[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
[B]συγνωμη εδω για Yamaha μιλαμε...
Αν Ναι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Α κατάλαβα πιομένος θα σουνα και πήρες suzuki:rotflmao:![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
[B]συγνωμη εδω για Yamaha μιλαμε...
Αν Ναι....
AOYYYY
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
[B]ναι ναι ετσει ακριβως οπως τα λες ειναι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
συγνωμη εδω για Yamaha μιλαμε...
Αν Ναι....
Nαι αγορι,ολο ταπες τρωω και δεν ξερω που να κρυφτω...και μετα καθομαι με τις ωρες και σκεφτομαι τι να σας απαντησω...Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
όλο γαργάρες κάνεις τισ τάπες μας!!!!
πρόσεχε μην πνιγείς!!!!!!!!:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Γι'αυτο δεν ειμαι 24 ωρες εδω να σας απανταω,τι νομιζετε?
Τι λεει ο Παρνασσσσσσσοοοοοος?Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα βγαλει καλοκαιρι το παρταλι σου η θα παει ιαπωνια για μοτερ?
Ηδη σιγα σιγα αρχιζουν οι προδοσιες και οι αλλαγες στρατοπεδων...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13:
Γιατί δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις R1 τώρα που κατάλαβες τι Μ@Λ@κια έκανες με το Κ6?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Grigori,εγω μια χαρα το χαιρομαι και οπως ηταν και οπως ειναι και οπως θα γινει...
Σερρες θα παμε τελικα?Φορμα πηρες?
Που ειναι ο Τιταn???Εκανε καταθεση στον λογαριασμο που του ειχα πει?
Να πάρεις δάνειο απο την τράπεζα!
Αφου εχω τα θυματα-ιδιοκτητες R1 γιατι ναπαω να δανειστω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Γιατί δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις R1 τώρα που κατάλαβες τι Μ@Λ@κια έκανες με το Κ6?
Να πάρεις δάνειο απο την τράπεζα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα αν ακολουθήσεις ( με την προυπόθεση οτι πάω σιγά, γιατι αλλοιώς δε σε βλέπω!) κάτι θα μάθεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Σου ειπα ελα να παμε μαζι,να ειναι και κανενας πιο καλος,κανενας αγωνιζομενος να μας δειξει 5 πραγματα...
Θα ερθει και ο Titan λεει να ειναι μπροστα να μας δειχνει τις αγωνιστικες γραμμες...:a5: :a5: :a5: :a13:
Η παγκοσμιου επιπεδου τεχνικη σου φαινεται απο τις φωτογραφιες που εχεις στην υπογραφη σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Κοίτα αν ακολουθήσεις ( με την προυπόθεση οτι πάω σιγά, γιατι αλλοιώς δε σε βλέπω!) κάτι θα μάθεις!![]()
![]()
![]()
Οποτε ναι,μπορουμε να βαλουμε μια φραπεδιεραστο ντεποζιτο και να σε ακολουθουμε...
![]()
![]()
Ρε σύ μιλάς που δεν ξέρεις που πρίν βάλεις το μηχανάκι σου μπροστά ψάχνεις για μανιβέλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τι να κανω,να περναει η ωρα...Ειμαι προσαρμοστικο ατομο και θα μαθω γρηγορα την πιστα...
Α,στην πιστα δεν προκαλω οποιον να'ναι,μονο τον Τιταν που ειναι τρελο κουλαδι...![]()
![]()
![]()
Στην ευθεια αλλαζει το πραγμα...
Για δημοσιο δρομο δεν ξαναλεω τιποτα γιατι θα με φανε ζωντανο οι "ορθοι"...
Και οι μόνες φωτο που έχεις είναι το μηχανάκι σου στο σταντ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φαντάζομαι οτι δεν το έχεις οδηγησει ποτέ πανω στη σελα ολο με τα πόδια το πάς!
Εσένα σε έχω στη πίστα και με δεμένα μάτια... Θα σε αφήσω να μπείς μέσα και να κάνεις 1 γύρο και αν σε 20 γυρους δε σου εχω πάρει πισω τον 1 και σου έχω ριξει αλλο 1 ε τοτε τι να πω θα θεωρήσω εγώ τον ιδιο τον εαυτό μου κουλαδι!
Ευθειάκια ε ευθειάκια χαβαλέ! στη κοντρα το μηχανάκι σου φαντάζομαι οτι το δίνεις σε άλλον ε?
Αλλά απο την ασφάλεια του πληκτολογιου σου κάνεις το Μαγκα! οταν βαλεις 3000€ στοιχημα για τη πίστα θα σε πάω.... εγω τσαμπα λαστιχα βενζινες τακάκια και χρόνο δεν θα χαλάσω αφιλοκερδός για να μαθω σε ένα ξερόλα οτι δεν έχει ιδεα τελικά!
Και τι καγκουριά ειναι αυτή με το φιμε φανάρι!
Και στο μπουρνάζι να πάς με τις ντοματες θα σε πάρουν!
Απο εκεί και μονο φαινεσαι τι και καλά είσαι!
Μωρή κυράτσα εσύ που είσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
ναι ναι ετσει ακριβως οπως τα λες ειναι.....
Αντρεα τι λές ρε τον έχω στη πίστα?Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
ναι ναι ετσει ακριβως οπως τα λες ειναι.....
Πές του τα ρε γιατί είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Kαλα.... :a31: Σιγουρα θα προσαρμοστεις μια χαρα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Στις μπαριερες!![]()
Συμβουλη: Μικρε, μην ασχολεισαι αλλο με μας. Εμεις ειμαστε ολοι κουλαδια, που δεν παμε μια και ειμαστε και φλωροι!
Πηγαινε στο Super-toumpanosgamikoskagkouras-club.gr και δωστα ολα εκει! :a31: :a31:
Ελεος! Ειχαμε τον φζρ, τωρα εχουμε και τον mini-me δηλαδη;![]()
![]()
:a24: :a31:
Τον λογαριασμο απο την τραπεζα στον εδωσα...σου ειπα πηγαινε κανε καταθεση στην τραπεζα απο τωρα γιατι δεν εχεις ελπιδα,να το ξερεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Μωρή κυράτσα εσύ που είσαι?![]()
![]()
ΤΡΕ όποτε δεν είμαι ον λάιν κανεις το μαγκα...
μόλις στη λέω πιπιλάς το δαχτυλό σου και δεν απαντάς?
Εισαι πολύ μπεμπης ακόμα στα μηχανακια για να μου την πείς!
Όταν εγω είχα δικο μου μηχανάκι εσύ έπαιζες με τις BARbie σου!