Σελίδα 23 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 769

Θέμα: R1 vs Everything !!!

to the infinity & beyond Το avatar του/της panosko
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    [B]H Ducati pao stoixima oti exei poly perissotera km apo to R1 sou kai oti eno ego akoma 8a exo to Mostro kai 8a douleuei teleia, esy 8a psaxneis na tin skotoseis i na kaneis kanena rektifie mipos kai svourisei xana o kinitiras...edo 8a eimaste

Kι εγώ Ιταλικά είχα τα τελευταία 10 χρόνια (Cagiva, Aprila, MV Agusta) και πάλι για Ιταλικό πήγαινα τώρα (1098s) αλλά μάλλον ξανακάνω νέα στροφή και πάω για το GSXR1000 K7. Το γιατί , είναι θέμα οικονομικό, τα Ιταλικά θέλουν πιο συχνά service (είναι αλήθεια αυτό), αμα πέσει κλαίς για πολλές μέρες, και εκτός αυτού θα πρέπει να δώσω και άλλα 2-3 χιλιάρικα να πάρω κράνος Ducati, φόρμα Ducati, ρούχα ducati κλπ. Ενώ με το GSXR , κρατά κι αυτά που έχω. Οπότε, VIVA GIXXERs !!!

PS: Να πω την αλήθεα, μέσα απο αυτο το forum και τις συζητήσεις πείστηκα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    kala.....
    ti na trexoume?gyro-gyro tin plateia tou xoriou sou?
    kouna ligo to kefali sou..kai rgv na exeis to Mostro den to pairneis...standart!

Ti na to kano to rgv re file

Me ena crb250 tha se trekso oso kai astio kai an sou fenete kai kses giati tha se peraso?

Giati to diko sou oute prokite na pataei to lastixo oute na xonese anamesa apo ta amaksia aa kai mi ksexnas iparxoun kai fanaria:rotflmao: :rotflmao:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
    [B]
    H Ducati pao stoixima oti exei poly perissotera km apo to R1 sou kai oti eno ego akoma 8a exo to Mostro kai 8a douleuei teleia, esy 8a psaxneis na tin skotoseis i na kaneis kanena rektifie mipos kai svourisei xana o kinitiras...edo 8a eimaste

Kι εγώ Ιταλικά είχα τα τελευταία 10 χρόνια (Cagiva, Aprila, MV Agusta) και πάλι για Ιταλικό πήγαινα τώρα (1098s) αλλά μάλλον ξανακάνω νέα στροφή και πάω για το GSXR1000 K7. Το γιατί , είναι θέμα οικονομικό, τα Ιταλικά θέλουν πιο συχνά service (είναι αλήθεια αυτό), αμα πέσει κλαίς για πολλές μέρες, και εκτός αυτού θα πρέπει να δώσω και άλλα 2-3 χιλιάρικα να πάρω κράνος Ducati, φόρμα Ducati, ρούχα ducati κλπ. Ενώ με το GSXR , κρατά κι αυτά που έχω. Οπότε, VIVA GIXXERs !!!
    Na enas pou milaei sosta

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ti na to kano to rgv re file

Me ena crb250 tha se trekso oso kai astio kai an sou fenete kai kses giati tha se peraso?

Giati to diko sou oute prokite na pataei to lastixo oute na xonese anamesa apo ta amaksia aa kai mi ksexnas iparxoun kai fanaria:rotflmao: :rotflmao:
    kai afto gia ta anekdota amesos!!!
    re to cbr250 einai mia proti apo to RGV :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ante molis boreso 8a sou kano tin xari ...kai den 8a valo pano apo 2era kai oti 8eleis..akoma kai xoma.:rotflmao:
    Kai me to R1 pali se exo se poli mesa.
    Loipon kolite ego tin kano tora..pao volta me to Mostro mou...esy arxise na zigleroneis..kai ta leme pio arga..
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

kai afto gia ta anekdota amesos!!!
    re to cbr250 einai mia proti apo to RGV :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ante molis boreso 8a sou kano tin xari ...kai den 8a valo pano apo 2era kai oti 8eleis..akoma kai xoma.:rotflmao:
    Kai me to R1 pali se exo se poli mesa.
    Loipon kolite ego tin kano tora..pao volta me to Mostro mou...esy arxise na zigleroneis..kai ta leme pio arga..

Kala otan se peraso omos mi kala?

Ante pane tora me to sarabalo sou bolta kai mi kanis pano apo 2 ores bolta e theli servis meta.:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Eχω καβαλησει εγω φιλε εγω φιλε μου 749 και ειναι επιεικως για τον πουτσο...

Εκτος αν εχεις καμια ιδωτικη πιστα πισω απο το σπιτι σου φρεσκοστρωμμενη και βολταρεις εκει μεσα..

Τα 749 & 999 δεν μπορουν να πανε γρηγορα στο δρομο λογω του πολυ σκληρου σεταπ,εκτος βεβαια απο τους δρομους που θυμιζουν πιστα με τελεια ασφαλτο και χωρις λακουβες...

Εκει μπορει να αποδωσει το σκληρο σεταπ και μονο...

Και τη δικυλινδρη ροπη που ξεθυμαινει μετα απο 1.000 στροφες να την κανω τι,να την βαλω στον κwλο μου?Αμα ηθελα δονητη παω στο σεξ σοπ να παρω,δεν τον ενσωματονω στο μηχανακι μου..
    Και πολλα ειπαμε για τις λαδιερες...
    Βρηκαμε τωρα καραμελα οτι τα ιαπωνικα δεν στριβουν,ειναι μονο για ευθειες...Τα 600αρια δλδ που βγαζουν ολη την δυναμη ψηλα και χαμηλα ειναι ψοφια ειναι για πεταμα, ή μαλλον για dragster...
    Οδήγησα πριν 10 μέρες το 749 στα Μέγαρα και ...@$#%@$%&%$#@# ( να και σε κάτι που συμφονούμε)

AOYYYY

Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
    Εγώ δηλαδή ρε παιδιά τι να κάνω τώρα δηλαδή? Με όλα αυτα αυτα που διαβάζω , κοντεύω να ξεχάσω κι αυτα που ξέρω, κυριολεκτικά.
    Το πρωί έκανα μια γύρα , έτσι για να δω μερικά εργαλεία. Ηθελα να βρω κανα καινούργιο K7 , το μόνο που βρήκα όμως ήταν ένα 600άρι ολοκαίνουργιο, μαύρο, εισαγωγής. Πολύ καλό, αλλά τα έχω ξεπεράσει τα 600 , με ξενερώνουν πια. Κατω απο 1000 δεν πέφτω με τίποτα.
    (Εδωσα την Agusta και ψάχνομαι τώρα, καλά να πάθω, κάτσε με το 600άρι τώρα! Κι οχι οτι δεν πάει το εργαλειάκι, μια χαρά σφαιράτο είναι, αλλά και που ξέρω οτι είναι ξακοσάρι , ξενερώνω).
    τα Κ7 θα είναι διαθέσιμα ΜΕΤΑ την έκθεση , κατα τα τέλη του Απριλίου δηλαδή.
    Μόνον παραγγελία γίνεται , να στο φέρουν από Γαλλία (ή Γερμανία...δεν θυμαμαι) σε 10 μέρες το πολύ θα είναι εδώ.
    Θα το σκεφτώ κι αυτό, γιατι γλυτώνεις 2 χιλιάρικα+ αν πάρεις εισαγωγή. Με 12.500 παίρνω το Κ7! καλόόό....
    Το 1098s είναι πανάκριβο, και τελικά γιατι να δώσω τόσα, να κάνω φιγούρα? Εντάξει είναι πανέμορφο, αλλά και το Κ7 τι είναι, άσχημο δηλαδή? Θα παω Δευτέρα να κάνω παραγγελία το Κ7 και τελειώσαμε.
    Πάρε 1000 ...και έλα να σου δείξω πως πάνε τα 600άρια
    AOYYYY

1.To monster to pira to '99.Den borousa na paro to 900cc giati 8a me eskize i asfaleia.meta apo tosa xronia k xoris atyximata plirono 450€ ton xrono.Gia to 900 8a plirona kapou sta 800€..opote...

2.900cc den me volevoun na kinoume stin poli..ta 600 einai teleia.

3.O aderfos mou den odigei mixanes..

4.o arxisyntaktis sto power bikes..xereis ti mixani exei??

5.eipa kai prin oti den exo mono tin Ducati alla mallon den to epiases.

6.otan mikros kaneis tis tarzanies megalonontas sovareveis...

Se ligo 8a paro piso osa elega gia ton Afrotwin

ΑΜΑΝ :a53: :a53: τι ασφάλεια είναι αυτή Νταλίκας?
    AOYYYY

Οι Ducatisti δεν κυκλοφορουν στον δρομο για πολλους λογους...

1) Δεν αντεχει η μεση τους τα κοπανηματα απ'τα Ολινς στο δρομο...Γιατι οι περισσοτεροι ειναι και καποιας ηλικιας...

2)Τα μοτερ εχουν συγκεκριμενες ωρες λειτουργιας και δεν θελουν να τις χαλανε ασκοπα...

3)Κυκλοφορουν πολλα γιαπωνεζικα(τα R1 και τα χοντα εξαιρουνται) και δεν αντεχουν να πινουν τσαι ολη μερα....

4)Κυκλοφορουν μονο στις πιστες οπου εχουν (νομιζουν) καποια ελπιδα να ειναι μπροστα (νομιζουν,ξαναλεω)...

5)Ξαφνικα μολις αγορασουν Ducati αρχιζουν τις γνωστες πιπες,στις στροφες ειναι η απολαυση,εχω ροπη που τραβαει και τροχοσπιτο κτλ...Οποτε μολις αρχιζει το κραξιμο εξαφανιζονται παλι...

τα λες εσύ για μένα
    AOYYYY

TELEUTAIA EXO AFTA:
    GSXR 1000 K5,KTM DUKE II,MONSTER 600 limited edition kai prosexos Moto Morini Corsaro 1200.

:hypnotize :a53: :a53: ΄

AOYYYY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Οδήγησα πριν 10 μέρες το 749 στα Μέγαρα και ...@$#%@$%&%$#@# ( να και σε κάτι που συμφονούμε)

Τωρα τελευταια δεν ειμαι καλα...συμφωνουν ολοι μαζι μου,γραφω καλα λογια (εστω και ειρωνικα) για τα R1,καποιος αλλαζει και αντι για 1098 παιρνει Κ7...

Παει,χαλασε ο κοσμος...

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Τωρα τελευταια δεν ειμαι καλα...συμφωνουν ολοι μαζι μου,γραφω καλα λογια (εστω και ειρωνικα) για τα R1,καποιος αλλαζει και αντι για 1098 παιρνει Κ7...

Παει,χαλασε ο κοσμος...
    δεν χαλασε ο κοσμος εσυ χαλασες που ξηραγλυφεσε τα r1!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    δεν χαλασε ο κοσμος εσυ χαλασες που ξηραγλυφεσε τα r1!!!
    Ρε την παλευεις???

Ουτε δωρο να μου το κανανε δεν το κρατουσα...

Το πουλουσα κατ'ευθειαν και επαιρνα GixxeR....

Απλα δεν ηθελα να στεναχωρησω ενα παλικαρι και εγραψα μερικες μαλακιες να περναει η ωρα...

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Ρε την παλευεις???

Ουτε δωρο να μου το κανανε δεν το κρατουσα...

Το πουλουσα κατ'ευθειαν και επαιρνα GixxeR....

Απλα δεν ηθελα να στεναχωρησω ενα παλικαρι και εγραψα μερικες μαλακιες να περναει η ωρα...
    πλακα-πλακα οχι!!!

τι θα επερνες mixer???

και καλα τωρα...καλοριζικο το καινουριο σου R1!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    πλακα-πλακα οχι!!!

τι θα επερνες mixer???

και καλα τωρα...καλοριζικο το καινουριο σου R1!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μακρια απο μας...

Παρόμοια θέματα

1. R1 vs 911 vs Tornado
    από mrklyk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 09:27
  2. R1 Vs K5?
    από Dionisisk5 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 21:20
  3. R1 Vs Carrera4
    από as_pino στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 01:23
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33
  5. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16