Ψαξε στην πανεπιστημιουπολη μηπως ειναι παρατημενο πουθενα (εαν το πηραν για βολτα),και στο Γουδι εκει στα 5x5 στις αερογεφυρες προς τα εκει που εχει ερημια μηπως βρεθει τιποτα...
Ψαξε στην πανεπιστημιουπολη μηπως ειναι παρατημενο πουθενα (εαν το πηραν για βολτα),και στο Γουδι εκει στα 5x5 στις αερογεφυρες προς τα εκει που εχει ερημια μηπως βρεθει τιποτα...
Γεια σας ρε παιδες,ειμαι ο γιος της Νελλης και θυμα αυτου του.... κλεφτη(θα ελεγα χειροτερα αλλα εχε χαρη).Να φανταστειτε το προηγουμενο Σαββατοκυριακο ειχα ξυσει γονατο για πρωτη φορα μετα απο 1,5 χρονο οδηγησης και περιμενα πως και πως για αυτο. Η λαχανιδα μου παει.Θελω να ευχαριστησω ολους οσους ασχοληθηκαν με αυτο το θεμα.Αν βρεθει ποτε εχει κερασμα για ολους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οτι κι αν γινει.
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ! ΑΧ
Φιλε μου ελπιζω να βρεθει και να τους πεσουνε τα @ρχιδι@ στα μ@%ν@π@ν$ που στο σηκωσαν να μην μπορουν να μαμησουν και να τους σκισουν την κωλτρυπιδ@ τα μαμηδια!!Στο καλο συγχηστηκα![]()
Τουλαχιστον εισαι εσυ καλα και γονατο θα ξαναξυσεις,την υγεια μας να χουμε και ολα γινοντα,να σαι καλα
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Tropeas Οδο έχουμε?
Οδός Κρατερού... στο ύψος της Κερασούντος...
Μου φαινεται το κερασμα θελεις εσυ,πλακα κανω.Εκφρασες τα συναισθηματα μου οχι πληρως αλλα πολυ καλα.Καληνυχτα και προσοχη,λουκετο,αλυσηδα,συναγιαρμο και γκαραζ με καμερες και ανιχνευτες κινησεως με υπερυθρες,κλειδαμπαρομενο.τα λεμε. Α! και 2 ντοπερμαν, ενα μεσα και ενα εξω.
Ξεχασα και αισθητηρες δαπεδου με σειρηνα 9999999999999......dB καλα το παρακανα αλλα ετσι ειναι.καληνυχτα και παλι και καλη βολτα αυριο με προσοχη,ζηλευω ομως γι'αυτο μην αναφερθειτε σε βολτες μεχρι να μπορω και εγω να.... ειπαμε αχ!!
οκΑρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
Tropeas Οδο έχουμε?
Οδός Κρατερού... στο ύψος της Κερασούντος...
Πέμπτη βράδυ με την νεροποντή... οκ.
Μάλιστα...πολύ ωραία.....άλλος ενας στην λίστα.....μα τους μπινέδες ρε γμτ.....ουτε ο κολόκαιρος, ούτε τα immobilizer ούτε το κερατό τους το τράγικο δεν τους σταματά?
Ευχομαι να το βρείς κι ελπίζω να μην βρεθεί κανεις στην θέση την δικιά σου ουτε άλλων φίλων εδω που είδαν στην θέση που πάρκαραν τα μηχανάκια τους ενα ΚΕΝΟ!!!!
Και πάλι εύχομαι να την βρείς την πρασινάδα σου!
Υπομονή και ψυχραιμία....(τι σου λέω τώρα ε?)
CALCULATOR ISLAND
Να πάρεις της μαμάς τη μηχανή και να ακολουθήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Ξεχασα και αισθητηρες δαπεδου με σειρηνα 9999999999999......dB καλα το παρακανα αλλα ετσι ειναι.καληνυχτα και παλι και καλη βολτα αυριο με προσοχη,ζηλευω ομως γι'αυτο μην αναφερθειτε σε βολτες μεχρι να μπορω και εγω να.... ειπαμε αχ!!![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!