Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: k5 vs R1 2004 @ Εθνική Οδός Λάρισα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    280+ (συ είπας, εγώ τα είδα λιγότερα) και ξεκράνωτος... Άμα πατάς συχνά στην επαρχία τα 250 ξέρεις καλά τη καφέ λάσπη που στολίζει (καί) το κράνος σου μερικές φορές (μεγάλα έντομα που εξαερώνονται).

Να το πω πιο ωμά: Άμα θες να τρως σκατά εντόμων πήγαινε ξεκράνωτος. :rotflmao:
    (άσε που δε βλέπεις χριστό, εκεί ειδικά που υποτίθεται ότι η όρασή σου παίζει το πρώτο ρόλο)

Για τις κόντρες γενικά, σόρι δεν είμαι φίλος. Άμα θέλω να δείξω σε κάποιον πόσο γρήγορος είμαι, του βάζω ν' ακούσει κάνα λεγκάτο από τα παλιά τα ακυκλοφόρητα.

Αλλά αυτά δεν αφορούν το συγκεκριμένο βίντεο, στο συγκεκριμένο βλέπουμε μια ευθεία, ένα άδειο δρόμο, και δύο μάλλον φίλους να το ανοίγουν (και όχι πολύ κοντά στο κόφτη από ότι άκουσα), και κάτι πιτσιρικάδες να κοιτάνε -άμα θες να το κάνεις νιντ φορ σπιντ φάση, ξέχασες τα ξέκωλα. Δεν βλέπουμε ούτε το Μήτσο το σουγιά με το λερωμένο gsxr που γράφει 600, ή το cbr που λέει και καλά 400 (και είναι άστα να παν στο διάλο και τα δύο στη πραγματικότητα), και που μπορεί να σου χώνανε και καμιά κλωτσά για να σου φάνε την άδεια -άλλες εποχές, τώρα είμαστε λέει όλοι νεοκάγκουρες που μας ανεβαίνει και καλά η αδρεναλίνη μόνο σε ευθείες και την ακούμε έτσι.

runneras125, δεν είμαι στη κατηγορία που είπες (μόνο αναμάρτητος δεν είμαι), αλλά καλώς η κακώς επέλεξα να φτιάξω το στουντιάκι μου αντί να πάρω όταν είμουνα 18 χρονώ τη χιλιάρα που μου γυάλιζε (μη κοιτάς που το 750 μου που έχω τώρα είναι πιο γρήγορο από τη χιλιάρα των 80's που γούσταρα). Άμα δεν είχα δει εκείνους τους δύο με τα μυαλά στην άσφαλτο τότε, μάλλον θα την είχα πάρει και άσχετος όπως είμουνα (όπως δείχνουν να είναι και τα χαρωπά παιδάκια στο βίντεο) αλλά λίγο πιο ακραίος, θα ήμουνα νεκρός. Σίγουρα πράματα. Και μάλλον είσαι στην ηλικία που τη ψάχνεις και συ, οπότε το νού σου.

Το πιο ενοχλητικό στο βίντεο είναι η φράση που λέει ο ασκεπής νεοκάγκουρας υπό την επίδραση της αδρεναλίνης προφανώς "Λοιπόν, κανονίστε ποιος θα πάρει το δικό μου, ποιός το άλλο", μάλλον σε φίλους (που κανένας δε ξέρει αν έχουν ιδέα από ss). Θυμίζω ότι με καλά λάστιχα, ένα απλό άνοιγμα αρκεί για να φας slaptank και να αλλάξεις απότομα γνώμη για τα ss -πόσο εύκολα δίνω εγώ τις μηχανές μου; Δέν τις δίνω, προτιμώ να τις κάψω παρά να δώσω βόλτα σε άσχετο (με λιγότερο από 15 χρόνια πείρα σε μηχανές γενικά, και τουλάχιστον 2 με παρόμοια με τη δικιά μου).

Τουλάχιστον έγινε σε μηδενική κίνηση (σκάναρε άραγε κανένας το δρόμο για τίποτα μπουλόνια, λάδια κλπ πρώτα, ή αέρα πατέρα τα πήγανε; ).

Τέτοιες κόντρες είναι η επιτομή της ηλιθιότητας (όχι ότι οι άλλες είναι σωστές), μάθετε να στρίβετε καλύτερα.

Φίλε μου το παλλικάρι που οδηγάει το GSXR δεν είναι κανένας άσχετος,μπορεί να ειναι 32 χρονών και να συμπεριφέρεται με καγκουρίστικο τρόπο αλλά επίσης έχει περάσει όλη την ζωή του πάνω σε μηχανές.Αν μπορέσω κάποια στιγμή θα τραβήξω μία φωτογραφία από το γκαράζ του στο οποίο έχει ΤΕΛΕΙΑ συντηρημένες και με πολύ μεράκι 12 μηχανές.Από PW 50,μέχρι TZR 250,NSR 250,RGV 250,FZR 400,ZXR 400 και άλλες που δεν θυμάμαι.Δεν τον γνωρίζω καλά,ένα γειά λέμε και σίγουρα δεν τον έχω σαν ίνδαλμα αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως είναι ένας πολύ μερακλής ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ με όλη την έννοια της λέξης και το μόνο κακό είναι πως δεν προσέχει την ασφάλεια του,σε αυτό είμαι μαζί σου 100%.Η όλη φάση έγινε με 2-3 τηλεφωνήματα και δεν είχε την στενή έννοια της κόντρας,ήταν απλά μια δοκιμή που ΟΛΟΙ κάνουμε στον δρόμο πηγαίνοντας για μία "πολεμική" βόλτα.Σε πείραξε δηλαδή που αυτή ήταν οργανωμένη;Δεν μπορώ να φανταστώ δύο φίλους με 1000άρια που βγαίνουν στην Ε.Ο να πάνε μία βόλτα ή ένα ταξίδι και δεν τα ανοίγουνε,έτσι για τον χαβαλέ τους,όχι για κάποιο χρηματικό έπαθλο.Όσο για αυτό που είπες για μένα θα σου πω πως δεν είμαι κοντράκιας,ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε τέτοιου είδους "event" και θα σου υπενθυμίσω πως είμαι 24 χρονών οπότε έχω πλέον διαμορφώσει χαρακτήρα και δεν περιμένω να πάρω μαθήματα από κάτι άτομα σαν τον εν λόγω 32χρονο.Έχουνε δει και μένα πολλά τα μάτια μου μιας και ασχολούμαι χρόνια και με τα αυτοκίνητα και με τις μοτοσυκλέτες αλλά τα γουστάρω για αυτά που είναι και όχι για φτιαξίματα και άλλες τέτοιες καγκουριές.Οδηγώ μηχανάκια εδώ και 8 χρόνια και αισθάνομαι τυχερός που δεν έχω εμπλακεί ακόμα σε ατύχημα αλλά επίσης θέλω να πιστεύω πως δεν είναι μόνο θέμα τύχης αυτό.Θεωρώ τον εαυτό μου προσεκτικό αναβάτη και οδηγό και το λέω χωρίς ίχνος υπεροψίας και εγωισμού.Μάλλον δεν με ψυχολόγησες καλά,ελπίζω μετά από αυτή την εκ βαθέων εξομολόγηση να κατάλαβες περίπου τί άτομο είμαι
    Fortis Fortuna Adiuvat

Και να απαντήσω και στην ερώτησή σου περί σκαναρίσματος του δρόμου.3 μηχανάκια κάνανε 2-3 φορές την διαδρομή για αυτόν ακριβώς τον λόγο πριν την έναρξη της "κόντρας" .Εμείς είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό,εσύ όταν βγαίνεις βόλτα με το 750άρι σου έχεις την πολυτέλεια να ελέγξεις όλο τον δρόμο πριν το ανοίξεις;
    Fortis Fortuna Adiuvat

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Και να απαντήσω και στην ερώτησή σου περί σκαναρίσματος του δρόμου.3 μηχανάκια κάνανε 2-3 φορές την διαδρομή για αυτόν ακριβώς τον λόγο πριν την έναρξη της "κόντρας" .Εμείς είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό,εσύ όταν βγαίνεις βόλτα με το 750άρι σου έχεις την πολυτέλεια να ελέγξεις όλο τον δρόμο πριν το ανοίξεις;
    φιλε αν δεν πλυνατε με χλωρινη τοτε τα μικροβια μπορουν να μαζευτουν στα λαστιχα και να εχουμε περιπτωση σαπισματο με συνεπεια μακροχρονια ατυχημα :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Φωτογράφε πες τα γιατί πάνε να με στριμώξουνε...

Zireous εσύ που την ψάχνεις όπως λες και στην υπογραφή σου και που λες να πάμε να μάθουμε να στρίβουμε (λες και αυτός που σκίζει ένα μηχανάκι στην ΕΟ σημαίνει πως δεν ξέρει να στρίψει) μπορείς να μας εξηγήσεις τί είναι αυτό;;;

Από την προσωπική σελίδα του (Δάσκαλε που δίδασκες) Zireous

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	79,3 KB 
ID:	81710
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Δε λες μαλάκας καλύτερα..;
    Ακου ρε φιλε, οπως το ακουω και γω απο πολλους: "Δεν αγοραζω κρανος, μεχρι να πεσει ο ΦΠΑ"... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Φωτογράφε πες τα γιατί πάνε να με στριμώξουνε...

Zireous εσύ που την ψάχνεις όπως λες και στην υπογραφή σου και που λες να πάμε να μάθουμε να στρίβουμε (λες και αυτός που σκίζει ένα μηχανάκι στην ΕΟ σημαίνει πως δεν ξέρει να στρίψει) μπορείς να μας εξηγήσεις τί είναι αυτό;;;

Από την προσωπική σελίδα του (Δάσκαλε που δίδασκες) Zireous
    Άμα πατήσεις και το κουμπάκι θα διαβάσεις και τα υπόλοιπα.

Δεν είπα ποτέ να μη κάνεις καγκουριές, έχω πει πολλές φορές εδώ όμως, κανόνισε να μη πάρεις μαζί κάνα αθώο. Έχω κάνει ένα κάρο μαλακίες, με τη διαφορά ότι επέζησα και επιλέγω να τις κάνω πια εκεί που δεν παίζει κίνηση.

Διάβασε περισσότερα από τα ποστ μου εδώ (διάβασε κι αλλού άμα θες, για να σε βοηθήσω άρχισα να ποστάρω στο φόρουμ του 0-300 πρώτα στα ελληνικά φόρα άμα θες να δεις τί έλεγα τότε).

Δυό τρεις καυλωμένοι φίλοι μου έχουν μόνο πάει άδικα σε κόντρες, αλλά αρκετοί γνωστοί κάνοντας πολύ λιγότερα. Και ο φίλος σου άμα ανεβάζει κόσμο στα μηχανάκια του (που επαναλαμβάνω είναι μέγιστη μαλακία), δε μεταδίδει τίποτα από τα βασικά (ναι μπορείς να δεις και μερικά βασικά στο σάιτ μου, και κυρίως αυτά για αρχάριους που νομίζουν ότι επειδή 5-10 χρόνια οδηγάνε μηχανές κάτι τρέχει στα γύφτικα), μεταδίδει το συναίσθημα της καύλας και τίποτα άλλο και έτσι μπαίνεις στη μπρίζα ή εσύ ή οποιοσδήποτε. Τη καύλα τη βγάζεις στην άκρη για να μάθεις να οδηγάς, αλλιώς κάποια στιγμή στολίζεις οχήματα ή αγοράζεις γη (άν θες να δεις τι σκέφτομαι εγώ σε τέτοιες φάσεις, δες το άβαταρ μου). Ο φίλος ο ξεκράνωτος προφανώς γουστάρει (και καλά κάνει) επειδή δεν τα πιάνει αρκετές φορές τα όσα που έπιασε.

Πουλ μουρ που σκοτώνει δηλαδή, και τίποτε άλλο. Και κάτι τέτοιους μαλάκες τους προσπερνάω συχνά -συνήθως δε ξέρουνε να στρίβουν και είναι με κάμποσα έξω από διαχωριστικές με κάθε είδους οχήματα αντί να βγάζουνε σώμα (σώμα σε μηχανή έτσι, όχι σε κουτιά).

Το να μπεις στη πρίζα είναι εύκολο, το να μάθεις να το πηγαίνεις θέλει προσπάθεια φιλαράκι.

Μή νομίζεις ότι τα γράφω όλα αυτά για να στη πω, τα γράφω επειδή από κάτι μαλακίες χειρότερες από αυτές που είδα στο βιντεάκι σου, πηγαίνω βόλτες solo εδώ και κοντά 20 χρόνια.

Τα μηχανάκια που είχα αυτά τα χρόνια δέν ήταν πολλά (λόγω πολλών φίλων είχα και αρκετά δανεικά, αλλά δικά μου μόλις 5), ένα παπί, ένα 125, ένα 250 (εντουράκια), ένα 650 ονόφ, και το 750). Και το 750 ξέρεις έχει κι άλλες στροφές (πχ στη πόλη δε πάω πάνω από 5000 στροφές), το πηγαίνω παντού και αλλάζω ρυθμό ανάλογα, δεν τό 'χω για να μετράω μόνο σε πόσα γράφει το κοντέρ 270 (ξαναλέω τα κοντέρ, δε λένε την αλήθεια). Εγώ σκανάρω κάργα πριν αποφασίσω να τα πιάσω.

Έλεγα να σου στείλω με πμ ένα audio (από το κινητό μου, καταλάθος γράφει γιατί πατιέται μέσα στη τσέπη ένα γαμημένο κουμπάκι), αλλά είσαι μόλις 24 και είμαι γύρω στα 35 (λέω γύρω για ευνόητους λόγους).

Να θυμάσαι ότι οι ηλίθιοι είναι εφτάψυχοι. Εμείς οι υπόλοιποι συχνά όχι.

Η υπογραφή μου λέει σε σένα -και σε όποιον ενδιαφέρεται- να τη ψάξεις, εγώ προετοιμάζω διακοπές, δηλαδή κιριλίκια με σκηνές κιθάρες και τέτοιες μαλακίες, το μόνο ψάξιμο που κάνω είναι κάτι σαμάρια κλπ αηδίες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Δεν είπα ποτέ να μη κάνεις καγκουριές, έχω πει πολλές φορές εδώ όμως, κανόνισε να μη πάρεις μαζί κάνα αθώο. Έχω κάνει ένα κάρο μαλακίες, με τη διαφορά ότι επέζησα και επιλέγω να τις κάνω πια εκεί που δεν παίζει κίνηση.

Το καταλαβαινεις οτι αυτα που λες σε σχεση με το βιντεο που ειδαμε δεν εχουν καμια σχεση απολυτως?

Ουτε κινηση ειχε,ουτε αλλον ειχε απο πισω,ουτε παιδακια επαιζαν τριγυρω....

Eνα μαμημενο κρανος δεν μπορουσε να φοραει ο οδηγος του GSXR?

Ή εγω ειμαι κουλος, ή εσεις μπορειτε να οδηγατε πανω απο 120 με τον αερα να σας αυξανει τον ογκο της στοματικης κοιλοτητας

bori to k5 na nikise alla to r1 einai gamato

Άμα πατήσεις και το κουμπάκι θα διαβάσεις και τα υπόλοιπα.

Διάβασε περισσότερα από τα ποστ μου εδώ (διάβασε κι αλλού άμα θες, για να σε βοηθήσω άρχισα να ποστάρω στο φόρουμ του 0-300 πρώτα στα ελληνικά φόρα άμα θες να δεις τί έλεγα τότε).

Δυό τρεις καυλωμένοι φίλοι μου έχουν μόνο πάει άδικα σε κόντρες, αλλά αρκετοί γνωστοί κάνοντας πολύ λιγότερα. Και ο φίλος σου άμα ανεβάζει κόσμο στα μηχανάκια του (που επαναλαμβάνω είναι μέγιστη μαλακία), δε μεταδίδει τίποτα από τα βασικά (ναι μπορείς να δεις και μερικά βασικά στο σάιτ μου, και κυρίως αυτά για αρχάριους που νομίζουν ότι επειδή 5-10 χρόνια οδηγάνε μηχανές κάτι τρέχει στα γύφτικα), μεταδίδει το συναίσθημα της καύλας και τίποτα άλλο και έτσι μπαίνεις στη μπρίζα ή εσύ ή οποιοσδήποτε. Τη καύλα τη βγάζεις στην άκρη για να μάθεις να οδηγάς, αλλιώς κάποια στιγμή στολίζεις οχήματα ή αγοράζεις γη (άν θες να δεις τι σκέφτομαι εγώ σε τέτοιες φάσεις, δες το άβαταρ μου). Ο φίλος ο ξεκράνωτος προφανώς γουστάρει (και καλά κάνει) επειδή δεν τα πιάνει αρκετές φορές τα όσα που έπιασε.

Πουλ μουρ που σκοτώνει δηλαδή, και τίποτε άλλο. Και κάτι τέτοιους μαλάκες τους προσπερνάω συχνά -συνήθως δε ξέρουνε να στρίβουν και είναι με κάμποσα έξω από διαχωριστικές με κάθε είδους οχήματα αντί να βγάζουνε σώμα (σώμα σε μηχανή έτσι, όχι σε κουτιά).

Το να μπεις στη πρίζα είναι εύκολο, το να μάθεις να το πηγαίνεις θέλει προσπάθεια φιλαράκι.

Μή νομίζεις ότι τα γράφω όλα αυτά για να στη πω, τα γράφω επειδή από κάτι μαλακίες χειρότερες από αυτές που είδα στο βιντεάκι σου, πηγαίνω βόλτες solo εδώ και κοντά 20 χρόνια.

Τα μηχανάκια που είχα αυτά τα χρόνια δέν ήταν πολλά (λόγω πολλών φίλων είχα και αρκετά δανεικά, αλλά δικά μου μόλις 5), ένα παπί, ένα 125, ένα 250 (εντουράκια), ένα 650 ονόφ, και το 750). Και το 750 ξέρεις έχει κι άλλες στροφές (πχ στη πόλη δε πάω πάνω από 5000 στροφές), το πηγαίνω παντού και αλλάζω ρυθμό ανάλογα, δεν τό 'χω για να μετράω μόνο σε πόσα γράφει το κοντέρ 270 (ξαναλέω τα κοντέρ, δε λένε την αλήθεια). Εγώ σκανάρω κάργα πριν αποφασίσω να τα πιάσω.

Έλεγα να σου στείλω με πμ ένα audio (από το κινητό μου, καταλάθος γράφει γιατί πατιέται μέσα στη τσέπη ένα γαμημένο κουμπάκι), αλλά είσαι μόλις 24 και είμαι γύρω στα 35 (λέω γύρω για ευνόητους λόγους).

Να θυμάσαι ότι οι ηλίθιοι είναι εφτάψυχοι. Εμείς οι υπόλοιποι συχνά όχι.

Η υπογραφή μου λέει σε σένα -και σε όποιον ενδιαφέρεται- να τη ψάξεις, εγώ προετοιμάζω διακοπές, δηλαδή κιριλίκια με σκηνές κιθάρες και τέτοιες μαλακίες, το μόνο ψάξιμο που κάνω είναι κάτι σαμάρια κλπ αηδίες.

Ρε Zireous δεν διαφωνούμε και εγώ τα ίδια πιστεύω με σένα έχω αλλά δεν νομίζω πως ένα άνοιγμα 2 μηχανών πάνω στην ΚΛΕΙΣΤΗ Ε.Ο χρίζει τέτοιας ανάλυσης...Μην το αναλύεις πολύ γιατί στο τέλος θα χάσεις την ουσία
    Fortis Fortuna Adiuvat

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Eνα μαμημενο κρανος δεν μπορουσε να φοραει ο οδηγος του GSXR?

Ή εγω ειμαι κουλος, ή εσεις μπορειτε να οδηγατε πανω απο 120 με τον αερα να σας αυξανει τον ογκο της στοματικης κοιλοτητας
    θεμα συνηθειας ειναι.

οχι οτι αυτο ειναι σωστο

Ο zireous είπε
    ξαναδιαβάστε το όλο

Kάθε φορά που ακούτε για ένα μοτοσυκλετιστή που σκοτώθηκε (άλλος ένας έφυγε στη περασμένη βδομάδα, άμα διαβάσατε στο φόρουμ σε μετωπική) ή σε κόντρα ή μόνος του, δέ σημαίνει ότι πήγαινε με σπασμένη έκτη.

Το εύκολο είναι να πετάς λυπημένα εμότικονς όταν ακούς ότι για μια καύλα της στιγμής πέθανε κάποιος, το δύσκολο είναι να αναλύσεις το πως και γιατί (τό μόνο σίγουρο είναι ότι φταίει ο αναβάτης), και μερικές φορές άμα γίνεσαι και κακός ίσως καταλάβει και κανένας νεότερος -όχι απαραίτητα ο runneras- ότι θέλει εξάσκηση το πράμα.

Τα μάτια σου οδηγάνε το όχημα, τα άκρα σου υπακούν, μερικοί μπερδεύουν ακόμα και τη αίσθηση του τούνελ που έχουνε σε απότομες επιταχύνσεις με την αίσθηση που σου δίνει και το γουστάρουν αντί να προσπαθούν να μειώσουν το φαινόμενο (από ότι λένε σοβαρότεροι άθρωπες από μένα). Και μετά μου λές για 280 και ξεκράνωτος, άμα τον φτύσεις την ώρα που περνάει σκοτώθηκε (και άμα δεις τις ζελατίνες μου, θα κοιμάσαι με κράνος).

Τουλάχιστον 3 από σας έχετε ποστάρει εδώ ότι παραλίγο να σκοτωθείτε όταν σε ΕΟ (ή αλλού) πηγαίνατε με 200 και βγήκε ταρίφας, ή καράφλας ή οτιδήποτε. Και εκεί (άσχετα άν πηγαίνω και γώ με τόσα αραιά και που, και άμα δω ιδανικές συνθήκες), όταν έλεγα ότι ναί ο ταρίφας θα σου τη κάτσει, βάλτο στο πλάνο σου, με κοιτάγανε περίεργα. Τι νομίζετε ότι θα γίνει άν πάνε καμμιά σοβαρή κόντρα;

Εγώ το ξαναλέω, δε πα να έχει 4ο level στο CSS, και να είναι σαν αστακός, άμα τονε δω φορτωμένο να θέλει κοντρίτσα, βγάζω φλασάκι δεξιά και γειά σας.

Χάρη του κάνω.

Για τον εξοπλισμό... Όποιος πχ βγαίνει με κάποια χιλιόμετρα έξω, τίποτα δεν είναι περιττό, ακόμα κι αν δε πέφτεις με καμία παναγία (σα και μένα) και νομίζεις και ότι είσαι ο Χουλκ (εγώ είμαι ο batman), ακόμα και τότε μπορεί να σηκώσει ο μπροστινός σου τροχός γαρμπιλάκι μικρό μεν αλλά αρκετό και να στο σκάσει με όσα πας στο χέρι ώστε να αποσπάσει τη προσοχή σου -ναί ρε καί αυτό μου έχει συμβεί. Ο δεύτερος από την άλλη σε μια κόντρα συχνά κοιτά το πρώτο και όχι το δρόμο...

Οι τύποι του βίντεο είναι πρωτάρηδες, που σημαίνει εύκολα μπορεί να μεταπηδήσουν στο επόμενο στάδιο που είναι "είμαι ο γαμών και ο δέρνων του δρόμου", όσο χρονώ και να 'ναι με όσα παιδιά -ξέρεις για πόσους γονείς έχω διαβάσει εδώ μέσα;

Το φρένο πρέπει να το έχεις (ή να το βάλεις) στο κεφάλι σου. Εγώ δε μπορώ να το κάνω σε σας, είναι προσωπική σας απόφαση, να μη σκοτωθείτε για μία βόλτα. (Άλλος ένας λόγος που δε γουστάρω να ανακατεύομαι με φόρα, κάθε τόσο λείπει και κάποιος).

Και για να μη λέτε ότι στραβογάμησα (που μπορεί να είναι και έτσι) και τα λέω αυτά και είμαι και καλά άλλος ένας από αυτούς που γουστάρουν τις μηχανές για μόστρα (ακόμα άβαφτη την έχω, χέστηκα), και να τη λένε στους "γρήγορους", εγώ γουστάρω τώρα πια βιντεάκια με πίστες -και όλως τυχαίως παίζουν και μερικά γαμάτα στο φόρουμ trackdays (ειδικά ένα που ένας τύπος από δω αρχίζει σε χαλαρό ρυθμό (ναι καλά, νομίζεις), έχει γαμώ τις γραμμές, γενικά χαίρεσαι να τον βλέπεις να στρίβει, και ξαφνικά μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό (σε άδεια πίστα, με τον μπροστινό χιλιόμετρα -τρόπος του λέγειν- μπροστά, για να μη τον τρομάξει ίσως), και πάλι κρατάει τις ίδιες γαμώ τις γραμμές και είναι άψογος.

Ε, αυτό ρε μάγκες όσο και να βαράτε το κώλο σας κάτω, μόνο σε πίστα μπορείτε να το κάνετε -πάρτε το χαμπάρι.
    Με το μισό ρυθμό, θα είσασταν φέτες πολλές φορές σε δημόσιο δρόμο για ένα κάρο λόγους. Οι ίδιοι λόγοι θα σκοτώνουν κάθε χρόνο ένα χωριό μοτοσυκλετιστές.

Σόρι για τα γαλλικά, αλλά όταν βιάζομαι η λογοκρισία πάει περίπατο. Βάλτε και κάνα εμότικον εκεί που έχει χαβαλέ. Νά 'στε καλά, και να βαρεθείτε να μετράτε χιλιάδες χιλιόμετρα σε διακοπές (εκεί λένε).

[Στη τελική, όσο και να βαράτε το κώλο σας κάτω, βιντεάκι σε δημόσιο δρόμο δεν έχει από μένα -σε πίστα δε μπαίνω (δεν έχω 420 ευρά για καινούρια λάστιχα κάθε φορά, άσε που παίζει να μουρώσω και να προσπαθήσω να πάω το ίδιο στο δρόμο μετά)-, άρα δεν είμαι απλά κουλάτος, είμαι μεγάλη κουλάντζα, κλπ. ΟΚ;]

Τέρμα, δε λέω άλλα, μπορείτε κάλλιστα να μου τη πείτε τώρα.

Και πού 'σαι, προτιμώ να μάθει να κάνει σωστά σούζες κλπ κάποιος σε ερημιές και μόνο εκεί παρά να παίρνει σβάρνα και κόσμο προσπαθώντας να μάθει μόνος του μέσα στη μέση του δρόμου -καί αυτό έχει γίνει αρκετές φορές.

(και δεν αναλύω αυτή το κόντρα, αναλύω το σύμπαν ο πούστης).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    και μερικές φορές άμα γίνεσαι και κακός ίσως καταλάβει και κανένας νεότερος -όχι απαραίτητα ο runneras- ότι θέλει εξάσκηση το πράμα.

Επιδη εγραψες πολλα και διαφωνουμε στα περισσοτερα,ισως απο κοντα καποια στιγμη...

Θα σταθω στο παραπανω και σου λεω οτι κατα γνωμη μου εισαι λαθος...

Το να τριβεις στην μουρη των νεοτερων το θανατο καποιου αλλου για να μαθει και καλα δεν ειναι κατα την γνωμη μου τροπος για να του περασεις μηνυματα...

Ουτε και προκειται να μαθει ετσι....

Αλλα το λες και μονος σου παρακατω οτι δεν εχουμε ολοι 1000 ? για ενα Σαβ/κο....

Τελοσπαντων....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

εγώ γουστάρω τώρα πια βιντεάκια με πίστες -και όλως τυχαίως παίζουν και μερικά γαμάτα στο φόρουμ trackdays (ειδικά ένα που ένας τύπος από δω αρχίζει σε χαλαρό ρυθμό (ναι καλά, νομίζεις), έχει γαμώ τις γραμμές, γενικά χαίρεσαι να τον βλέπεις να στρίβει, και ξαφνικά μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό (σε άδεια πίστα, με τον μπροστινό χιλιόμετρα -τρόπος του λέγειν- μπροστά, για να μη τον τρομάξει ίσως), και πάλι κρατάει τις ίδιες γαμώ τις γραμμές και είναι άψογος.

Στην αρχη χαρηκα αλλα μετα καταλαβα οτι μιλας για τον kostom
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=36408

Τέρμα, δε λέω άλλα, μπορείτε κάλλιστα να μου τη πείτε τώρα.

Γιατι ρε φιλε εμεις δεν στριβουμε καλα θες να πεις;

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki ZX10r 2004 Vs Yamaha R1 2004
    από Hell_Rider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2011, 18:30
  2. Προς ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1 2004
    από RapidShade στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks