Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΠΑΣ

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705

ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΠΑΣ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ.
    Η ΩΡΑ 7:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΣΚΟΡΠΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΑΞΙ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ Η ΣΤΑΧΤΙ ΕΚΑΤΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΑΦΟΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΓΚΕΛΙΑ ΠΙΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ.
    ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΚΑΝΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ..ΕΙΣΑΙ !!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ.ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΕ, ΛΙΓΟ Η ΚΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΩΣΠΟΥ....ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΙ ΦΟΡΑ Η ΣΤΑΧΤΙ ΕΞΩΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΦΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΧΟΡΙΣ ΤΑΣΑΚΙ?????????
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ "ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ" !!!! ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΟΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΕΙ.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΠΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    ....

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΦΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΧΟΡΙΣ ΤΑΣΑΚΙ?????????
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ "ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ" !!!! ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΟΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΕΙ.

1. Εδώ και δεκάδες χρόνια όλα τα αυτοκίνητα εχουν σταχτοδοχεία.
    2. Δεν σε υποχρεώνει αλλά καλά θα ήταν όταν κινείσαι να την κλείνεις. Αν σου έσκαγε σφήκα στο μάτι, θα τα έβαζες με την φύση;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    γκαντεμια, δε λεω, αλλα ουτε αυτος ειναι υποχρεωμενος να τιναζει το τσιγαρο του μεσα στο αυτοκινητο....

να σου πεταγε τη γοπα, η οποιο αλλο σκυπιδακι... να το καταλαβω, να συμφωνησω μαζι σου. Αλλα τη σταχτη...

Αυτο που επαθες ειναι ενα απο τα απροβλεπτα που μπορουν να σου συμβουν, γι' αυτο λεμε οτι ποτε κανενας εξοπλισμος δεν ειναι αρκετος. Ειδες τωρα πως ταιριαζουν τα γυαλια μεσα απο το κρανος; Παρ' ολο που φανταζει υπερβολικο

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    το έχω κάνει στο παρελθόν...

και θα το ξανακάνω στο μέλλον...

μόλις πεταχτεί η γόπα από παράθυρο αυτοκινήτου και είμαι σε φανάρι...

μαζεύω τη γόπα και την επιστρέφω από εκεί που ήρθε...

μέσα στο παράθυρο...

απλά πράγματα...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    το έχω κάνει στο παρελθόν...

και θα το ξανακάνω στο μέλλον...

μόλις πεταχτεί η γόπα από παράθυρο αυτοκινήτου και είμαι σε φανάρι...

μαζεύω τη γόπα και την επιστρέφω από εκεί που ήρθε...

μέσα στο παράθυρο...

απλά πράγματα...

κ εγω μαζι σου, αλλα στην πρκειμενη περιπτωση μιλαμε για τη σταχτη, οχι για τη γοπα

αν κ πρεπει να ομολογησω οτι πολλες φορες πεταω τη γοπα απο το παραθυρο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    κ εγω μαζι σου, αλλα στην πρκειμενη περιπτωση μιλαμε για τη σταχτη, οχι για τη γοπα

αν κ πρεπει να ομολογησω οτι πολλες φορες πεταω τη γοπα απο το παραθυρο....

για τη στάχτη... το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ... μπινελίκωμα ...

εκτός κι κουβαλάς μαζί σου σακουλάκια άμμου και τα πετάς στο παρμπρίζ μόλις προσπερνάς...

μία ακόμα μαλακία που κάνουν είναι η χρήση στα πιτσιλιστήρια του παρμπρίζ εν κινήσει... μέγιστη μαλακία επίσης...

Re: Re: ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΠΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1. Εδώ και δεκάδες χρόνια όλα τα αυτοκίνητα εχουν σταχτοδοχεία.
    2. Δεν σε υποχρεώνει αλλά καλά θα ήταν όταν κινείσαι να την κλείνεις. Αν σου έσκαγε σφήκα στο μάτι, θα τα έβαζες με την φύση;

ΣΥΝΙΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗ, ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΕΡΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ, ΕΝΩ Η ΣΤΑΧΤΗ ΕΞΩ ΑΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΙΣΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΛΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???
    ΣΕ ΝΙΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ. ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΜΕΣΑ!!! ΣΤΟ ΜΑΤΙ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

μία ακόμα μαλακία που κάνουν είναι η χρήση στα πιτσιλιστήρια του παρμπρίζ εν κινήσει... μέγιστη μαλακία επίσης...

Ώπα!

Όχι δεν θα χορέψω. Απλά εδώ θα διαφωνήσω

Αν θεωρήσουμε ότι τα "πιτσιλιστήρια" είναι σωστά ρυθμισμένα, και ρίχνουν νερό στο παρμπρίζ, και δεν ποτίζουν το γκαζόν του διαζώματος, δεν καταλαβαίνω γιατί όχι.

Εκτός κι αν βρίσκεσαι ακριβώς δίπλα του, σταματημένος, που σημαίνει ότι οι υαλοκαθαριστήρες θα το ρίξουν πάνω σου, αν είσαι αριστερά του (, τότε είναι μαλακία) ή

αν βρίσκεσαι στην εθνική, που ο αέρας θα φέρει καποιες σταγόνες σε σένα, αλλά φαντάζομαι ότι θα είσαι με εξοπλισμό και κλειστό κράνος.

Άλλωστε, σταγόνες νερού είναι και δεν είναι χώματα από ξεσκέπαστο τριαξονικό!

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Ώπα!

Όχι δεν θα χορέψω. Απλά εδώ θα διαφωνήσω

Αν θεωρήσουμε ότι τα "πιτσιλιστήρια" είναι σωστά ρυθμισμένα, και ρίχνουν νερό στο παρμπρίζ, και δεν ποτίζουν το γκαζόν του διαζώματος, δεν καταλαβαίνω γιατί όχι.

Εκτός κι αν βρίσκεσαι ακριβώς δίπλα του, σταματημένος, που σημαίνει ότι οι υαλοκαθαριστήρες θα το ρίξουν πάνω σου, αν είσαι αριστερά του (, τότε είναι μαλακία) ή

αν βρίσκεσαι στην εθνική, που ο αέρας θα φέρει καποιες σταγόνες σε σένα, αλλά φαντάζομαι ότι θα είσαι με εξοπλισμό και κλειστό κράνος.

Άλλωστε, σταγόνες νερού είναι και δεν είναι χώματα από ξεσκέπαστο τριαξονικό!

αν και βγαίνουμε ελαφρώς off-topic...

1. τα περισσότερα πιτσιλιστήρια ΔΕΝ είναι ρυθμισμένα...

2. με πάνω από 20χλμ. την ώρα του αυτοκινήτου το νερό ακολουθεί δική του πορεία ειδικά όταν το πιτσιλιστήρι ρίχνει σπρέυ αντί για πίδακα

3. οι σταγόνες που λες σε μια καθαρή ζελατίνα είναι σπάσιμο νεύρων και μεγάλο κιόλας... για να μην αναφέρω την περίπτωση να έχεις προσωρινά μισάνοιχτη τη ζελατίνα για οποιοδήποτε λόγο... και μέσα στην κίνηση της πόλης αρκετές φορές η ζελατίνα μένει ανοιχτή..

4. κανονικά στο δοχείο νερού μπαίνει και λίγο υγρό καθαρισμού (υπάρχουν και υγρά ειδικά -και καλά- για αυτή τη δουλιεά) οπότε δεν είναι πάντα νερό αυτό που ψεκάζεται... άσε που έτσι κι αλλιώς δεν είναι καθαρό...

2. με πάνω από 20χλμ. την ώρα του αυτοκινήτου το νερό ακολουθεί δική του πορεία ειδικά όταν το πιτσιλιστήρι ρίχνει σπρέυ αντί για πίδακα

3. οι σταγόνες που λες σε μια καθαρή ζελατίνα είναι σπάσιμο νεύρο και μεγάλο κιόλας... για να μην αναφέρω την περίπτωση να έχεις προσωρινά μισάνοιχτη τη ζελατίνα για οποιοδήποτε λόγο... και μέσα στην κίνηση της πόλης αρκετές φορές η ζελατίνα μένει ανοιχτή..

4. κανονικά στο δοχείο νερού μπαίνει και λίγο υγρό καθαρισμού (υπάρχουν και υγρά ειδικά -και καλά- για αυτή τη δουλιεά) οπότε δεν είναι πάντα νερό αυτό που ψεκάζεται... άσε που έτσι κι αλλιώς δεν είναι καθαρό...
    ΘΑ ΣΥΜΦΟΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΦΙΣΕ ΣΥΜΑΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΤΥΠΟΣ!!!
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Δυστυχώς αυτό με την στάχτη το κάνει πάρα πολύς κόσμος.Σε ότι αφορά την γόπα πάντως θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα.Χθες Μεσογείων ανάμεσα από αμάξια.Σταματάω κατεβάζω σταντ.Σηκώνω την γόπα και λέω ευγενικότατα (σφάζοντας με βαμβάκι κοινώς) "Συγνώμη σας έπεσε η γόπα σας,παρακαλώ βάλτε την στο τασάκι που ξέρω ότι έχετε".Μαλάκας ο τύπος
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

3. οι σταγόνες που λες σε μια καθαρή ζελατίνα είναι σπάσιμο νεύρο και μεγάλο κιόλας... για να μην αναφέρω την περίπτωση να έχεις προσωρινά μισάνοιχτη τη ζελατίνα για οποιοδήποτε λόγο... και μέσα στην κίνηση της πόλης αρκετές φορές η ζελατίνα μένει ανοιχτή..

Έχεις δίκιο σε όλα τα παραπάνω.
    Απλά διαφωνώ, γιατί δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό πρόβλημα όσο η στάχτη,και πολύ περισσότερο η γόπες και ακόμα περισσότερο οτιδήποτε άλλο εσφενδονιστεί από το προπορευόμενο όχημα.
    Άλλωστε, σε κάθε βόλτα, η ζελατίνα θα λερωθεί, είτε βρέξει, είτε σκονιστεί, είτε όταν αφήνουν το σημάδι τους, τα αντίπαλα μυγάκια.

Είναι μέσα στο πακέτο.
    Απλά, κλείνε την ζελατίνα.

Ενοχλητικό το νερό από τα πιτσιλιστήρια, αλλά όχι και το σημαντικότερο πρόβλημα.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Ενοχλητικό το νερό από τα πιτσιλιστήρια, αλλά όχι και το σημαντικότερο πρόβλημα.

πρέπει να βλέπετε τη φάτσα των οδηγών όταν ξαναπετάς τη γόπα ανάμεσα από τα πόδια τους μέσα στο αμάξι και νομίζουν ότι εξακολουθεί να είναι αναμμένη...

πανικός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Δυστυχώς αυτό με την στάχτη το κάνει πάρα πολύς κόσμος.Σε ότι αφορά την γόπα πάντως θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα.Χθες Μεσογείων ανάμεσα από αμάξια.Σταματάω κατεβάζω σταντ.Σηκώνω την γόπα και λέω ευγενικότατα (σφάζοντας με βαμβάκι κοινώς) "Συγνώμη σας έπεσε η γόπα σας,παρακαλώ βάλτε την στο τασάκι που ξέρω ότι έχετε".Μαλάκας ο τύπος
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΠΟΠ ΟΣΟ ΕΙΜΟΥΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΤΟ Κ..ΠΙΔΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΓΟΠΑ ΤΟΥ ΣΕ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΟΠΙΓΚ
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Και εμενα με τρελενει αυτο με την γοπα. Οπως επισης και τα πιτσιλιστηρια του παρμπριτς...

Βασικα δεν ειναι νομιζω θεμα υποχρεωσης ή δεν ξερω και εγω τι.

Ειναι θεμα ανθρωπιας και μονο. Μην το πετας αν βλεπεις πισω μοτοσυκλετα. Υπαρχει κινδυνος να πεσει πανω του και να χτυπησει στην προσπαθεια να το σωσει. Ή μην τα πλενεις τωρα, περιμενε να περασει η μοτο και μετα ριχτου να καταλαβει.

Δεν ειναι ολα νομοι και υποχρεωσεις. Δεν ειναι υποχρεωμενος να το σβησει μεσα στο αμαξι, δεν ειναι υποχρεωμενος ο μοτοσυκλετιστης να εχει κλειστη την ζελατινα, δεν ειναι...., δεν ειναι..... δεν ειναι.....

Παρολαυτα αν προσεχεις και σεβεσαι τον συνανθρωπο εισαι τζετ. Ηρεμα και ωραια.

Φιλικα παντα ε.!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΧει Παει Κανεισ Εξωτερικο Με Την ΜηΧανη Του;
    από latris mixanis στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 18:01
  2. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  3. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