μηχανή : Moto Guzzi Breva 750 + Yamaha SR 250
κράνος : Nolan N82
μπουφάν : Bering Aspen
γάντια : Bering Oural + Antartica
μπότες : Spidi
μηχανή : Moto Guzzi Breva 750 + Yamaha SR 250
κράνος : Nolan N82
μπουφάν : Bering Aspen
γάντια : Bering Oural + Antartica
μπότες : Spidi
Εγω μονο τα απολυτως βασικα δεν ειναι καιροι για σπαταλες.
Οποτε εχουμε και λεμε 4 κρανη, αλλα τα 2 δεν τα χρησιμοποιω γιατι το ενα ηταν λαθος νουμερο και το αλλο παλιωσε, μια διαιρουμενη δερματινη, 2 cordures,4 ζευγαρια γαντια 2 δερματινα και 2 χειμερινα αν και το ενα μαλλον δεν κανει για χειμωνα, 2 ζευγαρια μποτες ενα για καθημερινο δηλαδη και σπανιοτερα για ταξιδια, και ενα για πιστα και ταξιδια,κατι ισοθερμικα, κανα δυο αδιαβροχα,2 μπαλακλαβες, μια ζωνη μεσης, 2 διαφορετικα προστατευτικα πλατης (αναλογα το μπουφαν τα τραμπαρω) ,και αν μιλησω για εξοπλισμο μηχανης που εχω 3 tankbags (αναλογα το ταξιδι) , κατι σαμαρια κατι tailbags,και μια ντουλαπα ακομα μαλακιες που βαριεμαι να δω τι ειναι, μαλλον παει να πει οτι ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αϊντε να πω και εγώ...FZ6 και DT200
Κράνος Shark (Πάλιωσε..νομίζω είναι το s600)
Μπουφάν Revit(cordura)Golden Bee(cordura+λίγο δέρμα)
Γάντια Alpinestars χειμωνιάτικα,fox καλοκαιρινα
Μποτες Oxtar
Παντελονι Spool
Ισοθερμικά δεν κρυώνω,αδιάβροχα έχω 3 από ορειβασία
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Ducati 916 1995
Κράνος x-spirit VERMEULEN TC-3 2007
Δερμάτινα:Dainese 2000
Γάντια:Dainese 2000
Μπότες:Alpinestar 2000
Ξέρει κανείς που θα βρω αυτή τη φόρμα;
http://www.spidi.it/images/products/y98_b.jpg
Ας βάλω και εγώ το λιθαράκι μου ή μαλλόν το Nolanάκι μου...![]()
μηχανή V-strom 650 ABS
κράνος Nolan ανοιγόμενο
Jacket Axo(παλιό) Και Spyke citytech(Καινούριο)
μποτάκι Dainese
![]()
Μηχανή :transalp 650
Μπουφάν : bering aspen
καλοκαιρινα γάντια : bering (den thimame montelo)
Κράνος : schubertg q1
Μηχανη GSX-R
Κρανος------>Safebet fullface,το καλο...
Μποφανακι-->Flight jacket χακι (απ'εξω-πορτοκαλι απο μεσα)
Παντελονι--->Τζινακι GAS αγωνιστικο,φοραει και ο Rossi
Υποδημα---->Μαυρα ΝΙΚΕ SHOX (με ασπρη καλτσα)
Γαντακι----->Γυμναστηριου με κομμενες ακρες στα δαχτυλα,διατρητο απο κατω
Γυαλι-------->Colori Carbon kai Uvex kai Arnette,αναλογως με τα ρουχα
Φουλαρι στο λαιμο απαραιτητα,σχολικη τσαντα POLO® στην πλατη....
Τσαντακι μεσης παραλλαγη απο μοναστηρακι...
Οτιδηποτε θελετε να ρωτησετε πμ,θα σας απαντησω οσο πιο συντομα μπορεσω....
Θα στο πω απλά, αν ήδη δεν το ξέρεις .................Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Μηχανη GSX-R
Κρανος------>Safebet fullface,το καλο...
Μποφανακι-->Flight jacket χακι (απ'εξω-πορτοκαλι απο μεσα)
Παντελονι--->Τζινακι GAS αγωνιστικο,φοραει και ο Rossi
Υποδημα---->Μαυρα ΝΙΚΕ SHOX (με ασπρη καλτσα)
Γαντακι----->Γυμναστηριου με κομμενες ακρες στα δαχτυλα,διατρητο απο κατω
Γυαλι-------->Colori Carbon kai Uvex kai Arnette,αναλογως με τα ρουχα
Φουλαρι στο λαιμο απαραιτητα,σχολικη τσαντα POLO® στην πλατη....
Τσαντακι μεσης παραλλαγη απο μοναστηρακι...
Οτιδηποτε θελετε να ρωτησετε πμ,θα σας απαντησω οσο πιο συντομα μπορεσω....
ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι καλό ΜΟΝΟ για να το γυρίσεις ανάποδα και να πλένεις τα σαλατικά........
Και το μπουφάν επίσεις ..............................
Αν καβαλάς GSX-R καλό θα είναι να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ κάποια ευρώ στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!!
Ρε 'συ πλακα κανω,λες να καβαλαω GSX-R με κρανος safebet?Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Θα στο πω απλά, αν ήδη δεν το ξέρεις .................
ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι καλό ΜΟΝΟ για να το γυρίσεις ανάποδα και να πλένεις τα σαλατικά........
Και το μπουφάν επίσεις ..............................
Αν καβαλάς GSX-R καλό θα είναι να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ κάποια ευρώ στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!!
Απλα θεωρω οτι το ολο θεμα ειναι ψιλοακυρο,μιας και κανενας δεν προκειται να κατσει να διαβασει τι εχει γραψει ο καθενας και να αποφασισει να αγορασει επειτα...
Τελοσπαντων αφου γραφουμε σοβαρα τι εχει ο καθενας,πασο...
Κρανος-----> Shark RSR freez
Μπουφαν-->Dainese Trax
Mια ολοσωμη φορμα Μ-ΤΕCH,μοντελο δεν ξερω,και ενα τζινακι Spool με μαλακα προστατευτικα σε γονατα-κωλο για καθε μερα...
Μποτες---> Oxtar tcs evo
Γαντια--->Wintex χειμωνιατικα αδιαβροχα,Αlpinestars GP-2 (νομιζω) δερματινα...
Κορντουρες και λοιπες μαλακιες με SS δεν βαζω...
Αυτα...
Άμα είχανε δει τα ματάκια σου όσα έχουν δει τα δικά μου .................Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ρε 'συ πλακα κανω,λες να καβαλαω GSX-R με κρανος safebet?
![]()
![]()
Mηχανή : Piaggio X8 250ie
Kράνος : AGV Longway
Γάντια : Piaggio Technocomfort by Dainese
Ρε φιλε ευχαριστημενος απο το κρανος σου?? Γιατι απο το δικο μου εχω απογοητευτει τελειως!Αρχικά δημιουργήθηκε από smirnof
Mηχανή : Piaggio X8 250ie
Kράνος : AGV Longway
Γάντια : Piaggio Technocomfort by Dainese
Ειναι τελειως για τον π@$τσο!! Ολοκαινουριο! Το εχω κατι παραπανω απο 1 μηνα δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα και...
Τριζει παντου! Απο οπου και αν το πιασεις! τρελο χαρβαλο!
Για να το κλισω πρεπει να βαλω τρελη δυναμη!
Και για φασαρια απο αερα δεν το συζηταω! Σχεδον σαν να μην φοραω στις μεγαλες ταχυτητες!
Τσαμπα τα λευτα που εδωσα...το mathise που ειχα πριν μου το κλεψουν ηταν πολυ καλυτερο και ηταν και πολυ φτηνοτερο!![]()
![]()
Σε ό,τι σχεδόν λες έχεις δίκιο. Κι εγώ τα ίδια προβλήματα έχω, συν το ότι δεν χωράει ούτε κάτω από την σέλα παρόλο που το Χ8 μου έχει αποθηκευτικό χώρο 100 λίτρων!Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Ρε φιλε ευχαριστημενος απο το κρανος σου?? Γιατι απο το δικο μου εχω απογοητευτει τελειως!
Ειναι τελειως για τον π@$τσο!! Ολοκαινουριο! Το εχω κατι παραπανω απο 1 μηνα δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα και...
Τριζει παντου! Απο οπου και αν το πιασεις! τρελο χαρβαλο!
Για να το κλισω πρεπει να βαλω τρελη δυναμη!
Και για φασαρια απο αερα δεν το συζηταω! Σχεδον σαν να μην φοραω στις μεγαλες ταχυτητες!
Τσαμπα τα λευτα που εδωσα...το mathise που ειχα πριν μου το κλεψουν ηταν πολυ καλυτερο και ηταν και πολυ φτηνοτερο!![]()
![]()
Άσ' τα να πάνε. Το μόνο που δεν έχω τσεκάρει είναι αυτό που λες για τις πολύ μεγάλες ταχύτητες. Εγώ δεν πηγαίνω παραπάνω από 130 χλμ/ώρα. Μέχρι τα 130 ο αέρας είναι υποφερτός.
Ξέρεις γιατί το πήρα; Έψαξα και βρήκα ότι αυτό το κράνος είναι αυτό που προσφέρει και η Moto Guzzi Norge 1200 ως αξεσουάρ. Σκέφτηκα, ταξιδιάρικη μοτοσυκλέτα είναι η Norge, θα είναι ό,τι πρέπει αυτό το κράνος για ταξίδια. Αλλά δυστυχώς την πάτησα.
Το μετάνιωσα που δεν πήρα το Piaggio ή ένα άλλο της Vemar που είχα βρει.
Πάντως, για να είναι απολύτως ειλικρινής, μέσα στην πόλη με ταχύτητα 100-110 χλμ δεν έχω πρόβλημα.
Απ' ό,τι κατάλαβα, το Longway κάνει για δεύτερο κρανός. Είναι για μέσα στην πόλη σε λογικές ταχύτητες.
Οπως τα λες! για δευτερο κρανος για την πολη και μονο! ...και μην σου πω και μονο για τις καλες μερες...γιατι με το λαστιχο που εχει για να μην περναει νερο μεσα απο τι ζελατινα δεν το κοβω να κραταει πολυ καιρο,πολυ κακης ποιοτητας, γιατι μου τυχε μια καλη βροχη κ ειχα μια υποψια οτι κατι περναγε...Αρχικά δημιουργήθηκε από smirnof
Σε ό,τι σχεδόν λες έχεις δίκιο....
Απ' ό,τι κατάλαβα, το Longway κάνει για δεύτερο κρανός. Είναι για μέσα στην πόλη σε λογικές ταχύτητες.
..τεσπα ξενερωνω μονο γιατι με τα ιδια λευτα θα μπορουσα να ειχα παρει ενα πολυ καλυτερο full face ...και να περνα και αν ηταν και ενα open για την πολη και το καλοκαιρακι...αντε τωρα να μεζεψω χρηματα να παρω αλλο γιατι αυτο μονο για ταξιδι δεν ειναι εκτος και αν η norge ταξιδευει με 100 και 120![]()
![]()
...οτι να'ναι αξεσουαρ δινει ο καθενας!
...Μ'αρεσει που λεγεται και longway... shortway η περιπτεροway επρεπε να λεγοταν!
ΜΗΧΑΝΗ:BMW F650 GS
ΚΡΑΝΟΣ:X LITE X601,NOLAN N102 NCOM
ΜΠΟΥΦΑΝ:MTECH LYNX,BMW CLUB
ΓΑΝΤΙΑ:CLOVER KL
ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....