Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Πανε στον καθρεφτη και βαρα 10 σφαλιαρες στην αθλια μαπα σου αργοσχολε καραγκιοζακο.
κοιτα να δεις που πλακα-πλακα οτι του λενε ερχετε και το γραφη εδω.
![]()
Πανε στον καθρεφτη και βαρα 10 σφαλιαρες στην αθλια μαπα σου αργοσχολε καραγκιοζακο.
κοιτα να δεις που πλακα-πλακα οτι του λενε ερχετε και το γραφη εδω.
![]()
Oταν μαθεις να γραφεις θα καταλαβεις γιατι στη ζωη σου θα εισαι υπο του μηδενος.
Αν ανεβω Θεσ/νικη για κοντρα με τον Grigoris θα ερθεις να μας τραβηξεις με την καμερα γιατι εχω δεν εχω?Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Oταν μαθεις να γραφεις θα καταλαβεις γιατι στη ζωη σου θα εισαι υπο του μηδενος.
Και μετα να την ανεβασεις εδω στο φορουμ?
Ε καλα SUZUKI GSX-R 1000 εχεις, τι περιμενεις?
Αλλα οκ, παμε μια κοντρα σε στροφουλες εδω πανω, θα χασω μαλλον αλλα το show μετραει.
Ε καλα SUZUKI GSX-R 1000 εχεις, τι περιμενεις?
Αλλα οκ, παμε μια κοντρα σε στροφουλες εδω πανω, θα χασω μαλλον αλλα το show μετραει.
Να βάλει κόντρα με τον Γρηγόρη θα έρθει το παλλικάρι,δεν θα έρθει για να τον ξεφτιλίσεις εσύ.Σου είπε απλά να τραβάς με κάμερα και να το βάλεις στο forum
Fortis Fortuna Adiuvat
Γιατι ρε, GSXR 1000 εχει, τι μασαει?
Θα χασω στα σιγουρα λεμε, αλλα ετσι για το show.
Γιατι ρε, GSXR 1000 εχει, τι μασαει?
Θα χασω στα σιγουρα λεμε, αλλα ετσι για το show.
Όχι ρε υπάρχει περίπτωση και να μην χάσεις![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Θα τραβηξω μια σε ισιαδι και τους δυο και μια σε στροφες με το FZR.
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ποιο show?
Το νέο Talent Show του moto.gr :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αν ανεβω Θεσ/νικη για κοντρα με τον Grigoris θα ερθεις να μας τραβηξεις με την καμερα γιατι εχω δεν εχω?
Και μετα να την ανεβασεις εδω στο φορουμ? [/QUOTΕ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Πως θα τραβηξει την κοντρα αφου θα ειναι μπροστα???:rotflmao: :rotflmao:
Προτεινω να κανουμε ερανο για να αγορασουμε αλλη μια καμερα,και νατην βαλει στην ουρα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eγω καταλαβα τι θες να πεις....απλα να ξερεις οτι δεν θα σε περιμενω για να φαινομαι στην καμερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Για τη φαση πως το λεμε.
Καλα μη περιμενεις.
Λοιπον μια σε ισιαδι εσεις μεταξυ σας και εγω τραβαω στον τερματισμο και μια σε στροφες με onboard