Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 142

Θέμα: 1 ΝΕΚΡΟΣ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Και κει που ο πόλεμος στην Παιδεία συνεχίζεται,και κει που έσκασαν τα περίεργα σκάνδαλα με τα ομόλογα.........ξαφνικά γίνονται επεισόδια(ακόμα και με νεκρό αυτή τη φορά) και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης συνεχίζεται....

+10000
    Rocking All the Way

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΔΛΔ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ .ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΑΜΠ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΒΕΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ .ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ .ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ 300 ΑΤΟΜΑ 2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 1000 ΑΤΟΜΑ 10 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΤΗ ΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΜΑΣ .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Ότι και να γίνει,όσα μέτρα και να πάρουν οι αρχές αυτά τα φαινόμενα θα συνεχίζονται,είναι το μόνο σίγουρο.Ήταν θέμα χρόνου να χαθεί ανθρώπινη ζωή και έτσι όπως πάμε θα χειροτερέψουν τα πράγματα...Εδώ τρωγόμαστε μεταξύ μας ρε(θυμάστε τι έγινε σε μία απ'τις κερκίδες του Καραισκάκη στον αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ)

Τι να πεις.......
    Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν οτι πρόκειται για ενα παιχνίδι (ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΤΕ ΒΟΛΕΥ) και για τίποτε άλλο!

Υ.Γ : Συλληπητήρια στην οικογένεια του 25χρονου
    Rocking All the Way

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Εγω εχω να πατησω σε συνδεσμο απο το 1999, εσυ τωρα ομως εισαι ο μαγκας που εχεις την μεγαλη εμπειρια στους συνδεσμους; και ειρωνευεσαι "εχεις πατησει ποτε συνδεσμο", ΡΕ ΑΜΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΟΥΡΗΔΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ απο το πληκτρολογιο....ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Π.Α.Ο να σου στειλω σε pm μερικα ατομα που εκανα παρεα να μου πεις εαν εχω πατησει ποτε.
    Της Πουτανας γινεται και στους συνδεσμους και μεσα στο γηπεδο,εκτος αμα πηγαινες εσυ σε κανενα συνδεσμο στο κολλεγιο Αθηνων και δεν βλεπεις τιποτα.
    Εγω μεχρι το περιπτερο παω και βλεπω ναρκωτικα,εσυ πως δεν βλεπεις τιποτα δεν το καταλαβαινω...

ΥΓ: Δεν μενεις Αθηνα απο οτι ειδα οποτε καλο ειναι να μιλας για τους συνδεσμους της Πατρας και ασε της Αθηνας.
    Επι προσωπικου........
    Ρε φιλαρακι ουτε σε ειρωνευτηκα,ουτε ειμαι μουρατος,ουτε εχω κομπλεξ.Και δεν καταλαβα που την ειδες την επιθεση μεσω του πληκτρολογιου.Ομως με 'ενοχλει' καποιος που εχει περασει απο συνδεσμο (οπως και εσυ τελικα και πολλοι απο εμας) αμεσως ξεχνανε και κατηγορουνε.Και βεβαια δεν ειπα οτι στο γηπεδο ειναι κολλεγιο,το αντιθετο μαλιστα.Για να μην αναφερω σε καποιες εκδρομες τι γινεται οπως ξαναειπα (οποιο εχουμε παει ξερουμε).Ομως συνδεσμος για καποιους ακομα σημερα ειναι ο χωρος οπου γουσταρει να πηγαινει και να ασχολειται με την αρρωστια του,τρελλα του,αγαπη του,θρησκεια του (διαλεξε οποιο θελεις).Αυτο δεν σημαινει πως θα παει να κανονισει πως θα πλακωσει,σφαξει,σκοτωσει.....
    το θεμα των ναρκωτικων γενικα ειναι τοσο μπλεγμενο που δεν βγαζεις με τιποτα ακρη.

ΥΓ. Για την Πατρα μπορω να πω μονο για το καρναβαλι και το λιμανι.Αν διαβαζες πιο πανω θα εβλεπες τι ομαδα ειμαι,και αν παταγες το προφιλ μου θα εβλεπες που μενω.Ναι αυτο ειναι λιγο ειρωνικο αλλα με τσιγκλισες και ποτε δεν αφηνω κατι να πεσει κατω

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΔΛΔ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ .ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΑΜΠ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΒΕΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ .ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ .ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ 300 ΑΤΟΜΑ 2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 1000 ΑΤΟΜΑ 10 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΤΗ ΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΜΑΣ .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    Σωστος εισαι......αλλα εχει και το εξωτερικο κατι ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ χειροτερα απο εδω.Απλως παντα τα ΜΜΕ αναπαραγουν τα χειροτερα.Και εξω μιλαμε πεφτει πολλλλλλλλλλλλλυ ξυλο.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    επειδή φούτσα είμαι και πετάγομαι...

επειδή έτσι κι αλλιώς αυτά που θα πω θα ενοχλήσουν αρκετούς...

επειδή η κατάσταση θα χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει...

Αν ο 25χρονος τυπάκος βρέθηκε στα επεισόδια εν γνώση του με σκοπό να πάει να πλακωθεί με άλλους ανεγκέφαλους... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ...

Αν η οικογένεια του το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει είναι να αναθρέψει έναν τέτοιον άνθρωπο...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ και αυτή και ούτε συλλυπητήρια δίνω ούτε τίποτα...

Οσο και όσοι είστε πρόβατα και οπαδοί είτε στον αθλητισμό, είτε στις θρησκείες, είτε στα κόμματα, γενικώς μικρή αξία έχει η παρουσία σας και η προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο... οπότε λείψετε δε λείψετε, είτε βιολογικά είτε πνευματικά, το ίδιο κάνει για μια υγιή κοινωνία... αν λείψετε δε, ακόμα καλύτερα!!!

Κανονικά έπρεπε να βρίσκονται εκεί καμιά κατοστάδα ΜΑΤατζήδες Γερμανοί και να τους τουλουμιάζουν ακόμα και μετά από 5 μήνες που θα ξεπρηζόντουσαν από το ξύλο να τους στέλναν σε αγροτικές φυλακές και να τους βάζανε να φτιάξουν την Εγνατία Οδο με τα χέρια...

ή απλά να μη ξαναπατήσει η αστυνομία ποτε στα γήπεδα μέχρι να αλληλοσφαχτούν οι ηλίθιοι, να σταματήσει ο κόσμος να πηγαίνει στα γήπεδα και τότε να αποφασιστεί από τους οικονομικά θιγμένους "παράγοντες" να εξοστρακίσουν τους οπαδούς από τα κονάκια τους.

Θα μπορούσα κάλλιστα να μη γράψω τίποτα... και να αφήσω τους συνδεσμίτες, νυν και πρώην, τους γνωρίζοντες τα πράγματα εκ των έσω όπως λένε να θυμούνται τα νιάτα τους με χάρη και αναπόληση.

Περιστατικά που τυχαία έχουν συμβεί μπροστά μου όπως αυτό
    ...παπάκι δικάβαλο με μπλούζες του Γάβρου πηγαίνοντας για το γήπεδο, πατέρας και γιος, ξαφνικά να μπλοκάρεται από 10-15 άλλα παπάκια βάζελων και 20-25 άτομα να δέρνουν μέχρι διάσεισης, αιμόπτυσης και καταγμάτων δυο ανθρώπους που πηγαίνανε να δούνε έναν αγώνα και απλά τους έπιασε το φανάρι...

Για όλα τα παραπάνω ΔΕ πρόκειται ΠΟΤΕ να λυπηθώ για κάποιον που πήγαινε γυρεύοντας... ας πεθάνει, ας ψοφήσει καλύτερα κατ'ευθείαν.. να μην τραυματιστεί και να πληρώνω εγώ (μέσω φόρων) την πολυμηνη αποκατάσταση της υγείας του για να ξαναβγεί να κάνει τα ίδια...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΟ" ΠΑΣΧΑ ....

ΠΡΟΒΑΤΑ....Ε...ΠΡΟΒΑΤΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

Αν ο 25χρονος τυπάκος βρέθηκε στα επεισόδια εν γνώση του με σκοπό να πάει να πλακωθεί με άλλους ανεγκέφαλους... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ...

Αν η οικογένεια του το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει είναι να αναθρέψει έναν τέτοιον άνθρωπο...

Οσο και όσοι είστε πρόβατα και οπαδοί είτε στον αθλητισμό, είτε στις θρησκείες, είτε στα κόμματα, γενικώς μικρή αξία έχει η παρουσία σας και η προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο... οπότε λείψετε δε λείψετε, είτε βιολογικά είτε πνευματικά, το ίδιο κάνει για μια υγιή κοινωνία... αν λείψετε δε, ακόμα καλύτερα!!!

Κανονικά έπρεπε να βρίσκονται εκεί καμιά κατοστάδα ΜΑΤατζήδες Γερμανοί και να τους τουλουμιάζουν ακόμα και μετά από 5 μήνες που θα ξεπρηζόντουσαν από το ξύλο να τους στέλναν σε αγροτικές φυλακές και να τους βάζανε να φτιάξουν την Εγνατία Οδο με τα χέρια...

ή απλά να μη ξαναπατήσει η αστυνομία ποτε στα γήπεδα μέχρι να αλληλοσφαχτούν οι ηλίθιοι, να σταματήσει ο κόσμος να πηγαίνει στα γήπεδα και τότε να αποφασιστεί από τους οικονομικά θιγμένους "παράγοντες" να εξοστρακίσουν τους οπαδούς από τα κονάκια τους.

Θα μπορούσα κάλλιστα να μη γράψω τίποτα... και να αφήσω τους συνδεσμίτες, νυν και πρώην, τους γνωρίζοντες τα πράγματα εκ των έσω όπως λένε να θυμούνται τα νιάτα τους με χάρη και αναπόληση.

...παπάκι δικάβαλο με μπλούζες του Γάβρου πηγαίνοντας για το γήπεδο, πατέρας και γιος, ξαφνικά να μπλοκάρεται από 10-15 άλλα παπάκια βάζελων και 20-25 άτομα να δέρνουν μέχρι διάσεισης, αιμόπτυσης και καταγμάτων δυο ανθρώπους που πηγαίνανε να δούνε έναν αγώνα και απλά τους έπιασε το φανάρι...

Για όλα τα παραπάνω ΔΕ πρόκειται ΠΟΤΕ να λυπηθώ για κάποιον που πήγαινε γυρεύοντας... ας πεθάνει, ας ψοφήσει καλύτερα κατ'ευθείαν.. να μην τραυματιστεί και να πληρώνω εγώ (μέσω φόρων) την πολυμηνη αποκατάσταση της υγείας του για να ξαναβγεί να κάνει τα ίδια...

+100000

Η αλήθεια πολλές φορές πονάει αλλά είναι πάντα καλύτερα να λέγεται έξω απ'τα δόντια παρά να καθόμαστε και να κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας γι'αυτό δεν μένει, παρά να συμφωνήσω με τον Τάσο όσο βαριά κι αν αισθάνθηκα διαβάζοντας τα γραφόμενά του..

Δεν θα τό'λεγα ποτέ το "καλά να πάθει κι αυτός και η οικογένειά του" αλλά οπωσδήποτε κάποιοι πάνε γυρεύοντας σε τέτοιες περίεργες καταστάσεις και ΑΛΙΜΟΝΟ σε όποιον προσπαθήσει να τους εμποδίσει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster

+1

Θυμίζω σχετικό σκηνικό παλιά στην Θεσσαλονίκη από οπαδούς κάποιας βόρειας ομάδας που έσπασαν το αμάξι μιας οικογένειας επειδή είχε αθηναικές πινακίδες.. Είχαν παρασύρει εκτός αυτοκινήτου νομίζω γυναίκα έγγυο..

ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Τα συχαρικια μου κυριε, well said.
    Και επειδη μαλλον ειναι η μερα σημερα της αναδυομενης ψ*λης ας το παω και εγω λιγο παραπερα, και ας θιξω την αγανακτιση μου για καποια "μελη". εδω μεσα ,σε ενα μοτοφορουμ, που μπορουν και γραφουν ολη την μερα κατεβατα για τα ποδοσφαιρικα, και για την αποψη τους για την κοινωνια ολακερη, βασιζομενοι στον γαμημενο μικροκοσμο τους που περιστρεφεται γυρω απο την μπαλα....
    Αλλα δεν μπορουν να ξοδεψουν μια σταλα σαλιο για να μοιραστουν μαζι μας λιγη μοτοσυκλετιστικη γνωση.
    Κυριοι ειστε πραγματικα αχρηστοι εδω μεσα.
    Εγω προσωπικα μακαρι να μπορουσα να απαγορεψω αθλητικες συζητησεις εδω μεσα, γιατι το εχετε παραχεσει.
    Γαματε τον κοπο καποιων ανθρωπων που αξιζουν λιγη απο την προσοχη σας.
    Αλλα ειστε πολυ απασχολημενοι για να καταλαβετε που πραγματικα βρισκεστε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Nostra & gcrook

Με βρίσκετε σύμφωνο...

Ποτέ μου δεν έχω στεναχωρηθεί για θύματα απο συμπλοκές οπαδών!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    gcrook το προβλημα ειναι κοινωνικο και δε φταιει σε τιποτα το ποδοσφαιρο... μπορει να τσακωνομαστε για ποδοσφαιρικα θεματα αλλα ουτε μπουνιες θα επαιζα με κανενα εδωμεσα ουτε τιποτα ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Nostra & gcrook

Με βρίσκετε σύμφωνω...
    σιγά μη σε βρίσκουμε και φωνήεντΩ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Nostra... συμφωνώ μαζί σε όλα εκτός απο το παρακάτω...

Κάποιες τέτοιες ιδέες πέταγε και ο μισότρελος Αυστριακός με το μουστακάκι ,περί Αρίας φυλής και ξεκαθαρίσματος. Ναι μεν κατανοώ οτι το κάνεις εν θερμώ, αλλά δεν νομίζω οτι στέκει αυτή η άποψη.

Γιατί μετά θα θέλω να μου βάλεις και τα κριτήρια της απόρριψης.
    Γιατί μετά θα θέλω να μου βάλεις και ποιός θα είναι ο δήμιος της απόρριψης.

Και τι θα γίνει αν μέσα σε αυτά τα κριτήρια , που θα βάλουν όλοι , είμαστε εσύ και εγώ;

Κατανοώ όπως είπα την έκρηξη εν θερμώ αλλά καλό είναι ακόμα και τότε να έχουμε ψυχραιμία μέσα μας.

Για το θέμα με τους τραμπούκους , που όπως ειπα και αλλού μπορεί να είναι οπαδοί , μπορεί να είναι συμμορία μπορεί οτιδήποτε... Κοιτάξτε πρώτα την κοινωνία γύρω μας και αναρρωτηθείτε αν όντως το φαινομένο είναι ποδοσφαιρικό/αθλητικό ή γενικότερο.

Καλημέρα σε όλους και πάντα όρθιοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    για του λογου το αληθές βλεπω πολλούς αγώνες του γαυρου στο Πειραια μαζι με κωλογαυρους σα τον TROOPER catmaster κτλ... απολαμβανοντας τη μπυρα μου χωρις κανενα προβλημα...

τα «πειράγματα» ειναι μερος της μαγειας του ποδοσφαιρου... Η ΒΙΑ ΟΧΙ!!!

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεφτομαι Σοβαρα....
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 11:14
  2. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 13:19
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  5. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF