Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Kράνος.Οδηγός ή και συνοδηγός?

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Εισαι τυχερος γιατι πετυχες η βαριεστημενους η ΑΣΧΕΤΟΥΣ.Απο την στιγμη που στο αυτοκινητο υπαρχουν ζωνες και πισω ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να τις φορανε οι επιβατες.
    Βεβαια αν εχεις κανα LADA του 1985 δεν κινδυνευεις αφου δεν εχει πισω ζωνες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν οδηγεις αμαξι που δεν εχει ζωνη(λογο παλαιοτητας)παλι μπορει να σε γραψει.Εισαι υποχρεωμενος να τοποθετησεις στο αμαξι ζωνες.Τωρα η ζωνη εχει (ή αν δεν εχει θα γινει)υποχρεωτικη και στα φορτηγα.Εμενα παντως με εγραψαν και ας μην ειχε ζωνες το φορτηγο.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Παλαιό μέλος
    Επομένως αν δεν έχει ο συνεπιβάτης κράνος, μετά την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ μπορεί να έχει εναλλακτικά μαζί του € 350... δεκτές και πιστωτικές κάρτες

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Επομένως αν δεν έχει ο συνεπιβάτης κράνος, μετά την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ μπορεί να έχει εναλλακτικά μαζί του € 350... δεκτές και πιστωτικές κάρτες [/QU

Θεωριτικα παντα, στην πολη μπορει και να την γλυτωσεις αν ψησεις τον μπατσο οτι αυτον που κουβαλας μαζι σου τον πετυχες καπου ασχετα η κανεις μια αγγαρεια για μια και πρωτη και μοναδικη φορα.Αν εχεις γκομενα,την γυναικα σου, την αδερφη σου,σε γραφουν πιο ανετα.Ετυχε σε γνωστο που του λεει ο μπατσος "Ρε φιλαρακο το κεφαλι σου το καλυψες,της γκομενας οχι.Θελεις να την σουταρεις???"Την εφαγε κανονικα ενω ειχε τα παντα.

Ασχετο......Πρεπει παντα να προσεχουμε ποιον ανεβαζουμε στην μηχανη μας γιατι (χτυπα ξυλο) σε περιπτωση ατυχηματος (φταιμε δεν φταιμε) μπορουμε να εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Re paidia egw genikws exw provlhma me to dikavalo....
    Prwta ap´ola to vriskw enoxlhtiko oso elafrus kai na einai o allos....Kala ama einai baryteros apo mena den to syzhtaw..ekei deinopa8w.Epeita ama o allos exei STON KWL...tou skoulikia kai pame synexei barka-gialo ayto pali pou to pate???To megalutero mou omws provlhma einai to oti akoma kai na mh ftaiw , se periptwsh atyxhmatos exw thn eu8unh tou allou...Gi aytous tous logous spania pairnw dikavalo alla auto pou mou th dinei einai oti stravwnoun kamia fora oi filoi mou h 8ewroun dedomeno oti 8a tous paw volta..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Το 2105 του πατέρα μου πάντως έχει 2 ζώνες στο πίσω κάθισμα!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2105_1.gif 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	11,9 KB 
ID:	82132
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν θυμάμαι καλά...

Στα ΙΧ, οι πίσω επιβάτες δεν είναι υποχρεωμένοι να φορούν ζώνες , εκτός και αν μιλάμε για παιδικό κάθισμα ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ και απο το μυαλό του γονιού που θέλει το παιδάκι του να μην γίνει garfield στο παρμπρίζ με το πρώτο φρενάρισμα.

Οι συνοδηγοί, αναβάτες, πληρώνουν ο καθένας το πρόστιμο , ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, και δεν το χρεώνεται ο οδηγός. Ζώνη και κράνος περί τα 350? νομίζω πλέον χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος.

Όσον αφορά εμένα... ΠΟΤΕ δεν παίρνω συνεπιβάτη σε μηχανή αν δεν φορά κράνος. Είναι δική μου αρχή. Αν δεν θέλει ας πάρει λεωφορείο. Προτιμώ να μη μου ξαναμιλήσει ποτέ , επειδή και καλά δεν τον ήθελα στην μηχανή, παρά να του αφαιρέσω την ικανότητα να ξαναμιλήσει, επειδή τραυματίστηκε σε κάποιο ατύχημα χωρίς κράνος , πάνω στην μηχανή μου.

Στο αυτοκίνητο... μεγάλα παιδιά είναι... τους το λέω... αν δεν την βάλουν την ζώνη κακό του κεφαλιού τους. Συνήθως όμως απο την "μιρλα" που με πιάνει και μετά απο ενα δύο πολύ καλά φρεναρίσματα - παγώματα και ενα δύο κοφτά στροφιλίκια την βάζουν μόνοι τους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Αν οδηγεις αμαξι που δεν εχει ζωνη(λογο παλαιοτητας)παλι μπορει να σε γραψει.Εισαι υποχρεωμενος να τοποθετησεις στο αμαξι ζωνες.Τωρα η ζωνη εχει (ή αν δεν εχει θα γινει)υποχρεωτικη και στα φορτηγα.Εμενα παντως με εγραψαν και ας μην ειχε ζωνες το φορτηγο.
    Με το νέο Κ.Ο.Κ. θεωρείτε δεδομένη η ζώνη στα φορτηγά και πιστεύω πως θα είναι αιτία για πολλές κλήσεις. Προσωπικά τη φοράω πάντα όταν είμαι στο τράκτορα εφόσον την έχω πλέον διαθέσιμη.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ είναι υποχρεωμένοι να φορούν κράνος και οι συνεπιβάτες όπως και το να φοράνε ζώνη και οι επιβάτες στα αυτοκίνητα!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kok.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	93,7 KB 
ID:	82156

σε αυτό το site μπορείτε να βρείτε το link για να κατεβάσετε τον νεο ΚΟΚ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Εσένα είναι ο κολλητός σου...Εμένα η δικιά μου είναι κλασική γυναίκα...Κάθε μισό λεπτό χαζέυει(ξέρεις...με το συνολάκι που φοράει αυτή στο απέναντι πεζοδρόμιο!)Το έχω γ@μήσει το κράνος από πίσω
    Τωρα γιατι εχεις ορεξη να το στειλεις το θρεαντ στις διαμαχες???

Γενικα ομως, οσο αφορα το θεμα κρανος του συνοδηγου, δε καταλαβα, ο μονος λογος
    που πρεπει να το φοραει ειναι επειδη θα φαει ο οδηγος προστιμο???

Αυτη και αν ειναι μλκ!!!

Γιατι αν τυχον γινει κατι (χτυπα ξυλο!!!) , ο πρωτος που θα φυγει υπταμενος αν δε κρατιετε
    καλα ειναι ο συνοδηγος!!!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Κράνος πρέπει να φοράει ο συνεπιβάτης ότι και να συμβεί.Αν δεν του κόβουνε κλήση των 350 ευρωπουλακίων..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    υπταμενος

από το "ύπτιο" βγαίνει;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

από το "ύπτιο" βγαίνει;

YES, YES....

Ε αμα το εγραφα καλα παλιο- τι θα σχολιαζες μετα???
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν θυμάμαι καλά...

Στα ΙΧ, οι πίσω επιβάτες δεν είναι υποχρεωμένοι να φορούν ζώνες , εκτός και αν μιλάμε για παιδικό κάθισμα ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ και απο το μυαλό του γονιού που θέλει το παιδάκι του να μην γίνει garfield στο παρμπρίζ με το πρώτο φρενάρισμα.

Οι συνοδηγοί, αναβάτες, πληρώνουν ο καθένας το πρόστιμο , ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, και δεν το χρεώνεται ο οδηγός. Ζώνη και κράνος περί τα 350? νομίζω πλέον χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος.

Όσον αφορά εμένα... ΠΟΤΕ δεν παίρνω συνεπιβάτη σε μηχανή αν δεν φορά κράνος. Είναι δική μου αρχή. Αν δεν θέλει ας πάρει λεωφορείο. Προτιμώ να μη μου ξαναμιλήσει ποτέ , επειδή και καλά δεν τον ήθελα στην μηχανή, παρά να του αφαιρέσω την ικανότητα να ξαναμιλήσει, επειδή τραυματίστηκε σε κάποιο ατύχημα χωρίς κράνος , πάνω στην μηχανή μου.

Στο αυτοκίνητο... μεγάλα παιδιά είναι... τους το λέω... αν δεν την βάλουν την ζώνη κακό του κεφαλιού τους. Συνήθως όμως απο την "μιρλα" που με πιάνει και μετά απο ενα δύο πολύ καλά φρεναρίσματα - παγώματα και ενα δύο κοφτά στροφιλίκια την βάζουν μόνοι τους.

Gandalf
    Οπως ξαναειπα ,βαση του κοκ οι ζωνες ειναι υποχρεωτικες για ολους.Οπως και το κρανος.Σε περιπτωση κλησης,ο οδηγος την τρωει γιατι ειναι υπευθυνος για τους επιβατες.Και βεβαια ειναι υπευθυνος για οτι αλλο και να γινει.Και βεβαια το θεμα δεν ειναι τοσο πολυ το προστιμο, οσο η ασφαλεια που σου παρεχουν.Αλλα ετσι οπως το περασανε φαινεται μονο σαν εισπρακτικο.Δεν μπορει δηλαδη με 2-3 ποτηρια αλκολ να σε πανε μεσα για κακουργημα,και αν εχεις κανει 10 (καταλαβενετε φαναταζομαι) να τρως απλο προστημο και πλημμελημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Το 2105 του πατέρα μου πάντως έχει 2 ζώνες στο πίσω κάθισμα!
    Αφου το λεει και το ονομα.Ειναι 98 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2009, 21:38
  2. tdm 850 και νέος οδηγός
    από boom123 στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 20:56
  3. Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2007, 08:53
  4. ο μπους και ο οδηγος του
    από wrenchfzr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