Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: k5 vs R1 2004 @ Εθνική Οδός Λάρισα

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Επιδη εγραψες πολλα και διαφωνουμε στα περισσοτερα,ισως απο κοντα καποια στιγμη...

Θα σταθω στο παραπανω και σου λεω οτι κατα γνωμη μου εισαι λαθος...

Το να τριβεις στην μουρη των νεοτερων το θανατο καποιου αλλου για να μαθει και καλα δεν ειναι κατα την γνωμη μου τροπος για να του περασεις μηνυματα...

Ουτε και προκειται να μαθει ετσι....

Αλλα το λες και μονος σου παρακατω οτι δεν εχουμε ολοι 1000 ? για ενα Σαβ/κο....

Τελοσπαντων....

Κι όμως, το εγώ του ανθρώπου είναι τέτοιο που μόνο ένα δυνατό σοκ τον φέρνει μερικές φορές στα ίσα του (ξαναλέω μερικές). Για μένα και ο χειρότερος κάγκουρας, και το πιο τελειωμένο ρεμάλι να είναι σαν άνθρωπος αξίζει να ζήσει, για σένα;

Μήπως νομίζεις ότι υπερβάλλω, ή δεν σου έχει κάτσει κάνας γνωστός σου να φύγει, έτσι σα #αλάκας;

Επειδή μπορεί να μην το έχεις προσέξει όταν το έχω ξαναπεί, ναί είμαι και υπέρ των διαφημίσεων για την οδική ασφάλεια με πολύ αίμα στην οθόνη, που να απευθύνονται καί σε αυτοκινητιστές, και σε μοτοσυκλετιστές (καί σε πεζούς, ακόμα στόκοι βγαίνουν μές τη μέση στις λεωφόρους).

Το να βγεί ο κάθε μαλακοπίτουρας τραγουδιστής και να σου δώσει ένα κράνος δε μου λέει τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ...
    Η αλήθεια είναι ότι έχω πήξει στη δουλειά και δεν έχω προλάβει να τα δω, σόρι.

Και αργά να πηγαίνετε όμως (ακόμα και πιο αργά από μένα, ρε παλιοκουλάντζες), πάλι μαγκιά σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Κι όμως, το εγώ του ανθρώπου είναι τέτοιο που μόνο ένα δυνατό σοκ τον φέρνει μερικές φορές στα ίσα του (ξαναλέω μερικές). Για μένα και ο χειρότερος κάγκουρας, και το πιο τελειωμένο ρεμάλι να είναι αξίζει να ζήσει, για σένα;

Μήπως νομίζεις ότι υπερβάλλω, ή δεν σου έχει κάτσει κάνας γνωστός σου να φύγει, έτσι σα #αλάκας;

Επειδή μπορεί να μην το έχεις προσέξει όταν το έχω ξαναπεί, ναί είμαι και υπέρ των διαφημίσεων για την οδική ασφάλεια με πολύ αίμα στην οθόνη, που να απευθύνονται καί σε αυτοκινητιστές, και σε μοτοσυκλετιστές (καί σε πεζούς, ακόμα στόκοι βγαίνουν μές τη μέση στις λεωφόρους).

Το να βγεί ο κάθε μαλακοπίτουρας τραγουδιστής και να σου δώσει ένα κράνος δε μου λέει τίποτα.
    Μου εχει τυχει και γνωστος και προσφατα...εχω φυγει και εγω πανω σε αμαξι που αναστροφιαστηκε μια καλη...

Απλα διαφωνουμε...Δεν πιστευω οτι με το να βγεις και δειχνεις φωτογραφιες απο το rotten σε πιτσιρικαδες και να τους λες "να,ετσι θα καταληξετε αν δεν φορατε κρανος" θα πετυχεις τον σκοπο σου...(οχι εσυ προσωπικα,γενικα)...

Εγω παλι ειμαι κατα...οπως επισης ειμαι και κατα των μηνυματων στα φορουμ οταν καποιος "φευγει"...

Εκ των υστερων να βγουμε και να πουμε τι?τα χιλιοειπωμενα?Οτι ετρεχε και του τελειωσε ο δρομος?Οτι κατι πεταχτηκε?Οτι οτι οτι...και να λεμε κριμα?

