Σελίδα 10 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ke ego san pedi....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Ήθελα να'ξερα από που το πήρες.... (Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες)

καλή ερώτηση :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ?ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ? ΚΑΛΑ ΟΚ ΛΥΠΑΜΕ

Λυπάσαι δεν λυπάσαι εξακολουθείς να μην απαντάς. Κάτσε λοιπόν να... βοηθήσω.
    Όταν κάποιος εκφράζει την άποψη ότι δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια μας, ναι σ αρέσει δε σ αρέσει είναι μία θέση. έτσι πιστεύει. Θες να του πεις πως δεν είναι έτσι; Πως έχει λάθος; Απόδειξέ του το! Εμφάνισε επιχειρήματα που να λένε το αντίθετο. Γιατί αυτός που το λέει κάπου το στηρίζει. Έχεις επιχειρήματα; Πέστα! Εγώ προσωπικά δεν τα είδα σε κανένα από τα ποστάκια σου.
    Πάμε παρακάτω.
    Δεν ειπώθηκε έτσι απλά ότι δεν έχουμε ιστορία. Αυτός που το είπε και το έγραψε έκανε ολόκληρη σκέψη.
    Όσο για το ποιος τους επέλεξε... φιλαράκι εμμένεις να μην μπαίνεις στην ουσία αυτών που σου λέει ο άλλος. Δεν τους επέλεξες εσύ ούτε εγώ ούτε ο δίπλα κι ο παραδίπλα... ε από που σκατά βγήκαν αυτοί;
    Το ίδιο ισχύει και για το διπλό ταμπλό. Νομίζω ότι κατάλαβες πάρα πολύ καλά. Μα πάρα πολύ καλά...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αυτό πάει στο αν ΠΡΕΠΕΙ όλοι να σπουδάσουμε ΟΛΟΙ
    Eχω το δικαιωμα να διαλεξω να σπουδασω...και αν ειμαι καλος σ αυτο που επελεξα θα βρω δουλεια
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ,
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...

LIBYKE...τι να "περιφρουρησουν" οι φοιτητες?Τις κλουβες των ΜΑΤ?
    Και οι φοιτητες που περιγραφεις μηπως λεγονται "κομματοσκυλλα"?
    Το 'πα και νωριτερα.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ θα τα λυσει ολα!

Αλλα καποιους δεν συμφερει αυτο...

Και κατι ακομα...αν σε διαδηλωση δω καποιον ασφαλητη να φυγαδευει καναν
    υπουργο σπρωχνοντας κανα κοριτσακι,κανα φοιτητη,καναν μεροκαματιαρη...

ενω παραπερα βαζουν φωτια σε κανα φυλακιο...

Ξερω τον εχθρο!και αυτον θα κυνηγησω...

Ας μεινει ομως το topic στην παιδεια
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Λυπάσαι δεν λυπάσαι εξακολουθείς να μην απαντάς. Κάτσε λοιπόν να... βοηθήσω.
    Όταν κάποιος εκφράζει την άποψη ότι δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια μας, ναι σ αρέσει δε σ αρέσει είναι μία θέση. έτσι πιστεύει. Θες να του πεις πως δεν είναι έτσι; Πως έχει λάθος; Απόδειξέ του το! Εμφάνισε επιχειρήματα που να λένε το αντίθετο. Γιατί αυτός που το λέει κάπου το στηρίζει. Έχεις επιχειρήματα; Πέστα! Εγώ προσωπικά δεν τα είδα σε κανένα από τα ποστάκια σου.
    Πάμε παρακάτω.
    Δεν ειπώθηκε έτσι απλά ότι δεν έχουμε ιστορία. Αυτός που το είπε και το έγραψε έκανε ολόκληρη σκέψη.
    Όσο για το ποιος τους επέλεξε... φιλαράκι εμμένεις να μην μπαίνεις στην ουσία αυτών που σου λέει ο άλλος. Δεν τους επέλεξες εσύ ούτε εγώ ούτε ο δίπλα κι ο παραδίπλα... ε από που σκατά βγήκαν αυτοί;
    Το ίδιο ισχύει και για το διπλό ταμπλό. Νομίζω ότι κατάλαβες πάρα πολύ καλά. Μα πάρα πολύ καλά...
    ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΚΑΤΑ.ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΤΕΛΟΣ

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΚΑΤΑ.ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΤΕΛΟΣ

α, δε σου αρέσουν τα πολλά περιθώρια, ε?

