Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
5
![]()
![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()
η χοντα εχει γεμισει loosers...μια αναλαμπη του Elias, ο οποιος παλι θα εξαφανιστει... ο Πεντροσα μαλλον ικανοποιειται με απλα βαθρα και καλες θεσεις χωρις να δινει μαχες και περιμενει να του αδειασει τη γωνια ο Ροσσι για να παρει το πρωταθλημα...![]()
![]()
ο Hayden...
ο Melandri?
Παμε για ρεκορ νικων σε μια season φετος?![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
![]()
![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()
η χοντα εχει γεμισει loosers...μια αναλαμπη του Elias, ο οποιος παλι θα εξαφανιστει... ο Πεντροσα μαλλον ικανοποιειται με απλα βαθρα και καλες θεσεις χωρις να δινει μαχες και περιμενει να του αδειασει τη γωνια ο Ροσσι για να παρει το πρωταθλημα...![]()
![]()
ο Hayden...
ο Melandri?
Παμε για ρεκορ νικων σε μια season φετος?![]()
![]()
Πωπωπω!!! Έχετε φρικάρει από πέρσι που σας έκλεισε το σπίτι το βλαχαντερό και δεν ξέρετε πως να το ξεπεράσετε μου φαίνεται!!!
αλλά να πω την αλήθεια μου η μεγαλύτερη απογοήτευση μέχρι τώρα είναι ο Καπιρόσι. Ομολογώ πως αυτό δεν το περίμενα!
Όσο για τη Χόντα οκ ρε σεις. Ο "βλάχος" 11ος ξεκίνησε 6ος τερμάτισε. Ο Ντάνι αν και προσωπικά μου είναι αχώνευτος ήρθε δεύτερος. Δεν καταλαβαίνω ούτε τα τόσο γρήγορα (μόλις δεύτερος αγώνας) συμπεράσματα ούτε αυτό το "loosers". Για Μελάντρι δεκτόν.
Περιμένω πάντως 2-3 αγώνες ακόμα να δω τι θα γίνει με:
Edwards, Hopkins και Stoner.
Λογικα θα το πιανει γιατι εγω το πιανω με απλη κεραια σπιτιου αλλα οχι καλα. Βλεπω μεν, χαλια δε.Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Πιάνει το ελληνικό eurosport μέσω δορυφόρου;Σε ποιά συχνότητα;
Μήπως εννοείς μέσω nova;
Οποτε λογικα δεν το εχει η νοβα αλλιως θα ηταν κλειδωμενο τελειως.
Ευχομαι και ελπιζω να ειναι ετσι.
Oταν εβαζε διαφημισεις η ΕΤ3 το γυρνουσαμε στο γερμανικο ευρωσπορ και μετα παλι τουμπαλιν.
Αλλα τα γερμανικα τα αχωνευτα δεν ακουγονται ρε γαμωτ.....
Οποτε πρεπει να ψαξω τροπο να βλεπω το Ελληνικο ευρωσπορ...
οντως ο μελαντρι αλλα ειδικα ο καπι δν ειναι καλα, ελπιζω να επανελθουν..
το χευντεν τωρα τον περασε οποιος βρεθηκε πισω του, ΚΡΙΜΑ πραγματικα λυπηθηκα πολυ τον χοπκινς..ηταν σε παρομοια θεση κ στο περσινο λε μαν..
..οπως κ ο ροσσι ΜΟΝΟ που αυτη τη φορα δν εγκατελειψε..
τελειωσαν η περσινες μαλακιες, ετοιμαστειτε για ενα ριπλει του 2005..κ για να βλεπει βαθρο ο κολιν σημαινει πως η γιαμαχα Γ@Μ@ΕΙ.
Α!κ επειδη εχουμε +1 ιταλικο αγωνα σημαινει οτι θα ισοφαρισουμε ,μακαρι κ να περασουμε το ντουχαν στις νικες!
με τη χθεσινη του νικη ο ροσσι εχει μια νικη παραπανω απ το ντουχαν στη χερεθ (5-4) κ μπορει κ να τις αυξησει!![]()
μολις το ειδα σε επαναληψη και το μονο που εχω να πω ειναι
ΒΑΛΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()