Ααα ενταξει!:rotflmao:
Ααα ενταξει!:rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
[B]Δεν αμφιβαλλω οτι θα χαζεψω...
Σοβαρα το ειπα να μας δειξουν καποια πραγματα...
Για το Τιταν εκανα πλακα μονο γιατι αυτος δεν ξερει...:
Όταν θα μπεις Σέρρες , πες να ερθουμε !!!Θέλουμε να δούμε αν θα μπορέσεις να στρίψεις στιν Κ1
θα![]()
![]()
![]()
:a04: από τα γέλια
:rotflmao:
AOYYYY
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
[B]Ναι θα σου πω να ερθεις...μου ειχαν πει οτι εστρωσαν τσιμεντακι στην Κ1 για κατι ατομα με 600αρια που εχαναν τα φρενα και πηγαιναν ευθεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δεν αμφιβαλλω οτι θα χαζεψω...
Σοβαρα το ειπα να μας δειξουν καποια πραγματα...
Για το Τιταν εκανα πλακα μονο γιατι αυτος δεν ξερει...:
Όταν θα μπεις Σέρρες , πες να ερθουμε !!!Θέλουμε να δούμε αν θα μπορέσεις να στρίψεις στιν Κ1
θα![]()
![]()
![]()
:a04: από τα γέλια
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Mπραβο ΤRΕ το πιο ομορφο GSXR που εχω δει, διαμαντι, συγχαρητηρια ειναι πανεμορφο.
TRE μπορει να ειμαι ασχετη οπως λες αλλα σε εχω ρε φιλε ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΤΕ ΘΕΣ
ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ Ζ750
Η ΜΕ Ζ1000 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΟΜΠΑ
ΕΕΕΕΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ
ΟΧΙ ΕΥΘΕΙΕΣ
ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΣΥ
ΕΛΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΗ
θα εχω και καμερα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε παπαρα το πρωι σε εχασα γιατι πηγα βολτα με την μηχανη ξερεις μωρε αυτο που εχεις εσυ για να πηγαινεις καφετερια και ετσι μονο και πολυ στεναχωρεθηκα γελαγα τρελα μαζι σου το πρωι κριμα
οσο για αυτα που εβαλα εχετε δικιο εψαχνα να τα βρω στο νετ τεχνικα χαρακτηριστικα του ρ1 και του κ7 αλλα ενω μου εβγαζε για ρ1 το σουζουκι δε μου ελεγε πουθενα ιπποδυναμη βρηκα κατι δε το πολυ κοιταξα και το εβαλα και εφυγα
οχι δε θυμαμαι απεξω τι ιπποδυναμη βγαζουν και γιατι να το θυμαμαι αλλωστε
και οχι δε θα εχανα την βολτα με την μηχανη με τετοιο ωραιο καιρο
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ναι θα σου πω να ερθεις...μου ειχαν πει οτι εστρωσαν τσιμεντακι στην Κ1 για κατι ατομα με 600αρια που εχαναν τα φρενα και πηγαιναν ευθεια...![]()
![]()
![]()
![]()
ναι το τσιμεντάκι είναι για εμάς!! αλλά το δύχτι και ο αφρός πιο κάτω! είναι για σένα:rotflmao::rotflmao:
![]()
AOYYYY
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλα δεν εχεις μπει ποτε πιστα και προκαλεις οποιον να ναι για κοντρα?
Στην πιστα θα γινει αναρπαστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τι να κανω,να περναει η ωρα...Ειμαι προσαρμοστικο ατομο και θα μαθω γρηγορα την πιστα...
Α,στην πιστα δεν προκαλω οποιον να'ναι,μονο τον Τιταν που ειναι τρελο κουλαδι...![]()
![]()
![]()
Στην ευθεια αλλαζει το πραγμα...
Για δημοσιο δρομο δεν ξαναλεω τιποτα γιατι θα με φανε ζωντανο οι "ορθοι"...
Kαλα.... :a31: Σιγουρα θα προσαρμοστεις μια χαρα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Στις μπαριερες!![]()
Συμβουλη: Μικρε, μην ασχολεισαι αλλο με μας. Εμεις ειμαστε ολοι κουλαδια, που δεν παμε μια και ειμαστε και φλωροι!
