Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 142

Θέμα: 1 ΝΕΚΡΟΣ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Καλό ταξίδι, Μιχάλη...
    1/4/2007

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες στο Γ΄ Νεκροταφείο της Νίκαιας όπου κηδεύτηκε ο νεαρός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος. Ο άτυχος οπαδός του «τριφυλλιού» που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη το απόγευμα στα επεισόδια της λεωφόρο Λαυρίου, οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία, παρουσία πλήθους κόσμου. Περισσότερα από 1.500 άτομα βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νίκαιας και τίμησαν με αυτό τον τρόπο τον αδικοχαμένο φίλο τους.

Όλοι ανήμποροι να πιστέψουν το συμβάν, με σκυμμένα κεφάλια και δάκρυα στα μάτια. Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του Εραιστέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι Κοκολάκης, Γεωργαντής, Βράχας, Πιστιόλης, Πλυττάς, Τσαφαράς, καθώς και οι αθλήτριες από το γυναικείο βόλεϊ Κρέσου, Μυλωνά, Σάκουλα και Ντουμιτρέσκου. Πολλά στεφάνια γέμισαν το μέρος, τα περισσότερα από συνδέσμους οπαδών του Παναθηναϊκού, ενώ ανάμεσα σε αυτά ήταν και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι υπόλοιποι συγγενείς του 22χρονου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τόσο πρόωρα τον γιο τους. Το σύνθημα «Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ και ποτέ δεν τον αφήνω» δόνησε την ατμόσφαιρα σαν μοιρολόι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Πολλοί φίλοι του Μιχάλη, συνδεσμίτες από τον Κολωνό, έμειναν πολλή ώρα πάνω από τον τάφο, άλλοι βουβοί και άλλοι μιλώντας του…

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζικά για να αποχαιρετήσουν ένα φίλο τους που έφυγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή, ήταν 13 χρόνια πριν, όταν και είχε δολοφονηθεί με μαχαίρι ο Γιώργος Καρνέζης μετά από αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Γλυφάδα. Ευχή όλων να μη θρηνήσουν άλλα θύματα.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Καλό ταξίδι, Μιχάλη...
    1/4/2007

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες στο Γ΄ Νεκροταφείο της Νίκαιας όπου κηδεύτηκε ο νεαρός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος. Ο άτυχος οπαδός του «τριφυλλιού» που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη το απόγευμα στα επεισόδια της λεωφόρο Λαυρίου, οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία, παρουσία πλήθους κόσμου. Περισσότερα από 1.500 άτομα βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νίκαιας και τίμησαν με αυτό τον τρόπο τον αδικοχαμένο φίλο τους.

Όλοι ανήμποροι να πιστέψουν το συμβάν, με σκυμμένα κεφάλια και δάκρυα στα μάτια. Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του Εραιστέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι Κοκολάκης, Γεωργαντής, Βράχας, Πιστιόλης, Πλυττάς, Τσαφαράς, καθώς και οι αθλήτριες από το γυναικείο βόλεϊ Κρέσου, Μυλωνά, Σάκουλα και Ντουμιτρέσκου. Πολλά στεφάνια γέμισαν το μέρος, τα περισσότερα από συνδέσμους οπαδών του Παναθηναϊκού, ενώ ανάμεσα σε αυτά ήταν και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι υπόλοιποι συγγενείς του 22χρονου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τόσο πρόωρα τον γιο τους. Το σύνθημα «Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ και ποτέ δεν τον αφήνω» δόνησε την ατμόσφαιρα σαν μοιρολόι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Πολλοί φίλοι του Μιχάλη, συνδεσμίτες από τον Κολωνό, έμειναν πολλή ώρα πάνω από τον τάφο, άλλοι βουβοί και άλλοι μιλώντας του…

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζικά για να αποχαιρετήσουν ένα φίλο τους που έφυγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή, ήταν 13 χρόνια πριν, όταν και είχε δολοφονηθεί με μαχαίρι ο Γιώργος Καρνέζης μετά από αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Γλυφάδα. Ευχή όλων να μη θρηνήσουν άλλα θύματα.
    μπραβο σε οσους τιμησαν ενα νεκρο (πλεον) αλλα εν δυναμι δολοφονο οσο ηταν στη ζωη!!!

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μπραβο σε οσους τιμησαν ενα νεκρο (πλεον) αλλα εν δυναμι δολοφονο οσο ηταν στη ζωη!!!

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!

χμμμ

δηλαδη αν ηταν του ολυμπιακου οπαδος?
    θα αντιδρουσες με τον ιδιο τροπο???????????

re trooper polu skliros den eisai?????????

min mou peis den exeis filous pou diakindineuoun ti zwi tous kathe mera me malakies??

ase osous ton kseran estw k ligo na stenaxwriountai!

min eisai toso akardos les kai eisai o teloios k ola einai polu maktria apo sena!!!!!!

k mena pou me xtupisan kala na pathw k autos pou EXASE TI ZWI TOY kala na pathei
    wpa re athanate pws tin exeis dei etsi?
    ti skata anthrwpos eisai?

MIAS K EIMAI MIKRI ENA PRAGMA MPORW NA PW!!!!!!!!!!!!!!!!!

OTI DINEIS PAIRNEIS!!!!!!!!!!!!!
    (ektwsn an eisai pantremenos pou mallon dineis perissotera)

anyway xalarwse ligo giati tin exeis dei polu skliros kai den nomizw oti ta pisteueis!!!!!!!
    se periptwsi omws pou ta pisteueis
    ti na pw ! mallon se kakomathanm polu agori mou
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

ΡΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΚΡΙΜΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ!!!

ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΠΗΡΟΣ! ΑΝ ΖΟΥΣΕ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ?!
    Οτι και να ειχε κανει δεν επιτρεπεται αυτο!!!
    Δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχολουμαστε αλλο με το θεμα, γι αυτους ειναι τροπος ζωης ετσι ξυπνανε ετσι κοιμουντε, οσοι φτανουν σπιτι τους!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΡΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΚΡΙΜΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ!!!

ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΠΗΡΟΣ! ΑΝ ΖΟΥΣΕ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ?!
    Οτι και να ειχε κανει δεν επιτρεπεται αυτο!!!
    Δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχολουμαστε αλλο με το θεμα, γι αυτους ειναι τροπος ζωης ετσι ξυπνανε ετσι κοιμουντε, οσοι φτανουν σπιτι τους!!

σωστος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    χμμμ

δηλαδη αν ηταν του ολυμπιακου οπαδος?
    θα αντιδρουσες με τον ιδιο τροπο???????????
    το λιγοτερο με προσβαλει η λογικη σου !!!!!!

αλλα επειδη ρωτας θα σου απαντησω ευθεως.

ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!

ηταν αλλος 1 απο τους οσους πηγανε σε ραντεβου ξεκαθαρισματος λογαριασμων.αν δεν το χεις καταλαβει μιλαμε για 500 ατομα που δεν εχουν οσιο, ιερο, μπεσα.στα αρχιδια μου αν θα σφαχτουνε μεταξυ τους!!!!!!αυτο που δεν ανεχομαι ειναι τους μετα θανατον (στη κυριολεξια ομως) προφητες, τα κροκοδειλια δακρυα και τις δηλωσεις μεγαλου καναλιου ειδησεων οτι ολοι οσοι ηξεραν τον τυπο που μαχαιρωθηκε ειπαν τα καλυτερα λογια αλλα ολα δειχνουνε λεει οτι τον ψαχνανε οι γαυροι να τον καθαρισουν.ε δε γαμιομαστε....ενα ματσο φονιαδες ειναι και κυκλοφορουν αναμεσα μας!!!και σε τελικη σε τι διαφερουνε ολα αυτα τα αρχιδια (ζωντανα η νεκρα) απο τους νονους της νυχτας και τα ξεκαθαρισματα λογαριασμων???

ΑΗΔΙΑ !!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    re trooper polu skliros den eisai?????????

min mou peis den exeis filous pou diakindineuoun ti zwi tous kathe mera me malakies??

ase osous ton kseran estw k ligo na stenaxwriountai!

min eisai toso akardos les kai eisai o teloios k ola einai polu maktria apo sena!!!!!!

k mena pou me xtupisan kala na pathw k autos pou EXASE TI ZWI TOY kala na pathei
    wpa re athanate pws tin exeis dei etsi?
    ti skata anthrwpos eisai?

MIAS K EIMAI MIKRI ENA PRAGMA MPORW NA PW!!!!!!!!!!!!!!!!!

OTI DINEIS PAIRNEIS!!!!!!!!!!!!!
    (ektwsn an eisai pantremenos pou mallon dineis perissotera)

anyway xalarwse ligo giati tin exeis dei polu skliros kai den nomizw oti ta pisteueis!!!!!!!
    se periptwsi omws pou ta pisteueis
    ti na pw ! mallon se kakomathanm polu agori mou
    δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε τελειο, ουτε απεθαντο.το πως την εχω δει ειναι λογαριασμος δικος μου.τα χω βρει με τη παρτη μου και σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.θες να πιστευεις οτι ειμαι σκατα ανθρωπος...κανενα προβλημα!αυτο ειμαι.για το ποιον εχουν κακομαθει δεν θα πιασουμε συζητηση και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα δωσω λογοριασμο αν με καλομαθαν, αν με κακομαθαν, αν δε με μαθαν καθολου η ποσο με μαθαν εν παση περιπτωση.τωρα αν εσυ χαρακτηριζεις τον ρεαλισμο, σκληραδα....μαλλον αλλος ειναι ο κακομαθημενος.

Μην παρεξηγητε τον Trooper ρε παιδια.Αυτο πιστευει και αυτο λεει.Εδω νομιζω δεν ειμαστε να κατηγορουμε τους αλλους αλλα να λεμε της αποψεις μας....

ΥΓ Βασικα εινα ΠΟΛΥ ντομπρος οπως καταλαβα,αλλα εναι και ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ αρα δικαιολογητε....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Μην παρεξηγητε τον Trooper ρε παιδια.Αυτο πιστευει και αυτο λεει.Εδω νομιζω δεν ειμαστε να κατηγορουμε τους αλλους αλλα να λεμε της αποψεις μας....

ΥΓ Βασικα εινα ΠΟΛΥ ντομπρος οπως καταλαβα,αλλα εναι και ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ αρα δικαιολογητε....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι peace ρε πανο???

πας να μας χαλασεις τη δουλεια???

εδω κανουμε τσαμπα ψυχοθεραπεια αστα τα παιδια να εκτονοθουνε.

τι peace ρε πανο???

πας να μας χαλασεις τη δουλεια???

εδω κανουμε τσαμπα ψυχοθεραπεια αστα τα παιδια να εκτονοθουνε.

ΟΥΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΩΡΓΟ :a015: :a017: :a37:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ΟΥΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:a015: :a017: :a37:
    αααααααυτος εισαι !!!!!!!!!!

το λιγοτερο με προσβαλει η λογικη σου !!!!!!

αλλα επειδη ρωτας θα σου απαντησω ευθεως.

ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!

ηταν αλλος 1 απο τους οσους πηγανε σε ραντεβου ξεκαθαρισματος λογαριασμων.αν δεν το χεις καταλαβει μιλαμε για 500 ατομα που δεν εχουν οσιο, ιερο, μπεσα.στα αρχιδια μου αν θα σφαχτουνε μεταξυ τους!!!!!!αυτο που δεν ανεχομαι ειναι τους μετα θανατον (στη κυριολεξια ομως) προφητες, τα κροκοδειλια δακρυα και τις δηλωσεις μεγαλου καναλιου ειδησεων οτι ολοι οσοι ηξεραν τον τυπο που μαχαιρωθηκε ειπαν τα καλυτερα λογια αλλα ολα δειχνουνε λεει οτι τον ψαχνανε οι γαυροι να τον καθαρισουν.ε δε γαμιομαστε....ενα ματσο φονιαδες ειναι και κυκλοφορουν αναμεσα μας!!!και σε τελικη σε τι διαφερουνε ολα αυτα τα αρχιδια (ζωντανα η νεκρα) απο τους νονους της νυχτας και τα ξεκαθαρισματα λογαριασμων???

ΑΗΔΙΑ !!!!!!!!!

λοιπον!!!!!!!!

στις 99,9% συμπλοκες των χουλιγκαν νεκροι δεν υπηρχαν(ισως και απο τυχη)

αρα η περιπτωση αυτη ειναι διαφορετικη!

ο εν δυναμη δολοφονος που λες εσυ και ειναι νεκρος, δεν εβαλε κανεναν κατω με αλλους 4 να τον μαχαιρωσει μεχρι θανατου, αν και μπορουσε περσι που οι βαζελοι πηραν τους γαυρους στο κυνηγι.
    μην προσβαλλεσαι γιατι...........
    αν σε ενοχλουν τοσο τα κροκοδειλια δακρυα πρεπει ΠΡΩΤΑ να βαλλεις κατα της ΠΑΕ που στηριζει και μισθωνει τους εν δυναμη δολοφονους, και μετα εκφραζει τη λυπη της............και μετα να τα χωσεις σε ολους τους αλλους!

αυτα τα αρχιδια (που λες) διαφερουν απ τους νονους της νυχτας γιατι ειναι θυματα μιας αρρωστημενης ιδεολογιας.

ακομα και η καζουρα, εχασε την ομορφια της!

οντως φιλε
    ΑΗΔΙΑ

δεν σου δινω αδικο σε τιποτα απ οσα εχεις γραψει για 1 λογο...........
    γιατι πιστευω πως η απεχθεια που εδειξες για τον νεκρο δεν ειναι αληθινη, αλλα ειναι μια ενδειξη αποστασιωποιησης σου απο το οπαδιλικι που καποτε μπορει να ησουν ενεργο μελος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    λοιπον!!!!!!!!

στις 99,9% συμπλοκες των χουλιγκαν νεκροι δεν υπηρχαν(ισως και απο τυχη)

αρα η περιπτωση αυτη ειναι διαφορετικη!

ο εν δυναμη δολοφονος που λες εσυ και ειναι νεκρος, δεν εβαλε κανεναν κατω με αλλους 4 να τον μαχαιρωσει μεχρι θανατου, αν και μπορουσε περσι που οι βαζελοι πηραν τους γαυρους στο κυνηγι.
    μην προσβαλλεσαι γιατι...........
    αν σε ενοχλουν τοσο τα κροκοδειλια δακρυα πρεπει ΠΡΩΤΑ να βαλλεις κατα της ΠΑΕ που στηριζει και μισθωνει τους εν δυναμη δολοφονους, και μετα εκφραζει τη λυπη της............και μετα να τα χωσεις σε ολους τους αλλους!

αυτα τα αρχιδια (που λες) διαφερουν απ τους νονους της νυχτας γιατι ειναι θυματα μιας αρρωστημενης ιδεολογιας.

ακομα και η καζουρα, εχασε την ομορφια της!

οντως φιλε
    ΑΗΔΙΑ

δεν σου δινω αδικο σε τιποτα απ οσα εχεις γραψει για 1 λογο...........
    γιατι πιστευω πως η απεχθεια που εδειξες για τον νεκρο δεν ειναι αληθινη, αλλα ειναι μια ενδειξη αποστασιωποιησης σου απο το οπαδιλικι που καποτε μπορει να ησουν ενεργο μελος!
    να τα παρω 1-1.το οτι δεν υπηρχαν νεκροι δε μου λεει τπτ.θα μπορουσαν να υπαρχουν.η περιπτωση δεν ειναι διαφορετικη ειναι κριβως η ιδια απλα ετυχε να υπαρχει νεκρος.αυτο το επιχηρημα που λες οτι θα μπορουσε σε αλλη φαση να εχει κανει τα ιδια εμενα συγγνωμη κιολας αλλα μου φαινετε εντελως αστοχο!!!φιλε ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!!!!!!!!!και ποιος μου λεει οτι τα υπολοιπα αρχιδια με τις κοκκινες φανελες που πηγανε στο νοσοκομειο μαχαιρωμενα, δεν τα μαχαιρωσε ο συγκεκριμενος????
    επισης προσβαλομαι γιατι το πως ενεργω ειναι κατι που προφανως δεν το ξερεις και δεν εισαι και υποχρεωμενος βεβαια.αλλα οταν κατα καιρους εγω λεω οτι απο τοτε που ο κοκαλης πηρε την ομαδα και ακολουθησε τις συγκεκριμενες μεθοδους σε ολα τα θεματα, εγω εχω παψει να πηγαινω στο γηπεδο, ακομα και φιλοι αλλων ομαδων με χαρακτηριζουνε ως αχαριστο !!!!και φυσικα αυτο που λεω δεν εχει καμια σχεση με τη καζουρα που κανουμε μεταξυ μας.κατα της παε ολυμπιακου βαλω λοιπον με την αποχη μου.σαν ατομο δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι αλλο.αν εχεις καμια ιδεα....ακουω. κατα του παναθηναικου επισης (μονο κυριες δεν ειναι και εκει μεσα).

οσο για τη διαφορα αναμεσα σε χουλιγκανια και νονους.....ΚΑΜΙΑ.και οι νονοι αρρωστημενη ιδεολογια εχουν.αποδειξη οτι ειμαι ποιο δυνατος και τα ελεγχω ολα και ολους.

τελος να σε ενημερωσω οτι το συμπερασμα σου ειναι εντελως λαθος!!!!!!

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!ΔΛΔ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ????????

Ε ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

.-

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    για όσους με γνωρίζουν είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά νομίζω είναι περιττό να γράψω ότι συμφωνώ με τον trooper...

ξυπνήστε...

και για κάποιους που δηλώνουν οπαδοί ...

τη λέξη φίλαθλος προφανώς δεν τη γνωρίζουν...

οπαδοί είναι τα πρόβατα, αυτοί που η άποψή τους είναι αυτό που τους έχουν μάθει να πιστεύουν και να νομίζουν...

δική σας άποψη δεν έχετε? δική σας αναζήτηση δε μπορείτε να κάνετε? μασημένη τροφή σας ταΐζουν και την τρώτε και σε λίγα χρόνια θα είναι και χωνεμένη κιόλας...

καλό παιδί το παλικάρι που φάγανε, ε?

τον ήξερε και η dammed οπότε ας λυπηθούμε όλοι μαζί... και πάνω από τον τάφο του τραγουδάγανε τον ύμνο/σύνθημα/logo της ομάδας...

κι ήταν και τα ΠΑΕ/ΚΑΕ λαμόγια για φόρο τιμής...

και η οικογένεια τρώει τα σκατά του νεκρού όπως έτρωγε και τις μαλακίες του όσο ήταν ζωντανός...

και επειδή κάποιοι σεμνότυφοι και δεισιδαίμονες τρόμαξαν με τη φράση " ακόμα καλύτερα να λείψουν..." για σκεφτείτε το .. δεν εννοώ να πεθάνουν... είμαι πολύ ακριβολόγος (εκτός από απόλυτος και μαλάκας)...

αλλά η μόνη σχέση που έχει η κοινωνία μας/σας με τη λέξη "υγεία" (πνευματική ή μη) είναι το γνωστό 14όροφο κτίριο στα Σίδερα Χαλανδρίου...

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεφτομαι Σοβαρα....
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 11:14
  2. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 13:19
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  5. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF