prin kati mines stin odo panormou ekei pou vriskode 2-3 magazia vradina dipla dipla me plisiasan kati typoi kai ksekinisan na mou lene gia ena filo tous pou einai sto nosokomeio kai eixe trakarei me mixani kai itan asxima eixe spasei kati spondilous mou elegan kai autoi poulousan kati imerologia gia na mazepsoun lefta gia tin ενγχειριση που θα εκανε στο εξωτερικο με τα πολλα επειδη ειμαι και μοτοσυκλετιστης τους εδωσα καποια λεφτα χωρισ να παρω ημερολογιο γιατι με πετυχαν στο ευαισθητο σημειο μου γιατι λιγο η πολυ ολοι ειχαμε καποιο φιλο στο νοσοκομειο απο μηχανη κατα καιρουσ δυστυχως.τελος παντων αφου τελειωνω με τα παιδια μπαινω σε ενα απο τα μαγαζια και πιανω συζητηση για τουσ τυπουσ που μιλαγα και τουσ εδωσα τα λεφτα και γυρνανε και μου λενε οτι οι τυποι απλα ειναι πρεζονια και εχουν σκαρφιστει εναν πιο ευκολο τροπο να σου παιρνουν λεφτα.δεν λεω τα παιδια μπορει να ειναι αρρωστα αλλα οχι να φτανουν σε τετοια σημεια οι τυποι γενικα ηταν πολυ τυχεροι που ειχαν φροντισει και ειχαν φυγει πριν προλαβω να βγω απο το μαγαζι μηπως και τους πετυχω αφοθ ειχα μαθει οτι ηταν junkies.αν καποιος τουσ πετυχει και τουσ παρει χαμπαρι τσακιστε τους! για αυτο λοιπον το νου σας!