Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Εις μνήμην...

Δημήτρη...

Μη βάζεις φωτό παιδιών ρε συ στο νετ...

Κατα τα άλλα... υπομονή κ κουράγιο.

(και προσυπογράφω αυτό που λέει ο νοστρα...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ηλια κ Τασο, τετοιες αποφασεις ειναι εντελως προσωπικες πιστευω και ισως δεν ειναι απαραιτητες οι δικες μας γνωμες σε τετοιες ευαισθητες στιγμες.
    Απλα νοιωθω οτι τετοιες στιγμες το ολο συστημα "μηνυματα-και-1001-αποψεις-σε-ιντερνετικα-φορουμ" καπου δεν "κολλαει"...
    Πιστευω οτι γινομαι αντιληπτος...

Εγω θα σταθω στην δυναμη που εχει ενα τετοιο φορουμ να συντονισει και να οργανωσει προς εναν καλο σκοπο.

Σκεφτηκα να γραφαμε μια λιστα συμμετοχης για οσους θελουν να συμμετασχουν στην καταθεση καποιου ποσου...
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Σκεφτηκα να γραφαμε μια λιστα συμμετοχης για οσους θελουν να συμμετασχουν στην καταθεση καποιου ποσου....
    Θα έλεγα όχι...

Ας είναι στην ευχέρεια του καθενός πόσο και αν θα συνεισφέρει...

Σίγουρα είναι προσωπικές απόψεις, αλλα έχουν ληφθει "εν θερμώ" γι' αυτό και το επισημαίνουμε.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Δε χρειάζονται λίστες...

όποιος μπορεί κάνει ό,τι θέλει και ό,τι μπορεί...

όσο για το σχόλιο περί χάριν την μνήμης... συμφωνώ και με τον εαυτό μου και με τον Ηλία που συμφωνεί με τον εαυτό μου... απλά έχω (όντας εκτός χορού) την δυνατότητα να έχω πιο ψυχρή οπτική επί του θέματος...

Απλα σκεφτηκα οτι ισως ειναι καλυτερα να γινοταν συγκεντρωτικα μια προσπαθεια ολων... Εδω δινουμε λεφτα για αλλα και για αλλα, ΕΔΩ δεν θα κανουμε μια προσπαθεια;

Α, ρε Δημητρη, και αυτη η φωτο που εβαλες.....
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ΕΔΩ δεν θα κανουμε μια προσπαθεια;

η μόνη προσπάθεια που μπορεί να κάνει όποιος θέλει (κι έχει ήδη γίνει) να πάει σε ένα κατάστημα της alpha ή μέσω web-banking και να κάνει μια (όποια) κατάθεση... σήμερα και ίσως και του χρόνου... και του παραχρόνου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παιδιά,
    Για την απόφαση, καταλαβαίνω το σκεπτικό σας όμως έχει συζητηθεί και έχει παρθεί! Δέν αλλάζει και κατα τη γνώμη μου καλώς συμβαίνει αυτό!
    Μεγάλη κουβέντα και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε!

Για λίστες κτλ, ΟΧΙ! Καταλαβαίνω ΚΑΙ εσένα το σκεπτικό σου Νίκο όμως δεν έχει καμμία σημασία και στο κάτω κάτω κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να φαίνεται πόσα και άν δίνει!

Σαν αιτιολογία κατάθεσης μπορεί να γραφτεί ένα όνομα-username και μέχρι εκεί! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε ότι κάνουμε για να δείξουμε τίποτα! Και επίσης εννοείται πως δεν θα βγάλει κανεις στη "φόρα" κανένα στοιχείο καταθέτη!

Όσο για τη φωτό, ίσως και να έχετε δίκιο...

Μπορώ να τη σβήσω?

Κάποιοι και τους ευχαριστώ επίσης θερμά μου ζήτησαν το ΙΒΑΝ! Θα το μάθω και θα το γράψω και αυτό!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Θα μου επιτρέψετε να προσθέσω και το...

ΙΒΑΝ

GR39 0140 6000 6000 0210 1267 435

ALPHA BANK

do it like the free..wind Το avatar του/της kosger
    δεν εχω λογια !!!

εχω και εγω δυο μικρα και μονο που σκεφτηκα αυτην την φαση ανατριχιασα!!!

να τουσ εχει ο θεος καλα και να τους δινει δυναμη!!!

VStrom Το avatar του/της VTower
    Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου τα πιο θερμά μου συλληπητήρια, ο Θεός να έχει καλά και δυνατή την οικογένεια που μένει πίσω. Κάθε χαμός είναι άδικος, αλλά όσο σκέφτομαι αυτό που έγινε εξοργίζομαι, έχοντας και στο μυαλό μου πόσο αηδιαστικοί το λιγότερο είναι μερικοί του συναφιού...

Ας δινει ο Θεός δυναμη και κουραγιο, εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο για τους ανθρώπους...

Δημήτρη και σε σένα φίλε συλληπητήρια.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    στο θέμα της αλλαγής του ονόματος... είμαι επιφυλακτικός χωρίς όμως να θέλω να γίνει θέμα προς έντονη συζήτηση... η ψυχολογική/συναισθηματική επιβάρυνση που θα νοιώθουν οι οικείοι προσφωνώντας το παιδί αλλά και αργότερα η συνειδητοποίηση του παιδιού ότι το όνομα που φέρει σημαίνει πολλά πράγματα για τη μητέρα της αλλά και τους λοιπούς συγγενείς από το να προσδιορίζει την ίδια ως άνθρωπο νομίζω ότι θα είναι περισσότερο επιβαρυντικός παράγοντας τόσο για το παιδί το ίδιο όσο και για τους γύρω της...
    ίσως να το σκεφτείτε/σκεφτούν/σκεφτεί με περισσότερη ηρεμία όταν καταλαγιάσει λίγο η έκπληξη του πόνου...
    Δεν είναι ακριβώς έτσι Τάσο. Το να δωθεί το όνομα του πατέρα, είναι απλά μια πράξη αγάπης. Το παιδί που θα φέρει το όνομα, δεν θα επιβαρύνει την μητέρα συναισθηματικά περισσότερο από το άλλο παιδί. Ο άνθρωπος της έιναι μέσα της σαν άνθρωπος και όχι σαν όνομα.

ΥΓ. Εχω το όνομα του αδελφού του πατέρα μου που χάθηκε λίγο πριν γεννηθώ. Εκτός από την θεία μου που μου είχε μια αδυναμία, η αντιμετώπιση των συγγενων μου ήταν η ίδια που είχε καθε άλλο παιδι της οικογένειας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δημήτρη τα συλληπητήρια μου. Ευχομαι, να είναι δυνατή η κοπέλλα και πάντα να έχουν ανθρώπους με αγάπη κοντά τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Δεν είναι ακριβώς έτσι Τάσο.
    οκ, δεκτότατο... είμαι έξω από το χορό και είπα απλά μια γνώμη...
    αλλά επίσης ( ελπίζω χωρίς να με παρεξηγήσεις) ας μη συνεχίσουμε το θέμα αυτό καθώς ξεφεύγει από το ζητούμενο που είναι η βοήθεια στην οικογένεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    το ζητούμενο που είναι η βοήθεια στην οικογένεια...
    Και μόνο.

SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αυτο που βιωνεις οταν χασεις καποιον αγαπημενο δεν περιγραφεται....
    Συλλυπητηρια και κουραγιο........
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εις μνήμην κυλινδροπίστονου
    από ego_o_idios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2011, 20:22
  2. Εις μνήμην Τάσου Ισαάκ
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2009, 13:37
  3. Εις μνημην ...
    από crs-k στο forum Off topic