Για να τελειώνει το θέμα.Εγώ το βίντεο το έβαλα για να γίνει μια χαβαλετζίδικη κουβεντούλα μεταξυ ιδιοκτητών R1 και GSXR.Τώρα ρε φίλε Zireous αν πρόκειται να χαρακτηρίζεις τόσα άτομα απλά βλέποντας ένα βίντεο του ενός λεπτού τί να σου πω;Σου είπα για το παλλικάρι που δεν φοράει κράνος ότι κακώς δεν φοράει αλλά από την άλλη είναι 32 χρονών και δεν έχω δικαίωμα εγώ να του κάνω κήρυγμα.Δεν ξέρω εγώ τί εντύπωση σου έχω δώσει,αλλά δεν είπα πουθενά ότι είμαι ο καλύτερος οδηγός και ούτε έχω πρόβλημα να μάθω από κάποιον πιο έμπειρο όπως προφανώς είσαι εσύ.Μάλιστα μπορώ άνετα να παραδεχθώ ότι είμαι από τους λιγότερο έμπειρους αυτού του φόρουμ έχοντας κάνει μόνο 50.000km πάνω σε μηχανάκια.Έχω πολλά να μάθω ακόμα και θέλω να μάθω αλλά όχι σε αυτό το topic,σε κάποιο άλλο ναι.Απολαύστε λοιπόν την γ@μημένη την κόντρα και αφήστε τα υπόλοιπα για άλλο section του φόρουμ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Για να τελειώνει το θέμα.Εγώ το βίντεο το έβαλα για να γίνει μια χαβαλετζίδικη κουβεντούλα μεταξυ ιδιοκτητών R1 και GSXR

Νομιζεις οτι υπηρχε μια στο 1.000.000 να γινει κατι τετοιο?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    Νομιζεις οτι υπηρχε μια στο 1.000.000 να γινει κατι τετοιο?????

Όχι βέβαια αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    den tha simfoniso oute tha diafoniso me ola afta pou exo diabasei kai edo kai se alles paromoies sizitiseis edo mesa
    den exei simasia pou exo r1 kai exete k5 k6 i den ksero ti alo exete
    eipate na doume to video
    to eidame
    to k5/6 ti einai den ksero exei eksatmisi to r1 den akougotane na exei

ali mia paratirisi
    apo to binteaki an ekrina kala giro sta 2 me 3 mixanakia itan piso diafora poli mikri

triti paratirisi mas eipate na akousoume afton pou odigaei to mixanaki
    ton akousame
    alla kai to alo palikari elege an to akouse kaneis oti patinarize to mixanaki tou
    tha mou peite dikaiologies
    simfono
    alla ki eseis oloi mia dikaiologia lete gia otidipote
    den eimai edo gia na apoktiso diamaxi me kanenan apo esas
    oti mixanaki kai na exete. an mporeso na sas gnoriso ki apo konta den tha mou isastan adiaforoi
    alla mia paratirisi tha kano kai den me noiazei ti tha peite
    afti einai i gnomi mou kai den tin allazo
    apoti katalaba to mixanaki einai tou TRE kai to odigaei enas alos
    RE PAIDIA
    an den exete ta @@ na odigisete to mixanaki sas min to stinete
    den mporei kapoios na leei oti sas mamao olous kai den kathete aftos odigos alla to dinei se kapoion alo.
    me alo odigo isos itan piso
    me alo odigo to r1 mporei brosta
    to thema einai o kathenas na trexei me to mixanaki tou
    an den basizetai na odigisei o idios as min tragoudaei
    afta eixa na po kai perimeno antidraseis an kai sas eipa den thelo diamaxi me kanenan sas
    oloi mia parea eimaste kai moirazomaste tin idia trela
    kalo sas bradi

Αρχικά δημιουργήθηκε από ammon_ra

alla mia paratirisi tha kano kai den me noiazei ti tha peite
    afti einai i gnomi mou kai den tin allazo
    apoti katalaba to mixanaki einai tou TRE kai to odigaei enas alos
    Γεια σου φιλε μου..Εχεις καταλαβει λαθος,το Gsxr της κοντρας δεν ειναι δικο μου,μαλιστα τα παιδια ουτε που τα ξερω,ειναι απο Λαρισα και εγω απο Καρδιτσα...θα γνωριστουμε που θα παει ομως...

Επισης εχω να σου πω μιας και το εθιξες,γιατι απ'οτι καταλαβα αναφερεσαι σε εμενα (τι περιεργο )
    οτι μαγκας με ξενους κωλους δεν το επαιξα ποτε...Οτι κανω το κανω μονος μου,μεχρι στιγμης οτι εχω φτιαξει πανω στο μηχανακι το εβαλα με τα χερακια μου...(Στο μελλον θα γινουν και εξαιρεσεις πανω στο θεμα)...Επισης το οδηγω αποκλειστικα εγω σε τετοια θεματα,και κανεις αλλος...

Επισης την κουβεντα αυτη "σας γαμαω ολους",η κατι παρεμφερες δεν νομιζω να το εχω πει...

Αν τη βρει καποιος αυτουσια σε καποιο ποστ μου,μου βαζει το λινκ και το παραδεχομαι και ανακαλω επι τοπου...Αλλιως να σταματησετε να την χρησιμοποιειται για χαρη εντυπωσιασμου...

Απ'οτι βλεπεις προκειται περι παρεξηγησης...

Στο θεμα μας τωρα....Λες αυτο...

ali mia paratirisi
    apo to binteaki an ekrina kala giro sta 2 me 3 mixanakia itan piso diafora poli mikri

Ειναι μικρη οντως...τι διαφορα περιμενες δλδ? 50 μετρα? Α,και το R1 δεν υπηρχε περιπτωση να ειναι μπροστα,γιατι απλα GSXR ruuuuuuuulz!!!!!!!!!!

Φιλικα και εγω ε,μην παρεξηγηθουμε κι'ολας....

Α,και ξεχασα να σου πω φιλε ammon_ra...Αν εχεις ενα γκρι-μπλε R1 σε ξερω,θα σου καποια στιγμη απο που...σοβαρα το λεω αυτο

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Γαλατσιου και Βεικου χθες το απογευμα

...ειμαι στο φαναρι "κοκκινος" και περιμενω

...απο ψηλα (απο Τουρκοβουνια δλδ) GSXR 750 κατεβαινει και ετοιμαζεται να "στριψει"

προς Κυψελη (δεν ειχε "κοψει" και πολυ το παλικαρι,και μονο δερματινο.)

εμφανιζεται παπακι-δελιβερι και γινεται η απολυτη κοντρα!!!!
    προφανως βλεποντας οτι το gsxr του "περνει "την εσωτερικη αποφασιζει να μπει
    γρηγορα και πλαγιαστα.
    Ειχα μεινει και τον κοιταγα(το ιδιο και ο Gsxrarakias)
    To stand εξυσε και να μην μιλησουμε για ταχυτητα και το ποιος εφυγε πιο γρηγορα προς Κυψελη)

2 πραγματα θυμηθηκα

-στην αυτοβιογραφια του ROSSI για ενα delivery στο λονδινο,πως πλαγιασε σε βρεγμενο.
    -σνιπερ αυτο που ειχες γραψει"δεν φανταζεσαι ποσα ss εχουν "κεραστει" απο παπια σε στροφη" σε καποιο αλλο ποστ

και γελαγα κατω απο το κρανος.

οι φωτογραφιες απο το rotten δεν θα συμορφωσουν Τ.R.Ε
    αλλα μια φωτογραφια απο το χθεσινο σιγουρα θα τον προβληματιζε.
    "Αραγες... φθανει η ευθεια?"
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

-σνιπερ αυτο που ειχες γραψει"δεν φανταζεσαι ποσα ss εχουν "κεραστει" απο παπια σε στροφη" σε καποιο αλλο ποστ

ο δαιμων του πληκρολογιου.zireous ηθελα να πω

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

οι φωτογραφιες απο το rotten δεν θα συμορφωσουν Τ.R.Ε
    αλλα μια φωτογραφια απο το χθεσινο σιγουρα θα τον προβληματιζε.
    "Αραγες... φθανει η ευθεια?"
    Εισαι απλα ακυρος...σε γλιστερη ασφαλτο και κλειστη στροφη περασε ενα παπακι ενα SS και εγινε και θεμα τωρα...Ξεκολατε ρεεεεεε

Και στο χωμα μας περνανε τα εντουρακια...και σε κλειστο στροφιλικι και τα μοταρντ...

Αρα ειμαστε για του πουτσο...πεταξτε ολοι τα SS ρε και παρτε παπακια....

Auta ta lene autoi pou den exoune ss

TRE astous re zileuoun

ss εχω...

και ζηλεψα το lean angle!!!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ξερει κανει ποσο κανει ενα ss αν πεσει μεσα στην πολη και σκασει σε κανενα πεζοδρομιο?
    ξερει κανενας οτι το ss για να ζεστανει λαστιχα ποσα χιλιομετρα πρεπει να κανει?
    μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
    ενα ss στον δρομο μεσα στην πολη δεν παταει με τιποτα κατω γιατι τοτε τα λαστιχα του θα τελιωναν σε 500 χιλιομετρα.

αλλα οντως προβληματιστικα θα παω να πουλησω το 636 να παρω δεκα παπια να κανω και τον μαγκα στα ss.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ξερει κανει ποσο κανει ενα ss αν πεσει μεσα στην πολη και σκασει σε κανενα πεζοδρομιο?
    ξερει κανενας οτι το ss για να ζεστανει λαστιχα ποσα χιλιομετρα πρεπει να κανει?
    μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
    ενα ss στον δρομο μεσα στην πολη δεν παταει με τιποτα κατω γιατι τοτε τα λαστιχα του θα τελιωναν σε 500 χιλιομετρα.

αλλα οντως προβληματιστικα θα παω να πουλησω το 636 να παρω δεκα παπια να κανω και τον μαγκα στα ss.
    Aν σκεφτεσαι να πουλησεις το 636 και ειναι 03 04 το θελει ενα φιλος....

Μην παρεις παπια γιατι ειναι επικινδυνα...

Ρε σημερα...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki ZX10r 2004 Vs Yamaha R1 2004
    από Hell_Rider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2011, 18:30
  2. Προς ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1 2004
    από RapidShade στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 15:05
  3. ατυχημa με r1 2004 sthn boyliagmenh