Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
posous ksereis poy ksekinisan me mixani 400cc gia proth
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙ!!![]()
![]()
ps. Ααααα...και δεν έχω πρόβλημα, μπές σε όποια κατηγορία θες!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
posous ksereis poy ksekinisan me mixani 400cc gia proth
![]()
ps. Ααααα...και δεν έχω πρόβλημα, μπές σε όποια κατηγορία θες!!![]()
![]()
Kai na h APODIKSI......................Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
![]()
![]()
o K O U L O T H O D O R O S peire motosako 400cc kai mesa se enan xrono exei pesei 5 fores me thn teleytaia na exei ginei to ZXR san mpiella apo KTM (Stravo kai xtypimeno)
mpouaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xa x ax ax ax ax x a x ax x ax xaa xxa ax
(se ligo tha exo times gia ta antalaktika stoukerman)
σίγουρα έχει διαφορά το μεταχειρισμένο από το καινούργιο και σίγουρα δεν μπορείς να συγκρίνει άμεσα τα δύο αλλά όμως αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μάθεις να οδηγείς μηχανή και όχι απλά να έχεις ένα μέσο για να κινείσε γρήγορα στην πόλη (θεμιτό ο καθένας κάνει αυτό που τον εξυπηρετεί) τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει ούτε λόγος ούτε ουσιαστικός (στις περισσότερες περιπτώσεις περιορισμός).Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
O Bikesolny syggrinei thn timh enos kainourgiou papioy me thn egora mias metaxeirismenhs motosykletas.. apo thn polh erxome kai sthn korfh kanela. Re h timh einai monaxa mia parametros, prota diplomata,asfalies,kostos synthrishs,EYKOLIA gia eksikeiosh me thn proth motosykleta.. auta den metrane? ok kai o paladin peire proto mixanaki cbr600 ti seimenei auto? posous ksereis poy ksekinisan me mixani 400cc gia proth kai posous me papia kai scooter ksekranotoys kai me tzin mpoufan??? giati diladi auth ekselixtikan se sostous motosykletistes eno mia gyneka den prokete?
Μπορείς να πάρεις ένα 125cc τετράχρονο (ή και δίχρονο αλλά φαντάζομαι αν είναι το πρώτο πιο εύκολα μαθαίνεις στο τετράχρονο) και να μάθεις να οδηγείς μοτοσυκλέτα. Είναι σίγουρα πιο ακριβό από τα περισσότερα παπιά αλλά είναι μοτοσυκλέτες και αν θες να περάσεις σε μεγαλύτερη αργότερα νομίζω είναι μονόδρομος. Και σε αυτά τα κυβικά είσαι στο ίδιο κόστος με το παπί το 125 σε τυπικά (διπλώματα, ασφάλειες κλπ) και ελαφρά πιο ακριβά στο σέρβις.
Αλλά η γνώμη μου είναι ότι η επιλογή της πρώτης σου μηχανής δείχνει και την επιθυμία σου για το τι θες να κάνεις στο μέλλον
Ναι με λένε Julius και είμαι Γκάου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
O Bikesolny syggrinei thn timh enos kainourgiou papioy me thn egora mias metaxeirismenhs motosykletas.. apo thn polh erxome kai sthn korfh kanela. Re h timh einai monaxa mia parametros, prota diplomata,asfalies,kostos synthrishs,EYKOLIA gia eksikeiosh me thn proth motosykleta.. auta den metrane? ok kai o paladin peire proto mixanaki cbr600 ti seimenei auto? posous ksereis poy ksekinisan me mixani 400cc gia proth kai posous me papia kai scooter ksekranotoys kai me tzin mpoufan??? giati diladi auth ekselixtikan se sostous motosykletistes eno mia gyneka den prokete?
Re mipos telika eisaste ligo ratsistes????? ligo??? toso ligaki???
Αν δεν είχες πολλά λεφτά και ήθελες να ψαχτείς στο θέμα μοτό τι θα προτιμούσες???Να δώσεις 600.000 για μια πάπια αλλά ποια πάπια και να έκανες Αθήνα - Πειραιά 5ήμερη ή να πάρεις μία ΜΟΤΟ που θα μπορέσεις να κάνεις τα πάντα???
