Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: H Απολυτη ξεφτιλα !!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τι λεει ρε μαγκες θα το κανετε Εθνικη υποθεση το πραμα;
    Σας εκπλησσει τιποτα;
    Αυτο το χαλι που λεγεται Ελληνικο Ποδοσφαιρο ζητατε χρονια, αυτο το χαλι παιρνετε.

Ναι ρε οκ. Αυτό περίπου είπα πιο πάνω. Αλλά από την άλλη μην λέμε και ψέμματα. Η βαριά ήττα μας πονάει. ΑΝ χάναμε 1-2 ή 2-3 εμένα προσωπικά... θα με ενοχλούσε πολύ λιγότερο. Αυτό όμως το 1-4 με κατεβασμένα τα χέρια μου έκατσε κάπως στο στομάχι.
    Γι αυτό... από το να λες "εξυπνάδες" πήγαινε πάρα καμιά μπιέλα καλύτερα. Να χαρεί το χειλάκι σου!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Νικοπολίδη σε ευχαριστούμε γι'αυτά που έκανες μέχρι χτες (το 'χτες' είναι συμβολικό,δεν αναφέρομαι στον αγώνα),από και πέρα ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    απορώ που ακόμα στην Ελλάδα ασχο΄λούμαστε με ποδόδφαιρο , πολιτική...μεσημεριανά....

δεν ξε΄ρω, εγώ τό ίδιο τα βλέπω όλα αυτά...δε μου λένε τίποτα απολύτως...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τώρα ρε παλλουκάρια ανακαλύψατε τα προβλήματα της εθνικής; Τώρα είδατε όλοι πως η ομάδα δεν τραβά;
    Όχι ρε Στέλιο δεν τ'ανακαλύψαμε τώρα,αλλά όταν τα λέγαμε, κάποιοι (δεν εννοώ απαραίτητα από εδώ μέσα) μας έλεγαν αχάριστους,οτι δεν ξέρουμε να εκτιμάμε κι όλα τα σχετικά..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Όχι ρε Στέλιο δεν τ'ανακαλύψαμε τώρα,αλλά όταν τα λέγαμε, κάποιοι (δεν εννοώ απαραίτητα από εδώ μέσα) μας έλεγαν αχάριστους,οτι δεν ξέρουμε να εκτιμάμε κι όλα τα σχετικά..

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    + 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    σε αυτό το τελευταίο που λες.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ρε δεν πάτε να κουρευτείτε όλοι που έχετε και άποψη! Μόνο κριτικές και θεωρίες είστε αλλά το ματς... από τον καναπέ!

Αλλά ευτυχώς που δεν ήσασταν γιατί θα ήσασταν αυτοί που γιουχάριζαν τον εθνικό ύμνο του αντιπάλου, που πλακώθηκαν μεταξύ τους, που πετούσαν αντικείμενα σε όλη τη διάρκεια του ματς, που βρίζαν τους παίκτες μας. Ποιούς;;; Αυτούς που πήραν το ευρωπαΪκό...; Ή μήπως δεν πανηγυρίσατε τότε;

Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και άλλοθι, αλλά νομίζω ότι δικαιούνται να κάνουν και άσχημα παιχνίδια. Δεν νομίζω να ήθελε ο Γιαννακόπουλος να χάσει το γκολ, δε νομίζω ο Νικοπολίδης να ήθελε να τα φάει, δε νομίζω ο Φύσσας ή ο Γιούρκας ή όποιος άλλος δεν έπαιξε καλά (και ήταν πολλοί) να το έκανε επίτηδες.

Και στην τελική έχουμε καλύτερους; Πείτε ρε παιδιά! Θυμάστε τί μπάλα έπαιξε ο Γιούρκας με τη Νορβηγία; Σήμερα ήταν η απόλυτη μεταμόρφωση! Έτυχε ρε πούστη μου, δε μπορεί ξαφνικά να ξέχασε την όποια μπάλα ξέρει!

Μπορείτε επίσης ως γνώστες να κάνετε και μία αίτηση στην ΕΠΟ γιατ η θέση του Ρεχάγκελ, που πήρε ένα -επιεικώς- μπουρδέλο και το έκανε ομάδα. Σίγουρα όχι παγκόσμια υπερδύναμη, αλλά τουλάχιστον υπολογίσιμη, σκεπτόμενοι ιδίως και το όχι πολύ μακρινό παρελθόν.

Αυτή η διαστροφή του να πηγαίνουμε απ'το ζενίθ στο ναδίρ είναι απολύτως αυτοκαταστροφική! Δηλαδή άντε και τον βρίσαμε το Νικοπολίδη, τί έγινε; Κέρδισε κανείς τίποτα; Θα παίξει καλά στο επόμενο; Το ίδιο και για τον οποιονδήποτε άλλο...

Χάσαμε ένα ματς που πολλοί δεν παιξανε καλά, πήγε και λίγο γκαντεμιά με τις χαμένες ευκαιρίες, παίξανε και οι αντίπαλοι καλά (οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε) και ήρθε η ήττα. Ένα παιχνίδι είναι! Ούτε εθνική καταστροφή ούτε τίποτα. Δηλαδή αν κερδίζαμε θα λύναμε όλα μας τα προβλήματα; Θα ΄παίρναμε την πόλη; Θα γινόμασταν πλούσιοι;

Πίκρα ναι! Καταστροφή όχι! Ο όμιλος έχει πολλά παιχνίδια ακόμη και τα παιδιά θέλουν στήριξη!

Όπως έλεγε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος "Οι Άγγλοι χάνουν όλες τις μάχες εκτός από την τελευταία" ή πιο απλά "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό".

Ψυχραιμία λοιπόν.

Όσο για τους κάφρους... αυτοί οι πολύ Έλληνες είναι που ευθύνονται για πολλά δεινά αυτού του τόπου. Αυτοί που φωνάζουν τους Τούρκους Μογγόλους και γιουχάρουν τον εθνικό τους ύμνο. Η ιστορία διδάσκει πολλά!

Αν θες μάγκα ελληνάρα να το παίξεις ανώτερος κάνεις τουμπεκί και μόλις αυτοί σε γιουχάρουν γυρνάς και τους τη λές. Όταν γίνεσαι κάφρος δε μπορείς να βαυκαλίζεσαι ότι είσαι ευρωπαίος και ανεπτυγμένος και πολιτισμένος... Χάλια και θλίψη η εικόνα απ'το γήπεδο. Από αυτούς που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό, που δεν ήταν στα προηγούμενα, ούτε θα είναι στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο πολιτισμός των "όταν χτίζαμε εμείς τον Παρθενώνα αυτοί κρεμόντουσαν απ'τα δέντρα"; Ποιοί είναι στα δέντρα τώρα;

Αυτός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας κύριοι όσο κι αν δε μας αρέσει. Αυτο-κοροϊδευόμαστε πως είμαστε οι πιο γαμηστεροί στον κόσμο, αλλά δυστυχώς κρύβουμε απίστευτα κόμπλεξ που μας έχουν κάνει μία κοινωνία του βολέματος, της μίζας, της αρπαχτής, του τσαμπουκά, του "στ' αρχίδια μου όλοι και όλα" και όλων των ωραίων που συναντούμε καθημερινά και κράζουμε.

Αλήθεια σκέφτηκε ποτέ ο καθένας μας τί κάνει γι'αυτή την κοινωνία; Αυτή την περίφημη ατομική ευθύνη; Τη συνεισφορά στο σύνολο; Τα περιμένουμε όλα απ'την "πουτάνα την κενωνία" αλλά εμείς δε δίνουμε τίποτα! Ο εαυτός μας είναι πάνω...

Καημένη Ελλάδα. Υπέροχη χώρα με πολύ ανόητους κατοίκους...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε δεν πάτε να κουρευτείτε όλοι που έχετε και άποψη! Μόνο κριτικές και θεωρίες είστε αλλά το ματς... από τον καναπέ!

Αλλά ευτυχώς που δεν ήσασταν γιατί θα ήσασταν αυτοί που γιουχάριζαν τον εθνικό ύμνο του αντιπάλου, που πλακώθηκαν μεταξύ τους, που πετούσαν αντικείμενα σε όλη τη διάρκεια του ματς, που βρίζαν τους παίκτες μας. Ποιούς;;; Αυτούς που πήραν το ευρωπαΪκό...; Ή μήπως δεν πανηγυρίσατε τότε;

Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και άλλοθι, αλλά νομίζω ότι δικαιούνται να κάνουν και άσχημα παιχνίδια. Δεν νομίζω να ήθελε ο Γιαννακόπουλος να χάσει το γκολ, δε νομίζω ο Νικοπολίδης να ήθελε να τα φάει, δε νομίζω ο Φύσσας ή ο Γιούρκας ή όποιος άλλος δεν έπαιξε καλά (και ήταν πολλοί) να το έκανε επίτηδες.

Και στην τελική έχουμε καλύτερους; Πείτε ρε παιδιά! Θυμάστε τί μπάλα έπαιξε ο Γιούρκας με τη Νορβηγία; Σήμερα ήταν η απόλυτη μεταμόρφωση! Έτυχε ρε πούστη μου, δε μπορεί ξαφνικά να ξέχασε την όποια μπάλα ξέρει!

Μπορείτε επίσης ως γνώστες να κάνετε και μία αίτηση στην ΕΠΟ γιατ η θέση του Ρεχάγκελ, που πήρε ένα -επιεικώς- μπουρδέλο και το έκανε ομάδα. Σίγουρα όχι παγκόσμια υπερδύναμη, αλλά τουλάχιστον υπολογίσιμη, σκεπτόμενοι ιδίως και το όχι πολύ μακρινό παρελθόν.

Αυτή η διαστροφή του να πηγαίνουμε απ'το ζενίθ στο ναδίρ είναι απολύτως αυτοκαταστροφική! Δηλαδή άντε και τον βρίσαμε το Νικοπολίδη, τί έγινε; Κέρδισε κανείς τίποτα; Θα παίξει καλά στο επόμενο; Το ίδιο και για τον οποιονδήποτε άλλο...

Χάσαμε ένα ματς που πολλοί δεν παιξανε καλά, πήγε και λίγο γκαντεμιά με τις χαμένες ευκαιρίες, παίξανε και οι αντίπαλοι καλά (οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε) και ήρθε η ήττα. Ένα παιχνίδι είναι! Ούτε εθνική καταστροφή ούτε τίποτα. Δηλαδή αν κερδίζαμε θα λύναμε όλα μας τα προβλήματα; Θα ΄παίρναμε την πόλη; Θα γινόμασταν πλούσιοι;

Πίκρα ναι! Καταστροφή όχι! Ο όμιλος έχει πολλά παιχνίδια ακόμη και τα παιδιά θέλουν στήριξη!

Όπως έλεγε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος "Οι Άγγλοι χάνουν όλες τις μάχες εκτός από την τελευταία" ή πιο απλά "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό".

Ψυχραιμία λοιπόν.

Όσο για τους κάφρους... αυτοί οι πολύ Έλληνες είναι που ευθύνονται για πολλά δεινά αυτού του τόπου. Αυτοί που φωνάζουν τους Τούρκους Μογγόλους και γιουχάρουν τον εθνικό τους ύμνο. Η ιστορία διδάσκει πολλά!

Αν θες μάγκα ελληνάρα να το παίξεις ανώτερος κάνεις τουμπεκί και μόλις αυτοί σε γιουχάρουν γυρνάς και τους τη λές. Όταν γίνεσαι κάφρος δε μπορείς να βαυκαλίζεσαι ότι είσαι ευρωπαίος και ανεπτυγμένος και πολιτισμένος... Χάλια και θλίψη η εικόνα απ'το γήπεδο. Από αυτούς που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό, που δεν ήταν στα προηγούμενα, ούτε θα είναι στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο πολιτισμός των "όταν χτίζαμε εμείς τον Παρθενώνα αυτοί κρεμόντουσαν απ'τα δέντρα"; Ποιοί είναι στα δέντρα τώρα;

Αυτός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας κύριοι όσο κι αν δε μας αρέσει. Αυτο-κοροϊδευόμαστε πως είμαστε οι πιο γαμηστεροί στον κόσμο, αλλά δυστυχώς κρύβουμε απίστευτα κόμπλεξ που μας έχουν κάνει μία κοινωνία του βολέματος, της μίζας, της αρπαχτής, του τσαμπουκά, του "στ' αρχίδια μου όλοι και όλα" και όλων των ωραίων που συναντούμε καθημερινά και κράζουμε.

Αλήθεια σκέφτηκε ποτέ ο καθένας μας τί κάνει γι'αυτή την κοινωνία; Αυτή την περίφημη ατομική ευθύνη; Τη συνεισφορά στο σύνολο; Τα περιμένουμε όλα απ'την "πουτάνα την κενωνία" αλλά εμείς δε δίνουμε τίποτα! Ο εαυτός μας είναι πάνω...

Καημένη Ελλάδα. Υπέροχη χώρα με πολύ ανόητους κατοίκους...

Δεν διαφωνώ με όσα λες αλλά δεν νομίζω πως ζητάω πολλά όταν ζητάω μία αξιοπρεπή ήττα.Η όποια αξιοπρέπεια υπήρχε στο 1-4 εξανεμίστηκε με τους γνωστούς μ@λ@κες "φιλάθλους".Μπράβο γαμημένα παιδάκια,μας κάνατε για άλλη μία φορά γνωστούς στην Ευρώπη για την αμορφωσιά και την έλλειψη αθλητικής παιδείας και μην γυρίσει κανένας και πει για τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό γιατί τον πήρε και τον σήκωσε,αυτά τα ακούω βερεσέ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

τελικα τι μας πειραξε περισσοτερο, το βαρυ σκορ 4 τεμμαχεια στην καταμεστη εδρα μας, η την ντροπιατικη ηττα απο τους μισητους εχθρους μας παραμονη της επετείου?

ξερουμε ποιοι πλακωθηκαν στη αρχη του β'ημιχρονου?
    κατι ακουσα βαζελοι με γαυρους,αλλοι ειπαν οτι κοπανησα κατι σαλονικους, αυριο παιζει να ακουσω κ για κινεζους χρυσαγητες!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

μα καλα!
    ο φυσσας πλεον ειναι σε θεση να προσφερει?????
    ο χαριστεας 1 μηνα τραυματιας και ξεκινησε βασικος!!!!!!!!!!
    ο μπασινας και αυτος απο τραυματισμο και επαιξε βασικος!!!!!!!
    ο γιαννακοπουλος φετος δεν παιζει ποτε με τη μπολτον (δεν εχει αγωνες στα ποδια του)!!!!!!!!
    ως ποτε τα ΜΜΕ θα προστατευουν το νικοπολιδη????

οι εμμονες του ρεχαγκελ ηταν 1 απο τους λογους που η ομαδα κατεκτησε το euro..........αλλα αυτες οι εμμονες ΜΟΝΟ κακο κανουν πλεον στην ομαδα!

με τις εμμονες του ρεχαγκελ οι ΑΣΗΜΟΙ τοτε παικτες, με πολυ φιλοτιμο στο euro καναν την υπερβαση!!!
    πλεον ομως οι παικτες ειναι φτασμενοι και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!!!!!!
    μας γραφουν στ αρχιδια τους!!!!!!!!!!!!!
    ποσα τακλιν καναν σε ολον τον αγωνα????????
    να ρισκαρουν για κανα τρααυματισμο και να πεσει το κασε τους τη μεταγραφικη περιοδο????????
    που ηταν ο τσαμπουκας?????????

Καποτε οι εμμονες του ρεχαγκελ να στηριζει τους ΑΣΗΜΟΥΣ τοτε παικτες ,τους εδινε αυτοπεπιθειση αποδιδοντας στο μαξιμουν των δυνατοτητων τους!!!!

Τωρα η εμμονη του ρεχαγκελ με τους ιδιους ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ πλεον παικτες τους κανει να αισθανονται σιγουροι οτι δεν θα χασουν τη θεση τους στη βασικη ενδεκαδα!!!!!!!!!!
    οσο για το παθος και το φιλοτιμο...............πηγαν περιπατο!!!!!!!!!!!!!
    αυτο που νοιαζει ΑΥΤΟΥΣ τους παικτες πλεον ειναι τα συμβολαια!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.............ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!

Πρότεινέ μου καλύτερους...

Εδώ οι ίδιοι λέτε ότι οι ομάδες δεν έχουν πλέον καλούς νέους παίκτες. Ποιούς άλλους να πάρει;

Ξέχασα να πω ότι ο Κυργίακος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ! Τεράστια διαφορά με παλιά...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Πρότεινέ μου καλύτερους...

Εδώ οι ίδιοι λέτε ότι οι ομάδες δεν έχουν πλέον καλούς νέους παίκτες. Ποιούς άλλους να πάρει;

Ξέχασα να πω ότι ο Κυργίακος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ! Τεράστια διαφορά με παλιά...
    δεν ειμαι προπονητης αλλα η λογικη λεει οτι πακτες απο τραυματισμο η απο απραξια η ντεφορμαρισμα δεν θα αποδοσουν τα αναμενομενα!

δεν ειναι μονο θεμα ΜΟΝΟ καλυτερου αλλα και φορμαρισμενου...........σωματικα και ψυχικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τελικα τι μας πειραξε περισσοτερο, το βαρυ σκορ 4 τεμμαχεια στην καταμεστη εδρα μας, η την ντροπιατικη ηττα απο τους μισητους εχθρους μας παραμονη της επετείου?

