Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Ερώτηση.....

Ερώτηση.....

Καθ' ότι ψάχνομαι για αγορά ενός Ζ750 θα ήθελα να μου απαντήσετε στο εξής:
    Λόγω του ότι υπάρχει πρόβλημα με την μέση μου (οσφυισχιαλγία) και θα πρέπει να δώσω το KLX650 που έχω για να πάρω κάτι πιο μαλακό, το Ζ750 και το Ζ750S είναι άραγε άνετα;;;
    Με το KLX που έχω μετά απο λίγη ώρα βόλτας η μέση πονάει αφόρητα.
    Έχετε αντιμετωπίσει εσείς τέτοια προβλήματα με τα δικά σας;
    Επίσης η διαφορά που έχει το S με το απλό Z είναι μεγάλη στην σέλα και στην θέση οδήγησης;

Ευχαριστώ!

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Το S είναι πίο άνετο σαφέστατα απο το απλό Z.Το ζήτημα είναι ότι στην κατάσταση των ελληνικών δρόμων αν το KLΧ σου είναι σε καλή κατάσταση θα το βρεις καλύτερο...Φοράς μήπως κάποια ζώνη να σε βοηθάει?Η έχεις μπουφάν με στήριξη?
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Δεν έχω τίποτα από αυτά που λες. Έχω παρατηρήσει ότι δέν πονάω όταν πέφτω σε λακούβες αλλά λόγω κακής στάσης του σώματος πάνω στην μηχανή. Αυτή είναι η απορία μου, αν τελικά είναι πιο εργονομικό το Ζ από ένα εντούρο μηχανάκι...;;;
    Ευχαριστώ.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    H στάση σίγουρα δεν είναι πιο εργονομική.Στο ένα κάθεσαι όρθιος σε μια κανονική σέλα και μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων ενώ στο άλλο έισαι ημιξαπλωμένος με σκληρή και μικρή σέλα και σκληρές και με μικρή διαδρομή αναρτήσεις.Αλλά αν το klx σου έχει αναρτήσεις ρετάλια λογικό να σε σκοτώνει η μέση σου.Αν τερματίζουν σε κάθε λακούβα σε λίγο θα σου ξεκολλήσει η μέση και τα νεφρά για πάνε βόλταΠάντως ότι και να γίνει μην το αγοράσεις αν δεν το καβαλήσεις πρώτα..Στον καθένα το κάθε μηχανάκι ταιριάζει διαφορετικά
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Ασφαλτινος ιμιβροχινος Το avatar του/της KivraZ

με το z καλυτερα...

πριν παρω το ζ εγω παντος ειχα ενα xlr.........μετα απο 30 λεπτα διαδρομη... εκανα τον clown στο μηχανακι επανω.......οταν πηρα το ζ εμεινα εκπληκτος διοτι στις μικρες λακουβες ηταν πολυ ποιο φιλικο απο το xlr....(αλλα παντα υπαρχουν τα πηγαδια στην ελλαδα)τορρα απο αποψη ταξιδιου
    ειναι πολυ ποιο ανετο στο θεμα πονου μεσης λογο ακινησιας η στασης οδηγησης απο το xlr
    εχω κανει διαδρομη 2 ορες και ακομα δεν ειχα το προβλημα που ειχα με το xlr.....
    Kapoios na mou thimisei na kopso tis malakies

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Θα διαφωνήσω με τον Gloum 100% γιατι κατα τη γνωμη μου η ημι-σκυφτή θεση οδηγησης ειναι πολυ πιο ανετη και, οσων αφορα προσωπικα εμενα, ειναι πιο ξεκουραστη για τη μεση μου.

Εχω πχ κανει συγκεκριμένες διαδρομες με το Ζ μου και με ενα freewind και παρατήρησα οτι με το Ζ καταπονείται ελαχιστα εως καθολου η μεση μου ενω με το freewind κουράζεται ευκολα. Το ιδιο ειχα παρατηρησει παλιοτερα με ενα ΧΤ

δεν ειμαι ειδικος και δε γνωρίζω τη πάθηση σου απλα ειπα τη προσωπική μου εμπειρία

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Θα διαφωνήσω με τον Gloum 100% γιατι κατα τη γνωμη μου η ημι-σκυφτή θεση οδηγησης ειναι πολυ πιο ανετη και, οσων αφορα προσωπικα εμενα, ειναι πιο ξεκουραστη για τη μεση μου.
    Έτσι είναι.

Η ημικσυφτή θέση δεν καταπονεί τη μέση στον κάθετο άξονα και δεν πιέζει τους δίσκους (της μέσης όχι του σασμαν )

Συνήθως βέβαια οι μηχανές στις οποίες κάθεσαι όρθιος (κυρίως οι on-off) έχουν και φαρδιά, άνετη σελα και μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις οπότε ξεγελιέσαι λίγο.

Πάντως μίλα με κάποιον ειδικό να σου πει ακριβώς τι παίζει

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω που εχω παντος το ιδιο προβλημα με σενα πιο πολυ με βολευει το freewind (τυπου τετοιου τελος παντων) απο το Ζ............

πιο πολυ ειναι οι κραδασμοι

προσπαθησε να κρατας τη μεση ορθια
    αν δεν μπορεις να φορας ζωνη να στην κρατα αυτη.....οχι ομως ζωνη παντου και παντα δε κανει χαλαρονουν οι μυς που πρεπει να ειναι παντα καλα γυμνασμενοι για να βοηθουν την μεση σου .....

μακρυα απο ss φυσικα ....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Πάντως μίλα με κάποιον ειδικό να σου πει ακριβώς τι παίζει

[/B]

ο ειδικος θα του πει οτι ειπε και σε μενα πριν απο κατι χρονια....

ξεχνα τες ! δεν επιτρεπετε ουτε να τις κοιτας ποσο μαλλον να της καβαλας τις μηχανες....και εμεινα να τον κοιταζω με το πιο ηλιθιο βλεμα....μετα μου ειπε αμα θες τοσο πολυ μονο κρος......
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

μακρυα απο ss φυσικα ....
    Αυτο ειναι ψιλολαθος...Στα SS το μονο πραγμα που δεν φορτιζεται ειναι η μεση...

Μετα απο βολτα τυπου Αθηνα-Θεσσαλονικη το μονο μερος του σωματος που εχει "προβλημα" σε εμενα τουλαχιστον ειναι τα γονατα και οι καρποι...

Μια χαρα τα SS οσον αφορα την μεση....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    να πω-να πω???

δεν θα μιλουσα αλλα βλεπετε το αντικειμενο το ψιλοεχω.

λοιπον παιδες.

η μηχανη ειναι ενα θεματακι (οπως ολα τα αλλα) που αφηνει και αυτο κουσουρια.

οσον αφορα το προβλημα του φιλου να πω με 2 κουβεντες οτι στην οσφυοισχιαλγια ειναι καλυτερα τα ss η εν παση περιπτωση οτιδηποτε δεν θα εχει τη μεση σε ορθια θεση.απλα να πω οτι εκει θα πρεπει να αλαχθει η ζελατινα προκειμενου να αποφυγουμε προβληματα με το αυχενικο συνδρομο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Αυτο ειναι ψιλολαθος...Στα SS το μονο πραγμα που δεν φορτιζεται ειναι η μεση...

Μετα απο βολτα τυπου Αθηνα-Θεσσαλονικη το μονο μερος του σωματος που εχει "προβλημα" σε εμενα τουλαχιστον ειναι τα γονατα και οι καρποι...

Μια χαρα τα SS οσον αφορα την μεση....
    ναι ναι μου το εχουν πει (δεν εχω ταξιδεψει με σουπερσπορτ ) αλλα εγω που ποναω τα βλεπω και

ποναω περισσοτερο

με το Σ εχεις σαφως καλυτερη καλυψη !

Το προβλημα οτι δεν υπαρχει στοκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    με το Σ εχεις σαφως καλυτερη καλυψη !

Το προβλημα οτι δεν υπαρχει στοκ
    αμα ψαξεις στα μαγαζια θα βρεις (λιγα κομματια)

εγω βρηκα ολοκαινουργιο και το παραλαμβανω σε 2 μερες

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αμα ψαξεις στα μαγαζια θα βρεις (λιγα κομματια)

εγω βρηκα ολοκαινουργιο και το παραλαμβανω σε 2 μερες
    ρε συ, δεν εχεις ηδη ενα....μη πω δυο?????

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  3. Ερωτηση Για Fmf