Κόστος συντήρησης σίγουρα έχει μικρότερο το παπί!Ε του πούστη πια!Αυτό έλειπε!Μια μοτό 400cc έχει κόστος 45.000 σε σέρβις μα τα όλα του!Να το κάνεις 2 φορές τον χρόνο?Που σημαίνει για πολλά χιλιόμετρα=το χω ευχαριστηθεί?Μιλάμε για 90.000 τον χρόνο!Τα τσιγάρα 3 μηνών!Κόβεις το κάπνισμα άμα ζορίζεσαι και να τα!’ντε να αλλάξεις και αλυσίδα,γρανάζια,λάστιχα!Όλα αυτά να τα βάλουμε 150.000 δρχ??Σε 2 χρόνια?Ε βρε μπαγλαμά ΜΟΤΟ έχεις!Ναι ρε καίει περισσότερα!ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΕ 150χλμ +
Τι εξοικίωση μας τσαμπουνάς ρε κουλάδι??? Εγώ από Mountain Bike 18 τάχυτο ανέβηκα στο SuperFour.Και σιγά σιγά έμαθα!Όχι να ανέβω σε παπί και να μάθω πως κάνουν μαλακίες στον δρόμο!Και μόλις ανέβω σε μηχανή ΔΕΝ θα μου φανεί διαφορά μωρε.....έχω μάθει στο παπί!Όχι δεν θα μου φανεί το βάρος,οι ταχύτητες,τα γκάζια, τα φρένα το νέο στυλ οδήγησης....Μπαααα θα χω μάθει σε παπί!’ντε κουλάδι!
Ναι ρε είμαι ρατσιστής! Κάψτε τα παπιά και τα Scooter !!! Χα!![]()
KALA OLA AYTA POY LES...
ALA..
ME TO PAPI XEKINAS NA ODHGAS APO TA 14 !!!SYNITHIZEIS THN ENOIA GAZI..FRENO...TAXYTHTES...KAI GENIKA MATHENEIS NA KINHSE ME DITROXO SE TAXYTHTES POLLY MIKROTERES APO AYTES TOY 400, POY ENA LATHOS THA SE STHLEI XAPLOMENO KATO APO TO XOMA!
DE LEO OTI TO PAPI EINAI KANA ASFALES MESO ...ALA OI TAXYTHTES POY ANAPTHSEI DEN EINAI MEGALES!
KAI SIGOURA YPARXOYNE POLLE DIAFORES...ANAMESA STO PAPI KAI SE MIA MOTO!
ALA AN EXEIS ANEBEI MONO SE MOUNTAIN OPOS LES...FANTAZOME OTAN ANEBHKES STO SF...EPSAXNES GIA PETALIA!KAI H PROTH BELTIOSH POU THA THELES NA KANEIS THA HTANE KANAS ROTORAS E;;
OPOTE MEXRI NA TA SYNITHISEIS OLA...EINAI EPIKYNDINO...OTAN AS POYME SE STIGMH POY EPREPE NA ANOIXEIS TO GAZI...ESY...PATAGES ME DYNAMH TA PATAKIA...
Αφου εισαι ρομαντικος τωρα το μηχανακι μου μπορει να ειναι ρομαντικο αλλα συνεχεια το κ@λο του βλεπεις γιατι αραγε........
απόλυτο δίκιο αλλά αν δεν ανήκεις στην κατηγορία τςν 14χρονων και είσαι ξέρω γω 18 ή 20 ή 25 (με οδηγική εμπειρία αυτοκινήτου από τα 18) και αποφασίσεις να αλλάξεις τρόπο μετακίνησης δεν είναι καλύτερα να πάρεις μια μικρή μηχανή (125) από ένα μεγάλο παπί (125); Εξάλλου δεν ξεκινάς από το μηδέν, ξέρεις τι σημαίνει κίνηση στο δρόμο βασικότατο, δεν ξεκινάς να μάθεις ταυτόχρονα και να οδηγείς την μηχανή και τι σημαίνει οδηγική συμπεριφοράΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
KALA OLA AYTA POY LES...
ALA..
ME TO PAPI XEKINAS NA ODHGAS APO TA 14 !!!SYNITHIZEIS THN ENOIA GAZI..FRENO...TAXYTHTES...KAI GENIKA MATHENEIS NA KINHSE ME DITROXO SE TAXYTHTES POLLY MIKROTERES APO AYTES TOY 400, POY ENA LATHOS THA SE STHLEI XAPLOMENO KATO APO TO XOMA!
Με το παπί ξεκινάς να οδηγάς από τα 14!Σωστό!Αλλά χωρίς δίπλωμα και με το μυαλό στον κόσμο του!Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βάλεις μια Sebring να κάνεις θόρυβο και να μάθεις σούζα και μαλακίτσες διάφορες!Μέχρι εκεί καλά!ΑΛΛΑ μαθαίνεις να κάνεις επικίνδυνες σφήνες ΧΩΡΙΣ κράνος και γενικά μαθαίνεις στην γρήγορη και επικίνδυνη οδήγηση ΧΩΡΙΣ ασφάλεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
KALA OLA AYTA POY LES...
ALA..
Φτάνεις στα 20 σου έχοντας πλέον μάθει το παπί πάρα πολύ καλά και ήρθε η ώρα (αν όχι νωρίτερα) να αποκτήσεις Μοτό σαν και αυτές που ζήλευες!Την αποκτάς.Ας πούμε 400άρι.Τώρα έχεις πλέον γκάζι,φρένα και σε βλέπουν και εσένα!Έχοντας συνηθίσει τους ινδιανισμούς απλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ!Και αυτή τη φορά πιο επικίνδυνα!!!
Εξάλλου οι πιτσιρικάδες με τα παπιά μην έχοντας να δείξουν κάτι άλλο, δείχνουν τις καγκουριές τους!Θέλουν να αποδείξουν ότι μετράν.Θέλουν να τους βλέπουν παρόλο που δεν έχουν αξιοζήλευτη μοτό!Και εκεί κάνουν τα λάθη τα μοιραία!Από την απερισκεψία!Δεν νιώθουν φόβο λόγω ηλικίας κτλ κτλ!
Δεν πάει για όλους αυτό αλλά για μεγάλη πλειοψηφία!![]()
Σπυρο εισαι λαθος τα συγχρονα παπια αναπτυσουν μεγαλες ταχυτητες για το ολο συνολο!
Δηλαδη τα 120 χλμ δεν ειναι πολλα για ενα πλαισιο λιγο καλυτερο απο ποδηλατο;Για φρενα και αναρτησεις που αγγιζουν το αστειο.
Ειχα παπι για ενα χρονο μετα απο μεγαλη μηχανη και εφριξα τελειως,με περναγαν τα αυτοκινητα με αποτελεσμα να ειμαι εκτεθιμενος στο καθε μ@λ@κα και οταν επιανε τελικη εβγαζα την πουλαδα απο τη τσεπη και την κολαγα στο κουτελο.Ασε που μια φορα πηγα δικαβαλλο για μπανιο στην κεραταια και μονο για πικνικ δεν σταματησα με ταπερακι κεφτεδες κλπ.
Τιποτα προτιμω ενα μεταχειρισμενο μεγαλυτερο παρα παπι καινουριο
ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ/ΕΣ.
ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΟΤΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ
ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ
ΤΟ ΜΠΡΟΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!!
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
...μου το ****** το ποστ!
Καπου εκτροχιάστηκε αλλα δεν πειράζει........καλη καρδιά!!!
Καπου βρεθηκε εκτος θεματος και πήρε αλλο θεμα αλλα δεν πειραζει, ειπαμε.....καλη καρδια!!
Εγώ τις απόψεις σας τις διαβασα (thnxs κιολας) και να σας πω αυτά περίμενα πανω κάτω...![]()
Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε....
![]()
Ευχαριστώ...
Υ.Γ: katja_poengen αγαπημένη,ν αλλα αμα εχεις μηχανοβιους γονεις και τρεχεις απο τα 6 σου.....
EGO DE SAS LEO OTI TO PAPI EINAI ASFALES...ALA NTAXEI DIKAIOLOGHTE O PAPOYS..LOGO HLIKIAS DE BLEPEI KAI KALA...EXEI KAI ROMANTIKO HORNET..
ARA EINAI PROTIMOTERO O KAYLOMENOS O 18 XRONOS [KAI MH MOY PEITE OTI DEN EINAI KAYLOMENOS]POU DEN EXEI KAMIA GNOSH TOY TI ESTI MHXANH,NA PAEI NA PAREI MIA MHXANH ME GAMO TO PLAISIO...GAMO TA FRENA...KAI POLLLY GAZI!
KOINOS THELETE NA MOY PEITE AS POYME OTI TO KALHTERO EINAI NA MATHENOYME ME KANA 1000;;;POY TA EXEI OLA KALA!
NA SAS DO ME TA PAIDIA SAS APO POY THA XEKINHSETE!
KONOS..APO TO NA PHGENEI MEXRI 120..[XORIS KAMIA AFALEIA SYMFONO] EINAI KALHTERA NA PHGENEI ME 200 [XORIS KAMIA AISTHISH TOY TI MPOREI NA KANEI SE MIA ATYXH STIGMH]!
KALA...EGO TO BLEPO ALIOS TI NA PO!
Σπυρο εγω μπορει να μην βλεπω αλλα αλλο λεω και αλλο καταλαβαινεις τι εγινε παγωσε ο εγκεφαλος η ακομα παιζει το εγκεφαλικο περαδωθε.....
Πρεπει οπωσδηποτε να παρει μηχανη που παει διακοσια χαθηκαν τα 250αρακια τα νορμαλ εντουρακια κλπ κλπ και το 120χλμ ειναι επιεικης ταχυτητα αν αγγιξεις αυτα τα κολοφτιαγμενα με τις εξατμισεις και τα καρμπυρατερωμενα ειναι ευκολα 140 και αντε μετα κρατα το στο δρομο...δεν τα εχεις δει πως στραμπουλανε στο δρομο;
Αγαπητη almalibera θα ηθελα να ακουσω και την δικη σου γνωμη ετσι για την τιμη των οπλων!
Οτι όταν πήρα το "μικρό δίπλωμα" -το οποίο το έδωσα με vespa- και τα λεφτά τα μέτραγα δραχμούλα δραχμούλα ήμουν η πιο ευτυχισμένη κοπέλα στο κόσμο. Ήξερα ότι θα μπορούσα να οδηγήσω ένα μοτοσακό τελοσπάντων και να γουστάρω, γιατί γουστάρω τις μηχανές. Αγοράζοντας μια vespa ερείπιο -που έφτανα και σε σημείο να τη σπρώχνω για να έρθω στη δουλειά- (τα ξέρεις αυτά Μιχάλη???)λέω δέ μαμιέται θα μαζέψω λεφτά να πάρω ένα παπί (τι καλύτερο για την Αθήνα?) καινούργιο γιατί είναι πίκρα να σπρώχνεις ρε γαμώτω!!!!
Γραμματιάκια λοιπόν και βούρ. Το πήρα γιατί μεχρί εκεί με έφτανε η τσέπη μου. Εγώ ήθελα το hornet αλλά με τί, με έρανο????
Το άλλο που ξέρω πάλι είναι ότι πλέον οδηγάω ότι και αν πάρω στα χέρια μου. Δέ φοβάμαι καμιά μηχανή....
(Ειλικρινά όμως το οικονομικό δέν είναι το μόνο πρόβλημα, όταν πιέζεσαι και από άλλους παράγοντες και απλώς θέλεις να ξεφύγεις...)
’λλωστε υπάρχουν και χειρότερα! Θα μπορούσα να πάρω αυτοκίνητο χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal