Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 125

Θέμα: μονο σε εμενα συμβαινει?

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    οσο ειχα το παπι ειμουν ιδεολογικα αντιθετος με την ιδεα του κρανους κ θεωρουσα τρομοκρατες τους ιδιους τους μπατσους,
    ειχα ενα κακο κρανος το οποιο φορουσα οσο λιγοτερο μπορουσα!
    (την ιδια μερα που το πηρα ειχα κ μια κληση για κρανος!!!!!)

τεσπα,

μετα πηρα το εντουρακι μου κ μαζι του ενα κρανακι που μολλις το εβαλα στο κεφαλι σκεφτηκα οτι το εχουν φτιαξει για μενα!!!

απο τοτε δε μπορω να κανω 5 μετρα χωρις το κρανος!

καποια φαση το μοτερ εκανε ενα περιεργο θόρυβο κ επρεπε να κανω μια βολτα να το ακουσω, αρα επρεπε να κανω μια βολτα ΧΩΡΙΣ κρανος, εαν σου πω οτι χεστηκα απο το φοβο μου?? ενιωθα οτι ειμαι γυμνος κ με κυνηγανε αραπηδες (κεντερης ενα πραμα!!!)

πανε σε 5-10 μαγαζια κ δοκιμαζε κρανοι, σε καποια φαση θα βαλλεις ενα κ θα καταλαβεις οτι αυτο κανει για σενα!

απλα ψαξτο λιγο κ μη ψαρωνεις με κραχτες!

μακαρι να αποκτησω και γω τις ιδιες συνηθειες.....

Re: ευρηκα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    δοκιμασα ενα kbc vr-2 ....(270euro)

ακουω γνωμες δικες σας πριν σας πω τη δικη μου....
    ?

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    ρε παιδια να κανω μια ασχετη ερωτιση?οταν πηγενω πανω απο 140 σηκωνετε το κρανος μου και κοντραρει στην μυτη μου,παρολο που το εχω δεμενο(το λουρακι),τι φταιει?(εκτως απο την μυτη μου )

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    ρε παιδια να κανω μια ασχετη ερωτιση?οταν πηγενω πανω απο 140 σηκωνετε το κρανος μου και κοντραρει στην μυτη μου,παρολο που το εχω δεμενο(το λουρακι),τι φταιει?(εκτως απο την μυτη μου )
    Δεν ξέρω αν η μύτη σου είναι μεγάλη, το κράνος κατά 99,9% είναι πάντως !

Χωρίς πλάκα, έχεις τσεκάρει αν φοράς το σωστό νούμερο ;

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Καλημέρα
    Εγώ μόλις πήρα μηχανή για πρώτη φορά και ήμουν σε μία φάση περίπου σαν τη δικιά σου. Ασχολούμαι με την φωτογραφία και ένα full face κράνος θα με ανάγκαζε να το βγάζω σε κάθε μικρή στάση για να βγάλω φώτο (η φωτογραφική μηχανή είναι τέτοια που πρέπει να βλέπεις από το ματάκι και είναι λίγο ογκώδες) πράγμα που θα ήταν τουλάχιστον ενοχλητικό και βαρετό. Οπότε μαζί με τη μηχανή πήρα ένα ανοιγόμενο της nitro 150 ευρώ με αριθμό F317-V Flip-Up. Όταν είναι ανοικτό έχεις πάρα πολύ καλή αίσθηση γύρω σου και αν πηγαίνεις με μεγάλη ταχύτητα το κλείνεις και γίνεται full face. Βέβαια δεν ξέρω πόση ασφάλεια παρέχει σε crash test ελπίζω να μην υστερούμαι πολύ από ασφάλεια.
    Χαιρετώ

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δεν ξέρω αν η μύτη σου είναι μεγάλη, το κράνος κατά 99,9% είναι πάντως !

Χωρίς πλάκα, έχεις τσεκάρει αν φοράς το σωστό νούμερο ;

κοιτα το κρανος μου πιεζει τα μαγουλα,και καθετε καλα στο κεφαλι μου(χωρις να με πιεζει υπερβολικα)εκτως αν φταιει που το κρανος μου ειναι απο αυτα που ανοιγει το σαγονι μαζι με το τζαμι(καταλαβες ποιο εννοω?)της nolan ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    κοιτα το κρανος μου πιεζει τα μαγουλα,και καθετε καλα στο κεφαλι μου(χωρις να με πιεζει υπερβολικα)εκτως αν φταιει που το κρανος μου ειναι απο αυτα που ανοιγει το σαγονι μαζι με το τζαμι(καταλαβες ποιο εννοω?)της nolan ειναι

α καλα καταλαβα....

φιλε τα ιδια προβληματα εχουμε....
    τη μουφα τη δικη μου αν τη δεις πανω μου σου φαινεται τεραστια...!

αλλα και μενα μου πιεζει τα μαγουλα αρκετα....
    γι αυτο αν διαβασεις ολη τη συζητηση αποφασισα να παρω κανα κρανος της προκοπης...

τι κρανος εχεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Καλημέρα
    Εγώ μόλις πήρα μηχανή για πρώτη φορά και ήμουν σε μία φάση περίπου σαν τη δικιά σου. Ασχολούμαι με την φωτογραφία και ένα full face κράνος θα με ανάγκαζε να το βγάζω σε κάθε μικρή στάση για να βγάλω φώτο (η φωτογραφική μηχανή είναι τέτοια που πρέπει να βλέπεις από το ματάκι και είναι λίγο ογκώδες) πράγμα που θα ήταν τουλάχιστον ενοχλητικό και βαρετό. Οπότε μαζί με τη μηχανή πήρα ένα ανοιγόμενο της nitro 150 ευρώ με αριθμό F317-V Flip-Up. Όταν είναι ανοικτό έχεις πάρα πολύ καλή αίσθηση γύρω σου και αν πηγαίνεις με μεγάλη ταχύτητα το κλείνεις και γίνεται full face. Βέβαια δεν ξέρω πόση ασφάλεια παρέχει σε crash test ελπίζω να μην υστερούμαι πολύ από ασφάλεια.
    Χαιρετώ
    οποιος με διαβασει ισως να με βρισει γι αυτο που θα πω(και με το δικιο του)

αλλα εγω δεν θα χρησιμοποιουσα ποτε ανοιγμενο ενα κρανος μονο και μονο γιατι για το δικο μ τουλαχιστον γουστο δε θα ηταν και καλα "μουρικο"....

ξερω:a31:

αλλα τι να με κανω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δοκιμασε καποιο Χ-lite να δεις τι σημαινει καλο κρανος.
    Σαφως φθηνοτερα απο οποιοδηποτε (B)Αrai ,για να μην πω οτι δεν εχουν να ζηλεψουν και τιποτα.
    ...ιεροσυλια...

PS. οτι πληρωνεις, παιρνεις...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    ...ιεροσυλια...

PS. οτι πληρωνεις, παιρνεις...
    Εκτος και αν σαν ΟΚΟΜΟΕ, (Ο Κλασσικος Ο Μαλακας Ο Ελληνας) ,πληρωνεις 30 και 40% παραπανω το ιδιο κρανος απο τον Αμερικανο, και δεν το εχεις παρει χαμπαρι.
    Οποτε οτι πληρωνεις παιρνεις, οντως!
    Ενα κρανος υπερτιμημενο, και καμια δεκαρια φασκελα απο τον επιχειρηματια, ο οποιος, που με το που φυγεις απο το μαγαζι, εχει ξεκαρδιστει στα γελια.

PS Αν δεν εχεις φορεσει X-Lite δεν ξερεις τι σημαινει και "γαμω τα κρανη πηρα μαλακες τραβατε τωρα εσεις και σκαστε τις 900αρες για τα Arai" ενα πραγμα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Εκτος και αν σαν ΟΚΟΜΟΕ, (Ο Κλασσικος Ο Μαλακας Ο Ελληνας) ,πληρωνεις 30 και 40% παραπανω το ιδιο κρανος απο τον Αμερικανο, και δεν το εχεις παρει χαμπαρι.
    Ενα κρανος υπερτιμημενο, και καμια δεκαρια φασκελα απο τον επιχειρηματια, ο οποιος, που με το που φυγεις απο το μαγαζι, εχει ξεκαρδιστει στα γελια.

PS Αν δεν εχεις φορεσει X-Lite δεν ξερεις τι σημαινει και "γαμω τα κρανη πηρα μαλακες τραβατε τωρα εσεις και σκαστε τις 900αρες για τα Arai" ενα πραγμα.

+1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    +1000
    Τι ειναι αυτο;
    Το κοστος επισκευης του SV;
    -..Not Yet!

Μην τρελαινεσαι αρχηγε, rx7 nakano grey 472 γιουρο, σε χαλαει???

Αν βαλεις και σχεση τιμη/αποδοσης στο παιχνιδι, αλλαζουν καπως τα πραγματα, αλλα εαν κρινεις μονο την αποδοση δε νομιζω οτι συγκρινονται οι δυο μαρκες.

Και επειδη βαζουμε μεσα το κεφαλακι μας, προτεινω να κρινουμε βασει αποδοσης...

My 0.02 cents, που λενε και οι εξω.
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Μην τρελαινεσαι αρχηγε, rx7 nakano grey 472 γιουρο, σε χαλαει???

Αν βαλεις και σχεση τιμη/αποδοσης στο παιχνιδι, αλλαζουν καπως τα πραγματα, αλλα εαν κρινεις μονο την αποδοση δε νομιζω οτι συγκρινονται οι δυο μαρκες.

Και επειδη βαζουμε μεσα το κεφαλακι μας, προτεινω να κρινουμε βασει αποδοσης...

My 0.02 cents, που λενε και οι εξω.
    Δεν διαφωνω αλλα εσυ την αποδοση πως την κρινεις απο την στιγμη που η αγορα κρανους γινεται με εντελως υποκειμενικα κριτηρια, και πολλα μεγεθη δεν ειναι μετρησιμα;
    Δηλαδη υπαρχει δεικτης ασφαλειας που μετριεται π.χ.
    οπως επισης μετριουνται και καποια χαρακτηριστικα οπως οι ευκολιες που παρεχει το καθε κρανος, τα "αξεσουαρ" και πολλα ακομα.
    Η αεροδυναμικη, η ανεση,και ο θορυβος ομως;
    Τι σε κανει να νομιζεις οτι εγω που εδωσα 380 ευρω gia Χ-lite και αλλα τοσο για uvex πηρα χειροτερο κρανος απο αυτο που εγραψες παραπανω;

Υ.Γ Η τιμη αυτη για το RX7 ειναι Ελληνα αντιπροσωπου;
    -..Not Yet!

Δεν διαφωνω αλλα εσυ την αποδοση πως την κρινεις απο την στιγμη που η αγορα κρανους γινεται με εντελως υποκειμενικα κριτηρια, και πολλα μεγεθη δεν ειναι μετρησιμα;
    Δηλαδη υπαρχει δεικτης ασφαλειας που μετριεται π.χ.
    οπως επισης μετριουνται και καποια χαρακτηριστικα οπως οι ευκολιες που παρεχει το καθε κρανος, τα "αξεσουαρ" και πολλα ακομα.
    Η αεροδυναμικη, η ανεση,και ο θορυβος ομως;
    Τι σε κανει να νομιζεις οτι εγω που εδωσα 380 ευρω gia Χ-lite και αλλα τοσο για uvex πηρα χειροτερο κρανος απο αυτο που εγραψες παραπανω;

Υ.Γ Η τιμη αυτη για το RX7 ειναι Ελληνα αντιπροσωπου;
    Δεν θελω να ειμαι απολυτος και δεν εχω δοκιμασει το xlite αλλα οσα (περιπου 7-8 κρανη και σχετικα ακριβα) ειχα δοκιμασει πριν τα arai (οπως και ολοι οι φιλοι μου) ειχαν σημαντικη διαφορα. Δεν μπορω να την "ποσοτικοποιησω" αλλα θα την περιεγραφα ως εξης: με τα αλλα κρανη καποια στιγμη κουραζομαι ή ζεσταινομαι και θελω να τα βγαλω ενω με το arai οχι. Για μενα αυτη ειναι η επιτυχια του κρανους, θελω να το φοραω συνεχεια και δεν σκεφτομαι ουτε για μια στιγμη να το βγαλω.

Η τιμη ειναι απο αγορα μεσω net (japan).
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μόνο με εμένα συμβαίνει?
    από thanos8527 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2010, 05:17
  2. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 12:48
  3. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 11:39
  4. Μετατροπές (και όχι μόνο) σε vfr…