άρα τί την θες την ελευθερία σου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    α, δε σου αρέσουν τα πολλά περιθώρια, ε?

άρα τί την θες την ελευθερία σου?
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ?
    ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ? ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Το θεμα παρεκτράπηκε οταν κάποιοι ανακάτεψαν στρατούς και πατρίδες σε συζήτηση που αφορουσε την αστυνομική βια (ανεπιβεβαίωτη)

Μη τα βάζετε με ολους γιατι ειναι ευαίσθητοι σε εθνικα θεματα!!

Με... αποστόμωσες!!!!!!!!!!!!!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
    μ αρέσεις! Όσα δεν φτάνει η αλεπού λέει ο λαός μας... ξέρεις τι τα κάνει...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είδα φώς και μπήκα...

Μια ερώτηση να κάνω παιδιά;....

έστω οτι δεν είμαστε απογόνοι (απευθείας) απο την γραμμή αίματος του Λεωνίδα, Περικλή κτλ.
    έστω οτι και πάλι είμαστε η χειρότερη γεννιά εώς τώρα που πέρασε απο το εθνικό δέντρο της Ελλάδος με τις όποιες προσμίξεις.

Αυτό σε τι ακριβώς στέκεται ώς εμπόδιο , να νιώθει κάποιος Έλληνας, να τηρεί τα ήθη και έθιμα μια κοινωνιας και χώρας που ζεί;
    Τι είναι εκείνο ακριβώς που τον αποκόβει απο το να νιώθει υπερήφανος για προγόνους (έστω και εξ αγχιστείας) που κατά κάποιο τρόπο διέδωσαν το Ελληνικό (ουχί εθνικό) στοιχέιο;

Δεν σας καταλαβαίνω...

Για τους φοιτητές...επειδή το γράμμα το διάβασα και σε άλλα forums... δύο ερωτήσεις πολύ καίριες..

Αναφέρουν πως έκαναν χρήση τηλεφώνων στην ζούλα.

1) Γιατί δεν κάλεσαν άμεσα τους γονείς τους και απο εκείνοι τους δικηγόρους , για να είναι έξω σε ελάχιστες ώρες;
    2) Γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ηχογράφησε το τι γινόταν όταν το 80-90% αυτών των συσκευών έχουν αυτή την δυνατότητα;

Με τα παραπάνω θέλω να πώ, οτι καλό είναι να κρατάμε κάποιες αποστάσεις απο κάθε πλευρά. Το δίκιο και το άδικο δεν είναι ποτέ μονόπλευρα.

Συνεχίστε τώρα να πάρω pop-corn μόνο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Το θεμα παρεκτράπηκε οταν κάποιοι ανακάτεψαν στρατούς και πατρίδες σε συζήτηση που αφορουσε την αστυνομική βια (ανεπιβεβαίωτη)

Εμ γι αυτό είπα ο άνθρωπος ότι άλλο ήταν το θέμα!
    Τώρα αυτό το... "ευαίσθητοι" σε εθνικά θέματα... άστο φιλαράκι καλύτερα γιατί ο καθένας κοτσάρει και μια ευαισθησία σε κάποια θέματα και διεκδικεί το αλάθητο. Δηλαδή ο Α είναι πιο Έλληνας από το Β; Ας πούμε κάπως έτσι;
    Σοβαρότης φίλε idi σοβαρότης!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Εμ γι αυτό είπα ο άνθρωπος ότι άλλο ήταν το θέμα!
    Τώρα αυτό το... "ευαίσθητοι" σε εθνικά θέματα... άστο φιλαράκι καλύτερα γιατί ο καθένας κοτσάρει και μια ευαισθησία σε κάποια θέματα και διεκδικεί το αλάθητο. Δηλαδή ο Α είναι πιο Έλληνας από το Β; Ας πούμε κάπως έτσι;
    Σοβαρότης φίλε idi σοβαρότης!!!
    εσυ εισαι σοβαρος?

και για το αν ειμαι η οχι ευαισθητος στα εθνικα θεματα δε θα το κρινεις εσυ!!

Εγω ειμαι ενας απο αυτους και ζηταω συγγνωμη....
    Δεν εγινε εσκεμμενα και θα κρατισω σταση +

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Επιβεβαιωμενη.. και ακομα χειροτερα..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Είδα φώς και μπήκα...

Μια ερώτηση να κάνω παιδιά;....

έστω οτι δεν είμαστε απογόνοι (απευθείας) απο την γραμμή αίματος του Λεωνίδα, Περικλή κτλ.
    έστω οτι και πάλι είμαστε η χειρότερη γεννιά εώς τώρα που πέρασε απο το εθνικό δέντρο της Ελλάδος με τις όποιες προσμίξεις.

Αυτό σε τι ακριβώς στέκεται ώς εμπόδιο , να νιώθει κάποιος Έλληνας, να τηρεί τα ήθη και έθιμα μια κοινωνιας και χώρας που ζεί;
    Τι είναι εκείνο ακριβώς που τον αποκόβει απο το να νιώθει υπερήφανος για προγόνους (έστω και εξ αγχιστείας) που κατά κάποιο τρόπο διέδωσαν το Ελληνικό (ουχί εθνικό) στοιχέιο;

Δεν σας καταλαβαίνω...

Για τους φοιτητές...επειδή το γράμμα το διάβασα και σε άλλα forums... δύο ερωτήσεις πολύ καίριες..

Αναφέρουν πως έκαναν χρήση τηλεφώνων στην ζούλα.

1) Γιατί δεν κάλεσαν άμεσα τους γονείς τους και απο εκείνοι τους δικηγόρους , για να είναι έξω σε ελάχιστες ώρες;
    2) Γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ηχογράφησε το τι γινόταν όταν το 80-90% αυτών των συσκευών έχουν αυτή την δυνατότητα;

Με τα παραπάνω θέλω να πώ, οτι καλό είναι να κρατάμε κάποιες αποστάσεις απο κάθε πλευρά. Το δίκιο και το άδικο δεν είναι ποτέ μονόπλευρα.

Συνεχίστε τώρα να πάρω pop-corn μόνο.

Gandalf

Όσον αφορά στο πρώτο μέρος μάγε μου, συμφωνώ μαζί σου. Σαφέστατα και μπορεί ο καθένας μας να νιώθει Έλληνας και να τηρεί τα ήθη και έθιμα του. Και νομίζω καλά κάνει κιόλας.
    Το πρόβλημα μάλλον είναι άλλο. Πως κάποιοι "ντύνονται" με την Ελλάδα και τον ελληνισμό και θεωρούν τους εαυτούς τους τους μοναδικούς Έλληνες. Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς μάλλον δεν έχουν διαβάσει καθόλου καλά την ιστορία μας.
    Αλλά ας το αφήσουμε αυτό γιατί δεν είναι το θέμα.
    Στο δεύτερο τώρα, έχεις κάποιο λαθάκι κι επίτρεψε μου να στο πω.
    Αμέσως μετά τις συλλήψεις οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ. Εκεί ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ και γονείς και δικηγόροι! Κλήθηκαν δικηγόροι και μάλιστα αρκετοί, κάποιοι και γνωστοί. Όμως ΔΕΝ μπόρεσαν να τους δουν γιατί ΔΕΝ τους επέτράπη. Ανεβοκατέβαιναν οι συνήγοροι στα γραφείς και δεν είδαν κανέναν.
    Τώρα γιατί δεν ηχογραφήθηκε... σωστή ερώτηση. Τι να σου πω;

Σελίδα 10 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF