Καλησπερα παιδες.Επειδη η αναζητηση δε μου βγαζει τιποτε οταν βαζω hjc, ηθελα γνωμες και εμπειριες απο το καρμπον κρανος της εταιριας, το HQ1.Αξιζει;![]()
Καλησπερα παιδες.Επειδη η αναζητηση δε μου βγαζει τιποτε οταν βαζω hjc, ηθελα γνωμες και εμπειριες απο το καρμπον κρανος της εταιριας, το HQ1.Αξιζει;![]()
Πολυ καλα κρανη με την καλυτερη σχεση τιμης -ποιοτητας.
Περρισοτερα θα βρεις εδω
![]()
![]()
Φιλαρακι εγώ έχω HJC και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πολύ καλύτερη ποιότητα απο το nolan που είχα πρίν,και σχετικά καλές τιμές.Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Μετά από ένα χρόνο με το ΗJC AC11 μπορώ να πώ ότι:Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Σε καμία περίπτωση δεν θα ξανα αγόραζα HJC.
Λυπάμαι τα 300? που έδωσα και ετοιμάζομαι για καινούργιο.
Αυτό καθαρά είναι προσωπική άποψη καθώς πολλοί φίλοι μου είναι υπέρ ευχαριστημένοι με τα συγκεκριμένα κράνη.
Απλά επειδή το HQ1 είναι περίπου στα 500? πιστεύω ότι πρέπει να πάς σε κάτι άλλο, υπάρχουν ARAI, SUOMI, SHUBERTH σε αυτή την τιμή
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Δες και Suomy,Uvex επισης
suomi nai
uvex![]()
![]()
οχι φιλε. (μιλαω απο προσωπικης πηρας )
Το εχω ενα μηνα σχεδον και κοιταω απο τωρα γι αλλο.
γνωμη μου.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Απλά επειδή το HQ1 είναι περίπου στα 500? πιστεύω ότι πρέπει να πάς σε κάτι άλλο, υπάρχουν ARAI, SUOMI, SHUBERTH σε αυτή την τιμή
Για τα ΗJC δεν ξερω,και αν εχεις αποφασισει γι'αυτο sorry που πεταγομαι,αλλα στο
j-helmet.com παιρνεις απο Ιαπωνια τα κορυφαια εκ-των Arai kai Shoei,τα RX7RR και Χ-11 με 450 ? + τα μεταφορικα...
Πηρα απο 'κει ενα Αrai RX7RR4 Νακανο ρεπλικα και ειμαι υπερευχαριστημενος....
Όπως λέμε: "Μας πήρας και μας σήκωσας" ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
μιλαω απο προσωπικης πηρας![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για τα φτηνά κράνη της UVEX υπάρχουν κάποια παράπονα και σε άλλα thread... Για τα ακριβά όμως (π.χ. Helix RS)...Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
suomi nai
uvex![]()
![]()
οχι φιλε. (μιλαω απο προσωπικης πηρας )
![]()
έχω ένα σαρκ 4 χρόνια και μάλλον θα το αλλάξω φέτος. το 500 έαρ. αρκετά καλό για τα λεφτά του αλλά χωρίς υποσιάγωνο (έβαλα εγώ ένα) πράγμα σημαντικό κατά τη γνώμη μου -μαζί με το επιρρύνιο.
είναι πάντως καλύτερα από τα νόλαν.
αλλά προσοχή στα μεγέθη γιατί κάθε εταιρεία έχει άλλα.
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
φιλε μου το βρηκα απο Ιταλια απο ebay με 299 ευρω το καρμπον (χωρις μεταφορικα) και γι'αυτο μπηκα στον πειρασμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Απλά επειδή το HQ1 είναι περίπου στα 500? πιστεύω ότι πρέπει να πάς σε κάτι άλλο, υπάρχουν ARAI, SUOMI, SHUBERTH σε αυτή την τιμή![]()
Φίλε μου έχω το ίδιο. (AC-12- το όνομά του στην αμερική) Πολύ καλό και αν το φέρεις από ιντερνετ η τιμή είναι τρελή :hypnotize . Πάρτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Ατσάτσα
δες και τιποτα απο lidl..
με αυτα εξεταζουν την ποιοτητα του σκαλπ μετα την πτωση
παντως καποιες τιμες στην Ελλαδα ειναι απαγορευτικες γι αυτο σου προτεινω να γινεις e-bayer!![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
mages exw ena transalpaki kai thelw na parw kranos!n exw katalikei sto SHUBERTH to anoigomeno mporeite na mou peite ti gnwmi sas