Σελίδα 7 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Εμένα με ενδιαφέρει που η κόντρα αστυνομίας και αντιεξουσιαστών επηρρεάζει ΑΡΝΗΤΙΚΑ το φοιτιτικό κίνημα και η κοινή γνώμη αρχίζει να το βλέπει με άλλο μάτι
    Και ειναι κάτι που το "φοιτητικό κίνημα"* αδυνατεί να καταλάβει και επιμένει στα ίδια μέσα και τρόπους (και απόψεις θα έλεγε καποιος)

* βάζω τα εισαγωγικά γιατί ο όρος είναι αρκετά βαρύς ιστορικά για να τονχρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία

Επίσης (για να είναι κι αυτό ξεκάθαρο)

ΑΛΛΟ πράγμα το κράτος να παρέχει δωρεάν παιδεία όλων των βαθμίδων.

ΑΛΛΟ πράγμα να την παρέχει ΜΟΝΟ το κράτος....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    και η Χελουδάκη έτσι είπε όταν της έκοβαν τα μόρια στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ (Αει Σιχτίρ Εισαγγελέα Πηδήκουλα) ...
    πωωωωςςς ταααα ξεεεεερεεεειιιις μπαγασακο..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gay post alert! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    ναι και εκτρέφουμε αστικά γελάδια με ευρωπαϊκές προοπτικές...
    Κάποια γελάδια έχουν προοπτικές!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αντί να μαλακιζόμαστε και να τρέχουμε στις πορείες για το αν θα πρέπει ή όχι να είναι δωρεάν η ανωτατη/ανώτερη παιδεία.....

Μήπως θα έπρεπε να σκύψουμε το κεφάλι και να αναλογιστούμε γιατί οι παραπάνω απο τους μισούς υποψηφίους παίρνουν κάτω απο την βάση στις εξετάσεις;

Και γιατί θα πρέπει ΟΛΟΙ να πάνε στο πανεπιστήμιο;

Κι αν ΠΡΕΠΕΙ όλοι να πάνε σε πανεπιστήμιο;

Κι αν ΣΥΜΦΕΡΕΙ αυτόν τον τόπο να πάνε όλοι σε πανεπιστήμιο;

Εγώ ας πούμε δεν γουστάρω να μου τυλίγει το σουβλάκι φυσικός με μεταπτυχιακά στην κβαντομηχανική... ξυνίσει το τζατζίκι που βάζει.....

Αλλά μια ζωή ΠΡΟΒΑΤΑ είμαστε... μας πετάνε το σανό και σκύβουμε να φάμε.... και μια που σκύψαμε, μας τον καρφώνουν κι απο πίσω.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Για να σε νευριάσω και να γράψεις και άλλα τέτοια ωραία.
    κάποιος, κάπως , κάποτε είχε πει ότι αν ο Σωκράτης έβλεπε τη σημερινή ελλάδα (ως κοινό γεωγραφικό τόπο με το ν τόπο που έζησε)... θα έπινε 2 λίτρα κώνειο οικειοθελώς...

όσο για το σημείο που γέλασες πιστεύεις πραγματικά ότι η πραγματική μας ιστορία ως έθνος υπερβαίνει τα 150 χρόνια?

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και ειναι κάτι που το "φοιτητικό κίνημα"* αδυνατεί να καταλάβει και επιμένει στα ίδια μέσα και τρόπους (και απόψεις θα έλεγε καποιος)

* βάζω τα εισαγωγικά γιατί ο όρος είναι αρκετά βαρύς ιστορικά για να τονχρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία

Επίσης (για να είναι κι αυτό ξεκάθαρο)

ΑΛΛΟ πράγμα το κράτος να παρέχει δωρεάν παιδεία όλων των βαθμίδων.

ΑΛΛΟ πράγμα να την παρέχει ΜΟΝΟ το κράτος....

Ε να μαι και πάλι

Εννοείται και δεν συγκρινω με το φοιτιτικό κίνημα της μαύρης Ιστορίας.
    Αλλά άλλες εποχές.Για πες τε μου έναν που θα ρίσκαρε την ζωή του για οτιδήποτε άλλο εκτός την άμμεση πάρτη του???

Όσο για το πρώτο.Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι.Δεν είναι αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια και ούτε μπορούν να τα απομωνόσουν.Σκέψου το:Αν εσύ ήσουν "διοργανωτής"μια πορείας θα τολμούσες να πεις κάτι σε κουκουλοφόρο???Να χάσεις τον ύπνο σου για κανά μήνα το λιγότερο στη καλύτερη ή να αράζεις στο ΑΧΕΠΑ
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    και μια που σκύψαμε, μας τον καρφώνουν κι απο πίσω.....

