φαντασου οτι οδηγουσε πρωτη φορα hayabusa και δεν ηταν και δικο του......ρωτησε τον ιδιοκτητη που παρακολουθουσε απο τα πιτς, αλλα εκεινος δεν ηθελε να ξυσει τα φαιρινγκ, και ετσι το πηγαινε προσεκτικα.....![]()
ειναι παλιος αγωνιζομενος, και ειχε να οδηγησει πολυυυυυυυ καιρο......
παντως τα σχολια του για το κοκκινο 954 που γυρνουσε μεσα στην πιστα δεν ηταν και ασχημα....![]()
Αφού κατάφερα την ##@$#!@# Κ1..... όλα μπαίνουν σε ρυθμόΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
φαντασου οτι οδηγουσε πρωτη φορα hayabusa και δεν ηταν και δικο του......ρωτησε τον ιδιοκτητη που παρακολουθουσε απο τα πιτς, αλλα εκεινος δεν ηθελε να ξυσει τα φαιρινγκ, και ετσι το πηγαινε προσεκτικα.....![]()
ειναι παλιος αγωνιζομενος, και ειχε να οδηγησει πολυυυυυυυ καιρο......
παντως τα σχολια του για το κοκκινο 954 που γυρνουσε μεσα στην πιστα δεν ηταν και ασχημα....![]()
Και δεν ειναι κόκκινο!!!!! ΜΑΥΡΟ είναι!!!!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ο Μπουστας που λεγανε οτι θα μιλησει για αγωνιστικη οδηγηση, ητανε εκει?σας ειπε τιποτα?
Εκεί ήταν σε ένα "park fermee".... Μάλλον έπρεπε να πας εκεί για να ρωτήσεις κάτι....Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
ο Μπουστας που λεγανε οτι θα μιλησει για αγωνιστικη οδηγηση, ητανε εκει?σας ειπε τιποτα?
Αν κι άκουσα (δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει) οτι τις γραμμές τις έδειχνε στην πίστα.... έπρεπε να τον ακολουθείς.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τιιιι???Αν μπορουσα να ακολουθησω τον μπουστα θα ημουν δευτερος στο ελληνικο πρωταθλημα,μην σου πω και πρωτος γιατι θα τον περναγα καποια στιγμη...βαριεμαι να βλεπω συνεχεια τον ιδιο αναβατη μπροστα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
.... έπρεπε να τον ακολουθείς.... :rotflmao: :![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Τελικά το ρητό ότι "είμαστε άξιοι για ότι έχουμε και για τίποτα παραπάνω"
ερχεται να επαληθευτεί άλλη μια φορά...![]()
![]()
![]()
Στο trackday του bikenet ηταν ο Μαλαμιδης.Οσοι ειχαν το θαρρος και την τυχη να του ζητησουν κατι , αυτος ηταν προθυμος να απαντηση - ειτε με λογια ειτε να δειξει εντος πιστας και βεβαια με ταχυτητα λιγο παραπανω απο τον ρυθμο σου και σταδιακα ανεβαζοντας ωστε (αν μπορουσες) να ανεβαινεις επιπεδο καταλαβαινωντας τα λαθη σου.Ο Μητσος το εζησε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εκεί ήταν σε ένα "park fermee".... Μάλλον έπρεπε να πας εκεί για να ρωτήσεις κάτι....
Αν κι άκουσα (δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει) οτι τις γραμμές τις έδειχνε στην πίστα.... έπρεπε να τον ακολουθείς.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εφοσον ειπωθηκε θα επρεπε να τηρηθει.(Για τον Μπουστα)
Αν και πιστευω κανενας δεν θα πηγαινε για αυτο.
Γιατι ρε Λαμπρο ηλπιζες οτι υσχιει κατι αλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
Αν δεν γουστάρεις ρε Λάμπρο, νοίκιασε εσύ μια μέρα την πίστα, χρέωσέ μας όσο θες, και βάλε εσύ τους κανόνες που θες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
Τι πιο απλό;
Ζω για να ελπίζω ρε Παναγιώτη... γμτ... ή αλλιώς ΖΩ και ελπίζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Στο trackday του bikenet ηταν ο Μαλαμιδης.Οσοι ειχαν το θαρρος και την τυχη να του ζητησουν κατι , αυτος ηταν προθυμος να απαντηση - ειτε με λογια ειτε να δειξει εντος πιστας και βεβαια με ταχυτητα λιγο παραπανω απο τον ρυθμο σου και σταδιακα ανεβαζοντας ωστε (αν μπορουσες) να ανεβαινεις επιπεδο καταλαβαινωντας τα λαθη σου.Ο Μητσος το εζησε.
Εφοσον ειπωθηκε θα επρεπε να τηρηθει.(Για τον Μπουστα)
Αν και πιστευω κανενας δεν θα πηγαινε για αυτο.
Γιατι ρε Λαμπρο ηλπιζες οτι υσχιει κατι αλλο?
Δεν έχω ΕΠΙΛΕΞΕΙ να είμαι εγω επαγγελματίας στο χώρο για να προσφέρω τέτοιες υπηρεσίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν δεν γουστάρεις ρε Λάμπρο, νοίκιασε εσύ μια μέρα την πίστα, χρέωσέ μας όσο θες, και βάλε εσύ τους κανόνες που θες....
Τι πιο απλό;
ούτε έχω ΕΠΙΛΕΞΕΙ να είμαι καταναλωτής που ξέρω να κατακρίνω μόνο όταν με συμφερει προσωπικά...
και τέλος δεν εχω ΕΠΙΛΕΞΕΙ να είμαι καταναλωτής και να "αγοράζω" κ@υλωμένος...
ΖΟΥΜΕ δυστυχώς με τις επιλογές μας,
και πιο ορθά με τις επιλογές των πολλών,
ΕΙΤΕ είναι οι πιο σωστές, οι πιο καλές , και οι πιο ασφαλείς ΕΙΤΕ ΟΧΙ
σαν συνέπεια εμείς που είμαστε λίγοι και επιλέγουμε να μην μπουμε για τους λόγους που αναφέρθηκαν (ΕΚΑΒ, γιατρός, συγκεκριμένη οργάνωση και ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών που πληρώνουμε) δυστυχώς καπελωνόμαστε απο τους πολλούς Κ@ΥΛΩΜΕΝΟΥΣ που αδιαφορούν όμως στην δύσκολη στιγμή θα το πουν το γαμώτο και εύχομαι να μην χτυπήσει την δικιά τους πόρτα ώστε να συνειδητοποιήσουν τα αυτονόητα με τον χειρότερο τρόπο...
το "έλα μωρέ στην Ελλάδα είμαστε" δεν το δέχομαι και η παραπάνω απάντησή σου Νίκο αυτό αντιπροσωπεύει,
και δυστυχώς δυσαρεστήθηκα πολύ που το διάβασα απο εσένα ειδικά ,
που έρχεται με πολλά προηγούμενα μηνύματά σου σε σύγκρουση.
Το ότι λέμε κάτι εδω μέσα έχει μια αξία...
και δεν χρειάζεται πάντα να έχουμε κάτι να απαντήσουμε όταν απλά ξέρουμε ότι δεν έχουμε δίκιο...
αρκεί η σιγή.
Ρε συ Λάμπρο... ασθενοφόρα είχε και μάλιστα 2....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
.....
Ποιος σου υπογράφει χρόνο για να μπεις μέσα; Και ναι, δυστυχώς αυτή η πίστα υπάρχει στην Αττική αυτή χρησιμοποιούμε... Την προτιμώ απο την Πεντέλη Circuit.....