Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Θεματική βραδιά > Κούλογλου...

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Θεματική βραδιά > Κούλογλου...

Κάνοντας ζάπιγκ απόψε, έπεσα τυχαία στην εκπομπή του Κούλογλου που είχε ως θέμα τα τροχαία, την (ειδίκή και γενική) παιδεία, ζητήματα αποκατάστασης θυμάτων, αιτίες ατυχημάτων, στατιστικά, ταινιούλες σε στιλ επιμόρφωσης για ζητήματα οδήγησης ....και πολλά άλλα...

Την είδε κανείς;

Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα μέχρι τις 11.....( Δυστυχώς, το έτερον ήμιση δεν άφησε περιθώρια διαλόγου στο δίλημμα ¨ Κούλογλου¨ ή - μη χέσω - ¨Μεταξόπουλος¨. Εντάξει...έχει κάνει και αυτή παραχωρήσεις σε ζητήματα μπάλας, οπότε ήμουν σε δεινή διαπραγματευτική θέση...... )

Τεσπά....όσο είδα, θα σταθώ σε δύο ονόματα :Κ. Καββαθάς και Ι.(?) Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος είναι ευρέως γνωστός και δεν θα πω τίποτα παραπάνω...απλά δεν έχει τύχει να ακούσω από αυτόν ποτέ κάτι με το οποίο να διαφωνώ...Εντάξει είναι επιχειρηματίας ο άνθρωπος, αλλά νομίζω ότι έχει πολλά να πει σε οδηγικά ζητήματα...

Για τον κ. Παπαδόπουλο όμως, θα ήθελα να ρωτήσω (όσους ¨παλιούς¨ είδαν την εκπομπή), αν είναι ο ίδιος που πριν από καμιά δεκαπενταριά+ χρόνια είχε γράψει ένα βιβλιαράκι, οδηγό πρώτων βοηθειών σε περίπτωση τροχαίου. Το βιβλιαράκι διανεμόταν δωρεάν μαζί με το ΜΟΤΟ και το είχα μάθει απ΄έξω....Το πρόσωπό του μου ήταν πολύ γνωστο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τότε αρθογραφούσε κιόλας..

Έτσι είναι, αυτός ήταν;

Όπως και να έχει..... και :a19: (αν και τα συμπεράσματα ήταν σκέτη πίκρα, αλλά τί περίμενα; )

'Ενα Jameson με πάγο...

καλα που ειναι και καποιοι δημοσιογραφοι που κανουν καλη δουλεια ............σκετη απογοητευση με τα στατιστικα που ειπωθηκαν ............πικρα ............

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Την παρακολουθησα μεχρι το επεισοδιο με το rav4 των 4τροχων.
    Νομιζω καπου εκει τελειωσε..
    Πολυ ενδιαφερον και ο κ. Κουλογλου αφηνε τους καλεσμενους να μιλησουν..
    Πολυ ενδιαφερων ανθρωπος μου φανηκε ο κυριος με τα γυαλια, που ηταν μαζι με τον φυσιοθεραπευτη.
    Πολυ σωστος.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Πολυ ενδιαφερων ανθρωπος μου φανηκε ο κυριος με τα γυαλια, που ηταν μαζι με τον φυσιοθεραπευτη.
    Πολυ σωστος.
    Ε, αυτόν λέω... τον Παπαδόπουλο...αυτός δεν είναι που έγραφε κάποτε στο ΜΟΤΟ; Και γαμώ τους τύπους είναι, αλλά ποιος τον ακούει....
    'Ενα Jameson με πάγο...

Πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή,την παρακολούθησα και εγώ.Μακάρι όλοι να σκεφτόμασταν όλα αυτά τα πράγματα που είπε ο Καββαθάς και ο Ιαβέρης πριν πιάσουμε το τιμόνι ή πριν καβαλήσουμε την μηχανή.Ένα μπράβο και στον Κούλογλου για την επιλογή του θέματος
    Fortis Fortuna Adiuvat

Με μια δεκάρα τσακιστή..! Το avatar του/της kost rider
    Γενικα τον κουλογλου παντα τον πηγαινα.βαζει πολυ ωραια θεματακια με τους καταληλους ανθρωπους για συζητηση.Ο Ιαβερης υποστηριζε τον λογο του με παθος και πιστευω συμπαρεσυρε πολλους.για να δουμε..θα βαλουμε μυαλο..?

O Παπαδόπουλος νομίζω ότι ήταν ο πρώτος διοικητής του ΕΚΑΒ...

You BETA believe...

Ηταν πολύ ωραία εκπομπή πραγματικά, με δυο-δυο τους καλεσμένους ώστε να μιλάνε χωρίς διακοπές. Τον Παπαδόπουλο δεν τον είχα ξαναδεί, μόνο από τον SF είχα μια ιδέα, και πραγματικά είχε πολλές και ενδιαφέρουσες γνώσεις, καθαρό μυαλό και πολύ ωραίο λόγο. Τέτοιες απόψεις κ στοιχεία έπρεπε να είναι stickies εδώ μέσα.

Και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να γίνουν.

ΥΓ. Αν άκουσα σωστά ο Ιωάννης Παπαδόπουλος είναι γιατρός και (πρώην?) υπεύθυνος του Τομέα Πρόληψης Ατυχημάτων του ΕΚΑΒ.
    safety doesn't happen by accident

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Κατά καιρούς έχω αναφέρει τον Παπαδόπουλο σε διάφορα ποστ...

Είναι ο άνθρωπος (τότε ως πρόεδρος νομίζω του ΕΚΑΒ) που για πρώτη φορά άρχισε να κρατάει στατιστικά ατυχημάτων στην Ελλάδα. Πρώτος και μάλλον τελευταίος. Είναι απίστευτα διαβασμένος και συγκροτημένος, και ευτυχώς έχει και αρτιότατο λέγειν! Αφενός μιλάει μόνο με στοιχεία, και αφετέρου έχει μια πολύ ρεαλιστική άποψη για το τι συμβαίνει γύρω μας --και μπορεί και να την εκφράσει. Έχει (όπως είδατε) μεγάλο μένος με τους μοτοσυκλετιστές, και καλά κάνει φυσικά. Μάθετε όμως ότι πριν χρόνια πήγε και έβγαλε άδεια οδήγησης μοτό, μόνο και μόνο για να έχει first-hand άποψη για τα πράγματα!! Εγώ τον πρωτοάκουσα αρχές 90s, στην εκπομπή του Σταθάκη, τον οποίο προσκαλούσε συχνά. Όταν δραστηριοποιήθηκα στα θέματα οδικής ασφάλειας μέσω του σωματείου Τροχοπαιδεία, δεν ήταν λίγες οι φορές που τα στοιχεία που αναζητούσαμε προέρχονταν από τον Παπαδόπουλο.

Κάποτε (πριν 2-3 χρόνια) τον είχε σε παράθυρο η Στάη, στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 για θέματα ατυχημάτων κλπ. Τα έλεγε καταπληκτικά όπως πάντα, αλλά όταν τον ρώτησε τι πρέπει να γίνει πρώτα-πρώτα και αυτός απάντησε να πάνε τα κανάλια να ξεμπροστιάσουν τους πολιτικούς ως πρώτους παραβάτες του ΚΟΚ..... τον έκοψε στεγνά!!!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Για τη χθεσινή εκπομπή...

http://thematikivradia.ert.gr/detail...385&catid=3469
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    πραγματι πολυ καλη εκπομπη την εχω δει πολλες φορες...
    με θεματα οπως οικολογια ( η προηγουμενη πεμπτη ηταν για τα μεταλλαγμενα...)

respect

ο Παπαδοπουλος εκτος απο τον λογο του κ τα στοιχεια που εδινε , μου αρεσε το θαρρος του
    που ελεγε συνεχεια για την απουσια του δημοσιου φορεα οταν ζητουσαν στοιχεια ...

ακομα ο ιατρος φυσικης αποκαταστασης ειπε χαρακτηριστικα
    πως ειναι ακρετα ευκολο κ οικονομικο να δημιουργηθουν τετοια κεντρα κ στην επαρχια..
    "σκεφτειτε οτι φτανει ο μισθος ενος ποδοσφαιριστη για δημιουργθουν παρα πολλα τετοια κεντρα"

ειπε κ αλλα δεν τα θυμαμαι..(κλασσικα ) απλα αυτα μου εκαναν εντυπωση..

επικαιρο το θεμα , λογω της μεγαλης εξοδου του Πασχα...

θυμηθηκα κ τον SF που στην υπογραφη του γραφει "πανω απολα ειμαστε πεζοι"
    "οι πεζοι " αναφερθηκαν στην εκπομπη " δεν υπαρχουν πουθενα " εννοει στο μυαλο καθε οδηγου κ οχι μονο " παραδειγμα οι τροχονομοι που αδιαφρουν για τους πεζους κ δινουν βαση στην κινηση μονο"

λετε να γινει μοδα να εχεις παιδεια ?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Πολύ καλή εκπομπή! Ο Ιαβέρης με καθήλωσε μπροστά στην TV έτσι ώστε περίμενα το αρκετά μεγάλο κενό που μεσολάβησε με το δελτίο ειδήσεων των 12 για να δώ και την συνέχεια.
    Η μικρού μήκους "Για την Φανή και την Μηχανή" όλα τα λ7 (φανάρι/φώς/φλάς/φρένο - μουσική το Φάμελλου) καθώς και το σποτάκι με τη photo της κοπέλας που έδειξε απο πίσω το πρόσωπο της μετά το ατύχημα - και όπως αναφέρθηκε τέτοια σπότ (και "χειρότερα") θα έπρεπε να έχουν heavy rotation κάθε ημέρα σε κάθε κανάλι μπάς και ξυπνήσουν μερικοί.
    Μετά απο χρόνια ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα το χαζοκούτι και άξιζε τον κόπο.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Πραγματικά πάρα πολύ καλή εκπομπή!!

Απ τις λίγες φορές που λες κάθομαι στην τηλεόραση μπροστά.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Απ τις λίγες φορές που λες κάθομαι στην τηλεόραση μπροστά.

συνήθως κάθεσαι από πίσω δηλαδή?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Λογικα θα πρεπει να εχει βγει η εκπομπη σε torrent μεχρι τωρα.
    Το εχει ψαξει κανεις;

Edited

Edited by sniper : Πνευματικά δικαιώματα.. you know?
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θεματική βραδιά @@
    από gcrook στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2007, 13:04
  2. Hyosung GT 250 Comet
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2006, 21:12
  3. Hyosung GT 650 S/T
    από idi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 17:46
  4. τα τελευταια βραδια!!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2005, 16:31
  5. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