Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 108

Θέμα: Διαβάστε τι άποψη έχουν κάποιοι

Διαβάστε τι άποψη έχουν κάποιοι

Από το auto motor and sport
    http://www.ams.gr/news/PREVIEW_newS....ategory_id=100
    Και μετά λέμε γιατί δε μας προσέχουν
    Μάλλον γιατί μας θεωρούν εχθρούς – αντίπαλους
    Στους δρόμους που κυκλοφορούμε μαζί
    Ride to the end of time!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ποιός είναι ο αρθρογράφος ξέρουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ποιός είναι ο αρθρογράφος ξέρουμε?

Δε γράφει στο τέλος του κειμένου

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris 1150
    Δε γράφει στο τέλος του κειμένου

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ Μ@ΥΝΙ!

Για μισό ρε σεις...

Διαβάστε το λίγο ψύχραιμα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρε σι καπετάνιε λέει και για τα αμάξια αλλά το παρουσιάζει σαν λεπτομέρεια
    Και ότι εντάξει δεν έγινε και τίποτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για μισό ρε σεις...

Διαβάστε το λίγο ψύχραιμα...

Να σου πώ ρε Ηλία κάτι...?

Αυτό που διαβάζω, το συγκρίνω με αυτό που κάνω ΕΓΩ κάθε μέρα και όχι με το σύνολο ούτε με την άποψη κανενός εδώ μέσα!

Τί θέλω να πώ...

ΟΚ, ΔΕΝ είμαι και ο πλέον ήρεμος οδηγος...ούτε ο πιό υπομονετικός αλλά ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ????

Δε βγάζει δηλαδή ένα κόμπλεξ το κείμενο?

ΠΑΡΕ ΜΟΤΟ ΡΕ ΜΛΚ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!

...Αλλιώς μη την πατάς τη γαμημενη τη διαχωριστική κι εγώ δεν θα σε ενοχλήσω αν δεν σε δώ ότι με βλέπεις και με γράφεις στ @@δια σου!

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΖΙΓΚ-ΖΑΚ?

Ε???

Γιατί να βλέπω μερικούς οι οποίοι ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ, Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ όταν με δούν, ενώ άλλοι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ?

Γιά πάτε το στις διαμάχες γιατί δε ξύπνησα καλά σήμερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μάλλον δεν ήξερε τι να γράψει...
    Εξάλου οι μισοί πελάτες του έχουν και μοτο οπότε ειναι και κουτός.
    Και βέβαια αν έγραφε απο την άλλη μεριά τα ίδια θα έλεγε για τα αυτοκίνητα.
    Είναι μερικοί άνθρωποι...

Όχι ρε chris.

Κάτσε, κοπιάρω μερικά

είναι χειρότερο, το μηχανάκι που περνά με «χίλια» ανάμεσα από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα ή το όχημα που έχει κλειστό τον δεξιό καθρέπτη και δεν το βλέπει; Είναι δύσκολο να εστιάσεις στο ποιος φταίει. Φταίνε οι μοτοσικλετιστές ή φταίει η φύση του δικύκλου που τους... ...επιτρέπει να υιοθετούν αυτήν την πολλές φορές αναιδή στάση απέναντι στον οποιονδήποτε; Η αρχή γίνεται από την πρώτη στιγμή που θα καβαλήσει κανείς το δίκυκλο. Άλλοι έχουν αυτήν την αυταρχική ή απαιτητική συμπεριφορά από γεννησιμιού τους, ενώ άλλοι την υιοθετούν στην πορεία. Είναι πολύ εύκολο βλέπετε να περνά κανείς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα τη στιγμή που αυτά είναι μποτιλιαρισμένα στην κίνηση. Αλλά το θέμα είναι ότι είναι ακόμη πιο εύκολο να έχει και την απαίτηση να υπάρχει πάντα το κενό ανάμεσα από αυτά ώστε να μπορεί να περνά. Λες και τους υποσχέθηκε κανείς όταν αγόρασαν το δίκυκλο τους, ότι η απόσταση μεταξύ των αυτοκινήτων θα είναι πάντα επαρκής ώστε να περνούν με άνεση.
    Εδώ διαφωνώ, μια και είναι σαφής η προκατάληψη

Δεν φτάνει που καταπατούν το κενό ανάμεσα στα αυτοκίνητα, λες και αυτό είναι λωρίδα, απαιτούν κιόλας! Δεν είναι ξεχωριστή λωρίδα κύριοι, και σε καμία περίπτωση δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κορνάρετε και να ανάβετε τα φώτα σε κάποιον που μπορεί να σας ενοχλεί! Μα ανάθεμα.
    Ποιος ενοχλεί ποιον;
    Μπορώ να καταλάβω το ότι δεν είναι δυνατόν τόσες χιλιάδες μοτοσικλέτες να κυκλοφορούν η μία πίσω από την άλλη, αλλά όταν περνάτε ανάμεσα από τα οχήματα που κινούνται με μικρή ταχύτητα ή είναι ακίνητα και εσείς κινείστε στην καλύτερη με 50 χλμ./ώρα δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να έχει τα ανακλαστικά του Schumacher για να προλάβει να σας δει.
    Εδώ, ναι μεν το λέει οργισμένα (και χάνει) αλλα επι της ουσίας έχει δίκιο. Καλώς ή κακώς η διήθηση ΔΕΝ επιτρέπεται άρα κινούμαστε με την ΑΝΟΧΗ όλων των υπολοίπων, οφείλουμε λοιπόν να προσέχουμε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και τα πεζοδρόμια που κλείνουν τα παρκαρισμένα μηχανάκια ή ακόμη χειρότερα όταν τα καβαλάνε για να πάνε πιο γρήγορα, περίπτωση στην οποία εγκυμονούνται κίνδυνοι ακόμη και για τούς πεζούς!
    Εδώ δυστυχώς έχει δίκιο

Η ουσία όμως είναι εδώ:

Η διαφορά στη νοοτροπία όμως είναι περισσότερο από εμφανής. Απλά γιατί είναι ο αυτοκινητιστής αυτός που θα μποτιλιαριστεί άσχημα και θα εγκλωβιστεί με τις ώρες μέσα στη σιδερένια μάζα τη στιγμή που δεκάδες μηχανάκια θα περνούν δίπλα του και είναι αυτός που θα ψάχνει με τις ώρες να παρκάρει σε Καλλιθέα και Κυψέλη, τη στιγμή που το μηχανάκι το παρατάει κανείς σε όποιο πεζοδρόμιο του έρθει. Αφού λοιπόν έχετε ούτως ή άλλως προβάδισμα σε τομείς όπως το ελάχιστο κόστος χρήσης, η μείωση του χρόνου κίνησης και η ευκολία του παρκαρίσματος κοιτάξτε να βάλετε κανένα κράνος και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τους μποτιλιαρισμένους οδηγούς

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στην "ουσία" που quotaρισες ρε Ηλία είναι και η ΠΙΚΡΑ τους!

Το κόμπλεξ που ανέφερα! Κι εκεί είναι που μου τη δίνει γιατί δεν κάνει διάλογο!

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ!!!

Νομίζω καταλαβαίνεις τί θέλω να πώ...όχι ότι είμαστε άγγελοι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Στην "ουσία" που quotaρισες ρε Ηλία είναι και η ΠΙΚΡΑ τους!

Το κόμπλεξ που ανέφερα! Κι εκεί είναι που μου τη δίνει γιατί δεν κάνει διάλογο!

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ!!!

Νομίζω καταλαβαίνεις τί θέλω να πώ...όχι ότι είμαστε άγγελοι!
    Μα ρε Δημήτρη, το άρθρο δεν είναι διάλογος. Αν θες διάλογο στείλε του μια απάντηση.

Για μένα η ουσία είναι όντως η πίκρα (ή το κομπλεξ αν θες - κάτι που το ένιωθα κι εγω μέχρι πρόσφατα), αλλά σε αυτη την πίκρα ή το κόμπλεξ εμείς ΔΕΝ πρέπει να απαντάμε με χαιρεκακία ή κοροϊδία αλλά με κατανόηση.

Όλοι στον ίδιο δρόμο κινούμαστε.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    "απαγορεύεται η διήθηση"
    Αυτό για εμένα σημαίνει οτι απλά καλύπτουμε ένα κενό στη νομοθεσία και μετά λόγω ανάγκης και των μοτο αλλά και των τουτου κλείνουμε τα μάτια στην παρανομία και κανουμε υπομονή και οι 2 μερίδες χρηστών προκειμένου να κάνουμε την δουλιά μας.
    Τι ίδιο σημαίνει και το:
    "απαγορεύεται το παρακαρισμου όπου βρούμε"

Προσοχή Τα παραπανω δεν γινονται με την ΑΝΟΧΗ αλλα για να εξηπηρετηθουμε αλλοι

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Γιά πάτε το στις διαμάχες γιατί δε ξύπνησα καλά σήμερα!/QUOTE]

Ούτε κι αυτός ξύπνησε καλά μού φαίνεται.Δεν θα τού πέτυχε η μαλακία,ποιός ξέρει...

Ο κάθε κωλοδημοσιογράφος μπορεί να πάρει το μολύβι και να γράψει ό,τι τού κατέβει,αδιαφορώντας για το αν αυτά που γράφει έχουνε μέσα ένα σωρό παπαριές.
    Πάρτε για παράδειγμα το ποδόσφαιρο.Η ομαδάρα σου,κύριε μαλάκα οπαδέ,θα έχει φέτος όλη την αφρόκρεμα τού παγκοσμίου ποδοδσφαίρου κι εσύ(κύριε μαλάκα)αγόρασε τη φυλλάδα για να μάθεις τις συνταρακτικές λεπτομέρειες.
    Ενα κάρο ψέμματα.Αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται.Αφού το πράγμα πουλάει!
    Ετσι κι εδώ.Γιατί κύριε,εγώ ο φτωχός και κατατρεγμένος αυτοκινιτιστής,εγώ που υποφέρω μέσα στην κίνηση με το Cayene μου,να βλέπω εσένα τον αλήτη με τη μοτοσυκλέτα να περνάς άνετος και ωραίος;Και να μη φοράς και κράνος;!!

Ρε άει στο διάολο πουσταράδες πρωί πρωί,που σάς έπιασε κι ο πόνος
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

για κοιτα και αυτο που λεει

Γι’ αυτό σας λέω, τι είναι αυτό που φταίει; Η ήδη υπάρχουσα αναρχική συμπεριφορά τους ή αυτή επηρεάζεται και τελικά αλλάζει σιγά σιγά λόγω της ελευθερίας που προσφέρει η μοτοσικλέτα; Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος που λέει πώς και οι αυτοκινητιστές κάνουν λάθη. Όπως για παράδειγμα όταν δεν ανοίγουν τούς καθρέπτες τους (οπότε πώς να δουν τους δικυκλιστές), ή όταν παρκάρουν και αυτοί στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει κανείς.

Απο τα quote του captain...δεν τον βλεπω και τοσο παραλογο.....

Και ειναι ακομα πιο εκνευριστικο οταν οδηγας μηχανη, αλλα βρισκεσαι με το αμαξι στον δρομο...να συνειδητοποιεις...οτι απλα δεν μπορεις να παρακολουθεις απο τους καθρεφτες...το τι θα "κανουν" η μηχανες.....

Οσο για την μαγικη λωριδα....της διηθησης...αισθανομαι ασχημα οταν τυχει καποιο μηχανακι που ειναι μπροστα μου..να κορναρει και να φωναζει επειδη του εκλεισαν την μαγικη λωριδα.
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι κοινό εχουν...
    από GST στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2006, 10:47
  2. τι κοινο εχουν.......;;;;
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 13:10
  3. Τι κοινο εχουν . . . . . .
    από Omni στο forum Off topic