Σελίδα 18 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 769

Θέμα: R1 vs Everything !!!

to the infinity & beyond Το avatar του/της panosko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Hayabusa...only one restriction....

Δεν κανει για μεσα στην πολη....
    Hypersport type. Οπως δηλαδή XX , K12S, ZZR . Πύραυλοι εδάφους-εδάφους με πυρηνική κεφαλή. Εχουμε και οικογένειες. Δεν κρατιέσαι μ'αυτά. Είχα ενδιαφερθεί για το ZZR1400 , αλλά πολυ χοντροκομένη μούρη ρε αδερφέ!! Βάζεις τα γέλια δηλαδή
    H Busa είναι τέλεια, γιατι λες οτι δεν κάνει για μεσα στην πόλη? Οταν λέμε "μέσα στην πόλη" εννοούμε απλά να μπεις , να κάνεις τη δουλεια σου και να φύγεις. Οχι ολη μερα καθε μερα μεσα στο χάος.

Κολλημένος με Suzuki ε? Λες να ... κολλήσω? Κάθε χρόνο αλλάζουν μοντέλο ρε σύ! Κάθε χρόνο! Χάνεις τα μισά λεφτα σε ενα χρόνο δηλαδη! Αυτο μου τη σπάει αφάνταστα.

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
    Hypersport type. Οπως δηλαδή XX , K12S, ZZR . Πύραυλοι εδάφους-εδάφους με πυρηνική κεφαλή. Εχουμε και οικογένειες. Δεν κρατιέσαι μ'αυτά. Είχα ενδιαφερθεί για το ZZR1400 , αλλά πολυ χοντροκομένη μούρη ρε αδερφέ!! Βάζεις τα γέλια δηλαδή
    H Busa είναι τέλεια, γιατι λες οτι δεν κάνει για μεσα στην πόλη? Οταν λέμε "μέσα στην πόλη" εννοούμε απλά να μπεις , να κάνεις τη δουλεια σου και να φύγεις. Οχι ολη μερα καθε μερα μεσα στο χάος.

Κολλημένος με Suzuki ε? Λες να ... κολλήσω? Κάθε χρόνο αλλάζουν μοντέλο ρε σύ! Κάθε χρόνο! Χάνεις τα μισά λεφτα σε ενα χρόνο δηλαδη! Αυτο μου τη σπάει αφάνταστα.
    vfr800!!(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου...)
    επρεπε να κρατισεις την f4(κολημενος εγω εκει)
    για xx-busa-zx-κλπ.πιστευω οτι παραειναι χοντρα για πολη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Το BUSA ειναι σχεδον ιδιο απο το 1999...

Με μικρες παραλλαγες...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Το BUSA ειναι σχεδον ιδιο απο το 1999...

Με μικρες παραλλαγες...
    και μετα λετε εμας τους χοντακιδες κολημενους?
    αντε ρε κολημενε!!!

Re: Re: Re: Re: The leader is one, but gonne

Αγοράστε το περιοδικό 2ΤΡΟΧΟΙ για να καταλάβετε τι θα πει 1098S.
    Ετυχε και το πήρα μόλις πριν από λίγο. Μ'αυτα που διαβάζω, μπορεί και να πουλήσω τη γκαρσονιέρα μου για να πάρω τελικά την καλλονή "πύραυλο". Απλά πάρτε το και τα σχόλια αφού διαβάσετε.:a19:
    Κι αν μπορείτε, πηγαίνετε ΤΩΡΑ να το αγοράσετε ή να το δανειστείτε.

TRE όπως λέει και ο παππούς μου το χαζό και το τρελό δεν τον νικάς με τίποτα (στα λόγια)
    Εσύ ανήκεις στη πρώτη κατηγορία!

Γι'αυτό όταν μεγαλώσεις και φυτρώσουν @ρχίδια κάτω απο το Π0ΥΛ@Κ! σου φέρε 2000€
    και στείλε μου pm και πάμε σε μία πίστα ακόμα και χωμάτινη να τα στρίψουμε...

Τέλος της κουβέντας όταν κοιτάξεις μεσ'το βρακί σου και εχεις αυτά που χρειάζεται έλα να τα πάμε...

Μέχρι τότε κάνε κόντρες στο φόρουμ...Μπορεί να είσαι πιο γρήγορος (στο πληκτρολόγιο)

Εγώ δεν ξαναπαντάω σε βλακώδεις ερωτήσεις με παντελής έλειψη τεστοστερόνης!

Μέχρι τότε

:a57: :a36:

και

μή ξεχνιόμαστε! :a44: :a019:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Titan,
    μου φαίνεσαι πιο "γνώστης" των δίτροχων. δεν λέει λες το GSXR1000? Ειναι..."πίσω"...?
    Να κοιτάξω yamaha μόνο? Τι λες εσύ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    TRE όπως λέει και ο παππούς μου το χαζό και το τρελό δεν τον νικάς με τίποτα (στα λόγια)

Γι'αυτό όταν μεγαλώσεις και φυτρώσουν @ρχίδια κάτω απο το Π0ΥΛ@Κ! σου φέρε 2000€

Τέλος της κουβέντας όταν κοιτάξεις μεσ'το βρακί σου και εχεις αυτά που χρειάζεται έλα να τα πάμε...

Μέχρι τότε κάνε κόντρες στο φόρουμ...Μπορεί να είσαι πιο γρήγορος

Μέχρι τότε

και

Ουουουου...τωρα ψαρωσα πραγματικα...

Ο Titan θυμωσε και ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι αγορακι...Καλυτερα να μην εχω τριχες στα @ρχιδια,παρα μαλλια στην γλωσσα...

