Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: Kράνος.Οδηγός ή και συνοδηγός?

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos

Kράνος.Οδηγός ή και συνοδηγός?

Μια ερώτηση ρε παιδιά.Πρόστιμο για κράνος τρως μόνο αν δε φοράς εσύ ή και αν δε φοράει ο συνεπιβάτης?Δηλαδή αν φοράει ο οδηγός της μηχανής κράνος αλλά δε φοράει το δεύτερο άτομο,πέφτει κανονικά πρόστιμο?
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze

Re: Kράνος.Οδηγός ή και συνοδηγός?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Μια ερώτηση ρε παιδιά.Πρόστιμο για κράνος τρως μόνο αν δε φοράς εσύ ή και αν δε φοράει ο συνεπιβάτης?Δηλαδή αν φοράει ο οδηγός της μηχανής κράνος αλλά δε φοράει το δεύτερο άτομο,πέφτει κανονικά πρόστιμο?
    Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει πρόστιμο αλλά προσωπικά ........... κακός.............
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Πιστεύω πως έχει πρόστιμο. Έτσι τουλάχιστον έχω ακούσει κατά καιρούς. Το ίδιο εξάλλου δεν ισχύει και για τις ζώνες; Αν κάποιος δε φορά τη "τρως" άνετα.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Υπαρχει προστιμο,και πριν αλλαξει ο ΚΟΚ ηταν στα 33 ?...

Σαν αποκρυψη πινακιδας ενα πραγμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Πιστεύω πως έχει πρόστιμο. Έτσι τουλάχιστον έχω ακούσει κατά καιρούς. Το ίδιο εξάλλου δεν ισχύει και για τις ζώνες; Αν κάποιος δε φορά τη "τρως" άνετα.
    Δημήτρη είσαι σίγουρος ότι ισχύει στην πράξη?

Πρόσφατα με σταμάτησαν για έλεγχο με το αυτοκίνητο και παρόλο που οι πίσω επιβάτες δεν φορούσαν ζώνη δεν είπαν τίποτα.

και άντε και πέφτει πρόστιμο, ατομική δεν είναι η κλήση?
    Αν ο άλλος δεν έχει ταυτότητα για τα στοιχεία του που θα το κόψει? Στον οδηγό?

Το προστιμο ειναι οσο και του οδηγου.Απο κει και περα ειναι στο χερι του μπατσου αν αποφασησει να σε γραψει.Και το προστιμο το τρωει βεβαια ο οδηγος γιατι αυτος ειναι υπευθυνος

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ................................... το προστιμο το τρωει βεβαια ο οδηγος γιατι αυτος ειναι υπευθυνος
    Οκ, αυτό δεν το ήξερα, καλό θα ήταν να το εφάρμοζαν κιόλας οι αστυνομικοί

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Πρόστιμο έχει!!Και έχει γιατί την ευθύνη τού ξεκράνωτου συνοδηγού,την έχει ο ο οδηγός.
    Αν δηλαδή στο αυτοκίνητο,δεν φοράει κανείς από τούς επιβάτες ζώνη,έστω κι αν ο οδηγός φοράει,ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
    προσέξτε
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze

Πρόσφατα με σταμάτησαν για έλεγχο με το αυτοκίνητο και παρόλο που οι πίσω επιβάτες δεν φορούσαν ζώνη δεν είπαν τίποτα.

Εισαι τυχερος γιατι πετυχες η βαριεστημενους η ΑΣΧΕΤΟΥΣ.Απο την στιγμη που στο αυτοκινητο υπαρχουν ζωνες και πισω ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να τις φορανε οι επιβατες.
    Βεβαια αν εχεις κανα LADA του 1985 δεν κινδυνευεις αφου δεν εχει πισω ζωνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze

Ακριβώς αυτό που λέει ο blackbusa. Πιθανόν να έπεσες σε άτομα που είχαν διάθεση για υποχωρήσεις όμως αν έχουν βγει με σκοπό να γράψουν τη συγκεκριμένη παράβαση είναι βέβαιο το πρόστιμο! Μου έχει τύχει κανά-δυο φορές (έλεγχος για ζώνες) και ευτυχώς την έχω γλυτώσει διότι είμαι κυριολεκτικά "άρρωστος" με τα θέματα ασφάλειας-προστασίας!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Εισαι τυχερος γιατι πετυχες η βαριεστημενους η ΑΣΧΕΤΟΥΣ.Απο την στιγμη που στο αυτοκινητο υπαρχουν ζωνες και πισω ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να τις φορανε οι επιβατες.
    Βεβαια αν εχεις κανα LADA του 1985 δεν κινδυνευεις αφου δεν εχει πισω ζωνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για αυτό το εργαλείο μιλάς να υποθέσω ε;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	300px-riva.jpeg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	11,2 KB 
ID:	82102
    Fortis Fortuna Adiuvat

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Άσχετο...Τι σπαστικό είναι όταν φοράει ο πίσω κράνος που βαράει πάνω στο κράνος του οδηγού όταν πατάς φρένο...
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Για αυτό το εργαλείο μιλάς να υποθέσω ε;
    :a19: :a19: :a19:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Άσχετο...Τι σπαστικό είναι όταν φοράει ο πίσω κράνος που βαράει πάνω στο κράνος του οδηγού όταν πατάς φρένο...
    Αμα κοιμασαι σε ξυπναει ομως εεε???Η μαλλον αυτος ξυπναει αποτομα επειδη χαζευει και κουτουλαει πανω σου,απλα να τους το λες να προσεχουν,εμενα μου εχει τυχει με τον κολλητο μου και οταν του το ειπα σουζα καθοτανε!!!
    Keep spamming!!!:a13:

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Αμα κοιμασαι σε ξυπναει ομως εεε???Η μαλλον αυτος ξυπναει αποτομα επειδη χαζευει και κουτουλαει πανω σου,απλα να τους το λες να προσεχουν,εμενα μου εχει τυχει με τον κολλητο μου και οταν του το ειπα σουζα καθοτανε!!!
    Εσένα είναι ο κολλητός σου...Εμένα η δικιά μου είναι κλασική γυναίκα...Κάθε μισό λεπτό χαζέυει(ξέρεις...με το συνολάκι που φοράει αυτή στο απέναντι πεζοδρόμιο!)Το έχω γ@μήσει το κράνος από πίσω Με τον κολλητό μου μου έχει τύχει μα φρενάρω πολύ απότομα και παρατρίχα να του άνοιγε η μύτη...Βλέπεις δεν ήθελε να φορέσει κράνος...:rotflmao: :a31:
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2009, 21:38
  2. tdm 850 και νέος οδηγός
    από boom123 στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 20:56
  3. Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2007, 08:53
  4. ο μπους και ο οδηγος του