Πηγαινε στο Super-toumpanosgamikoskagkouras-club.gr και δωστα ολα εκει! :a31: :a31:
Ελεος! Ειχαμε τον φζρ, τωρα εχουμε και τον mini-me δηλαδη;![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Ευχαριστω αδερφε για τα καλα σου λογια...κανω οτι μπορωΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Mπραβο ΤRΕ το πιο ομορφο GSXR που εχω δει, διαμαντι, συγχαρητηρια ειναι πανεμορφο.
![]()
![]()
Τις προσωπικες επιθεσεις απο ατομα σαν και του λογου σου,τις προσπερναω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Kαλα.... :a31: Σιγουρα θα προσαρμοστεις μια χαρα...
Στις μπαριερες!![]()
Συμβουλη: Μικρε, μην ασχολεισαι αλλο με μας. Εμεις ειμαστε ολοι κουλαδια, που δεν παμε μια και ειμαστε και φλωροι!
Πηγαινε στο Super-toumpanosgamikoskagkouras-club.gr και δωστα ολα εκει! :a31: :a31:
Ελεος! Ειχαμε τον φζρ, τωρα εχουμε και τον mini-me δηλαδη;![]()
![]()
Αν δεν γουσταρεις να με διαβαζεις,ignore και εληξε το θεμα,οκ?
Και προσωπικα εγω δεν ασχοληθηκα ποτε με σενα,εκτος αν δεν το θυμαμαι...Αν εχεις αρχιδακια βγες και πες μου κατι να το δεχτω,το να βαζεις τον εαυτο σου πισω απο το "εμας" για να σε υποστηριξουν κι'αλλοι και να γουσταρεις δεν μου λεει τιποτα....
Εσυ γιατι τσαντιζεσαι με την παρτη μου μου λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
TRE μπορει να ειμαι ασχετη οπως λες αλλα σε εχω ρε φιλε ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΤΕ ΘΕΣ
ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ Ζ750
Η ΜΕ Ζ1000 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΟΜΠΑ
ΕΕΕΕΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ
ΟΧΙ ΕΥΘΕΙΕΣ
ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΣΥ
ΕΛΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΗ
θα εχω και καμερα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε παπαρα το πρωι σε εχασα γιατι πηγα βολτα με την μηχανη ξερεις μωρε αυτο που εχεις εσυ για να πηγαινεις καφετερια και ετσι μονο και πολυ στεναχωρεθηκα γελαγα τρελα μαζι σου το πρωι κριμα
οσο για αυτα που εβαλα εχετε δικιο εψαχνα να τα βρω στο νετ τεχνικα χαρακτηριστικα του ρ1 και του κ7 αλλα ενω μου εβγαζε για ρ1 το σουζουκι δε μου ελεγε πουθενα ιπποδυναμη βρηκα κατι δε το πολυ κοιταξα και το εβαλα και εφυγα
οχι δε θυμαμαι απεξω τι ιπποδυναμη βγαζουν και γιατι να το θυμαμαι αλλωστε
και οχι δε θα εχανα την βολτα με την μηχανη με τετοιο ωραιο καιρο
![]()
Οταν επιτιθεσαι σε καποιον χωρις λογο,εισαι ακυρη,δεν το καταλαβαινεις?και εσυ και ολοι οι υπολοιποι που νομιζουν οτι αν με βρισουν τι,θα προσβληθω? ή μηπως θα φυγω απ'το φορουμ?
Τωρα για το ποιος γελαγε τρελα το πρωι με ποιον ειναι αλλο θεμα...
Δεν θα επεκταθω αλλο γιατι ειναι φανερο οτι δεν την παλευεις...
get stoned or get laid...![]()
![]()
:a57:
τσ τσ τσ ντροπη ρε πως μιλας ετσι? σου ειπα εγω να πας να γαμηθεις ? (οι φαντασιωσεις σου ειναι αλλο θεμα και δεν μας απασχολουν ) και γιατι χανεις το τρελο σου χιουμορ καλε μου πιλοτε-σας-εχω-ολους ? στις διαμαχες βρισκομαστε δε το πηρες χαμπαρι?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Εσυ γιατι τσαντιζεσαι με την παρτη μου μου λες?
Οταν επιτιθεσαι σε καποιον χωρις λογο,εισαι ακυρη,δεν το καταλαβαινεις?και εσυ και ολοι οι υπολοιποι που νομιζουν οτι αν με βρισουν τι,θα προσβληθω? ή μηπως θα φυγω απ'το φορουμ?
Τωρα για το ποιος γελαγε τρελα το πρωι με ποιον ειναι αλλο θεμα...
Δεν θα επεκταθω αλλο γιατι ειναι φανερο οτι δεν την παλευεις...
get stoned or get laid...![]()
![]()
:a57:
η περιμενες να πουμε
ααα κοιτα τον ρε μας εχει ολους παμε να πουλησουμε τα μηχανακια να παρουμε αμαξι γιατι αν υπαρχει αυτος τι σκατα κανουμε εμεις εδω?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχεις τρελο γελιο (καλα ρε και αλλοι γελανε γιατι τα πηρες μαζι μου?πλακα δε κανεις? τι? σοβαρα τα λες?)
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ασε που δε σου επιτιθηκα χωρις λογο τωρα που το ξαναδιαβασα
εσυ δεν με εβρισες και κοροιδεψες οταν μπηκα και χωρις να αναφερθω σε σενα (εγραψα μονο τις λεξεις οτι να ναι) ? εεεε? οτι δε θες να σου κανουν
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ
![]()
Εσυ δλδ επειδη βρισκομαστε στις διαμαχες,επρεπε να πεις και εσυ τη μαλακια σου ετσι για να δηλωσεις παρουσια ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τσ τσ τσ ντροπη ρε πως μιλας ετσι? σου ειπα εγω να πας να γαμηθεις ? (οι φαντασιωσεις σου ειναι αλλο θεμα και δεν μας απασχολουν ) και γιατι χανεις το τρελο σου χιουμορ καλε μου πιλοτε-σας-εχω-ολους ? στις διαμαχες βρισκομαστε δε το πηρες χαμπαρι?
η περιμενες να πουμε
ααα κοιτα τον ρε μας εχει ολους παμε να πουλησουμε τα μηχανακια να παρουμε αμαξι γιατι αν υπαρχει αυτος τι σκατα κανουμε εμεις εδω?
εχεις τρελο γελιο (καλα ρε και αλλοι γελανε γιατι τα πηρες μαζι μου?πλακα δε κανεις? τι? σοβαρα τα λες?)
Αρχικα λοιπον δεν λες τιποτα,επειτα το παιζεις εξυπνη αραδιαζοντας τεχνικα χαρακτηριστικα ασχετα το ενα με το αλλο,μετα ανακαλεις και καλα και δικιο εχουμε και ναι δεν ειμαι και υπερανθρωπος να τα ξερω ολα απ'εξω....
Evi,απο τη στιγμη που δεν ξερεις τιποτα για τα δυο μηχανακια,απλα μην ανακατευεσαι και ολα Ο.Κ...Εκτος αν ειναι υποχρεωτικο να εχεις αποψη για ολα και δεν το ξερω....
Κατσε λοιπον στα αυγα σου,πηγαινε καμια βολτα με το παπακι σου,και ασε μας εμας να μαλωνουμε για οτι γουσταρουμε...
Επισης μπορει να μην μου ειπες να παω να γαμηθω,με ειπες παπαρα ομως και κατι αλλα που βαριεμαι να παω πισω να τα κοιταξω...
Α,και δεν ειμαι καλος σου...Γυναικες που μιλανε ετσι απεχουν κατα πολυ απο τις φαντασιωσεις μου...
Οργιο....
![]()
Αυτο εγραψα....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ασε που δε σου επιτεθηκα χωρις λογο τωρα που το ξαναδιαβασα
εσυ δεν με εβρισες και κοροιδεψες οταν μπηκα και χωρις να αναφερθω σε σενα (εγραψα μονο τις λεξεις οτι να ναι) ? εεεε? οτι δε θες να σου κανουν
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ
Γεια σου Εvi,σε ευχαριστουμε που κατεθεσες και εσυ την αποψη σου πανω στο θεμα μας...
Σεβαστη και αποδεκτη,απολυτα κατανοητη λιτη και περιεκτικοτατη...Μας εδωσες με μια λεξη να καταλαβουμε τι κανουμε τοση ωρα και μας αποστομωσες <--(ετσι γραφεται;ειμαι και του δημοτικου)
We are not worthy
Παρακαλω εδω καποιο μοντερατορα να βαλει εμοτικον,το οποιο να απεικονιζει το αντιστοιχο με αυτο αλλα σε γυναικειο για ευνοητους λογους...
Περαν της ειρωνιας,δειξε μου που σου επιτεθηκα...
Αν και,στους διαμαχες ειμαστε,οποτε μπορω να κανω οτι θελω,ετσι δεν ειναι?