Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 94

Θέμα: Honda Hornet 250 ή suzuki bandit 400;;;

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    Εχουμε αλλαξει λιγο θεμα στην συζητηση νομιζω ! το θεμα ηταν η μαμακιες που ειπε ο αλλος για το χορνετ! οσο για τον δουκα σημεριζομαι την αποψη περι ροπης! Ισως και ο δουκας ο συγκεκριμενος να μην ηταν σε τοσο καλη κατασταση! οπως και ο οδηγος του
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Εδώ που τα λέμε οι Δούκες ήταν λίγο παρτάλια στις κεφαλές που είχαν...

(Διαμάχες δεν είμαστε;... )

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    Δουκα δεν εχω οδηγη αλλα εχω ακουσει απο εναν μηχανηκο οτι πολυ καλα για να κανεις την κ@βλα σου αλλα απο προβληματα αλλο τπτ! και μετα λενε τα μπαντιτ! ολα τα εργαλεια κατι εχουν! μεταλα ειναι τα ρημαδια και λιγιζουν! και ας τα εχουμε και καλυτερα απο γκομενες!
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    To bandit ήταν το πιο γρήγορο γυμνο 400αρι στην εποχη του.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    oraia ola ayta re paidia alla ego sas eipa.aurio anebaino athina einai kapoios apo edo pou thelei na me xanagisei stin athina kai an exei kapoio filo pou exei duke i exei kai o idios na anoixoume filika?exo to bandit 400v an den to exetai katalabei.97 montelo.37.000+ xiliometra.teliko xeiropoiito kai to mono pou exei pano einai ena poli kalo rithmisma ton karbylater apo ena poli spoudaio mixaniko sto iraklio onomati bogiatzis!antiprosopos suzuki.opoios loipon thelei na anoixoume na doume diafores edo eimai.parola auta an sas einai eukolo rixte kai mia matia sto poso kanei to bandit to 400ari kai sto poso to kanei to duke
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    επειδή φίλος μου έχει bandit το μόνο που έχω να πω ειναι ότι είναι πολύ δυνατό και ελαφρύ....
    σε μια κόντρα το 50% παίζει το τι οδηγικές ικανότητες και τι άντερα έχει ο οδηγός....
    με αυτόν τον φίλο μου είχαμε συνέχεια διαμάχες γιατί μου έλεγε ότι πιπώνει όλα τα 400άρια...ακόμα και zxr 400 (το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι ειναι το πιο γρήγορο 400 της εποχής)...
    και πράγματι στην πράξη τον είχα δει να πιπώνει cbr 400 zxr 400 και ότι άλλο 400αρι θες....
    μέχρι που μια μέρα ένας 45άρης με ένα cbr400 κέρασε τσάγια τον φίλο μου για 4-5 φανάρια συνεχόμενα....ξεκινάγανε τον πίπωνε....τους έπιανε κόκκινο κ πάλι απο την αρχή.....

μετά για να του φύγει πλήρως η απορία τα άνοιξε με ένα οδηγό zxr 400 που έτρεχε σε αγώνες....φυσικά το zxr έφυγε πολύ μπροστά...
    μετά όμως αλλάξανε μηχανάκια και ο τύπος (ο οδηγός αγώνων) οδηγώντας το bandit έριξε αρκετά στο xzr με οδηγό τον φίλο μου...!!!

ΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΗΧΑΝΗ.....
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ...
    σε θεωρητικό επίπεδο δεν συγκρίνεται ένα bandit με ένα 250 cc τετράχρονο μηχανάκι...όποιο και να είναι αυτό...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Συγκρίνουμε λάθος μηχανάκια εδώ, αλλά δεν πειράζει. Για το μπαντιτ έχω να πω το εξής, 59 άλογα είχαν τα μπαντιτ μέχρι το 92 βαριά 93. Μετά έβγαζαν 53 άλογα. (Αυτό για αυτούς που τα άλογα τα έχουν για στραγάλια) Άν κάποιος έχει μπάντιτ που έβγαζε 59 άλογα, έβγαζε 59 άλογα, σήμερα, μετά από 12 - 14 χρόνια, βγάζει κάτι άσπρους καπνούς.
    ρε συ τι ειναι αυτα που λες?
    αμα βγαζει 59 τι να σου πει 53,για να μη νωμιζεις εσυ οτι εχει τα αλογα για στραγαλια?
    εισαι και απολυτος παναθεμα σε ολα τα bandit του 89πχ καινε λαδι?αμα το λες εσυ

και εγω honda εχω,αλλα ειμαι με το σωστο,και οχι με την honda!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Για το παραπάνω μην ορκίζεσαι
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Για το παραπάνω μην ορκίζεσαι
    για περίπου ίδιες μηχανές μιλάμε, για σύγκριση ιδίων περίπου κυβικών και ιδίας περίπου απόδοσης....
    εκεί έχω δει ότι τον πρώτο λόγο παίζει ο οδηγός....και το έχω δει άπειρες φορές στο δρόμο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

επειδή φίλος μου έχει bandit το μόνο που έχω να πω ειναι ότι είναι πολύ δυνατό και ελαφρύ....
    σε μια κόντρα το 50% παίζει το τι οδηγικές ικανότητες και τι άντερα έχει ο οδηγός....
    με αυτόν τον φίλο μου είχαμε συνέχεια διαμάχες γιατί μου έλεγε ότι πιπώνει όλα τα 400άρια...ακόμα και zxr 400 (το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι ειναι το πιο γρήγορο 400 της εποχής)...
    και πράγματι στην πράξη τον είχα δει να πιπώνει cbr 400 zxr 400 και ότι άλλο 400αρι θες....
    μέχρι που μια μέρα ένας 45άρης με ένα cbr400 κέρασε τσάγια τον φίλο μου για 4-5 φανάρια συνεχόμενα....ξεκινάγανε τον πίπωνε....τους έπιανε κόκκινο κ πάλι απο την αρχή.....

μετά για να του φύγει πλήρως η απορία τα άνοιξε με ένα οδηγό zxr 400 που έτρεχε σε αγώνες....φυσικά το zxr έφυγε πολύ μπροστά...
    μετά όμως αλλάξανε μηχανάκια και ο τύπος (ο οδηγός αγώνων) οδηγώντας το bandit έριξε αρκετά στο xzr με οδηγό τον φίλο μου...!!!

σε θεωρητικό επίπεδο δεν συγκρίνεται ένα bandit με ένα 250 cc τετράχρονο μηχανάκι...όποιο και να είναι αυτό...
    ελαφρυ 175κιλα αδειο?τοτε τα βαρια 400αρια πια ειναι,[(εκτως απο το δικο σου φυσικα που ειναι 195)δεν το λεω για να σε προσβαλω]παιζει ρολο ο οδηγος,αλλα αμα το μηχανακι "σπερνει"δεν εχει και τοσο πολυ σημασια.(για το αν περναει το zxr χλωμο το βλεπω,οπως και καθε super sport,εκτως αν ειναι πεσμενο.

μηπως ο φιλος σου κρατουσε γκαζι στο zxr για να μην ξεφτιλιστει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    ελαφρυ 175κιλα αδειο?τοτε τα βαρια 400αρια πια ειναι,[(εκτως απο το δικο σου φυσικα που ειναι 195)δεν το λεω για να σε προσβαλω]παιζει ρολο ο οδηγος,αλλα αμα το μηχανακι "σπερνει"δεν εχει και τοσο πολυ σημασια.(για το αν περναει το zxr χλωμο το βλεπω,οπως και καθε super sport,εκτως αν ειναι πεσμενο.
    εσύ μπορεί να βλέπεις κάτι χλωμό εγώ το είδα με τα μάτια μου....
    και είδα και το αντίστροφο με τους ίδιους οδηγούς...
    αν διάβασες καλά το post μου θα καταλαβεις τι εννοώ...
    σου εξήγησα συγκεκριμένο γεγονός μετα ίδια μηχανάκια που άλλαξαν διαδοχικά οδηγούς...και ο αποδεδειγμένα καλύτερος οδηγός κέρδισε και μετα δύο μηχανάκια....και ο έτερος οδηγός ειναι απο τους καλύτερους που έχω δει...δεν ήταν πρωτάρης....

και σου λέω ότι αντίστοιχα πράγματα έχω δει πάρα πολλά στο δρόμο
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

σου εξήγησα συγκεκριμένο γεγονός μετα ίδια μηχανάκια που άλλαξαν διαδοχικά οδηγούς...και ο αποδεδειγμένα καλύτερος οδηγός κέρδισε και μετα δύο μηχανάκια....και ο έτερος οδηγός ειναι απο τους καλύτερους που έχω δει...δεν ήταν πρωτάρης....

sorry με πετυχες πανω που επεξεργαζομουν το κειμενο μου,και ξαναλεω,μηπως ο φιλος σου κρατουσε γκαζι στο zxr,για να μην ξεφτιλιστει?(εχουν δει πολλα τα ματια μας)

για να μην παρεξηγιθω απο καποιους,εννοω τσουλιστα τα μηχανακια και οχι σε στροφες!

το πρώτο bandit

GSF 400 Bandit 1989
    Overall Length: 2 055 mm (80.9 in)
    Overall Width: 705 mm (27.8 in)
    Overall Height: 1 060 mm (41.7 in)
    Wheelbase: 1 430 mm (56.3 in)
    Dry Weight: 168 kg (370 lbs)
    Engine type: Air/oil-cooled 399 cc inline-4, DOHC, 16 valves. 59 hp/ 12.000 rpm, 3,9 kg-m/ 10.500 rpm.

Click on the image for larger format.

168 κιλά
    τα σουπερ σπορτ της εποχής ήταν απο 167-169....
    εσύ δηλαδή το κόβεις για βαρύ???

GSF 400 Bandit V 1991
    Overall Length: 2 055 mm (80.9 in)
    Overall Width: 705 mm (27.8 in)
    Overall Height: 1 060 mm (41.7 in)
    Wheelbase: 1 430 mm (56.3 in)
    Dry Weight: 172 kg (378 lbs)
    Engine type: Air and oil-cooled 398 cc inline-4, DOHC, 16 valves. 59 hp / 12.000 rpm, 3,9 kg-m/ 10.500 rpm.

Click on the image for larger format.

του 1991 με του; 59 ιππους 172 κιλά....
    για ενα μηχανάκι που δεν παίζει στην κατηγορία των σούπερσπορτ και ειναι τόσο κοντά σε κιλά ναι ειναι ελαφρύ...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    sorry με πετυχες πανω που επεξεργαζομουν το κειμενο μου,και ξαναλεω,μηπως ο φιλος σου κρατουσε γκαζι στο zxr,για να μην ξεφτιλιστει?(εχουν δει πολλα τα ματια μας)

για να μην παρεξηγιθω απο καποιους,εννοω τσουλιστα τα μηχανακια και οχι σε στροφες!
    δεν κατάλαβα.... τι εννοείς???
    ο φίλος μου οδήγησε διαδοχικά και τα δύο μηχανάκια....
    η κόντρα έγινε γιατί ισχυριζόταν ότι ήταν πιο γρήγορο το bandit...οταν τον είπιε στην πρώτη κόντρα ο άλλος του λέει...μην χαλιέσε έτσι και αλλιώς το παν ειναι ο οδηγός....και του λέει θα στο αποδείξω....
    αλλάζουμε μηχανάκια και θα σε περάσω οδηγώντας το δικό σου (το bandit)....όπως και έγινε...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki - Bandit 400
    από CMOS στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2014, 23:36
  2. honda cb400 vs suzuki bandit 400!!!
    από mars696 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2009, 10:53
  3. Suzuki Bandit 400
    από Ghostman στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2009, 00:39
  4. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF