Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 142

Θέμα: 1 ΝΕΚΡΟΣ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Nostra... συμφωνώ μαζί σε όλα εκτός απο το παρακάτω...
    Ναι μεν κατανοώ οτι το κάνεις εν θερμώ, αλλά δεν νομίζω οτι στέκει αυτή η άποψη.
    Gandalf

έχεις δίκιο... αιθεροβατούσα και ουτοπική μεν αλλά όχι εν θερμώ η θέση μου.

για να το θέσω πιο σωστά,

στην ουσία πρέπει να μετουσιωθούν αυτοί οι "χαρακτήρες"...

θα μου πεις βέβαια για να προχωρήσει μια κοινωνία πρέπει να "σπρώχνεται" από τα κακώς κείμενα ώστε να αυτοπροσδιορίζεται συνεχώς και να αναδομείται...

δυστυχώς όμως στην Ελλάδα υπάρχει ένα (αυξανόμενο βέβαια) ποσοστό 5% νοημόνων, 20% κακών ή/και ανεγκέφαλων στοιχείων και ένα 75% τηλεορασοκαθοδηγούμενων κοιμώμενων βιο-δοσο-παλαιστών.

Πως θα διορθωθούν τα πράγματα? Κάποια στιγμή πρέπει να πέσει "μαΣιέρα κρητιτσά" σε ορισμένα παρατράγουδα... αλλά το πολιτικό κόστος θα είναι μεγάλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    gcrook το προβλημα ειναι κοινωνικο και δε φταιει σε τιποτα το ποδοσφαιρο... μπορει να τσακωνομαστε για ποδοσφαιρικα θεματα αλλα ουτε μπουνιες θα επαιζα με κανενα εδωμεσα ουτε τιποτα ...
    Δεν λεω αυτο ρε μλκ Γιωργο θα με κανεις τωρα να ξαναδιαβασω αυτο που εγραψα;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εχεις δικιο η απαντηση ηταν για το κειμενο του Nostra Τελικα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    επειδή φούτσα είμαι και πετάγομαι...

επειδή έτσι κι αλλιώς αυτά που θα πω θα ενοχλήσουν αρκετούς...

επειδή η κατάσταση θα χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει...

Αν ο 25χρονος τυπάκος βρέθηκε στα επεισόδια εν γνώση του με σκοπό να πάει να πλακωθεί με άλλους ανεγκέφαλους... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ...

Αν η οικογένεια του το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει είναι να αναθρέψει έναν τέτοιον άνθρωπο...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ και αυτή και ούτε συλλυπητήρια δίνω ούτε τίποτα...

Οσο και όσοι είστε πρόβατα και οπαδοί είτε στον αθλητισμό, είτε στις θρησκείες, είτε στα κόμματα, γενικώς μικρή αξία έχει η παρουσία σας και η προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο... οπότε λείψετε δε λείψετε, είτε βιολογικά είτε πνευματικά, το ίδιο κάνει για μια υγιή κοινωνία... αν λείψετε δε, ακόμα καλύτερα!!!

Κανονικά έπρεπε να βρίσκονται εκεί καμιά κατοστάδα ΜΑΤατζήδες Γερμανοί και να τους τουλουμιάζουν ακόμα και μετά από 5 μήνες που θα ξεπρηζόντουσαν από το ξύλο να τους στέλναν σε αγροτικές φυλακές και να τους βάζανε να φτιάξουν την Εγνατία Οδο με τα χέρια...

ή απλά να μη ξαναπατήσει η αστυνομία ποτε στα γήπεδα μέχρι να αλληλοσφαχτούν οι ηλίθιοι, να σταματήσει ο κόσμος να πηγαίνει στα γήπεδα και τότε να αποφασιστεί από τους οικονομικά θιγμένους "παράγοντες" να εξοστρακίσουν τους οπαδούς από τα κονάκια τους.

Θα μπορούσα κάλλιστα να μη γράψω τίποτα... και να αφήσω τους συνδεσμίτες, νυν και πρώην, τους γνωρίζοντες τα πράγματα εκ των έσω όπως λένε να θυμούνται τα νιάτα τους με χάρη και αναπόληση.

Περιστατικά που τυχαία έχουν συμβεί μπροστά μου όπως αυτό
    ...παπάκι δικάβαλο με μπλούζες του Γάβρου πηγαίνοντας για το γήπεδο, πατέρας και γιος, ξαφνικά να μπλοκάρεται από 10-15 άλλα παπάκια βάζελων και 20-25 άτομα να δέρνουν μέχρι διάσεισης, αιμόπτυσης και καταγμάτων δυο ανθρώπους που πηγαίνανε να δούνε έναν αγώνα και απλά τους έπιασε το φανάρι...

Για όλα τα παραπάνω ΔΕ πρόκειται ΠΟΤΕ να λυπηθώ για κάποιον που πήγαινε γυρεύοντας... ας πεθάνει, ας ψοφήσει καλύτερα κατ'ευθείαν.. να μην τραυματιστεί και να πληρώνω εγώ (μέσω φόρων) την πολυμηνη αποκατάσταση της υγείας του για να ξαναβγεί να κάνει τα ίδια...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΟ" ΠΑΣΧΑ ....

ΠΡΟΒΑΤΑ....Ε...ΠΡΟΒΑΤΑ...

::
    Μπορω να πω οτι να πω οτι συμφωνω μαζι σου στο πρωτο κομματι αλλα μετα μου τα χαλας.Το να σου αρεσει κατι και να θελεις να εισαι μερος της κοινωνικης ομαδας δεν ειναι κακο,οσο βεβαια δεν ξεπερνιουνται τα ορια.Γιατι με την λογικη σου και εσυ εισαι ενα προβατο,αφου ανηκεις σε αυτο το forum.Και παλι δεν συμφωνω να απομακρυνθουνε οι αστυνομικοι απο τα γηπεδα,γιατι δυστηχως παντα υπαρχουνε μ@λ@κες που βγαζουν την μαγκια τους με λαθος τροπο.Παραδειγμα το περιστατικο με το παπακι.Εγω γουσταρω να πηγαινω στο γηπεδο,να βλεπω την ομαδα μου,να φωναζω,να μπινελικιαζω που και που....αλλα εως εκει.Γιατι να μου το στερησουν 100 καφροι.Παλια ειμουνα σε συνδεσμο γιατι γουσταρα να μιλαω για την ομαδα μου με αλλα ατομα που ειχαν το ιδιο παθος με εμενα (επαναλαμβανω οτι ποτε δεν εμπλεξα σε επεισοδια, δεν εσπασα,δεν πλακωθηκα).Ακριβως οτι κανω και εδω μεσα,και καποια μερα σε καμμια βολτα που θα κανονιστει.
    Με την ιδια λογικη σου,πρεπει να λειπουν οι αστυνομικοι και απο τους δρομους ωστε να εξαλειψουν και οι καγκουραδες και οι χεραδες ωστε να κυκλοφορουμε εμεις οι λογικοι με ασφαλεια .Και φανταζομαι οτι οταν ακουσες για εναν μηχανοβιο που σκοτωθηκε επειδη πηγαινε με 400+ θα ειπες καλα να παθει,και οχι κριμα το παλλικαρι.
    Το θεμα ειναι οτι 100-200 μ@λ@κισμενα χαλανε ολη την εικονα απο ενα ομορφο τοπιο.Οπως 100 αναρχικοι στις πορειες,οπως 100 μηχανοβιοι που πανε τερμα γκαζι σε καποιους δρομους,οπως 100 κουτακηδες που την εχουνε δει Schumi,οπως 100 πιστοι που πλακωνονται για εναν Αρχιμανδριτη.

ΦΙΛΟΚΟΤΑΤΑ

:

ΥΓ Σαν πρωην ενεργος συνδεσμιτης αναπολω τα γελια,τις πλακες,τον χαβαλε,τα ταξιδια,και βεβαια τις

ΥΓ2 Οσο αφορα το ξυλο απο τους ΜΑΤατζηδες θα ηταν καλυτερα ΟΙ ΕΦΙΠΠΟΙ του Βελγιου.Φετος στις Βρυξελλες εξω απο το γηπεδο της Αντερλεχτ καποιοι τσαμπουκαδες ψιλοαλανια οπως φαινοντουσαν με το εσκασε διπλα τους το αλογο με την ΓΚΟΜΕΝΑ επανω ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    για του λογου το αληθές βλεπω πολλούς αγώνες του γαυρου στο Πειραια μαζι με κωλογαυρους σα τον TROOPER catmaster κτλ... απολαμβανοντας τη μπυρα μου χωρις κανενα προβλημα...

τα «πειράγματα» ειναι μερος της μαγειας του ποδοσφαιρου... Η ΒΙΑ ΟΧΙ!!!

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Στη κοινωνία που φτιάξαμε, θα συμβούν πολύ χειρότερα από αυτά που είδαμε.
    Από τη στιγμή που κάποιοι συστηματικά καταστρέφουν όλες τις πνευματικές αξίες, τα ιδανικά, τους θεσμούς, μην περιμένει κανένας ότι πρόκειται να λυθεί αυτό το πρόβλημα και άλλα πολλά.

Είδαμε και τους ευρωπαίους πόσο καλά τα κατάφεραν ! Τώρα μαζεύονται οι αντιμαχόμενες πλευρές και σκοτώνονται στα πάρκα και στις ερημιές. Τώρα ίσως βγει κάποιος και πει "Τι με νιάζει εμένα αν κάποιοι θέλουν να φάνε το κεφάλι τους στις ερημιές. Ας το φάνε". Στο μεσαιωνικό οικοδόμημα που φτιάξανε κάποιοι θα υπάρξουν όμως και "παράπλευρες απώλειες". Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτός που σπάει την περιουσία των Α.Ε. μέσα στα γήπεδα, μόλις βγει έξω μπορεί κατά λάθος να μαχαιρώσει παίχτες ερασιτεχνικής ομάδας που δεν έχουν καμία σχέση με τα επεσόδια. Μπορεί αν τον κυνηγήσουν από την Παιανία, να φτιάξει συμμορίες που θα κάνουν αντάρτικο πόλεων ληστεύοντας περαστικούς.

Το σύγχρονο κοινωνικοπολιτικο οικοδόμημα(= ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ) είναι ο ηθικός αυτουργός και ο χούλιγκαν(ενίοτε ο κουκουλοφόρος) είναι ο εκτελεστής.
    Καλως ήρθαμε στο μεσαίωνα του 21ου αιώνα.
    Να δούμε πόσα χρόνια θα περάσουν για να εμφανιστεί ένας νέος "Διαφωτισμός" που θα καταφέρνει να σταματάει τέτοια φαινόμενα ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ...

Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τα συχαρικια μου κυριε, well said.
    Και επειδη μαλλον ειναι η μερα σημερα της αναδυομενης ψ*λης ας το παω και εγω λιγο παραπερα, και ας θιξω την αγανακτιση μου για καποια "μελη". εδω μεσα ,σε ενα μοτοφορουμ, που μπορουν και γραφουν ολη την μερα κατεβατα για τα ποδοσφαιρικα, και για την αποψη τους για την κοινωνια ολακερη, βασιζομενοι στον γαμημενο μικροκοσμο τους που περιστρεφεται γυρω απο την μπαλα....
    Αλλα δεν μπορουν να ξοδεψουν μια σταλα σαλιο για να μοιραστουν μαζι μας λιγη μοτοσυκλετιστικη γνωση.
    Κυριοι ειστε πραγματικα αχρηστοι εδω μεσα.
    Εγω προσωπικα μακαρι να μπορουσα να απαγορεψω αθλητικες συζητησεις εδω μεσα, γιατι το εχετε παραχεσει.
    Γαματε τον κοπο καποιων ανθρωπων που αξιζουν λιγη απο την προσοχη σας.
    Αλλα ειστε πολυ απασχολημενοι για να καταλαβετε που πραγματικα βρισκεστε.
    Αν εννοεις εμενα εισαι αδικος γιατι οσο γουσταρω καποια πραγματα,το ιδιο η και περισσοτερο ΓΟΥΣΤΑΡΩ την μηχανη μου.Και βεβαια ΓΟΥΣΤΑΡΩ να διαβαζω ολα τα posts εδω και ολο το FORUM γιατι υπαρχουν πολυ αξιολογα ατομα.Το οτι αποφασιζω σε καποια να απαντησω και σε αλλα οχι δεν σημαινει οτι ειμαι αχρηστος και οτι ζω σε εναν μικροκοσμο....

ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΕΜΕΝΑ

ΣΟΡΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    .....ΦΙΛιΚΟΤΑΤΑ

το κακό φίλε μου είναι ότι η μνησικακία, ο κακός ανταΕΓΩνΙΣΜΟΣ και η κακομοιριά του ανθρώπινου παράγοντα μετατρέπει τις χαρές και την ψυχαγωγία σε ανασφάλεια και απογοήτευση...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ΙΠΠΕΑΣ...

Από τη στιγμή που κάποιοι συστηματικά καταστρέφουν όλες τις πνευματικές αξίες, τα ιδανικά, τους θεσμούς, μην περιμένει κανένας ότι πρόκειται να λυθεί αυτό το πρόβλημα και άλλα πολλά.
    Έτσι ακριβώς. Απο εκεί ξεκινούν όλα. Απο την παιδεία του ανθρώπινου μυαλού (δεν μιλώ μόνο για σχολεία) που έχει σήμερα ουσιαστικά απαλλοτριώσει κάθε ηθική αξία, που ναι μεν κάποια στιγμή γίνεται ανά την Ιστορία, αλλά μόνο όταν βρεθεί κάτι καινουριο... αλλιώς έχουμε το σημερινό χάος και το εξελισσόμενο κομμάτι της καθοδηγούμενης βίας, απο ενα αρχηγό συνδέσμου, απο ενα πρόεδρο ΠΑΕ, απο ένα κόμμα, απο μια κυβέρνηση , απο ενα κράτος. Με ανεπίσημη μορφή (σαν συμμορίες) ή με επίσημη μορφή (πόλεμος για την ειρήνη).

Δυστυχώς αυτό είναι το δάσος .... και τα ΜΜΕ προβάλουν το κλαρί απο το δέντρο (sic).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

το κακό φίλε μου είναι ότι η μνησικακία, ο κακός ανταΕΓΩνΙΣΜΟΣ και η κακομοιριά του ανθρώπινου παράγοντα μετατρέπει τις χαρές και την ψυχαγωγία σε ανασφάλεια και απογοήτευση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Τα συχαρικια μου κυριε, well said.
    Και επειδη μαλλον ειναι η μερα σημερα της αναδυομενης ψ*λης ας το παω και εγω λιγο παραπερα, και ας θιξω την αγανακτιση μου για καποια "μελη". εδω μεσα ,σε ενα μοτοφορουμ, που μπορουν και γραφουν ολη την μερα κατεβατα για τα ποδοσφαιρικα, και για την αποψη τους για την κοινωνια ολακερη, βασιζομενοι στον γαμημενο μικροκοσμο τους που περιστρεφεται γυρω απο την μπαλα....
    Αλλα δεν μπορουν να ξοδεψουν μια σταλα σαλιο για να μοιραστουν μαζι μας λιγη μοτοσυκλετιστικη γνωση.
    Κυριοι ειστε πραγματικα αχρηστοι εδω μεσα.
    Εγω προσωπικα μακαρι να μπορουσα να απαγορεψω αθλητικες συζητησεις εδω μεσα, γιατι το εχετε παραχεσει.
    Γαματε τον κοπο καποιων ανθρωπων που αξιζουν λιγη απο την προσοχη σας.
    Αλλα ειστε πολυ απασχολημενοι για να καταλαβετε που πραγματικα βρισκεστε.
    εάν δεν είναι ένας προσωπικός μονόλογος και επιθυμείς απάντηση καλύτερα θα ήταν να πεις σε ποιον αναφέρεσαι...
    γιατί μάλλον οι αιχμές σου δεν έχουν σχέση με την παράθεσή σου...
    αν αφορά τον δημιουργό της συζήτησης η απάντηση μου ειναι η εξής..

δεν θεωρώ τη συζήτηση αθλητική....για αυτό δεν την έβαλα στις διαμάχες...
    δεν ξέρω αν εισαι ένας απο αυτούς που έχουν στήσει το foroum...αν εισαι κάλλιστα μπορείς να διευκρινήσεις στα μέλη ότι απαγορεύεται κάθε είδους συζήτηση πέραν της μοτοσυκλέτας....

έτσι θα μείνουν καμιά 50αρια μέλη πραγματικοί ειδήμονες της μοτοσυκλέτας οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα και φυσικά δεν θα μπορούν να συζητήσουν για τίποτα...

αλλά πιστεύω ότι το φορουμ απευθύνεται σε όλα τα άτομα που θέλουν να έχουν κάποια σχέση με τη μηχανή και θέλουν να μάθουν κάποια πράγματα..
    και συνήθως μαθαίνεις διαβάζωντας και όχι παραθέτοντας ποστ χωρίς λόγο....
    χαρακτηριστικό παράδειγμα πλειάδα συζητήσεων που καταλήγουν σε προσωπική κόντρα με τον συμφορουμίτη FZR600R και πολλές φορές χωρίς αυτός να έχει ποστάρει στο συγκεκριμένο θέμα...
    αν αυτό προσφέρει κάτι στην μοτοσυκλετιστική γνώση πέστε το μου να ξέρω....

ως εκ τούτου θα πρέπει να χωρίσουμε και τις συζητήσεις σε σοβαρές και μη σοβαρές και σε δεύτερο επίπεδο μάλλον να απαγορεύσουμε τις δεύτερες καθώς δεν προσφέρουν τίποτα στη μοτοσυκλετιστική γνώση....
    κατ επέκταση οποιοδήποτε μη σοβατό ποστ ή χιουμοριστικό να διαγράφεται πάραυτα ώστε να κρατηθεί ο αμιγώς μοτοσυκλετιστικός χαρακτήρας του φόρουμ....

αλλά το ζήτημα ειναι αν αυτό το φόρουμ αποτελέι ένα μάνιουαλ επίλυσης μοτοσυκλετιστικών προβλήμάτων ή είναι μια δικτυακή συνεύρεση ανθρώπων με κοινό πάθος της μοτοσυκλέτα???....

είναι ένα ζωντανό πράγμα? μια μορφή διαδικτυακής κοινωνικοποίησης και ανταλαγής απόψεων μεταξύ των μοτοσυκλετιστών???
    ή είναι ένα ευέλικτο βιβλίο γνώσεων για τους μοτοσυκλετιστές....???άρα ένα νεκρό πεδίο παράθεσης γνώσεων???

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ναι

ετσι και αλλιως οι οπαδοι των 2 ομάδων...

με μηχανες πηγαν στο καθορισμένο ραντεβού τους...

2 ατομα κανατε παραθεση σε αυτα που εγραψα, και δεν καταλαβαινω τον λογο για να ειμαι ειλικρινης.
    Εγω απλα λεω οτι το να εισαι μελος του φορουμ συνεπαγεται και καποιες ευθυνες απο το να χαζοφερνεις ολη την μερα σε 2 subforums, απο την στιγμη που υπαρχουν πολλα πραγματα εδω μεσα που απαιτουν την προσοχη σου.
    Επειδη εχω περασει αρκετο καιρο εδω μεσα, βλεπω οτι ο πολυς ο κοσμος πηγαινει σαν προβατο και συμμετεχει, εκει που ειναι πιο ευκολο να αναγνωριστει σαν μελος της συγκεκριμενης κοινοτητας.
    Στα του καφενειου δηλαδη (βλ προβατα,διαμαχες,ανεκδοτα) .
    Δεν ξερω αν ειμαι τοσο ακραιος πια αλλα πιστευω οτι θελει πολλα @@ να συμμετασχεις σε μια μοτοσυζητηση εδω μεσα, δεν μπορω να εξηγησω αλλιως την τοση απροθυμια να γινει κουβεντα σε καποια θεματα.

Τεσπα το συγκεκριμενο φορουμ εχει περασει απο πολλα κυματα για να καταληξει να γινει καφενειο των φιλαθλων, με θιασωτες ενα ματσο μαλακες εδω μεσα που νομιζετε οτι εδω ειναι ποδοσφαιρικο φορουμ η chat.(που δεν ειναι....ακομα) .
    Ισως πια να εχω βαρεθει και να περιφερομαι ασκοπα εδω μεσα, αναπολωντας καιρους που απλα με ενδιεφερε να παω μια γερη βολτα με φιλους, και να συζητησουμε εκει τα του ταξιδιου, και μετα να τα συνοψισουμε ολα στο Δευτεριατικο Δελεαρ και στα τοπικ της επιστροφης.
    Αν ειναι ετσι να τηνε κανω σιγα-σιγα γιατι πλεον δεν με ικανοποιει αυτο το πραγμα που γινεται εδω μεσα.
    -..Not Yet!

δεν με ικανοποιει αυτο το πραγμα που γινεται εδω μεσα.

πάρε κάνα βιντεάκι με την Jeena Jameson για το ΣΚ να ηρεμήσεις/ικανοποιηθείς και τα λέμε τη Δευτέρα στο Δέλεαρ

πάρε κάνα βιντεάκι με την Jeena Jameson για το ΣΚ να ηρεμήσεις/ικανοποιηθείς και τα λέμε τη Δευτέρα στο Δέλεαρ

Ελα ρε παπαρα εκει κολλησες τωρα;

Εχεις τιποτα με Sylvia Saint καλυτερα;
    -..Not Yet!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεφτομαι Σοβαρα....
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 11:14
  2. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 13:19
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  5. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF