Ρε συ τι σόι όνομα είναι αυτό?![]()
![]()
Ρε συ τι σόι όνομα είναι αυτό?![]()
![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Από Αθήνα το πήρα στο Αίγιο το είδα χωρίς ABS γιατί μένω Αίγιο
http://www.snowclub.gr
Μπορεί και να πήρες αυτό που παραλίγο να πάρω εγώ. Αν ήταν πιο ειλικρινείς μαζί μου και δεν με έβλεπαν σαν ψάρι που πήγαιναν να δαγκώσουν, μπορεί και να το έπαιρνα.![]()
Πήρα απο τον αντιπρόσωπο όμως, και το κ7 με ABS μου στοίχισε 500 έουρο παραπάνω από το κ7(?) χωρίς ABS παραεισαγωγής. Με καλύτερης ποιότητας δωράκια και τη σιγουριά ότι θα βρω κάποιον οπουδήποτε να μου τη φροντίσει, χωρίς να κάνει τον κινέζο.![]()
Καλορίζικο, anyway!!!!!!
![]()
Γειά σας παιδιά. Ειμαι νέος στο site και ασχολήθηκα γιατί αποφάσισα μετά από 14 χρόνια που οδηγώ παπί αποφάσισα να πάρω κάτι μεγαλύτερο. Βέβαια το V-Strom δεν είναι απλά μεγαλύτερο, είναι θηριώδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από gkoum
Χωρίς ABS με 6500 σε μαύρο ματ με μπαγκαζιέρα δώρο.
Βρήκα όμως για όποιον ψάχνει με ABS με 6870 σε χρώματα εκτός μαύρου ματ και
μοντέλο 06 με 6300 σε γαλάζιο και μπλέ. Καλές τιμές αν δεν θες να βάλεις πολλά μετά
και δεν έχεις τα 7900 του ελληνικού.Ελπίζω να μην πάθει κάτι γιατί .....
Το περιμένω να εκτελωνιστεί...
Σίγουρα θα κάνω πρώτα test ride, απλά κατέληξα εκεί λόγω της όρθιας θέσης οδήγησης, της εμπιστοσύνης που τρέφει το κοινό και της πολύ καλή τιμής που το βρήκα από αντιπρόσωπο που το εισάγει αυτός. Η τιμή είναι 6600 χωρίς ABS με δώρα ή 7200 με ABS και δώρα.
Αξίζει τον κόπο το ABS και έχει κανείς να προτείνει κάποιον αντιπρόσωπο με καλύτερη τιμή και αξιοπιστία?
Επιπρόσθετα πήγα και στο σαλόνι μοτοσυκλέτας και έφτασε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο από το Σύλλογο Επισκευαστών Μοτοσυκλετών Μοτοποδηλάτων Ελλάδος που αναφέρει ότι με βάση τον κανονισμό 1400/2002 της ΕΕ καταργείται το μονοπώλιο των αντιπροσωπειών. Έτσι "μπορώ να συντηρώ την καινούρια μου μοτοσυκλέτα χωρίς να χάσω την εργοστασιακή εγγύηση σε οποιοδήποτε ανεξάρτητο συνεργείο μέλος του συλλόγου τους".
Ποιά η γνώμη σας σε αύτό?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ,
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ: ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........................................................................................ .................................
![]()
jim
Εξαρτάται από το πόσο σημαντικά είναι για σένα τα δώρα.Ο Χαβέλλας στη Λιοσίων φέρνει το 650 γυμνό στα 7300 με το ABS.Εννοείται όχι παραεισαγωγής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Phant
Η τιμή είναι 6600 χωρίς ABS με δώρα ή 7200 με ABS και δώρα.
Αξίζει τον κόπο το ABS και έχει κανείς να προτείνει κάποιον αντιπρόσωπο με καλύτερη τιμή και αξιοπιστία?