ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ER6N ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ...ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ER6N ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ...ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
Πάρτο!!!
Αν σου αρέσει καντο test drive και παρτο!!
Μπορείς να δεις και το er-f και το versys, έχουν όλα ίδιο μοτέρ...
πολυ ωραιο εργαλειο . (ειδικα σε περτικαλι)
απλα δες και το F αν θελεις να κανεις ταξιδια θα σε βολεψει πιο πολυ λογω φερινγκ.
![]()
![]()
ΡΕ ΠΑΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ?
Φίλε το έχω εδώ+5 μήνες.
Η μηχανή είναι το απόλυτο εργαλείο +για την πόλη αλλά+για εκτός.
Έχει άφθονη ροπή από χαμηλά,αποδίδει στρωτά μέχρι της 7000 όπου μετά τρελαίνεται και ρίχνει τα 72 Hp στο δρόμο με πολλή χάρη.(0-100 σε 4,κάτι και τελική 203Km/h)
Στρίβει πολύ όμορφα+το σημαντικότερο ατού του είναι η ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
Να φανταστείς πηγαίνοντας την πολύ νορμάλ καίω γύρω στα 4,5l/100Km ενώ καίγοντάς την η κατανάλωση δύσκολα θα ξεπεράσει τα 5,5l/100Km.
Τι άλλο θες να μάθεις?
Καλησπερα!Κ μενα με ενδιεφερε (προοριζοταν για πρωτη μοτοσυκλετα αλλα τελικα κατεληξα για αρχη στο cbr-aki 125).To ειδα αρκετες φορες στην αντιπροσωπεια κ μπορω να πω οτι ημουν πολυ ευχαριστημενος μεχρι που διαβασα http://www.kawasaki-bikers.gr/module...ewtopic&t=3406 για το πλαισιο του κ προβληματιστηκα.Με καθε επιφυλαξη παντα καθως δεν ειμαι ιδιοκτητης.Αν κοιταξεις στο εν λογο site ισως βρεις περισσοτερες πληροφοριες.
Γεια σου tzivitzil και εσυ και το cbr σου. Μετα τι σκεφτεσαι να παρεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από tzivitzil
Καλησπερα!Κ μενα με ενδιεφερε (προοριζοταν για πρωτη μοτοσυκλετα αλλα τελικα κατεληξα για αρχη στο cbr-aki 125).To ειδα αρκετες φορες στην αντιπροσωπεια κ μπορω να πω οτι ημουν πολυ ευχαριστημενος μεχρι που διαβασα http://www.kawasaki-bikers.gr/module...ewtopic&t=3406 για το πλαισιο του κ προβληματιστηκα.Με καθε επιφυλαξη παντα καθως δεν ειμαι ιδιοκτητης.Αν κοιταξεις στο εν λογο site ισως βρεις περισσοτερες πληροφοριες.
Γεια χαρα σε ολου σας!Παιδια κ μενα μ ενδιαφερει το μηχανακι,ειδικα το πορτοκαλι ειναι πανεμορφο.Μεγαλο δελεαρ ειναι κ η τιμη του (περιπου 6300ευρω).Ξερει κανεις αν οντως αξιζει κι αν ειναι αξιοπιστο?Εχει βγαλει κανενα προβλημα τον λιγο καιρο που κυκλοφορει?Το ειδα στην αντιπροσωπεια κ μου φανηκε ιδιαιτερα ελκυστικο κ ιδανικο για καθημερινη χρηση.Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εχω δει να κυκλοφορουν αρκετα παροτι οι μαγαζατορες ισχυριζονται το αντιθετο.
Ακουω γνωμες...
to kana dyo voltes k moy erese para poly.dystyhos omws de 8a mporesw na dia8esw to lefta...proekipsan alla exoda gam*#@$%&...tespa...paw gia kana tracker na kinoyme Mypws re paidia ehei parei to mati sas kana kainoyrio xehasmeno poy8ena?
![]()
δες και το trickerΑρχικά δημιουργήθηκε από PSAHNW...
paw gia kana tracker na kinoyme
http://www.youtube.com/watch?v=99fDZdjYTpg
johnpan,το er εχεις κ εσυ?Αυτα που αναφερονται σε αλλο φορουμ περι κοψιματος-ραγισματος πλαισιου ισχυουν?
οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από a.s.o
Αυτα που αναφερονται σε αλλο φορουμ περι κοψιματος-ραγισματος πλαισιου ισχυουν? [/B]
το εχουμε αναλυσει το θεμα
μην ανησυχείς
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ουφ μπορω να κοιμηθω ησυχος τωρα ρε Ευη:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οχι
το εχουμε αναλυσει το θεμα
μην ανησυχείς![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τωρα σοβαρα δλδ προτεινεις σε καποιον να παρει Versys?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Πάρτο!!!
Αν σου αρέσει καντο test drive και παρτο!!
Μπορείς να δεις και το er-f και το versys, έχουν όλα ίδιο μοτέρ...