Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ![]()
![]()
![]()
νομίζω ότι τώρα τελευταία τα σύννεφα περιέχουν πολλά σπερματοζωάρια...
(για τον αρθρογράφο πάει αυτό... )
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ![]()
![]()
![]()
νομίζω ότι τώρα τελευταία τα σύννεφα περιέχουν πολλά σπερματοζωάρια...
(για τον αρθρογράφο πάει αυτό... )
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ήταν ζήτημα ανεξαρτησίας αγόρι μου!
![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
Για αποζημιωσεις ουτε λογος βεβαια.
ΛΑΘΟΣ! αποζημιωσαν τους ΠΑΝΤΕΣ εκτος απο την ελλαδα και ισως καποιες αλλες χωρες. τα συχαρικια στην ελληνικη κυβερνηση που ψηφισατε και εκανε την παπια...!!!
ή μηπως τελικα την αποζημιωση την πηρε???![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Και μετά σου βγαίνει κάποιος και σου λέει "γιατί εμείς κάνουμε δημοσιογραφία" .
Ε ρε αμόρφωτοι και άσχετοι που τρώνε ψωμάκι στην ... "Δημοσιογραφία".
Πάντα όρθιοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
![]()
![]()
![]()
Θα ήθελες να μου το εξηγήσεις; Το όχι όχι όχι.
ΑΝ εννοείς ότι ήταν ΚΑΙ αγώνας για κοινωνική αλλαγή, αυτό που λένε κοινωνικοαπελευθερωτικός ΔΕΝ διαφωνώ καθόλου. Απλώς για να μην μπλέξουν πολλά μαζί προτίμησα να μην το αναφέρω.
Αυτο ακριβως λεω κι εγω. Κι ελπιζω να μην νομιζεις οτι ψηφισα ποτε στη ζωη μου τον Αμερικανορουμανο playboy και τους αγραμματους Ι5 με τα ζιβαγκο. Σιγουρα τα πιασανε.Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ΛΑΘΟΣ! αποζημιωσαν τους ΠΑΝΤΕΣ εκτος απο την ελλαδα και ισως καποιες αλλες χωρες. τα συχαρικια στην ελληνικη κυβερνηση που ψηφισατε και εκανε την παπια...!!!
ή μηπως τελικα την αποζημιωση την πηρε???![]()
Ο αρθρογραφος μαλλον επρεπε να γραψει "για τελευταια ελπιζουμε φορα φετος συμπιπτει... "
Οι τουρκοφαγοι αν ειναι μαγκες ας επεκτεινουν τα χωρικα μας υδατα στα νομιμα κατα τη Χαγη 12 ν.μ. και μετα τα λεμε.
Η Εθνικη Ελλαδος απο τοτε που τη συγχαρηκε ο Χριστοδουλος με αυτο τον ατελειωτο λογο που μας κοιμησε ολους στο Καλλιμαρμαρο εχει να παιξει μπαλα της προκοπης.
Η Επανασταση τελειωσε το '23 που αρχισε ο Εμφυλιος. Απο τοτε και μετα ασχολουμαστε μονο με τα δανεια. Τα υπολοιπα τα ανελαβαν οι μεγαλες δυναμεις.
Αν νομιζεις οτι ζεις σε κυριαρχη χωρα, τολμα ν'αγορασεις σουηδικα μαχητικα και αντιαεροπορικα αντιο για τις αμερικανικες παναγκριβες μ%^&^&*ς που χρησιμοποιουν τουρκικα ανταλλακτικα και μετα θα δεις για ποτε γινεται πολεμος. Α, αντι για παρελαση, ας παει καποιος να μετρησει ραδιενεργεια απεναντι απ'τη Σουδα οταν ειναι μεσα κανενα υποβρυχιακι να δει τη γλυκα. Το κρατος αυτο στο οποιο πληρωνεις φορους εχει συσταθει απο προδοτες με συγκεκριμενες διατεταγμενες υπηρεσιες και κατοπιν αδειας εκ των εξω. Εσυ εισαι απλα ο Αραπης του. Οι Αλβανοι κλπ. γκασταρμπαιτερ ειναι η σειρα απαλλαγης σου.
Ωραιο ανεκδοτο αυτο το αρθρο του Συνταγματος, το αλλο με την ανεξιθρησκεια το ξερεις; :rotflmao: :rotflmao:
Ξεχασα το αλλο ανεκδοτο, πως το λενε, πως το λενε; Α, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ :ZZZ:
Ακομα και τους Κυπριους τα αφεντικα τους τους ρωτανε που και που για καμμια λεπτομερεια.
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
Ρε παίδες...
Επειδή εχει χαθεί η μπάλα εδω
Κι επειδή πέρασε κι η 25η Μαρτίου
Δεν το αφήνουμε το θρεντ να πάει στο καλό;
Απο ημερομηνίες για καυγά έχουμε μπόλικες
19/5 - Γενοκτονία ποντίων
29/5 - Άλωση - προσωπικά χέστηκα για εκείνη τη μέρα (πάλι φυτιλιές ανάβω)
28/10
17/11
κλπ κλπ
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ξέχασες την 13/09 ......Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε παίδες...
Επειδή εχει χαθεί η μπάλα εδω
Κι επειδή πέρασε κι η 25η Μαρτίου
Δεν το αφήνουμε το θρεντ να πάει στο καλό;
Απο ημερομηνίες για καυγά έχουμε μπόλικες
19/5 - Γενοκτονία ποντίων
29/5 - Άλωση - προσωπικά χέστηκα για εκείνη τη μέρα (πάλι φυτιλιές ανάβω)
28/10
17/11
κλπ κλπ
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξέχασες την 13/09 ......![]()
Και το Δεκέμβριο του 44!!!!!!! Γιατί δηλαδή αυτόν απέξω;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Τέτοιο που είναι... σπάσιμο θέλει!
αντε παλι: ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τέτοιο που είναι... σπάσιμο θέλει!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αντε παλι: ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!![]()
ΩΧ! ΝΑΙ!!! Σωστό!!! Συγγνώμη καπετανάκο μου συγγνώμη αγόρι μου.![]()
Το κεφαλάκι σου να μου προσέχεις. Πωπω... φτου σκόρδα μην πάθει τίποτις το παιδί.
εεεεεεεεεετσι μπραβο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΩΧ! ΝΑΙ!!! Σωστό!!! Συγγνώμη καπετανάκο μου συγγνώμη αγόρι μου.![]()
Το κεφαλάκι σου να μου προσέχεις. Πωπω... φτου σκόρδα μην πάθει τίποτις το παιδί.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Θα ήθελες να μου το εξηγήσεις; Το όχι όχι όχι.
ΑΝ εννοείς ότι ήταν ΚΑΙ αγώνας για κοινωνική αλλαγή, αυτό που λένε κοινωνικοαπελευθερωτικός ΔΕΝ διαφωνώ καθόλου. Απλώς για να μην μπλέξουν πολλά μαζί προτίμησα να μην το αναφέρω.
![]()
![]()
![]()
![]()