Το θες για την κοπελιά σου ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ποιο είναι πιο χαμηλό απ' τα δύο;![]()
![]()
![]()
Το θες για την κοπελιά σου ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ποιο είναι πιο χαμηλό απ' τα δύο;![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
παιδια το 990 λογω euro3 ειναι πιο γραμμικο χωρις ναχει το 'ξεσπασμα' του 950...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Το 990 βγαζει λειγοτερα προβληματα απο το 950 που
εβγαζε αρκετα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
θα επαιρνα το 950 και με τη διαφορα ενα δίχρονο 125-200 κτμ παλι για να κανω εντουρο.
kai ego tha eperna to 950 kai thn diafora tha estrona plakakia to wc sto xorio :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ama einai kai to mple portokali......... 950 dagoto
Δεν έχει ABS το 990; Η όλοι εδώ είναι υπεράνω; Νομίζω οτι το πιό σημαντικό υπέρ του μεγάλου είναι αυτό.
Δεν ειναι θεμα υπερανω, ειναι τροπου οδηγησης και νοοτροπιας..Προσωπικα δεν μου πηγε ποτε το ABS στα μηχανακια, εχω οδηγησει (ειχα καποτε) μηχανακι με ABS και δεν μου αρεσε ο τροπος που φρεναρε, δεν αισθανομουν ασφαλεις..
Αρα δεν μπαινει για εμενα στα πλεονεκτηματα...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Εγώ έχω το piaggio X9 500 και θέλω να πάρω το 950 το adventure. Επειδή θα το χρησιμοποιώ αρκετά και μέσα στην Αθήνα, τι λέτε, θα με βολέψει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45
Εγώ έχω το piaggio X9 500 και θέλω να πάρω το 950 το adventure. Επειδή θα το χρησιμοποιώ αρκετά και μέσα στην Αθήνα, τι λέτε, θα με βολέψει;
ΟΧΙ !!!
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
μην το κανεις αυτο στον εαυτο σουΑρχικά δημιουργήθηκε από alter45
Εγώ έχω το piaggio X9 500 και θέλω να πάρω το 950 το adventure. Επειδή θα το χρησιμοποιώ αρκετά και μέσα στην Αθήνα, τι λέτε, θα με βολέψει;στην καλυτερη μεσα στον μηνα θα το εχεις δωσει
![]()
Παιδιά άλλαξα τελικά γνώμη. Λέω να πάρω το SM 610 της Husqvarna. Και αυτό γιατί όπως σας είπα κινούμαι πολύ μέσα στην Αθήνα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
θα επαιρνα το 950 και με τη διαφορα ενα δίχρονο 125-200 κτμ παλι για να κανω εντουρο.
σωστός !!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΜΗ!!!
αν οπώς λες το θες περισσοτερο για χωμα και λιφγοτερο για δρομο γιατι να παρεις το 990?
σε τι θα σου χρησιμευσει το abs +IGN ? TOTE
ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 3500 θα την επερνα φουλ αξεσουαρ περιφεριακα και θα ειχα ενα 950 ΤΟΥΜΠΑΝΟ και οχι ενα 990 ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΧΤΡΑ ΠΑΝΩ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ...!!! ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!!! ΜΟΝΟ