Αγαπητοί φίλοι
Θα είναι κανένας αύριο στο track day στα Μέγαρα?![]()
Αγαπητοί φίλοι
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Yes :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Αγαπητοί φίλοι
Ελπίζω ο καιρός να μην μας τα χαλάσει!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μόνο για μπόλικο αέρα υπάρχει πρόβλεψη, αλλά κατα τα άλλα λιακάδα.
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
mallon tha paw kai egw alla to site tou 0300 leei oti einai merxi twra 240 sumetoxes ara tha ginetai xamos opote tha doume
Αν δεν έχετε κλείσει θέση, πάρτε ένα τηλ την Ιωάννα Αρβανιτάκη του 0-300, μην πάτε τσάμπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantastikos
mallon tha paw kai egw alla to site tou 0300 leei oti einai merxi twra 240 sumetoxes ara tha ginetai xamos opote tha doume
![]()
exw parei thl apo thn mera pou ekleisa kai to mathima pou ekane to sabato stis 24 alla mou leei oti den xreiazete mono an mazeutoun poloi tha exeis provlima etsi kai allios egw to to onoma mou to exw dwsei twra tha deiksei opote vlepontas kai kanontas aurio
ποιο site είπαμε ότι το λέει αυτό;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από fantastikos
παιδιά η αρβύλα έχει φτάσει 138 νούμερο
Λοιπόν πάμε, οι συμμετοχές για αύριο είναι πολλές, τα group όπως πάντα τρία, αλλά επειδή η μέρα μεγάλωσε (επιτέλους) θα γίνουν 5 session σε κάθε group, θα καλυφθεί αρκετός κόσμος, σε όλους όσους έχουν πάρει τηλέφωνο τις τελευταίες ημέρες αυτό λέω, αν θέλετε έρχεστε αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα, ξέρω πια πως δεν έρχονται όλοι όσοι δηλώνουν (ένα τηλέφωνο βρε παιδιά είναι κάντε το για να μην τρώει πόρτα κάποιος που πραγματικά θέλει να έρθει).
Το επόμενο είναι στις 4 Απριλίου Μεγάλη Τετάρτη δηλώστε από τώρα για να είσαστε σίγουροι (η λίστα έχει ήδη 45 άτομα), άντε καλό απόγευμα και τα λέμε αύριο, αν όχι Καλό Πάσχα σε όλους.
Ιωάννα
lathos prin gia to 0300 pou eipa oti to grafei alla to site www.hellinmoto.gr sto ticket katw pernaei kai leei gia to auriano event
Δλδ όσοι έχουν πάρει τηλ. και έχουν «κλείσει» την συμμετοχή τους, μπορεί να φάμε πόρτα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
, σε όλους όσους έχουν πάρει τηλέφωνο τις τελευταίες ημέρες αυτό λέω, αν θέλετε έρχεστε αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα, ξέρω πια πως δεν έρχονται όλοι όσοι δηλώνουν (ένα τηλέφωνο βρε παιδιά είναι κάντε το για να μην τρώει πόρτα κάποιος που πραγματικά θέλει να έρθει).
![]()
φυσικά και όχι, αυτό ισχύει για ΟΣΟΥΣ είναι λίστα αναμονής...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δλδ όσοι έχουν πάρει τηλ. και έχουν «κλείσει» την συμμετοχή τους, μπορεί να φάμε πόρτα ;![]()
αυτό που γράφεται παραπάνω για το site της Hellinomoto λέει "Track Day Στην Πίστα Των ΜΕΓΑΡΩΝ ...! ! !. ενημερώθηκε στις 23/03/2007 • 250 ΣΥΜΜΕΤΟΧEΣ ΣΤΑ GP ΓΙΑ ΤΟΝ LORIS CAPIROSSI !!
;;;;
Με άλλα λόγια το τηλέφωνο που εγινε δεν παίζει κανένα ρόλο....τότε γιατί να παίρνουμε τηλέφωνο?
Για να μπούμε σίγουρα, μέχρι τί ώρα πρέπει να έρθουμε Ιωάννα?
Γιατί αν δεν είναι σίγουρο οτι θα μπούμε, δεν θα έρθουμε καθόλου.
Δεν μπορω να χασω τη δουλειά μου και να μην ειμαι σίγουρος οτι θα μπω.
edit!! Με κάλυψες παραπάνω απαντωντας στον srx6 , θα τα πούμε απο κοντά αυριο λοιπόν!!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
φυσικά και όχι, αυτό ισχύει για ΟΣΟΥΣ είναι λίστα αναμονής...
αυτό που γράφεται παραπάνω για το site της Hellinomoto λέει "Track Day Στην Πίστα Των ΜΕΓΑΡΩΝ ...! ! !. ενημερώθηκε στις 23/03/2007 • 250 ΣΥΜΜΕΤΟΧEΣ ΣΤΑ GP ΓΙΑ ΤΟΝ LORIS CAPIROSSI !!
;;;;
Ό,τι να 'ναι λέμε!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πάμε πάλι από την αρχή,Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Με άλλα λόγια το τηλέφωνο που εγινε δεν παίζει κανένα ρόλο....τότε γιατί να παίρνουμε τηλέφωνο?
Για να μπούμε σίγουρα, μέχρι τί ώρα πρέπει να έρθουμε Ιωάννα?
Γιατί αν δεν είναι σίγουρο οτι θα μπούμε, δεν θα έρθουμε καθόλου.
Δεν μπορω να χασω τη δουλειά μου και να μην ειμαι σίγουρος οτι θα μπω.
edit!! Με κάλυψες παραπάνω απαντωντας στον srx6 , θα τα πούμε απο κοντά αυριο λοιπόν!!
όσοι έχετε δηλώσει έρχεστε κανονικά ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ
όσοι πήρατε τηλέφωνο και σας είπα λίστα αναμονής έρχεστε με την πιθανότητα να μην μπείτε
όσοι έχετε μπει λίστα αναμονής ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ και πάλι έχετε κάποια σειρά, κάποιος που είναι πρώτος στη λίστα αναμονής έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει κάποια 20λεπτα. Μέχρι τώρα σε όσα track day έχουμε κάνει δύο φορές μόνο έφυγαν άτομα που δεν χωρούσαν πουθενά, νομίζω πως είναι κατανοητό πως τηρούμε μία σειρά πρώτον για να μην υπάρχουν μαλιοτραβήγματα και δεύτερον για να μην είσαστε 40 άτομα σε κάθε group και το κάνουμε Ομόνοια σε ώρα αιχμής
ευχαριστώ
Ιωάννα
Super ήταν !!!! Πολύς κόσμος, καλή παρέα και το ευχαριστήθηκα με τρέλλα.!!
Από εδώ είμαστε εκτός από μένα, ο sapila racing, o zephyr, o ikol και πιθανόν και κάποια άλλα παιδιά που δυστυχώς δεν μιλήσαμε.
Το επόμενο TD του 0-300 είναι την επόμενη Τετάρτη.
Ανταποκρίσεις και εντυπώσεις απ΄τους υπόλοιπους σε λίγο, αφού δεν ξεκολλάγανε![]()
![]()
Μολις ξεκολησα.![]()
Zuper.![]()