paidia akouste pws exoun ta pramata........pigena bolta me to cbraki to 125 mia bolta (forousa kranos ala oxi diko moy...)ekei pou pigena me kamia 60 kitazo mia thia me to podilato pou ithele na perasei apenanti.e loipon den prolabene ki etsi stamatise.e stamataei, perimenei na peraso ego..kai molis ftano konta....NTAN kanei mia pentalia kai briskete brosta mou!!!!!!!!!!!ego ti na kano tote itan pou to ixa agorasei kai to mathena...ee patao freno, to cbr fevgei baraei to podilato ths thias, peftoume kai oi dio kato, sikonome trexo trexo, pao sikono to cbr,(doxa ton theo den eixe pathei tpt..)kai afou thn rotisa an einai kala sikonomai kai fevgo....aaa kato o dromos eixe gemato laspes ego otan epesa, sikosa to kefali gia na min xtipiso to kranos pou den itan diko mou kai sernomoun...i thia girise kamia 10aria toumbes kai sikothike.to podilato asto,.... olh i zanta paei.....pw re paidia APISTEFTO!!!!!!!!!!!!!!min tixei se kanenan kamia tetoia malakia!!!!!!!!!!!!!!!!!apo edo kai pera kathe fora pou pernao dipla apo polilato patao korna kamia 3 fores gia na me akousei, kai elatono taxitita...