να μην έπαιρνες SS ...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    Σαν να ψιλοξεφύγατε από το θέμα αν και το επισύμανα από χθες.

Να κάτσουμε να μιλήσουμε για την "περίεργη "στάση αυτών των κ.κ. που πίσω από ένα σήμα καταβάλλονται από το αίσθημα της υπερεξουσίας και κάνουν ότι γουστάρουν!!

Όσο για αυτά που έγιναν ξέρω από γνωστούς μου ότι η στάση της αστυνομιας ήταν προκλητικότατη,δες τε το και από της εικόνες που δείχνει κορίτσια με ανοιγμένα κεφάλια και μύτες.Δεν είδα τις ηλικίες σας στα profil αλλά λόγω της δικής μου και το ότι είμαι φοιτητής έχω αλλάξει πολύ την άποψη μου για αυτούς ενώ μεχρι πριν 1 χρόνο εβρισκα πολλά ++ στα σώματα ασφαλείας...

Αυτά!
    ...αλλα απο την αλλη πλευρα, δεν σε ειδα να απαντας για τη σταση προς τους ενστολους...

συκα συκα, σκαφη σκαφη!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Πέστο στον έλληνα γονιό που το μόνο όνειρο είναι να δει το βλαστάρι του "επιστήμονα" :a31:

Απλά πράγματα, δεν είναι όλα για όλους..

που έλεγε και μια ψυχή κάποτε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γιατί είσαι περήφανος που είσαι ελληνας? για κάτι που κάνανε κάποιοι άλλοι πριν από 2500χρόνια?

είσαι για κάτι περήφανος που συνέβη συλλογικά τα τελευταία 100-150 χρόνια? και μη μου πεις για τον Β' Π.Π. αλλά για τεχνολογικά, πολιτιστικά, οικονομικά, αρχιτεκτονικά, καλλιτεχνικά επιτεύγματα...
    ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ 2500χρονια!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

Αντί να μαλακιζόμαστε και να τρέχουμε στις πορείες για το αν θα πρέπει ή όχι να είναι δωρεάν η ανωτατη/ανώτερη παιδεία.....

Μήπως θα έπρεπε να σκύψουμε το κεφάλι και να αναλογιστούμε γιατί οι παραπάνω απο τους μισούς υποψηφίους παίρνουν κάτω απο την βάση στις εξετάσεις;

Και γιατί θα πρέπει ΟΛΟΙ να πάνε στο πανεπιστήμιο;

Εγώ ας πούμε δεν γουστάρω να μου τυλίγει το σουβλάκι φυσικός με μεταπτυχιακά στην κβαντομηχανική... ξυνίσει το τζατζίκι που βάζει.....

Αλλά μια ζωή ΠΡΟΒΑΤΑ είμαστε... μας πετάνε το σανό και σκύβουμε να φάμε.... και μια που σκύψαμε, μας τον καρφώνουν κι απο πίσω.....
    Ποιός θέτει την βάση για κάθε σχολή??

Γιατί η ελληνική οικογένεια μεγαλώνει τα παιδιά της με το ΠΡΕΠΕΙ

Όταν θα μάθουμε να σκεφτόμαστε, να λειτουργούμε και να έχουμε παιδεία θα μπορούμε να απαντήσουμε...

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Καπταιν να μπω τωρα?
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ 2500χρονια!!!!
    (μη γράφεις με κεφαλαία γιατί ειναι σα να φωνάζεις)

Επι της ουσίας, αυτοί για τους οποιους είσαι περήφανος δεν έχουν καμία σχέση με εσένα, εμένα και τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια των νεοελλήνων, που ούτε ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια μας....

Ατυχώς για τους αρχαίους, μένουμε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ 2500χρονια!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

καταρχήν μη γράφεις κεφαλαία, καλύτερα πεζά έστω και χωρίς τόνους...

κατά δεύτερον αυτοί που κυβερνάνε τους ψηφίζουνε η θεια σου η "παρά πέντε", η κουνιάδα μου η "Πολύ την κυριακή", ο κουμπάρος του που τον διόρισαν οι μπλε ( ή οι πράσινοι, δεν εχει σημασία) κ.ο.κ.

εσύ.. τί κάνεις? εγώ τί κάνω?

άσε τους άλλους... κάνε κάτι εσύ και πείσε και τους γύρω σου...

ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ?

όλο οι άλλοι μας φταίνε, αυτοί οι κάποιοι...οι άλλοι...

Ρε παιδιά και τώρα υπάρχουν μεγάλα μυαλά που έχουν ανακαλύψει πράγματα, αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτά...

Δεν είναι μηχανή, δεν είναι ανταλλακτικό της μηχανής, δεν είναι τεχνολογία διασκέδασης, δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 7 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF