Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: stoubi

stoubi

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αποψεις για οδήγηση -Tips & Tricks διαβαζω μονο απο οδηγους με αναγνωρισμενο παρελθον ( οπου μονο αυτοι εχουν δικαιωμα να γραφουν ) και οχι απο τον οποιο τυχαιο .....

Υγ εντο ΕΣΥ εχεις δοκιμασει να κανεις ποτε ????
    (άμα σε προσβάλλει ο λόγος μου σου θυμίζω ότι είμαστε στις διαμάχες. μπορείς να είσαι όσο ευγενικός θες, εγώ θα σου μιλήσω όπως μιλάω στους κολλητούς μου και χέστηκα άμα παρεξηγηθείς, οκ; )

Όποτε θέλεις, δοκιμάζω με το δικό σου χρέπι, τα νοσήλεια δικά μου, οι επισκευές δικές σου, άμα έχεις αρχίδια, σύντομα κατεβαίνω Αθήνα για κάτι δουλειές, να το κανονίσουμε να πας να πληρώσεις μερικά πλαστικά κλπ να βρεις την υγειά σου και συ. Δεν θα είναι σόου, θα είμαστε εσύ και γω.

Εγώ έχω αναφερθεί στο πενιχρό μου μοτοσυκλετιστικό μου παρελθόν αρκετά, εσένα σε έχω ξαναδεί να ποστάρεις γενικόλογες μαλακίες, και μετά να αποχωρείς διακριτικά και να απέχεις, για πες μας πόσα χρόνια οδηγάς, που και τί μηχανάκια έτσι για να έχουμε και μεις μια σφαιρική άποψη του αναγνωρισμένου σου παρελθόντος...

Το ότι οι απόψεις στα φόρα είναι για τα μπάζα είναι γνωστό, και ειδικά οι γενικές σαν τη δικιά σου που λένε αόριστα για εμπειρία, και τίποτα άλλο.

Άμα κάποιος αρχίσει και μιλάει για δεδομένα, ειδικούς στο θέμα, και παραθέτει πράγματα από αυτούς, τότε είναι θεωρία και αρχιδιές για σένα. Τη περίπτωση να υπάρχουν κοινοί τόποι όπου μετά από κάποια χιλιόμετρα, συμφωνείς με τα λεγόμενα ειδικότερων από σένα -και δε λέω για μένα, τη γνώμη μου τη θεωρώ κατώτερη από τη δικιά σου-, την έχεις σκεφτεί;

Δεν είπα ποτέ ότι είναι εύκολο, είπα αρκετές φορές ότι θέλει σωστές βάσεις, και καθημερινή εξάσκηση να μάθεις να το πηγαίνεις σωστά -σωστά, όχι καγκουριές και αηδίες, που μία στις 5 (εσύ είπες μία στις δέκα) μπορεί να σου κάτσει τούμπα. Διάβαζε όλα τα ποστ μου αν ενδιαφέρεσαι, αν όχι δε θα γράφω κατεβατά συνέχεια για τη πάρτη σου, κλάσε μας τα αρχίδια και πήγαινε διάβασε για το πόσο ωραία κάνουν έντο διάφοροι και ενθαρρύνουν και τους υπόλοιπους να προσπαθήσουν. Είπα έντο κάνω μόνο με ποδήλατο, στις μηχανές ΜΟΥ όχι, στων άλλων εφόσον δέχονται τους όρους μου, μπορεί να το ρισκάρω.

Και πού 'σαι και κάθε μέρα στο βουνό να είσαι δε σημαίνει ότι έχεις και ένα άλφα μυαλό και υπομονή να το πας στη κίνηση, ή ακόμα και με ένα άλφα ρυθμό στην άσφαλτο -και δεν υπονοώ καγκουριλίκια, εγώ για τη πάρτη μου το έχω ξαναπεί, όπου βρω κίνηση κόβω, και ακόμα και ξόφαλτσα να με έχεις δει πουθενά να το ανοίγω, πάλι για κουλό θα με περάσεις άμα με δεις σε αραιή κίνηση, γιατί αυτά που διαβάζω τόσα χρόνια και βάζω στη πράξη αφορούν ΚΑΙ αυτό το θέμα.

Το να λες για εμπειρία σε εποχές που πιτσιρικάδες από παπί παίρνουν χιλιάρι σουπερσπόρ, μόνο επικίνδυνο είναι, εγώ ξαναλέω, ή μπείτε σε μια σχολή να μάθετε από ειδικούς μερικά πράγματα και να διορθώσουν πιθανά κενά εγκαίρως, ή συνεχίστε να οδηγάτε με κουσούρια (όπως μερικοί φίλοι νομίζουν ότι το να τους κάθεται έντο εκεί που φρενάρουν κανονικά είναι νορμάλ, και όχι λάθος φρενάρισμα από μέρος τους), περιμένωντας τη "κακιά στιγμή".

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: stoubi

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    (άμα σε προσβάλλει ο λόγος μου σου θυμίζω ότι είμαστε στις διαμάχες. μπορείς να είσαι όσο ευγενικός θες, εγώ θα σου μιλήσω όπως μιλάω στους κολλητούς μου και χέστηκα άμα παρεξηγηθείς, οκ; )

Όποτε θέλεις, δοκιμάζω με το δικό σου χρέπι, τα νοσήλεια δικά μου, οι επισκευές δικές σου, άμα έχεις αρχίδια, σύντομα κατεβαίνω Αθήνα για κάτι δουλειές, να το κανονίσουμε να πας να πληρώσεις μερικά πλαστικά κλπ να βρεις την υγειά σου και συ. Δεν θα είναι σόου, θα είμαστε εσύ και γω.

Εγώ έχω αναφερθεί στο πενιχρό μου μοτοσυκλετιστικό μου παρελθόν αρκετά, εσένα σε έχω ξαναδεί να ποστάρεις γενικόλογες μαλακίες, και μετά να αποχωρείς διακριτικά και να απέχεις, για πες μας πόσα χρόνια οδηγάς, που και τί μηχανάκια έτσι για να έχουμε και μεις μια σφαιρική άποψη του αναγνωρισμένου σου παρελθόντος...

Το ότι οι απόψεις στα φόρα είναι για τα μπάζα είναι γνωστό, και ειδικά οι γενικές σαν τη δικιά σου που λένε αόριστα για εμπειρία, και τίποτα άλλο.

Άμα κάποιος αρχίσει και μιλάει για δεδομένα, ειδικούς στο θέμα, και παραθέτει πράγματα από αυτούς, τότε είναι θεωρία και αρχιδιές για σένα. Τη περίπτωση να υπάρχουν κοινοί τόποι όπου μετά από κάποια χιλιόμετρα, συμφωνείς με τα λεγόμενα ειδικότερων από σένα -και δε λέω για μένα, τη γνώμη μου τη θεωρώ κατώτερη από τη δικιά σου-, την έχεις σκεφτεί;

Δεν είπα ποτέ ότι είναι εύκολο, είπα αρκετές φορές ότι θέλει σωστές βάσεις, και καθημερινή εξάσκηση να μάθεις να το πηγαίνεις σωστά -σωστά, όχι καγκουριές και αηδίες, που μία στις 5 (εσύ είπες μία στις δέκα) μπορεί να σου κάτσει τούμπα. Διάβαζε όλα τα ποστ μου αν ενδιαφέρεσαι, αν όχι δε θα γράφω κατεβατά συνέχεια για τη πάρτη σου, κλάσε μας τα αρχίδια και πήγαινε διάβασε για το πόσο ωραία κάνουν έντο διάφοροι και ενθαρρύνουν και τους υπόλοιπους να προσπαθήσουν. Είπα έντο κάνω μόνο με ποδήλατο, στις μηχανές ΜΟΥ όχι, στων άλλων εφόσον δέχονται τους όρους μου, μπορεί να το ρισκάρω.

Και πού 'σαι και κάθε μέρα στο βουνό να είσαι δε σημαίνει ότι έχεις και ένα άλφα μυαλό και υπομονή να το πας στη κίνηση, ή ακόμα και με ένα άλφα ρυθμό στην άσφαλτο -και δεν υπονοώ καγκουριλίκια, εγώ για τη πάρτη μου το έχω ξαναπεί, όπου βρω κίνηση κόβω, και ακόμα και ξόφαλτσα να με έχεις δει πουθενά να το ανοίγω, πάλι για κουλό θα με περάσεις άμα με δεις σε αραιή κίνηση, γιατί αυτά που διαβάζω τόσα χρόνια και βάζω στη πράξη αφορούν ΚΑΙ αυτό το θέμα.

Το να λες για εμπειρία σε εποχές που πιτσιρικάδες από παπί παίρνουν χιλιάρι σουπερσπόρ, μόνο επικίνδυνο είναι, εγώ ξαναλέω, ή μπείτε σε μια σχολή να μάθετε από ειδικούς μερικά πράγματα και να διορθώσουν πιθανά κενά εγκαίρως, ή συνεχίστε να οδηγάτε με κουσούρια (όπως μερικοί φίλοι νομίζουν ότι το να τους κάθεται έντο εκεί που φρενάρουν κανονικά είναι νορμάλ, και όχι λάθος φρενάρισμα από μέρος τους), περιμένωντας τη "κακιά στιγμή".
    Ακου μοτοσυκλετιστη δια αληλογραφιας !

Θα σου απαντησω σχεδον μονο για την προσκληση σου ( απλα γιατι κατα τα αλλα σε εχω γραμμενο στα @ρχιδι@ μου ! )

zireous Όποτε θέλεις, δοκιμάζω με το δικό σου χρέπι, τα νοσήλεια δικά μου, οι επισκευές δικές σου, άμα έχεις αρχίδια, σύντομα κατεβαίνω Αθήνα για κάτι δουλειές, να το κανονίσουμε να πας να πληρώσεις μερικά πλαστικά κλπ να βρεις την υγειά σου και συ. Δεν θα είναι σόου, θα είμαστε εσύ και γω.
    Να ερθεις να δοκιμασεις με το δικο μου χρεπι ( αληθεια τι θα δοκιμασεις ) οποτε θελεις !!

Μονοι μας δεν θα ημαστε καθως θα πρεπει να ξερει και καποιος αλλος οτι απο αυτα που διαβαζεις μαλλον τιποτα δεν μπορεις να κανεις στην πραξη ( το εχεις παραδεχτει αλλωστε ) ποσο μαλλον για να κανεις υποδειξεις ΕΣΥ σαν zireous μονο απο την θεωρια τι ειναι σωστο και τι λαθος !!!

Αληθεια ρε zireous πως θα αισθανοσουν εσυ, αμα ησουν φοιτητης και σου εκανε μαθηματα καθηγητης που δεν εχει κανει ποτε του πρακτικη σε αυτο που διδασκει ???

Και επειδη η κοντρα μας εχει ξεκινησει απο οδηγιες σου για οδηγηση στο χωμα ( οπου ελεγες και συμβουλευες απιστευτες εως επικινδυνες μαλακιες ) καλα ειναι να κρατας μια πισινη και να μην προσβαλεις την νοημοσυνη των περισσοτερων εδω μεσα γιατι μπορει να σε οδηγησουν σε παρομοια παραλυρηματα στις διαμαχες !!

Σε περιμενω... λοιπον και πιστευω να εισαι συνεπης στην προκληση- ραντεβου σου!!!

STOU πας καλά?

Δηλαδή εσύ θα δώσεις το μηχανάκι σου σε όποιον έχει παρανοήσει και θέλει να γίνει γαιοκτήμονας με ξένα μηχανάκια?

Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τι θέλει να κάνει ο zir, ας το κάνει με την δικιά του περιουσία και αν είναι άσχετος -όπως ισχυρίζεται- να το κάνει σε χώρο και χρόνο που δεν θα θέτει σε κίνδυνο τρίτους.

Τα λοιπά 'ηρωικά' και 'διαμαχιακά' ΔΕΝ τα αντιλαμβάνομαι και ούτε και εσύ θα έπρεπε να ασχολείσαι περισσότερο.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Zireous δεν σε ξέρω (..έχω γνωρίσει όμως τον STOUBI), το να βγαίνείς και να προκαλείς άτομα που αμφισβήτησαν την αυθεντία σου σε ένα forum που το 90% είναι άγνωστοι μεταξύ τους και ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί ότι του κατέβει μάλλον δεν είναι και ότι πιο σοβαρό..

Πόσο χρονών είσαι αλήθεια και τι σου δίνει το δικαίωμα να επιτίθεσαι έτσι σε κάποιον που σε αμφισβήτησε;;
    Who are you anyway?

FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    STOU πας καλά?

Δηλαδή εσύ θα δώσεις το μηχανάκι σου σε όποιον έχει παρανοήσει και θέλει να γίνει γαιοκτήμονας με ξένα μηχανάκια?

Ναι !!!

Εφοσον θα πληρωσει τα νοσηλια του!!! ( γιατι αμα αρχιζει και τις τρωει χωρις νοσηλεια τα πλαστικα θα τα πληρωσει εκεινος !!! )

zireus άσε τις ψευτομαγκιές...

αν είσαι ανδρας...

έλα κάνε έντο με το δικό μου!

με τους δικους μου όρους όμως...

εγω τα νοσήλεια...

και εσύ τα πλαστικά και ότι γρατζουνίσεις...

έχεις άντερα και τσέπη;

μπουαχαχαχχαχαχαχαχαχα :a029:

Εξολοθρευτή Διχρονων (έτσι λέει το άβατάρ σου), μην αλλάζεις θέμα, για έντο μιλάμε. Εσύ πας και αρπάζεσαι ΠΑΛΙ με τη πάρτη μου σε ένα θέμα που δείχνει ΤΟΥΜΠΑ με έντο, και ενώ μιλάω συνεχώς για το γεγονός ότι παίζει ΚΑΙ να φας το κεφάλι σου, ακόμα και όταν πρωτοδοκιμάσεις (σε ότι και να το δοκιμάσεις, πόσο μάλλον άμα δεν το έχεις ξανακάνει ούτε με ποδήλατο).

Αποφάσισε για τη θέση που παίρνεις στο θέμα, άμα θες να το συζητήσουμε. Γουστάρεις έντο και τα κάνεις τρελλά όπου βρεθείς και όπου σταθείς -δηλαδή είσαι άλλος ένας κάγκουρας;-, ή βλέπεις ότι είναι μια μαλακία που μπορεί να σου φέρει και τη μηχανή στο κεφάλι, εύκολα;

Και μετά κάτσε και ασχολήσου και με αυτούς που ποστάρουν ανηλεώς υπέρ της μίας θέσης ή της άλλης και άσε με μένα (που συγκριτικά με τους υπόλοιπους έχω πει τα λιγότερα για το θέμα). Εσύ έχεις κόλλημα με τη πάρτη μου όχι εγώ, το μόνο που μπορώ να σου πώ εγώ το έχω ξαναπεί, δέν είμαι ούτε εκπαιδευτής ούτε ειδικός στις μηχανές, το να θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να ΔΙΑΒΑΣΕΙ και να βάλει στη πράξη κάποια πράγματα είναι δικαιωμά μου. Το να θεωρώ ότι όλα γίνονται με μαγικό τρόπο όπως προτείνεις εσύ μια άποψη για τα μπάζα είναι επίσης δικαίωμά μου.

Για να σου λύσω την απορία άμα έχω κάνει έντο προθυμοποιήθηκα να κάνω με το δικό σου μηχανάκι (ότι και να οδηγάς, δε κοίταξα κάν), σου υπόσχομαι ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μη φάω τούμπα (άμα φάω όμως, εσύ δε θα φταίς που έδωσες το μηχανάκι σου σε έναν ηλίθιο για να δοκιμάσει έντο; Όσο γνωστός και να είναι, πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι μαλακία από μέρους σου να δεχτείς -εκτός άμα με περιμένεις με τίποτα φιλαράκια σου για να πλακώσετε κάποιον που είχες μια διαμάχη στο νετ (εγώ πάλι μόνος μου θα έρθω φιλαράκι πάντως).

Είναι το τελευταίο πράγμα που μου αφήνεις περιθώριο να πω όταν αρπάζεσαι με οτιδήποτε λέω -μήπως δεν διαβάζεις αρκετά από τα άλλα ποστ, ή επειδή δεν έχεις αρπαχτεί δεν τους τη λες;

Έχω κουραστεί να ασχολούμαι συνέχεια με επιθέσεις από άτομα που παίρνουν κάτι στραβά από αυτά που λεώ. Όταν δεν συμφωνούν με αυτά που λέω, είμαι μοτοσυκλετιστής δια αλληλογραφίας, όταν συμφωνούν, δε τρέχει τίποτα.

Ξαναλέω, άμα έχετε τίποτα τρελλές ανησυχίες με τη πάρτη μου, δε μπορώ συνέχεια να ασχολούμαι, ασχοληθείτε με το αν αυτά που λέω ισχύουν ή όχι και βρείτε επιχειρήματα, αλλιώς σε προσωπικές επιθέσεις χωρίς λόγο, τέτοιες μαλακισμένες απαντήσεις θα παίρνετε από δω και πέρα από μένα -αυτές αξίζετε.

Ξαναλέω, είμαι γύρω στα 35, ΔΕΝ κάνω έντο πια, και ότι κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο και σε ερημικές τοποθεσίες είναι δικιά μου δουλειά, και αφορά εμένα και μόνο.

Για τους φίλους του stoubi, που ενδιαφέρθηκαν, ας έχουν κατά νου ότι κανένας που δεν έχει γνωρίσει τον stoubi από κοντά δε ξέρει α) τις μοτοσυκλετιστικές του ικανότητες και β) τη μοτοσυκλετιστική του αγωγή που μπορεί να διαρρέει από το λόγο του στις παρέες του -που καλώς ή κακώς αυτά δε βγαίνουν από αυτά που γράφει.

Για μένα γράφτε ότι σκατά θέλετε, άμα θέλετε να συζητήσουμε σοβαρά, βάλτε κάνα επιχείρημα τουλάχιστον.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Εξολοθρευτή Διχρονων (έτσι λέει το άβατάρ σου), μην αλλάζεις θέμα, για έντο μιλάμε. Εσύ πας και αρπάζεσαι ΠΑΛΙ με τη πάρτη μου σε ένα θέμα που δείχνει ΤΟΥΜΠΑ με έντο, και ενώ μιλάω συνεχώς για το γεγονός ότι παίζει ΚΑΙ να φας το κεφάλι σου, άμα πρωτοδοκιμάσεις (σε ότι και να το δοκιμάσεις, πόσο μάλλον άμα δεν το έχεις ξανακάνει ούτε με ποδήλατο).

Αποφάσισε για τη θέση που παίρνεις στο θέμα, άμα θες να το συζητήσουμε. Γουστάρεις έντο και τα κάνεις τρελλά όπου βρεθείς και όπου σταθείς -δηλαδή είσαι άλλος ένας κάγκουρας;-, ή βλέπεις ότι είναι μια μαλακία που μπορεί να σου φέρει και τη μηχανή στο κεφάλι, εύκολα.

Και μετά κάτσε και ασχολήσου και με αυτούς που ποστάρουν ανηλεώς υπέρ της μίας θέσης ή της άλλης και άσε με μένα (που συγκριτικά με τους υπόλοιπους έχω πει τα λιγότερα για το θέμα). Εσύ έχεις κόλλημα με τη πάρτη μου όχι εγώ, το μόνο που μπορώ να σου πώ εγώ το έχω ξαναπεί, δέν είμαι ούτε εκπαιδευτής ούτε ειδικός στις μηχανές, το να θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να ΔΙΑΒΑΣΕΙ και να βάλει στη πράξη κάποια πράγματα είναι δικαιωμά μου. Το να θεωρώ ότι όλα γίνονται με μαγικό τρόπο όπως προτείνεις εσύ μια άποψη για τα μπάζα είναι επίσης δικαίωμά μου.

Για να σου λύσω την απορία άμα έχω κάνει έντο προθυμοποιήθηκα να κάνω με το δικό σου μηχανάκι (ότι και να οδηγάς, δε κοίταξα κάν), σου υπόσχομαι ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μη φάω τούμπα (άμα φάω όμως, εσύ δε θα φταίς που έδωσες το μηχανάκι σου σε έναν ηλίθιο για να δοκιμάσει έντο; Όσο γνωστός και να είναι, πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι μαλακία από μέρους σου να δεχτείς -εκτός άμα με περιμένεις με τίποτα φιλαράκια σου για να πλακώσετε κάποιον που είχες μια διαμάχη στο νετ (εγώ πάλι μόνος μου θα έρθω φιλαράκι πάντως).

Είναι το τελευταίο πράγμα που μου αφήνεις περιθώριο να πω όταν αρπάζεσαι με οτιδήποτε λέω -μήπως δεν διαβάζεις αρκετά από τα άλλα ποστ, ή επειδή δεν έχεις αρπαχτεί δεν τους τη λες;

Έχω κουραστεί να ασχολούμαι συνέχεια με επιθέσεις από άτομα που παίρνουν κάτι στραβά από αυτά που λεώ. Όταν δεν συμφωνούν με αυτά που λέω, είμαι μοτοσυκλετιστής δια αλληλογραφίας, όταν συμφωνούν, δε τρέχει τίποτα.

Ξαναλέω, άμα έχετε τίποτα τρελλές ανησυχίες με τη πάρτη μου, δε μπορώ συνέχεια να ασχολούμαι, ασχοληθείτε με το αν αυτά που λέω ισχύουν ή όχι και βρείτε επιχειρήματα, αλλιώς σε προσωπικές επιθέσεις χωρίς λόγο, τέτοιες μαλακισμένες απαντήσεις θα παίρνετε από δω και πέρα από μένα -αυτές αξίζετε.

Ξαναλέω, είμαι γύρω στα 35, ΔΕΝ κάνω έντο πια, και ότι κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο και σε ερημικές τοποθεσίες είναι δικιά μου δουλειά, και αφορά εμένα και μόνο.

Για τους φίλους του stoubi, που ενδιαφέρθηκαν, ας έχουν κατά νου ότι κανένας που δεν έχει γνωρίσει τον stoubi από κοντά δε ξέρει α) τις μοτοσυκλετιστικές του ικανότητες και β) τη μοτοσυκλετιστική του αγωγή που μπορεί να διαρρέει από το λόγο του στις παρέες του -που καλώς ή κακώς αυτά δε βγαίνουν από αυτά που γράφει.

Για μένα γράφτε ότι σκατά θέλετε, άμα θέλετε να συζητήσουμε σοβαρά, βάλτε κάνα επιχείρημα τουλάχιστον.
    μας κουρασες..

αν θες να μαθεις εντο απο φωτο..καλα κανεις..θα ναι και πιο ευκολο.

τον στουμπι που λες εσυ εγω τον γνωρισα σε ενα συνεργειο μεσα..να σκαλιζει τη μυταρα του...δε μου φανηκε και πολύ σοις...μη μασας χωστου και αλλα.
    ασε που το μηχανακι που εχει beverly ιe

δε κανει εντο φιλε..ουτε με λακουβα...:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    μας κουρασες..

Σιγά μην έχω όρεξη για έντο, να το ξεχάσω θέλω όχι να το μάθω, άσε που είναι και ώρα για αλλαγή στα λάδια της ανάρτησης μου.

Εξάλλου εγώ είμαι μεγάλη κουλάντζα και το έχω πει -όσα χρόνια κι αν περάσουν, εγώ κουλός γεννήθηκα κουλό θα με κάψουν.

:rotflmao:

Που την ειδες την προσωπικη επιθεση ρε φιλε ?? Εσυ με κανεις θεμα στις διαμαχες εγω σου κανω επιθεση ??

1) Στο εχω ξαναπει οτι πολλες φορες μεταφερεις λαθος αυτα που διαβαζεις ( κατα την γνωμη μου λογικο καθως επιμενω οτι η πραξη απο την θεωρια σου απεχει αρκετα ) ....

2) Μετανιωσα και δεν θα σου δωσω το μηχανακι μου να κανεις εντο γιατι οπως παραδεχεσε και παραπανω πιθανος θα φας την τουμπα σου λογο ηλιθιοτητας και θα εχω και το κριμα στο λαιμο μου ( και οχι τιποτε αλλο, οτι εχω φορεσει καινουργια εξατμιση ) !!!

3) Επειδη νομιζω οτι κουρασαμε με το ολο θεμα αν δεν θες αντιλογο σε αυτα που δημοσιευεις τοτε ποσταρετα σε οποια ατομα γουσταρεις με πμ να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο σε αντιθετη περιπτωση μην ζητας ευθυνες . Πιστευω οτι ο καθενας μπορει να κρινει του καθενος τα γραφομενα χωρις ιδιαιτερα tread στις διαμαχες!!

χεσε

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    μας κουρασες..

τον στουμπι που λες εσυ εγω τον γνωρισα σε ενα συνεργειο μεσα..να σκαλιζει τη μυταρα του...δε μου φανηκε και πολύ σοις...μη μασας χωστου και αλλα.
    ασε που το μηχανακι που εχει beverly ιe

δε κανει εντο φιλε..ουτε με λακουβα...:rotflmao: :rotflmao:
    Σπυρακο... Θυμισε μου να σου ρυθμισω σε σωστη θεση το τιμονι οποτε βρεθουμε!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    και οχι τιποτε αλλο, οτι εχω φορεσει καινουργια εξατμιση
    Μάλισταααα ...

Η όλη φασαρία έγινε για να σΕ πούμε "Με γειες" ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Stoubi
    από arxaios στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2008, 23:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας