Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Επιδη εγραψες πολλα και διαφωνουμε στα περισσοτερα,ισως απο κοντα καποια στιγμη...
Θα σταθω στο παραπανω και σου λεω οτι κατα γνωμη μου εισαι λαθος...
Το να τριβεις στην μουρη των νεοτερων το θανατο καποιου αλλου για να μαθει και καλα δεν ειναι κατα την γνωμη μου τροπος για να του περασεις μηνυματα...
Ουτε και προκειται να μαθει ετσι....
Αλλα το λες και μονος σου παρακατω οτι δεν εχουμε ολοι 1000 ? για ενα Σαβ/κο....
Τελοσπαντων....
Κι όμως, το εγώ του ανθρώπου είναι τέτοιο που μόνο ένα δυνατό σοκ τον φέρνει μερικές φορές στα ίσα του (ξαναλέω μερικές). Για μένα και ο χειρότερος κάγκουρας, και το πιο τελειωμένο ρεμάλι να είναι σαν άνθρωπος αξίζει να ζήσει, για σένα;
Μήπως νομίζεις ότι υπερβάλλω, ή δεν σου έχει κάτσει κάνας γνωστός σου να φύγει, έτσι σα #αλάκας;
Επειδή μπορεί να μην το έχεις προσέξει όταν το έχω ξαναπεί, ναί είμαι και υπέρ των διαφημίσεων για την οδική ασφάλεια με πολύ αίμα στην οθόνη, που να απευθύνονται καί σε αυτοκινητιστές, και σε μοτοσυκλετιστές (καί σε πεζούς, ακόμα στόκοι βγαίνουν μές τη μέση στις λεωφόρους).
Το να βγεί ο κάθε μαλακοπίτουρας τραγουδιστής και να σου δώσει ένα κράνος δε μου λέει τίποτα.