:a37:Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
:a37:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a1: :a017:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Α,και δεν ειμαι καλος σου...Γυναικες που μιλανε ετσι απεχουν κατα πολυ απο τις φαντασιωσεις μου...
Οργιο....
[/B]
βασικα γενικα οι γυναικες απεχουν πολυ απο εσενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλε μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και εσυ ρε εξυπνιδη το μονο που λες ειναι περασα αυτον εκεινο τον αλλον
σας εχω ολους και αλλα τετοια ρομαντικα
ασχετε και κουλε συμφορουμιτη
αν ακομα δεν εχεις καταλαβει ποιος εινια το οργιο τοτε εχεις πολυ σοβαροτερο προβλημα
στην αρχη νομιζα οτι εισαι αλλο ενα καθυστερημένο τωρα ανακαλυπτω οτι ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπουαχαχαχαχαχ ελα απαντα μου
με εχεις καθηλωσει λεμε
αχαχαχχαχ
χααχαχ
αχαχαχ
βλαμενο αχαχαχχαχαχα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
απορω γιατι σου την λενε και αλλοι και εσυ ασχολησε μαζι μου.....μαλλον δεν εχεις τα μπολς που λενε στο αμερικα ....... μονο να λες πιπες ξερεις να λες πιλοτε-σας-εχω-ολους-στον-υπνο-μου
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
τρε?
![]()
εφυγε
πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο γαμωτη
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1)φυσικα,αν δεν πουμε εδω τις μαλ.που θα τις πουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Εσυ δλδ επειδη βρισκομαστε στις διαμαχες,επρεπε να πεις και εσυ τη μαλακια σου ετσι για να δηλωσεις παρουσια ε?
Αρχικα λοιπον δεν λες τιποτα,επειτα το παιζεις εξυπνη αραδιαζοντας τεχνικα χαρακτηριστικα ασχετα το ενα με το αλλο,μετα ανακαλεις και καλα και δικιο εχουμε και ναι δεν ειμαι και υπερανθρωπος να τα ξερω ολα απ'εξω....
Evi,απο τη στιγμη που δεν ξερεις τιποτα για τα δυο μηχανακια,απλα μην ανακατευεσαι και ολα Ο.Κ...Εκτος αν ειναι υποχρεωτικο να εχεις αποψη για ολα και δεν το ξερω....
Κατσε λοιπον στα αυγα σου,πηγαινε καμια βολτα με το παπακι σου,και ασε μας εμας να μαλωνουμε για οτι γουσταρουμε...
Επισης μπορει να μην μου ειπες να παω να γαμηθω,με ειπες παπαρα ομως και κατι αλλα που βαριεμαι να παω πισω να τα κοιταξω...
Α,και δεν ειμαι καλος σου...Γυναικες που μιλανε ετσι απεχουν κατα πολυ απο τις φαντασιωσεις μου...
Οργιο....
![]()
![]()
2)φιλε τ.ρ.ε οταν ασχολισε με κατι πχ. μηχανακια θες παντα να μαθενεις πραγματα,ασχετα αν αφτα που μαθενεις δεν ειναι παντα σωστα,αλλιος ποιος ο λογος να γραφομαστε στα forum?![]()
3)ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα και μαθενουμε τα δυο αυτα μηχανακια!![]()
4)εμενα αν ελεγες το μηχανακι μου παπακι θα![]()
![]()
δεν ειναι μαγκια να προσβαλεις το μηχανακι του καθενος,που στο κατω-κατω αυτο γουσταρε και αυτο πηρε γιατι γιαυτο καυλωνε κλπ.κλπ αισχος
![]()
5)γουσταρω καβγαδες![]()
6)γιατι καλε μου:rotflmao: :rotflmao:
7)μπορει και να'ναι αλλα εσυ ΔΕΝ πρεπει να το λες(πλακα κανω)
φιλε T.R.E.στην αρχη(στο προηγουμενο r1 versus k7)καλα τα πηγενες,και απαντισεις εξυπνες εδεινες και χιουμορ ειχες κλπ.τωρα καπου στον δρομο ξεφιγες και την ειδες καπως γ@μ@ω!θα σου προτεινα να συνελθεις λιγο,για να μη καταντησεις να σε κοροηδευουν ανθρωποι που δεν ξερεις και μπορει να ειναι και χειροτεροι σου(μπορει να ειμαι και εγω)!φιλικα
και'συ ρε evi με την μια του την λες,και ασχημα μαλιστα!εσυ δεν εισαι evi.....evil εισαι
![]()
Μοb με παρεξηγησες...Τελοσπαντων κοιτα λιγο απ'την αρχη και δες ποια πεταχτηκε σαν πουτσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
1)φυσικα,αν δεν πουμε εδω τις μαλ.που θα τις πουμε?![]()
2)φιλε τ.ρ.ε οταν ασχολισε με κατι πχ. μηχανακια θες παντα να μαθενεις πραγματα,ασχετα αν αφτα που μαθενεις δεν ειναι παντα σωστα,αλλιος ποιος ο λογος να γραφομαστε στα forum?![]()
3)ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα και μαθενουμε τα δυο αυτα μηχανακια!![]()
4)εμενα αν ελεγες το μηχανακι μου παπακι θα![]()
![]()
δεν ειναι μαγκια να προσβαλεις το μηχανακι του καθενος,που στο κατω-κατω αυτο γουσταρε και αυτο πηρε γιατι γιαυτο καυλωνε κλπ.κλπ αισχος
![]()
5)γουσταρω καβγαδες![]()
6)γιατι καλε μου:rotflmao: :rotflmao:
7)μπορει και να'ναι αλλα εσυ ΔΕΝ πρεπει να το λες(πλακα κανω)
φιλε T.R.E.στην αρχη(στο προηγουμενο r1 versus k7)καλα τα πηγενες,και απαντισεις εξυπνες εδεινες και χιουμορ ειχες κλπ.τωρα καπου στον δρομο ξεφιγες και την ειδες καπως γ@μ@ω!θα σου προτεινα να συνελθεις λιγο,για να μη καταντησεις να σε κοροηδευουν ανθρωποι που δεν ξερεις και μπορει να ειναι και χειροτεροι σου(μπορει να ειμαι και εγω)!φιλικα![]()
Εγω με τον γριγορις και τον Τιταν μπορει να πιουμε και καφε (λεμε τωρα),και στο κατω κατω αυτοι εχουν R1 και εχουμε και κατι να λεμε...
Γιατι ζοριστηκε η Evi και πεταχτηκε δεν ξερω...Μετα λεει σε εχω οπου θες και τα σχετικα...Αν ειναι δυναμων...
Οποιος κανει λιγο πλακα δλδ και την λεει σε 5 ατομα για τον χαβαλε του,ασχετα αμα ξεφευγει που και που και λεμε μετα για λ7 κτλ,ειναι τι ?χαζος?
Αλλα οταν πεταγονται ατομα μη σχετικα μονο και μονο για να στην πουν επειδη νομιζουν οτι ειμαι κανα βλαμμενο που πηρα μηχανακι για να την λεω στους αλλους,δεν μπορω,τους απανταω αναλογως...
Και αν εισαι ο ιδιος ForceV4 (που γραφεις και στο μπαικνετ) προσεξε γιατι το project GSXR 400 εχει αρχισει...το νου σου...![]()
![]()
![]()
Ποιος ρε κοριτσι μου την λεει και δεν εχω τα αρχιδια να ασχοληθω μαζι του?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
απορω γιατι σου την λενε και αλλοι και εσυ ασχολησε μαζι μου.....μαλλον δεν εχεις τα μπολς που λενε στο αμερικα ....... μονο να λες πιπες ξερεις να λες πιλοτε-σας-εχω-ολους-στον-υπνο-μου
Μπηκα εγω εκει που εχουν κουβεντα με τα Ζ να πω την μαλακια μου για να το παιξω ατομο?
Σου ειπα,το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια...![]()
![]()
το ειδα ρε,ενταξη μωρε τωρα τις ξερεις τις γυναικες,παντα βιαζωνται να μηλησουνΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Μοb με παρεξηγησες...Τελοσπαντων κοιτα λιγο απ'την αρχη και δες ποια πεταχτηκε σαν πουτσα...
Εγω με τον γριγορις και τον Τιταν μπορει να πιουμε και καφε (λεμε τωρα),και στο κατω κατω αυτοι εχουν R1 και εχουμε και κατι να λεμε...
Γιατι ζοριστηκε η Evi και πεταχτηκε δεν ξερω...Μετα λεει σε εχω οπου θες και τα σχετικα...Αν ειναι δυναμων...
Οποιος κανει λιγο πλακα δλδ και την λεει σε 5 ατομα για τον χαβαλε του,ασχετα αμα ξεφευγει που και που και λεμε μετα για λ7 κτλ,ειναι τι ?χαζος?
Αλλα οταν πεταγονται ατομα μη σχετικα μονο και μονο για να στην πουν επειδη νομιζουν οτι ειμαι κανα βλαμμενο που πηρα μηχανακι για να την λεω στους αλλους,δεν μπορω,τους απανταω αναλογως...
Και αν εισαι ο ιδιος ForceV4 (που γραφεις και στο μπαικνετ) προσεξε γιατι το project GSXR 400 εχει αρχισει...το νου σου...![]()
![]()
![]()
αλλα και εσυ ομως κυριος
![]()
ενταξει καλο το Z αλλα δεν εχει κανενα μελλον σε κοντρα με gsxr
κατι που ξεχασα να επισημανω evi τι εχεις z750 h z 1.000?γιατι στο προφιλ σου γραφει z750!καλο θα ηταν να μηλας με τα δικα σου κοτσια και οχι με δανικα μηχανακια![]()
αν κανεις χαβαλε και γω μαζι σου!
κοιτα ρε τα GSXR ειναι απο τα πιο καλα μηχανακια (εμενα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα R1 και απο εμφανιση)στανταρ περνας τους περισσοτερους απο εδω,αλλα δεν φτανει μονο αυτο.καλο θα ηταν να εισαι πιο μετριοφρων γιατι μπορει να φας καμια ηττα και μετα...την γαμισες,ολο το forum θα σε κραζει!
τους εχεις δωσει αυτη την εντυπωση (οτι εισαι κανα βλαμμενο)απο τις προκλητικες σου δηλωσεις.
πως που ποτε και γιατι?δεν ειμαι αυτος,αλλα αν μπορεις δως μου την διευθυνση να δω τι παιζει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
το ειδα ρε,ενταξη μωρε τωρα τις ξερεις τις γυναικες,παντα βιαζονται να μηλησουναλλα και εσυ ομως κυριος
![]()
Στις κυριες κυριος,στην Evi που δεν τη παλEvi.........
ενταξει καλο το Z αλλα δεν εχει κανενα μελλον σε κοντρα με gsxr
κατι που ξεχασα να επισημανω evi τι εχεις z750 h z 1.000?γιατι στο προφιλ σου γραφει z750!καλο θα ηταν να μηλας με τα δικα σου κοτσια και οχι με δανικα μηχανακια![]()
Eδω αν δε καταλαβες προσπαθει να μου κανει χαρη,δλδ να παρει το 1000 για να μην ξεφτιλιστω εντελως...
αν κανεις χαβαλε και γω μαζι σου!
Εδω σιγουρα..πρωτα μας δειχνει ποσο ασχετη ειναι με τις μαλακιες που λεει περι ιπποδυναμης,και μετα για να μην γινει τελειως ρομπα το γυρνει στο χαβαλε και οτι εγω ειμαι γελοιος και γελανε ολοι μαζι μου...Αυτο δεν κανει αυτο που ειπες λιγοτερο μαλακια Ευη,να το ξερεις αυτο....
κοιτα ρε τα GSXR ειναι απο τα πιο καλα μηχανακια (εμενα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα R1 και απο εμφανιση)στανταρ περνας τους περισσοτερους απο εδω,αλλα δεν φτανει μονο αυτο.καλο θα ηταν να εισαι πιο μετριοφρων γιατι μπορει να φας καμια ηττα και μετα...την γαμισες,ολο το forum θα σε κραζει!
Συμφωνοι..κοιτα λιγο με ποιους τρωγομαι εγω,και κοιτα τι μου απαντανε...Ο ενας φωναζει τον φιλο του να δει αμα τους παιρνει,ο αλλος λεει εχει ενα φιλο με ZX10R,καταλαβαινεις?
τους εχεις δωσει αυτη την εντυπωση (οτι εισαι κανα βλαμμενο)απο τις προκλητικες σου δηλωσεις.
Προβλημα τους...δεν θα "κρυβομαι για πολυ πισω απο το πληκτρολογιο"καποια στιγμη θα συναντηθουμε και θα δουμε τοτε ποιος ειναι ο βλαμμενος...
Και οποιος κανει προκλητικες δηλωσεις ειναι προκλητικος,οχι βλαμμενος...
πως που ποτε και γιατι?δεν ειμαι αυτος,αλλα αν μπορεις δως μου την διευθυνση να δω τι παιζει!
![]()
![]()
Ειναι ενα αγορι που γραφει στο μπαικνετ με ψευδωνυμο forceV4,εχει τρελη μεντα με τα VFR και γενικα με τα V -Honda...Μιλαμε για πορωση,αν χρειαστεις κατι απο τετοιο μηχανακι του το λες και σου απανταει στο λεπτο...Ειναι ζωντανο manual λεμεεεε....
αλλα ακυρο τωρα ειδα οτι εισαι απο Ηλεια...![]()
![]()
To paramamisate to thema ... oxi kai z750 vs k5 i r1...
Eipame oreo einai kai ftino. Ala de to sigkrinis papaki me mixani...
εγω ενα θα πω,''με ξενα κολοιβα δε κανεις κηδεια''(λιγο μακαβριο αλλα ταιριαζει)προκαλεις για κοντρα μονο οταν εχεις δικο σου μηχανημα και εχει καποια πηθανοτητα να κερδισει!τωρα το ''θα δανειστω του φιλου μου'' κλπ.ειναι μαλακιες για να περναει η ωρα(λες και αμα δανειστεις ξενο μηχανακι θα το ξερεις τοσο καλα ωστε θα πας και για κοντρα)!
T.R.E. μαλλον σε πειραζουν!
Ελα που'σαι,καψολαδου?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τρε?
εφυγε
πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο γαμωτη
Ναι θα σου πω να ερθεις...μου ειχαν πει οτι εστρωσαν τσιμεντακι στην Κ1 για κατι ατομα με 600αρια που εχαναν τα φρενα και πηγαιναν ευθεια...
--------------------------------------------------------------------------------
ναι το τσιμεντάκι είναι για εμάς!! αλλά το δύχτι και ο αφρός πιο κάτω! είναι για σένα
AOYYYY
συγνωμη εδω για Yamaha μιλαμε...
Αν Ναι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()