Θα τα πουμε στις Σερρες....

A,και για να μην ξεχνιομαστε...

Το BET για τα μέγαρα είναι 2000? για τις σέρρες 4000? μιας και είσαι λεφτας δεν θα έχεις πρόβλημα! Και εμείς οι φτωχοί τί θα κάνουμε κλέφτες θα γίνουμε?

Exω και cameras.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Exω και cameras.
    Προσεξε τι θα πεις στο επομενο "σατανικο" ποστ σου...

Αυτο που ειχαμε κανονισει για την Θεσ/νικη ισχυει ε?Δεν πιστευω να με ριξεις?

Εγω κρατω το λογο μου.

Στειλε pm oποτε θες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

Μέχρι τότε κάνε κόντρες στο φόρουμ...Μπορεί να είσαι πιο γρήγορος (στο πληκτρολόγιο)

Μέχρι τότε

και

εσυ τι εισαι? χαζος η τρελλος?

ηρεμησε ρε τιτανα,γιατι ξερω και μια αλλη παροιμια!!!
    "οπου ακους πολλα κερασια,κρατα μικρο καλαθι"!!!

Titan,
    μου φαίνεσαι πιο "γνώστης" των δίτροχων. δεν λέει λες το GSXR1000? Ειναι..."πίσω"...?
    Να κοιτάξω yamaha μόνο? Τι λες εσύ?
    φιλε...πως σου φανικε εσενα πιο γνωστης ο τιταν
    εγω δεν θα σου πω τι να παρεις,θα σου πω οτι οι περισσοτερες εταιριες δηνουν τα μηχανακια για τεστ ραηντ.οποιο εσενα σου αρεσει περισσοτερο να παρεις,γιατι εδω απ'οτι βλεπεις οι περισσοτεροι ειναι κολημενοι με το δηκο τους μηχανακι!!!!!!!(και λογικο ειναι)
    φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    φιλε...πως σου φανικε εσενα πιο γνωστης ο τιταν
    εγω δεν θα σου πω τι να παρεις,θα σου πω οτι οι περισσοτερες εταιριες δηνουν τα μηχανακια για τεστ ραηντ.οποιο εσενα σου αρεσει περισσοτερο να παρεις,γιατι εδω απ'οτι βλεπεις οι περισσοτεροι ειναι κολημενοι με το δηκο τους μηχανακι!!!!!!!(και λογικο ειναι)
    φιλικα
    Ναι, αυτο το πρόσεξα
    Θα κάνω τη γύρα μου και μόλις καταλήξω θα σας ενημερώσω κι όλας ετσι για να φύγει και η περιέργεια.
    Κατα πάσα πιθανότητα στο Fazer1000 βλέπω να καταλήγω, αλλά ξεκινάω απο σήμερα κιόλας για GSXR K7, και VFR.
    Για R1 μάλλον όχι, έχει πολύ σκληροπυρηνικό look μεν, αλλά δεν.... κάνει. Υπολείπεται και σε επιδόσεις, κι από ασφάλεια....άστα! .
    Γύρω απο τις καφετέριες γεμάτο R1 είναι, από πιτσιρικάδες που δεν έχουν βενζίνη να τους βάλουν και τα έχουν εκεί να τα βλέπουν. Οχι άλλα R1
    (Είναι κι αυτός ένας λόγος ακόμη που σε ωθεί να πάς σε...Ducati...MV Agusta...ή Bimota....ή ακόμη και BMW....κλπ)

εμμμμμ....συγνώμη Mob, αλλά εσύ έχεις μείνει ακόμα στο ....VFR400...?

Ναι, αυτο το πρόσεξα
    Θα κάνω τη γύρα μου και μόλις καταλήξω θα σας ενημερώσω κι όλας ετσι για να φύγει και η περιέργεια.
    Κατα πάσα πιθανότητα στο Fazer1000 βλέπω να καταλήγω, αλλά ξεκινάω απο σήμερα κιόλας για GSXR K7, και VFR.
    Για R1 μάλλον όχι, έχει πολύ σκληροπυρηνικό look μεν, αλλά δεν.... κάνει. Υπολείπεται και σε επιδόσεις, κι από ασφάλεια....άστα! .
    Γύρω απο τις καφετέριες γεμάτο R1 είναι, από πιτσιρικάδες που δεν έχουν βενζίνη να τους βάλουν και τα έχουν εκεί να τα βλέπουν. Οχι άλλα R1
    (Είναι κι αυτός ένας λόγος ακόμη που σε ωθεί να πάς σε...Ducati...MV Agusta...ή Bimota....ή ακόμη και BMW....κλπ)

εμμμμμ....συγνώμη Mob, αλλά εσύ έχεις μείνει ακόμα στο ....VFR400...?
    αντε ντε!!!(στροφαρες σιγα-σιγα)
    οχι αλλο καρβουνο!!!
    οχι αλλοι 18αχρονοι με r1,που βαζουν 2? βενζινη!!!
    φυσικα!!ενα μπραβο στις ευροπα'ι'κες εταιριες που κραταν ακομα τον ανταγωνισμο απεναντι στα φτηνα εργατικα χερια των ιαπωνοκηνεζων!!
    ειμαι πισω...μου αρεσει αυτο ρε συ,αν και θελω να παρω αλλο,μαλλον του χρονου με βλεπω να περνω!!

Παρόμοια θέματα

1. R1 vs 911 vs Tornado
    από mrklyk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 09:27
  2. R1 Vs K5?
    από Dionisisk5 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 21:20
  3. R1 Vs Carrera4
    από as_pino στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 01:23
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33
  5. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16