μα καρδια μου με 1400 ευρω παιρνεις ολοκληρο φουρνοΑρχικά δημιουργήθηκε από TENER-ίσιος
Όχι ρε, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ TENERE XTZ 660 με full extra για ένα κομμάτι ψωμί...(ο νοών νοήτω)![]()
![]()
μα καρδια μου με 1400 ευρω παιρνεις ολοκληρο φουρνοΑρχικά δημιουργήθηκε από TENER-ίσιος
Όχι ρε, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ TENERE XTZ 660 με full extra για ένα κομμάτι ψωμί...(ο νοών νοήτω)![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
ελα εδω το καλο dvd !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Έχω ανεβάσει όλες τις φωτό εδώ, σε δύο μέρη. Το part1 έχει τις περισσότερες από αυτές που πόσταρα. Αν κάποιος θέλει φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση ας μου στείλει Pm. Εξάλλου κάποια στιγμή θα τις μαζέψουμε όλες. (ακούς dokdok)
http://rapidshare.com/files/23328726/Part1.zip.html
http://rapidshare.com/files/23328559/Part2.zip.html![]()
![]()
παρε κοσμε παρε κοσμε .....ελα το αφεντικο τρελαθηκε ...η υπερπαραγωγη - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ BMW -τωρα σε νεα επεισοδια .....
καθηστε αναπαυτικα ...παρτε τα πατατακια σας ...και απολαυστε 9 υπεροχους αναβατες να παλευουν με τα χιονια![]()
και ολα αυτα στην συμβολικη τιμη των 60 ευρω!!!![]()
τι σκατα ειχε ο τιτανικος και ειχε τόσο ?:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
αντε γιατι εχουμε και μια κορη να μεγαλωσουμε:rotflmao:
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Μπραβο σας για το κουραγιο να κανετε ΣΩΒΕ μεσα στα χιονια !!!!!
δλδ αν δεν ητανε ο σκουληκας να σας ζμπρωχνει με το Τεριος ακομα εκει θασασταν να ανασαινετε τις πρωϊνες πορδιτσες σας !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε εκαψα περισσοτερη βενζινη στο πανε ελα για να βγαζω τους αποκλεισμενους....και ποιο το κερδος???/ ουτε 1000 ευρω δεν μου δωσανεΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μπραβο σας για το κουραγιο να κανετε ΣΩΒΕ μεσα στα χιονια !!!!!
δλδ αν δεν ητανε ο σκουληκας να σας ζμπρωχνει με το Τεριος ακομα εκει θασασταν να ανασαινετε τις πρωϊνες πορδιτσες σας !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Μη σκας εχω ιδεα να κανουμε μπιζναΑρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ασε εκαψα περισσοτερη βενζινη στο πανε ελα για να βγαζω τους αποκλεισμενους....και ποιο το κερδος???/ ουτε 1000 ευρω δεν μου δωσανε:rotflmao:
![]()
Θα σε πω το καλοκαιρι !
![]()
![]()
![]()
σε καλο δρομο σε βρισκω !Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μη σκας εχω ιδεα να κανουμε μπιζνα![]()
Θα σε πω το καλοκαιρι !
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρκει να μη γλυστραει απ' τα σκουληκια !Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
σε καλο δρομο σε βρισκω !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τσοπα τσοπα ! Αστειακι ειπα ! θα τα αποφευγω με σλαλομ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
τσοπα τσοπα ! Αστειακι ειπα ! θα τα αποφευγω με σλαλομ !
![]()
![]()
![]()
ετσι ετσι !![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Μπας και αλλαξες ονομα κι εγινες Φωτης ωρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
"ξάνοιγε" λίγο το Brightness/Contrast μπρε τζάνουμ..![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Σσσσσστ αρχιζει!!!!
Μην διακοπτετε!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Τα ξημρωματα της 24ης Μαρτιου πηραμε τους δρομους για να συναντηθουμε με το υπολοιπο τημ στη Βεροια.
Απο Πατρα εως Γαλαξειδι εριχνε τις καρεκλες μαζι με τα καρεκλοποδαρα αλλα ευτυχως μετα την Λαμια ο καιρος ηρεμησε...
Στον ανεφοδιασμο εξω απο την Λαρισα(στο Αερινο) πηρα μια ποζα του Θεσσαλικου καμπου...
(Η κυρια που ηταν στο βενζιναδικο βγηκε απο το χωραφι που ηταν για να μου βαλει βενζινη!)
![]()
Αφου γυρω στις 11:30 εφτασα Βεροια,βρηκα και τα αλλα καλα παιδια τα οποια ειχαν καθησει σε τοπικο μπουγατσαδικο για ενα υγιεινο και ελαφρυ γευμα(απο τα πολλα που θα ακολουθουσαν!)
Το κονβοϊ κατοπιν ξεκινησε για Ξερολιβαδο με σκοπο να φυγει απο εκει απο χωμα προς Σελι
ΑΜ ΔΕ!Αυτη ηταν η εικονα του δρομου που αντικρυσαμε....
![]()