(άμα σε προσβάλλει ο λόγος μου σου θυμίζω ότι είμαστε στις διαμάχες. μπορείς να είσαι όσο ευγενικός θες, εγώ θα σου μιλήσω όπως μιλάω στους κολλητούς μου και χέστηκα άμα παρεξηγηθείς, οκ; )Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αποψεις για οδήγηση -Tips & Tricks διαβαζω μονο απο οδηγους με αναγνωρισμενο παρελθον ( οπου μονο αυτοι εχουν δικαιωμα να γραφουν ) και οχι απο τον οποιο τυχαιο .....
![]()
Υγ εντο ΕΣΥ εχεις δοκιμασει να κανεις ποτε ????![]()
![]()
Όποτε θέλεις, δοκιμάζω με το δικό σου χρέπι, τα νοσήλεια δικά μου, οι επισκευές δικές σου, άμα έχεις αρχίδια, σύντομα κατεβαίνω Αθήνα για κάτι δουλειές, να το κανονίσουμε να πας να πληρώσεις μερικά πλαστικά κλπ να βρεις την υγειά σου και συ. Δεν θα είναι σόου, θα είμαστε εσύ και γω.
Εγώ έχω αναφερθεί στο πενιχρό μου μοτοσυκλετιστικό μου παρελθόν αρκετά, εσένα σε έχω ξαναδεί να ποστάρεις γενικόλογες μαλακίες, και μετά να αποχωρείς διακριτικά και να απέχεις, για πες μας πόσα χρόνια οδηγάς, που και τί μηχανάκια έτσι για να έχουμε και μεις μια σφαιρική άποψη του αναγνωρισμένου σου παρελθόντος...
Το ότι οι απόψεις στα φόρα είναι για τα μπάζα είναι γνωστό, και ειδικά οι γενικές σαν τη δικιά σου που λένε αόριστα για εμπειρία, και τίποτα άλλο.
Άμα κάποιος αρχίσει και μιλάει για δεδομένα, ειδικούς στο θέμα, και παραθέτει πράγματα από αυτούς, τότε είναι θεωρία και αρχιδιές για σένα. Τη περίπτωση να υπάρχουν κοινοί τόποι όπου μετά από κάποια χιλιόμετρα, συμφωνείς με τα λεγόμενα ειδικότερων από σένα -και δε λέω για μένα, τη γνώμη μου τη θεωρώ κατώτερη από τη δικιά σου-, την έχεις σκεφτεί;
Δεν είπα ποτέ ότι είναι εύκολο, είπα αρκετές φορές ότι θέλει σωστές βάσεις, και καθημερινή εξάσκηση να μάθεις να το πηγαίνεις σωστά -σωστά, όχι καγκουριές και αηδίες, που μία στις 5 (εσύ είπες μία στις δέκα) μπορεί να σου κάτσει τούμπα. Διάβαζε όλα τα ποστ μου αν ενδιαφέρεσαι, αν όχι δε θα γράφω κατεβατά συνέχεια για τη πάρτη σου, κλάσε μας τα αρχίδια και πήγαινε διάβασε για το πόσο ωραία κάνουν έντο διάφοροι και ενθαρρύνουν και τους υπόλοιπους να προσπαθήσουν. Είπα έντο κάνω μόνο με ποδήλατο, στις μηχανές ΜΟΥ όχι, στων άλλων εφόσον δέχονται τους όρους μου, μπορεί να το ρισκάρω.
Και πού 'σαι και κάθε μέρα στο βουνό να είσαι δε σημαίνει ότι έχεις και ένα άλφα μυαλό και υπομονή να το πας στη κίνηση, ή ακόμα και με ένα άλφα ρυθμό στην άσφαλτο -και δεν υπονοώ καγκουριλίκια, εγώ για τη πάρτη μου το έχω ξαναπεί, όπου βρω κίνηση κόβω, και ακόμα και ξόφαλτσα να με έχεις δει πουθενά να το ανοίγω, πάλι για κουλό θα με περάσεις άμα με δεις σε αραιή κίνηση, γιατί αυτά που διαβάζω τόσα χρόνια και βάζω στη πράξη αφορούν ΚΑΙ αυτό το θέμα.
Το να λες για εμπειρία σε εποχές που πιτσιρικάδες από παπί παίρνουν χιλιάρι σουπερσπόρ, μόνο επικίνδυνο είναι, εγώ ξαναλέω, ή μπείτε σε μια σχολή να μάθετε από ειδικούς μερικά πράγματα και να διορθώσουν πιθανά κενά εγκαίρως, ή συνεχίστε να οδηγάτε με κουσούρια (όπως μερικοί φίλοι νομίζουν ότι το να τους κάθεται έντο εκεί που φρενάρουν κανονικά είναι νορμάλ, και όχι λάθος φρενάρισμα από μέρος τους), περιμένωντας τη "κακιά στιγμή".