ξερουμε ποιοι πλακωθηκαν στη αρχη του β'ημιχρονου?
    κατι ακουσα βαζελοι με γαυρους,αλλοι ειπαν οτι κοπανησα κατι σαλονικους, αυριο παιζει να ακουσω κ για κινεζους χρυσαγητες!
    Μας πείραξε που χάσαμε στην έδρα μας και δυσκολεύει το θέμα πρόκριση. Μισητοί εχθροί- επέτειος και ποδόσφαιρο δε νομίζω ότι έχουν σχέση μεταξύ τους. Έτυχε. Νίκη=χαρά ήττα=πίκρα αλλά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα τα προβλήματα μεταξύ μας θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, όπως κι εκείνα του καθενός μας στην καθημερινή του ζωή...

Δυστυχώς είμαστε πολύ κακοί στην ήττα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός... Άλλωστε θα ήταν βαρετό να ξέρεις το αποτέλεσμα από πριν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    δεν ειμαι προπονητης αλλα η λογικη λεει οτι πακτες απο τραυματισμο η απο απραξια δεν θα αποδοσει!

δεν ειναι μονο θεμα καλυτερου αλλα και φορμαρισμενου!!!
    Δυστυχώς οι ελληνικές ομάδες έχουν τέτοια χάλια αυτή τη στιγμή που δύσκολα θα έβρισκε παίκτες σε καλύτερη κατάσταση από αυτούς που έχει.

Εμείς βλέπουμε μόνο 90 λεπτά ενώ ο προπονητής βλέπει και τί γίνεται στις προπονήσεις. Χώρια που είναι η δουλειά του να ξέρει να διαλέγει. Μη βγάλουμε ΚΑΙ τον Ρεχάγκελ άχρηστο...!

Δυστυχώς οι ελληνικές ομάδες έχουν τέτοια χάλια αυτή τη στιγμή που δύσκολα θα έβρισκε παίκτες σε καλύτερη κατάσταση από αυτούς που έχει.

Εμείς βλέπουμε μόνο 90 λεπτά ενώ ο προπονητής βλέπει και τί γίνεται στις προπονήσεις. Χώρια που είναι η δουλειά του να ξέρει να διαλέγει. Μη βγάλουμε ΚΑΙ τον Ρεχάγκελ άχρηστο...!

οχι ποιο χαλια απο τους μετριους τουρκους και το μετριο τουρκικο πρωταθλημα!

δεν μιλησα για αχρηστο!!!!!!!!!!!
    μην λεμε πραγματα που δεν υποθηκαν!!!

οχι και για 4-1...........δεν ηταν θεμα ποιοτητας αλλα θελησης και φυσικης καταστασης!!!

σιγουρα στον παγκο υπηρχαν παικτες πολυ ποιο ετοιμοι και ορεξατοι και φορμαρισμενοι απο καποιους βασικους!

η απλη λογικη λεει οτι παικτης που ειναι τραυματιας 1 μηνα ΔΕΝ μπορει να παιξει βασικος σε σημαντικο επισημο αγωνα!

Διαφωνώ στη βάση του ότι είναι η δουλειά του να ξέρει. Όπως εγώ δε γουστάρω υποδείξεις στη δουλειά μου από κάποιον άσχετο, έτσι δεν κάνω.

Αν κάνω υποδείξεις σημαίνει ότι ο προπονητής δεν κάνει καλά τη δουλειά του και συνεπώς πρέπει να φύγει.

Αλλά να σου πω και κάτι; Ποιός μπορούσε να φανταστεί ότι θα φάει τέτοια γκολ ο Νικοπολίδης; Μιλάμε ήταν απίστευτα! Τί να κάνει ο προπονητής, τί να κάνουν και οι άλλοι; Όταν ο τερματοφύλακας σε κρεμάει έτσι... όλα τα συστήματα πάνε περίπατο.

Απλά νομίζω ότι οι υστερίες και οι εν θερμώ αποφάσεις (για όλα τα πράγματα και όχι μόνο για το συγκεκριμένο) είναι συνήθως και οι λανθασμένες... Ας γίνει το ματς στη Μάλτα και βλέπουμε. Θέλουν στήριξη γιατί αν δε νικήσουμε εκεί τότε το πρόβλημα είναι σοβαρό και η πρόκριση θα μας γλυστρίσει μέσα από τα χέρια...

Πάω για νανάκια τώρα να ονειρευτώ τον Αντωνάκη να πιάνει τη μπάλα

Αύριο τα υπόλοιπα...

Goodnight

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η απόλυτη ξεφτίλα του Ελληνικού κράτους...
    από THEOD στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2010, 11:14
  2. Απόλυτη ξεφτίλα
    από crs-k στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2007, 11:19
  3. Η ξεφτίλα της ΕΜΥ!
    από SF στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2005, 18:28
  4. ξεφτιλα