκάζι κ
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Με 1η ή 2α αν δεν έχει δύναμη το μηχανάκι γέρνεις ελάχιστα το σώμα είτε δεξιά(οπότε πετάει κώλο αριστερά) είτε αριστερά(οπότε πετάει δεξιά) και δίνεις μια γερή γκαζιά(ανοίγεις τέρμα το γκάζι και απότομα).Καλού κακού έχε το χεράκι έτοιμο στο συμπλέκτη μην τυχόν και δώσεις παραπάνω γκάζι και βρεθείς ξάπλα.

Τώρα αν η μηχανή έχει γκάζι και άλογα πρόσεχε μην γκαζώσεις πολυ και σου φύγει.

And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολύ καλό....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 09:03
  2. ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑ Xe...xe.... ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    από nktR στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